Gram sevgi gram ilgi yok.. kendisi de açık açık söylüyor.. skip geçerim diye.. çok kötü hissediyorum çaresizim ne yapmalıyım.. sadece ilişkiye giriyor, ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Şu soru bile bu ülke de olan kızların zihniyetinin ve kafa yapısının nasıl olduğuna dair bir özet anlayacağınız ayrılması gerekirken, bunu sorarak bir nevi destekleyici yorumlar bekliyor arkadaşımız şöyle ki bu ülke de sağlıklı ve mutlu bir ilişkinin yaşanmayacağının en güzel örneğidir bu ne diyeyim, ortaya çıkan tablo hoş değil sonu da az çok belli ne olacağı akıl yürüterek görülebilir ne olunacağı..
01 Yorumla
Soran+1 yılÜlkede milyonlarca sağlıklı ve mutlu ilişki var
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin hiç mi kendine saygın yok çocuk herşeyi açık açık söylemiş sana daha ne bekliyorsun ve herşeyi bile bile onunla devam ediyorsun gerçekleri bildiğin halde gerçekten sana çok yazık günah seni kullanıyor işte zamanı gelince işi bitince atacak bir kenara ve olan sana olacak ona hiç bir şey olmaz cinsellik için sadece seninle birlikte kendini bu kadar ezdirme acındırma insanın kendisine saygısı olmalı insanın kendisine saygısı yoksa böyle oluyor işte kendine gel ve silkelen bir an önce.
00 Yorumla
Seni ne tür bir kadın olarak gördüğü açıkça ortada niyetini de söylemiş zaten ve sen hala buna izin veriyorsan, onun neden sevmediğini düşünüyorsan sorunun cevabını fazla uzakta arama :D
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kez ayrıldım ama dayanamadım geri döndüm.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTamam iste kendisi de söylemis sen de onu istiyorsun istemesen zaten hadi naş naş dersin diyecem de ondan gitsen de bu saatten sonra senden bir sey olmaz gelen gecen seni s.. kerr sadece benim gibilerine denk gelirsen zaten seni kabul etmezler ama kabul edecek bulursan seni dogduguna yaptigina bin pisman eder
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye pişman olayım ya seksten pişman değilim
- +1 yıl
Seks degil evlilik zaten seks yaptigin icin pisman olacaksin
Soran+1 yılSeks yaptığım için neden pişman olayım onu soruyorum
- +1 yıl
Yarin evlendiginde senin ağzından burnundan getirecek doğuduna yapacagina pisman edecsk o evlilik uzun sürmeyecek ondan dolayı ben kabul etmem evlenmem benim gibiler cok ama seni kabul edecek olan kisi sana mutluluk getirmeyecek
Soran+1 yılHahaha😂
O kadar mal cahil biriyle kim evlenir
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
82Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seviyorum ama ben sadece seks ilişkisi aramıyorum ve senin beni sadece bunun için götmen zoruma gidiyor diyebilirsin
22 Yorumla- +1 yıl
Görmen… 🤦♀️😂
Soran+1 yılHer şeyi biliyor
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Böyle biriyle neden birlikte oluyorsun? Sorun sende değer mi sence?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmalısınız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇaresiz değilsin.
Böyle bir adama tekmeyi vuramıyorsan, bu senin kusurundur, kabahatindir. Böyle bir adama tekmeyi vuramamanın kefaretini ödüyorsun şu anda... Ve ödemeye devam edeceksin.
Sonrasında olacağı da söyleyeyim. Seni terk edecek. Hatta terk ettikten sonra ara ara ona dönmeye çalışacaksın ve o gelip seni gene senin tabirinle skip geçecek. Hatta zaman zaman o gelecek, gene işini bitirecek ve gene gidecek.
Hatta bunu çok uzatırsan sende hastalık seviyesinde saplantı haline gelecek. Ve çok uzun yılların bunun psikolojik sıkıntısını yaşayacaksın ve maalesef düzgün bir ilişkin olmayacak.
