- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılZor yürüyor ya sevgilim arada diyor seks dışında bir başka ilişkimiz olmasın mı diye adamın sadece seks için kullanıyormuş gibi hissediyorum bazen ama ne yapayım erkekler onun içinyok mu zaten🙄
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYürümez. İlişkinin yürümesi için en önemli şey uyumdur. Ruhsal uyum, tensel uyum, cinsel uyum. Tabiki söylediğim her şey hastalık gibi anormal durumları kapsamıyor. Ama zaten ortada bir tatminsizlik varsa uyumsuzlukta vardır. Ve böyle bir ilişki yürürse mutsuz bir ilişki olacaktır. Arada duygu ve sevgi varsa açıkça bu konu ve sorunlar konuşulmalı ve çözüm aranmalıdır. Gereken yerlere danışılmalıdır. Aksi halde bu durum devam ettikçe sorunlar büyüyüp araya soğukluk girecektir ve sonunda yürür dense bile yürümeyecektir.
10 Yorumla
Erkeklik ve kadınlık bir cinsiyettir. Bir erkeğin adamlığını ve erkekliği ölçülemeyeceği gibi kadının da ölçülemez. Bu konuda 'yetersiz partner erkek değildir' sözlerini doğru bulmuyorum. Hiçbirimiz anne karnından öğrenmedik. Bana yeterli olmayan bir partner bir başkasına yeterli gelebilir bu çok göreceli bir kavram olduğu için yargılanmamalı.
Yetersiz kalan bir partnerle duygusal olarak çok büyük bir bağım yoksa devam edemez.
12 Yorumla- 1 yıl
Ricalar :)
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılYürür Evet ama şöyle ki yetersiz kaldığı noktanın neresi önce bu araştırılması lazım ama işte günümüz insanlar Maalesef ki bunlara çok zaman kaybı yaşamak istemediği için hemen Partner değişikliğine gidiyor önce sorunun kaynağına inmeli Eğer sorunun kaynağına inilip de gerçekten çözüm bulunamıyorsa O zaman artık tabii ki diyecek bir şey yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılNiye yürüsün ya ayrılın gitsin dünyada milyonlarca vajina için milyonlarca penis var. Hatır gönül uğruna mutsuzluğu bir ömür çekmeye gerek yok.
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Asla asla asla... Hayır olamaz. Kabul edemem böyle bir şeyi :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılYürümesine yürürde hep bir duygusal boşlukta mutsuz olursun bitkisel hayatta yaşıyor gibi bir yaşamın içinde yuvarlanır gidersin
10 Yorumla
1 yılYürümez tabiki.
Erkeğim diye gezmesn ortada zaten bir kadına da her bakmdan yetemiyorsa br erkek neye yarar ki11 Yorumla- 1 yıl
Vuuvv sert
1 yılYürümez tabiki yetersiz kişi de erkegım diye gezmesn ortada
43 Yorumla- 1 yıl
benim sevgilim 3 saat kesintisiz yapiyordu
- 1 yıl
@melislezmndmdm nasıl bir kardiyovaküler efsanesiymiş seninki
Gizli Üye(18-24)1 yılYürümez, eliyle etsin, diliyle etsin, şeyiyle etsin, sözcüklerle etsin bin tane yolu var yani...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYürümez, yürüyor gibi görünenler de mutsuz ilişkilerdir
20 YorumlaAsla çok sevsemde asla konu cinselikse birlikteliği uzatamam
30 Yorumlaçözüm. aranır. önce. ama. çözüm. bulunmazsa. yürümez. çünkü. evliliğin. yüzde80i. cinsellik
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYürüme ihtimali her vardır ama yoğun bakımda bitkisel bir yaşam gibi düşünün tatsız tuzsuz yemek misali
00 Yorumla
1 yılKesinlikle yürümez.. kimse kendinde böyle bir eksiklik yaşamak istemez
00 Yorumla
1 yılOturup konuşursunuz bir çözüm ararsınız baktın olmuyor ya da önemsemiyor o zaman bye byee
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Tatmin edemeyen için cehennemden farksız bir ilişki olmuş olur o ilişki
00 Yorumla
1 yılYataktaki performans benim için önemli değil ben bana olan sevgisine bakarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa erkek he türlü tatmin oluyor olan kadına oluyor genelde
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunun boşanma sebebi olduğunu biliyorsunuz değil mi? 😅
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Neden yürüsün yurumez
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
1 yılYürümez. Aşk bir yere kadar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılYürümez. Seksten soğuyorsun bir süre sonra.
00 Yorumla Bıraz zor ama sevgı herseyı yener
00 Yorumla
1 yılYürümez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. zorrr
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
1 yılSeviyorsan yürür
10 Yorumla
1 yılEmekler
13 Yorumla- 1 yıl
Tıpış tıpış yürüsün
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır yürümez
00 Yorumla
1 yılYürür
00 Yorumla
1 yılMümkün değil
00 Yorumla
1 yılYürümez.