Sevgilimle ilişkiye girdik ve bana soğuk davranıyor :( ?

Daha önce bir kaç sevgilim olmuştu çıktıklarımın hepsi beni kullandı attı. En sonunda düzgün birini buldum 2 yıldır beraberiz ama erkek milleti diyip emin olamadım. Buda beni aldatırsa ya da işini görüp terk ederse diye emin olamadım kendimi garantiye almak istedim. Neyse bizim eve çağırdım film izlemeye diye yemek yaparız filan akşama kadar beraber olacaktık akşama kadar boştu ev neyse ben buna dedim sana sürprizm var ama ellerini ve ayaklarını bağlamam gerek dedim. Tamam dedi. Bende bu beni aldatmasın diğerleri gibi yapmasın diye belden bağlamalı vibratör ile bunu becerip video çektim terk ederse koz olarak kullanırım diye. Morali epey bozuldu, ağladı hatta. O ağlayınca dayanamadım bende ağlamaya başladım özür diledim cevap vermedi gitmek istiyorum dedi. Çözdüm yüzüme bile bakmadan giyinip gitti dur dedim durmadı bile :( Yaptığımdan utanıyorum böyle bir şey yapmasaydım keşke. Telefonla konuştuk sesi kötüydü özür diledim ama pek düzelmedi gibi canı sıkkın gibiydi hayla. Yatacağını söyledi 2 dakika kadar konuşabildik bugün telefonda. Sevgilime bu olayı nasıl unutturabilirim? Beni nasıl affeder?
Sevgilimle ilişkiye girdik ve bana soğuk davranıyor :( ?