Kendine saygın varsa bu ilişkiyi şu an itibariyle bitirirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedim ama hepsinde tekrar barıştım dayanamıyorum
- +1 yıl
Toksik bir ilişkinin içindesin.
Aslında dayanamadığın şey, ayrılık sonrası senaryolar. Korkuyorsun, kendinden korkuyorsun. Ama bu adımı atmak zorundasın. Kendi iyiliğin için.
Kızım sen kafayı mı tirlattin yoksa gerçekten beyin hücrelerin olmadan mi yaşıyorsun. Adam neyi hakediyor da adamı hiç haketmedigi bir şeyin odulunu veriyorsun kocan değil biseyin değil mecbur falanda değilsin ayrıca yapmaya. Mecburiyetten insan onu sevmeyen kullanan birini kendi bedeni ile ödüllendirir mi kendisine ceza çektirir mi bu nasıl bir kendini sevmemezlik kendinden nefret etmedir. Seni kullanıp atması namusunla oynaması nasıl bukadar basitlesebilir gözünde hayret ediyorum!
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de zevk alıyorum sonuçta
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili olduğunuz adamların henüz nikahına girmeden onlara karılık yapmaya devam edin.
"Allah kimsenin çoluk çocuğunu doğru yoldan, şaşırtmasın. Sizlerede akıl fikir versin ne diyeyim."
37 Yorumla
Soran+1 yılAman ne var sanki ya
Herkes svisiyor- +1 yıl
herkes intihar edince sen de mi edeceksin, ya da herkes cinayet işliyor dünya üzerinde? Git o zaman sevgilini öldür, madem cinayet işlemiyorsun zina da yapma. Görünüşe göre Müslümansın, olmasan değilim zaten derdin "aman ne var sanki" gibi bir kalıp kullanmazdın. O yüzden görüşe bu şekilde yorum yapman saçma. Görüşe aynen katılıyorum. Umarım bir gün yaptığın zinanın farkına varırsın.
- +1 yıl
Avrupa da sizden daha namusluyuz. verdigin cevapa bak Turk gencinin geldigi durum ortada
Cevap sahibi+1 yıl@enefonka
@Asena_Bozkurt
Boşuna parmaklarınızı yormayın. Türkiye'de sevişmenin adı aşk olmuş. Bu tip insanlara ben genelde yorum yapmıyorum. Allah akıl fikir versin deyip geçiyorum. Yaptıkları yanlışı savunuyorlar ısrarla. Bir çoğu eleştiri alınca yobaz mısın, cahil misin diyorlar. Aydın bir insan olmak için, kültürlü olabilmek için yataktan yatağa girmek, kucaktan kucağa atlamak lazım bu devirde.
Soran+1 yılKızım manyak mısın
İntihar ve sevişmek aynı şey mi
Biri dünyanın en güzel şeyi farkında mısın- +1 yıl
kendi adına konuş
- +1 yıl
Dunyanin en zevkli seyi diyip onla bunla yatman mi gerekio? Namus Nerde? Yarin seni hatirlamayacak insanlar icin onu ayaklar altina almak cok buyuk medeniyet dogru.
Arada vermemeye çalış. Erkek maymun gibidir. Ödülü kesersen, heyecan seviyesi artar. Sonra %50 verecen ödülü. En yğksek heyecan seviyrsini öyle sağlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYa adam sadece seks istemiyor.. yapmadığımız çok zaman oluyor.. sarılıp uyuyoruz.. geziyoruz vs
Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı. Size müstahak. Eşek gibi severseniz s*** bırakır tabi.
Terk edeceksin , ne hali varsa görsün bir de soruyorsun hala ne yapacağım diye. Hiç mi onur gurur yok sizde anlamıyorum ya05 Yorumla
Soran+1 yılÇok kez ayrıldım ama dayanamadım geri döndüm
Soran+1 yılAyrılmayı düşünmüyorum
Yaa adam geçerim demiş hala neden sevmiyor diyorsun şu lafından sonra hala nasıl sevgi bekliyorsun ne meraklısınız kendinizi kullandırtmaya yaa ilerde başka biriyle evlenirkende gider diktirirsin Allah bilir.
