Özgüvensız bireylerinde zevk alma istekleri oluyor. Ozguvensizim diye yataktaki zevkimden mahrum birakamam kendimi.. Kimse bırakamaz.. Hatta şöyle ki: Ozguvensiz biri için sadece tanışma ve sevgililik süresi uzun olur biraz. Rahat olması ve partnerinin yanında gercekteki kendisi olması için.. Yoksa hep bi utanç, hep bir tepkisizlik oluşacak.. Ozguvensiz birine katlanmak sizin için zor olabilir. Ama siz o ozguvensiz kişiyi kendine güvenen birine donusturebilirsiniz. Böyle olduğunda da emin olun size karşı yatakta en yırtıcı o olur.. Hatta uzun zamanın patlaması olarak daha yırtıcısını bulamazsınız O hep kendinde bir hata arar Çünkü kendine o kadar güvenmiyor ki, karşı tarafın onda bir kusur bulacağını düşünüyor.. Aslında kusursuz birisi bile olsa, onu kusursuz olduğuna asla ikna edemezsiniz.. Siz ona ufak bir iltifat ettiğinizde bile kendisini gömmeye başlayacaktır çünkü..
Ona karşı sıcak ve samimi davranışlarla yaklaşın.. Değer gördüğünü hissetmeden içinde ki o yırtıcı panteri size göstermek istemez..
İstesemde yapamam. Özgüven herşeydir. Özüne güvenmeyen insana ben 40 takla atsam nafile. Aksine, benim fazla özgüvenim onun daha da ezilmesine sebebiyet verir. Buda ten uyumunu etkiler ve iki tarafında performansını, sonuç olarak seksin kalitesini etkiler.
Eğer bir partner yatakta pantere dönüşüyorsa tabiki benim ve bana olan isteğinin büyük etkisi olacaktır. Ama asıl önemli olan içinde mutlaka gösteremediği bir yerlerde olan özgüveni fazla istek ve samimiyet, yanımda rahat hissetmesi sebebiyle ortaya çıkması sonucudur. Ben en fazla istek verip cesaretlendirebilirim.
Aslına bakarsak bunun hem karakteristik yapıyla hem de tecrübe ile alakası vardır.. Yani zaten bir çoğumuzun ilk deneyimi berbat geçmiştir.. Cinsellik edinilen tecrübelerle keyifli hale gelen bir alan.. Her dokunuşta her ısırıkta yeni bir şeylerin çözümlemesini yapmak gibi.. Yatakta utangaç ya da özgüveni yetersiz olan birine verilebilecek yegane panzehir cesarettir.. Partnerler birbirlerini desteklerse kesinlikle ortada bir pürüz kalmayacaktır.. Keyifli geceler..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Özgüveni düşükse naparsan yap o adamdan iş çıkmıyor bence.. Çocuklukta utandırılmanın, bir insanın gururunu onurunu kırmanın nelere mal olduğunu anne babalar düşünemiyor. Hayatın her alanında beceriksiz oluyor o beceriksiz diye silkelediği dövdüğü adam. Her yerde yetersiz oluyor..
Özgüven dediğimiz şeyi de aslında diğer insanlar üzerimizde oluşturmuyor mu? Eğer doğru ifadelerle yaklaşabilirsen inanılmaz bir seri katil bile yaratabilirsin