Cinsel Yaşam Sevgilimin penisi yok gibi, böyle biriyle evlenilir mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 311 Sevgilimin penisi yok gibi, böyle biriyle evlenilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yok gibi derken 0 0 Yorumla
roeneb Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Bisey olmazzz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olmaz 5cm bile değil o da üzüldü ama ne yapayım Yorumla roeneb +1 yıl Kalkmis hali benim 13 cm Yorumla Soran +1 yıl Normal keşke öyle olsa birsey demem yarısı bile değil Yorumla roeneb +1 yıl Ayril gell Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıl yok gibi 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar olduğunu söyler misin lütfen Yorumla Soran +1 yıl 4.5 cm büyük hali gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl o kadar olur ya şaşkınım şu an. Peki neden o kadar hiç konuşmadınız mı Yorumla Soran +1 yıl Açıp bakayimmi bilsem ilk gün bırakırdım içimde yarası olmazdı. Bu anormal bir durum söylemesi lazımdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle küçük bişeye sahip olması rahatsız etmiyor mu onu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
yok gibi derken
Üzücü
Bisey olmazzz
Nasıl olmaz 5cm bile değil o da üzüldü ama ne yapayım
Kalkmis hali benim 13 cm
Normal keşke öyle olsa birsey demem yarısı bile değil
Ayril gell
Kötü olmuş
Evlenme
Önemli
Nasıl yok gibi
Ne kadar olduğunu söyler misin lütfen
4.5 cm büyük hali gördüm
Nasıl o kadar olur ya şaşkınım şu an. Peki neden o kadar hiç konuşmadınız mı
Açıp bakayimmi bilsem ilk gün bırakırdım içimde yarası olmazdı. Bu anormal bir durum söylemesi lazımdı
Öyle küçük bişeye sahip olması rahatsız etmiyor mu onu