00 Yorumla
+1 yılO seni fak badi olarak görüyor seninle sevgili olmasının tel sebebi seks için kolay erişim sağlıyorsun ona. Madem ilgi sevgi yok ve açık açık söylüyosa sen onu boş ver ayrıl. Bu şekilde hoşuna gidiyosa bilemem tercih meselesi
00 YorumlaTay mikildiği çayırı özlermiş. Mikilmek hem seks anlamında hemde duygusal olarak üzülmek anlamında.
41 Yorumla- +1 yıl
Tay , çayır betimlemesi 😂
+1 yılDürüst çocukmuş açıkça söylemiş kullandırasın varmış kendini.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Mikilmekten mi rahatsızsın sevilmemekten mi? Yoksa sevilmeyerek mikilmekten mi?
25 Yorumla
Soran+1 yılSklmekten neden rahatsız olayım
Soran+1 yılSoruda yazıyor
Soran+1 yılSoruyu oku
sen de kendini böyle kullandırmaya devam et tamam mı s*l*k aç kızım gözünü seni ihtiyaçları için kullanıyor kıçına tekmeyi vur yolla gitsin aklını başına topla
00 Yorumla
+1 yılHiçte çaresiz değilsin koy tepiği ayrıl... niye seni sevmeyenle cinsellik yaşıyonki erkeklik bu değilki akıllı, hem yürekli hem yraklı insanda çok.. böyle kişiliksizlere prim verme
00 YorumlaKanka sevilmek istiyorsan ayrıl. S…. mek istiyorsan devam et. Ama ben böyle biriyle olmazdım. Adam seni kullanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAmım mi azalıyor
en azindan acik acik söylüyor, sikayetin tam ne, senle seks yapmasimi yoksa duygusal sana uzak olmasimi? Acik acik söylüyor zaten, ihitiyacin varsa snede seks icin devam et, yoksa ayril..
00 YorumlaSorun onda değil. Sorun senin kendine verdiğin değerde. Biraz kendine saygın olsa müsade etmezsin buna
22 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın bunu uzun uzun düşünmeye ya da fikir almaya gerek yok kendine biraz saygın varsa bırak bu karaktersizi kendini kullandırma.
10 YorumlaAyril?
Ayrılmak icin neyi bekledigini merak ettim12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapacağın şeyi yazıyorum iyi oku. BEN APTALIM diye bir sayfa dolusu yaz ve onu her odaya as. Sürekli oku, al sana en iyi çözüm
40 Yorumla
+1 yılçok üzülürsün ondan sevgi beklersen seni kullanıyor ayrıl
20 Yorumla
+1 yılAyrıl Tatlım Kendini O İş İçin Niye Kullandırıyorsun En Önemlisi Kendine Saygın yok mu
20 YorumlaSadece amaç oysa ayrıl. Tamam Seksi sevmeyen yok ama sevgili ayrı bir şey
20 Yorumla
+1 yılİçine bosalt sonra da seninle evlenmek zorunda kaldım
08 Yorumla
Soran+1 yılSen bi bakican çocuğa
- +1 yıl
Yav Sika Sika evlenecek o zaman beraber bakarsınız paşa paşa
Soran+1 yılNiye çocuk bakayım
- +1 yıl
Ben sana alternatif yol gösterdim. Bu anlattığım gerçek bir olay arkadaşım vardı aynı durumdaydı çocuğun üstünden kalkmamış hamile kalmis bilerek sonra gitti evlendi. Herif hep çakmak için cagiriyordu. Senin ki de aynı durum
Şimdi eğer cocuk bakmak istemiyorsan aynen devam et. ya da yeni sevgili yap ama bu çocukla da sadece seks yap 😬
Ben sana ne diyeyim yorumlara baktım ayrılaman seks seviyorum performans iyi falan demişsin. Yani yap az çak bişi yok vurdurmaya devam , dost acı söyler.
A* senin popiş senin yar*k sevgilinin. Alan memnun veren memnun aynen devam
Soran+1 yılYa deli misin ne çocuğu manyak mısın nesin ya
- +1 yıl
Sen bilirsin , ya böyle devam edeceksin ama o zamanda yok sevmiyor beni sadece seks demeyeceksin.
ya da bırakacaksın o zamanda ten uyumu var seks de çok iyi demeyeceksin.
Karmaşık durum hani. Ama bana kalırsa seni sevenle ol , şu**kenle değil. kullandırma kendini
Soran+1 yılYa ne kullanması ben istiyorum onu zorla skmiyor
- +1 yıl
Zorla yenen as mide bulandirir , sen bilirsin is sende bitiyor devam edersen sadece seks için olacak tercih senin
+1 yılAkıl vermek haddim değil bence ne yapman gerektiğini iyi biliyorsun.
Umarım başarırsın 🙏🏻
00 Yorumla
+1 yılİşte böyle böyle değersiz kadın oluyorsunuz. Değerini alçaltmak bu. Zina hiç bir zaman güzellik getirmediği gibi kişinin değerini de götürür.
00 Yorumla
+1 yılcanim sen iyi misin ya niye kendini kullandirtiyosun bi de caresizim demissin yapma lutfen ayril gitsin ne hali varsa gorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de ona de ki ben de seni skip geçiyorum de. İlgilenme onunla. İlgi de isteme. Artık senden sıkıldım de veya deme sıkıldığını göster. Özetle ayrıl kanka sana erkek mi yok 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir ara gel bana ver ya oha ya sevmiyorsa seni ozaman kullanıyor bu ben severim ya. 2 senedir tık yok bende gel
113 Yorumla
Soran+1 yılBen onu seviyorum
Cevap sahibi+1 yılOzaman böyle buralara yazarsın işte daha bunu
Soran+1 yılYazayım ne olacak
Cevap sahibi+1 yılOzaman o tarlayı daha çok süren olur
Adam sadece ilişki için ciddiyet yok , sahiplenme yok. Seni kullanıyor bunu görmüyorsun. Senden sıkıldı ğı zaman gidecek
Soran+1 yılGitsin ne olacak ya
Ölene kadar birlikte olacak halimiz yok herhalde
Cevap sahibi+1 yılYine kendine haksızlık ediyorsun. Bunun farkına sonra varacaksın.
Soran+1 yılAman hayat dediğin 3 gün
Ne çok takılıyorsun
Daha önce çok yaşadım ben bunları
İyiki de yaşamışım dedim hepsi için
Cevap sahibi+1 yılİlişki yaşa sev sevil ama adama yarattığın tek taraflı sevginin adamın gözünde sadece seni sevişme için kullandığı biri olarak görünme , haklısın üç günlük dünya ama arada seni sevişmek için kullanan yerine seni her daim uçuracak birini niye tercih etmiyorsun.
Soran+1 yılBen bu kişiyi seviyorum
Cevap sahibi+1 yılSevdiğin iyi saplıyorsa problem yok
Soran+1 yılHiç şüphen olmasın
Cevap sahibi+1 yılOhah 😄 terslemedin körükle ozaman ver ayarı lavuğa
Cevap sahibi+1 yılFarklı bir kızsın normalde sanane işte benim ilişkimden falan utanan kızlar var , sanki yapmıyormuş gibi davranan , açık söylemen güzel takdir ettim. Çadırda sevişiyor kampta eve gelmiyor. Gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBacım bu hayata ayrılmak diye bir kelime duydun mu dimi? E ayrıl o zaman neyi bekliyorsu?
10 Yorumla ozman seni gözden cikarmadan sen onu gözden cikar ayrill
10 YorumlaHem sevmıyo dıyosun veberaber olöasına ızın mı verıyosun Ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye sizi üzen erkeklere değer veriyorsunuz? Dizi sevecek erkeklere sıkıcı ezik gözüyle bakıyorsunuz ama
12 Yorumla
Soran+1 yılSen aşık olduğun kişiyi isteyerek mi seciyorsun
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman o da sana aşık olamıyor seni kullanıyor yapacak bir şey yok kısır döngüye devam et
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılBaskasi ile görüş. O zaman seni kaybetme korkusu oluşur.
02 Yorumla
Soran+1 yılOluşmuyor
- +1 yıl
başkası ile oldun ve " iyi ki kurtuldum " diye sevinmiş ise hata sende demek ki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bize mi soruyorsu? Kendine saygın yok mu? Kendi kararın yok mu? Böyle diyen insanla ne işin olur, kullandırıyorsun açık açık kendini..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. neden çaresizsin onu anlamıyorum? sen vermezsen köpek gibi dolanır peşinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBırakırsın yani sevmiyorsa kendini neden kullandırıyorsun boşuna
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl bitsin bile bile devam etmek ne seni kullanıyor sadece birini bulunca hop atıcak seni yedek gibi sadece amaç kullanmak izin verme
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl birini bulunca
Cevap sahibi+1 yılSevmiyor işte sevdiği birini bulsun hemen git diyicek, kullanmasına izin verme gurur olsun biraz
Yazılk değil mi sana
+1 yılAyrılmak yol vermek nedir bilmiyor musun bu kadar gurursuz olmayın
00 Yorumla
+1 yılKendini daha fazla kullandırmayı bırakarak lk adımı atabilirsin mesela
00 Yorumlae kendi demiş zaten yüzsüz ne duruyon ayrıl gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizin ilişkiniz fucukbdy olmuş ya bırakıcaksın ya da bögle devam dxiceksin
00 Yorumla
+1 yılKendine bunu nasıl yapıyorsun anlamıyorum. Yazık sana
00 Yorumla
+1 yılHaraketi çekip tekmeyi koyucaksın başka çözüm yok
00 YorumlaAyrıl ya da sende o şekilde sadece zevkine bak eğer ben yapamam diyorsan ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılBence sen ne yapman gerektiğini biliyorsun 🙄üzücü bir durum belli ki seviyorsun
00 Yorumla Herşeye rağmen nasıl sevgilim diyebiliyorsun. Yol ver gitsin
00 YorumlaSende halâ sevgilim diyorsan sorun onda değil, sende.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bunu hakkediyorsun. Kendi değerini önceden belirlemişsin zaten neyden yakınıyorsun? Tabiki işini bitirip seni kenara atacak.
00 Yorumla
+1 yılSende skyirme canım, mecburmusun öyle diyen adama vermeye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOndan sana hiçbir şey olmaz. Boşuna umutla bekleme. Bitir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBedava eskrt senş kullanıyor bedavaya sende mal gibi veriyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYakında hamilede kalırsın çeker gider bırak onu kullandırma
00 Yorumla
+1 yılSen her seferinde verme ona biraz koştur peşinden bakalım değişecek mi
00 Yorumla
+1 yılSorun sende bunu bildiğin halde kullanmasına izin veriyorsun
00 Yorumla
+1 yılsizin gibi kızlar s*ken* sever, seveni s*k*r
01 Yorumla- +1 yıl
valla helal olsun çocuğa mert adammış sözünün eri
+1 yılHakadiyorsun sende sen devam ettikçe böyle olacaksın
00 Yorumla
+1 yılAyrıl asko kullanıyor seni basbaya
13 Yorumla
Soran+1 yılYa evet ben de zevk alıyorum ama adam yarın yeter sıkıldım bye bye dese ben ağlamaktan perişan olucam
+1 yılHala sevgilim diyorsun tebrikler
20 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim beni gram sevmiyor sadece ilişkiye giriyor. Ne yapsam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler