- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDışardan göründüğü gibi değildir belki de bilemeyiz ki çünkü iki tip penis vardır bir tanesi et penisi diğeri kan penisi kan penisi genelde ufak olur ereksiyon olunca gerçek boyutuna kavuşur et penisi ise normalde de çok büyük görünür ereksiyon olunca da sadece sertleşir hiçbir şey kaybetmez belki de senin sevgilin kan penisine sahiptir bilemeyiz bunu yani küçük görünüyordur ama ereksiyon olunca oldukça büyük bir forma kavuşuyordur
21 Yorumla
Soran+1 yılSeni çok seviyorum. guzel yazmışsın yine canım teşekkür ederim. sert hali çok küçük
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Soruyu görüp seni bombalamak için açtım ama sonra yorumları gördüm ve hak verdim.
Cinsellik hayatımızın en önemli olgularından biri ve söylediğin gerçekse şayet ayrılmam çok doğal. Çünkü işlevsel olarak gerçekten yeterli olamayacak bir şeyle karşılaşmışsın.
Umarım hayatına alacak düzgün karakterli bssklaaid da olur. Çok geçmiş olsun15 Yorumla
Soran+1 yılAylar geçmiş aradan ciddi olmuşuz anormal bir durum söylemesi gerekirdi. zaman geçiyor ve geri gelmiyor. evlenmiş olsaydım bırakırdım kesin. bir düğün kaça çıkıyor eşyalar takılar dünya para yazık olurdu
Soran+1 yılYorumu çok beğendim Allah ne istediğiniz varsa versin size. ben pozitif biriyim bulurum birini hayat yalnız geçmez tabiki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAmacın sadece tatmin edilmekse bunun için o kadar sıkıntıya girmenize gerek olmadığını dusunenlerdenim.
Tabi bu bir sağlık sorunu da olabilir.
ya da size karşı bir cinsel anlamda sizin onu arzuladığınız kadar arzulamıyor olabilir. Bir cok sebebi olabilir.
Şu da var bu sorunun cevabını burada aramamak lazım.12 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin fikri değerli benim için olsun
- +1 yıl
Senin için oyle olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam her şey seks değil ama olmadan da olmuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlendin karın cinsellik istemiyor bir erkek dayanabilirmi buna. imkansiz. Buradaki bazılarına bunu anlatıyorum. olmaz tabiki
Cevap sahibi+1 yılHerkes kendi işine baksın o hayat çekilirmi istediği kadar iyi biri olsun olmaz olmamalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği ayakta tutan en önemli şeylerden biri de cinselliktir.
Düşüncelerin ve hayallerin son derece normal.
En başından her şeyi bilmek görmek senin için daha iyi olacaktır.
Ama bu penis boyu nedir?
senin istediğin boy nedir?
bu sorularda önemli.
birlikte hiç cinsellik yaşadınız mı mesela?
belki başka yönleri ile seni tatmin edecektir.
iyi ce bir düşün öyle karar ver derim04 Yorumla
Soran+1 yıl5 cm bile yok. normal olsa ne diyeceğim ona 12-13 cm gibi. nasil olacak ilişki imkansız
- +1 yıl
5 cm bile yoksa onun bir an önce doktora gitmesi gerekir.
Soran+1 yılAleme duyuran kadar gidebilirdi doktora durumları iyi hala gitmiyor
- +1 yıl
o zaman yapacak pek de bir şey yok. onu ufak penisi ile tek başına bırakıcaksın
eğer mikro penisse işin zor. Ama penis 9 cm de olsa idare edebilir. Ne bilim. Penis kılıfı felan kullanırsınız
17 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğe gerek yok o zaman shopta satılıyor
Soran+1 yılDurumu iyi gitsin ameliyat olsun illaki benim görmem mi lazımdı 5 cm yok
Soran+1 yılAbimin çocuğunu gördüm ufacık çocuğun 13-14 cm var
Soran+1 yıl10 yaşında oynuyordu çocuk işte
cidden ben olsam evlenmem ömür boyu cinsellik yasayacaksin
21 Yorumla
Soran+1 yıl5 cm bile değil nasıl olacak imkansız
Cinsellik hayatımızın en önemli olgularından biri böyle bir soru açman gayet normal. Sana katılıyorum.
10 YorumlaAradığın şeyi Sosyal medyada ilan olarak yaz en idealini seç beğen al. Senin derdin en ideali çünkü.
16 Yorumla
Soran+1 yılKomiksin öyle bir derdim yok cinsellik yaşamak istiyorum evlenip bir erkek te istemez mi aynı yani
Soran+1 yılCan sıkıntısı vakit geçiyor
Soran+1 yılBugün mesaj attım olmaz görüşmeyelim artık diye birsey yazmadı kısa boylu zayıf bir kız bulsun ne yapayım. arkadaş grubumuz var beni beğenen biri vardı gider söylerim çıkalım diye üzülmeye değmez hayat
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenilir tabii ki, vajina 2 cm zaten işlevi iyi olduğu sürece yeteri kadar zevk de verir, zevk vermesi boyuna değil kalınlığa ve içinde ne kadar kaldığına bağlı.. Yaratılan her şey iş görür vaziyettedir.. Hem yağlarından kurtuldukça büyür o, yağ kütlesi vardır illa ki o kadar da olma ihtimali yok..
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 bile değil
Cevap sahibi+1 yılOlsun 4 olsun 4.5 olsun önemli değil yine yeter ama dediğim gibi yağ kütlelerinden eridikçe büyüyecek uzayacak..
Soran+1 yılYağ filan yok zayıf zaten
Cevap sahibi+1 yılya sadece şişmanlarda mı yağ oluyor, zayıflarda da yağlanma yağ kütleleri olabiliyor onun o bölgeyi etkileyen yağ kütlesi var muhakkak, başka şeyleri de olabilir.. Her türlü büyür o yağ kütlesini eritince ve tedavi olunca.. Dediğim gibi iş de görür..
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah’ım sen koru erkekliği yokmuş resmen kanka daha ne düşünüyosun
12 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar penisin var söyle bende at gibi kadınım boy pos olur mu hiç. oyalama boşuna hiç değilse ben ona kızdım
Cevap sahibi+1 yılEvet ya ciddi düşünüyorsanız söylemeliydi ama normalde birden benim şeyim şu kadar diye söyleyemez
+1 yılCinsel yaşantı önemli kadın haklı beyler. Çüksüz biriyle ne yapsın. Neyse velhasıl kelam özele geçelim mi :fdaksfjd
10 Yorumlayani seviyorsan penisinide sevmelisin he yok olmaz diyorsan sevginden vazgeçmelisin , bence ikiside kolay değil
10 YorumlaSormana gerek yok sen kararını vermişsin. En doğru karar senin için kendin verdiğin karar olacak.
10 YorumlaNişanlı değilsen ayrılmak için açık kapın var nişanlı gibiyken ömür boyu 5 cm ile yetinecekdin bizim elimizin orta parmağı bile 8 cm den büyük, yedisinde bol şanslar
00 Yorumla
+1 yılSana kol kadar bişey lazim galiba, kadın olarak hayallerim vardı dedis bir de. Ne hayali kurduysan artık
00 YorumlaEvlenme o halde başka bir sebepten ayrıl gururunu kırmadan.
10 YorumlaPerformansına da baksaydın. 50 cm olup daha içine girmeden boşalan olursa ne yapacaksın?
06 Yorumla
Soran+1 yılŞişe mantarı kadar çok büyük istiyorum demiyorum ki normal değil
Soran+1 yıl4.5
Soran+1 yılTrol değil olmaz yani o kadar da
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence evlenme sonuçta mutlu olacağın şeyler yapmak gerek
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIyi ki o yonden sorunum yok ya şükür
Kaç cm ki? ve kalın mı spor yapsa aslında biraz görünümü değişebilir
00 YorumlaEvlilikte cinsellik cok önemli. Ona göre iyi düsün.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki önemli bir şey sonra evlenme olursa aldatma çok olur çünkü yetmez
10 Yorumla
+1 yılEreksiyon değildir sana öyle gelmiştir
14 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ereksiyon kaçıncı yüzyıldayız
- +1 yıl
Ne kadar küçük ki seni bu hale soktu
Soran+1 yıl5 cm bile değil ereksiyon hali
- +1 yıl
Ciddi misin. Yazık ya çocuk için ayrı üzüldüm
Büyüklerin bir sözü vardır. Boyutu değil işlevi önemli olan. Alacacağın hazza odaklanmalısın. Cinsel ilişkiye önce psikolojik olarak hazırlanır insan. Sonrası kadın ve erkeğin ne kadar istekli olduğuna bağlı.
00 Yorumla
+1 yılYa tabiki hayatta bazi seyler onemlidir nasilki yemek yemek eglenmek ve dahi bir cok seygibi cinsellikte onemli o yuzden mutlu olmak icin bazi seyleri daha onceden gormek gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik önemli görünce gözünü doyurmalı doyurmuyorsa evlenme skso ceksen ağzında bişey hissetmicen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimkinin normal hali çok küçük, sevgilim ilk gördü çok kucuk falan dedi bende sen kalkinca gör dedim. Ereksiyon olduktan sonra 18 ve kalın olunca kız şok oldu 😂 bu nasıl böyle oldu dedi.
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde hiç görünmüyor ki
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani normalde hiç görünmüyor ki
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani kadın da ister içini doldursun
10 Yorumla
+1 yılKadın olsam sanmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam yüzüne bile tükürmem peki zenci bir erkekle evlenmeyi düşünür muydun simsiyah bir erkekle 21 cm
010 Yorumla
Soran+1 yılPenis için evlenilmez bu anormal bir durum aşırı küçük
Cevap sahibi+1 yıl5 cm ne ya cidden şaka gibi bamya bile daha büyük peki tek kriter olarak düşünme ama zenci bir erkekle tek gecelik ilişki yaşamak ister miydin en azından denemek
Soran+1 yılBunlar mı geliyor aklına cidden acıdım sana
Cevap sahibi+1 yılHayır neden diye sorarsan kadınları görüyorum senden güzel olmasınlar bakmaya kıyamam o kadar güzel kadınlarin yanında simsiyah kömür renginde zenci erkekler yani o yüzden boyutu yüzünden mi beraberler sevgili oluyorlar onu merak ediyorum yoksa zenci erkkeler çok ürkütücü korkunç simsiyah yaa
Soran+1 yılBöyle absürt şeyler dersen akıllı demezler sana hiçbir kadın da seninle konuşmaz. kadın da bir insan unutma içine penis giren bir yaratık değiliz
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle ama bence çok azda olsa boyutu önemli ki sende bu durumdan muzdarip olmuşsun yani cidden 5 te çok küçük ama işlevi varsa memnun olursun işlev önemli mutlu olamaz misin onla sence
Soran+1 yılOnun işlevimi olurmuş
Cevap sahibi+1 yıl17 cm sertlesmeyen sertlessede hemen boşalandan iyidir işlevi iyi ise hem emin misin belki o kalkmamış halidir yaa 5 olamaz imkansız 10 yaşındaki çocuğun bile daha büyüktür
Soran+1 yılAbimin çocuğunun gördüm 10 yaşında daha 13-14 cm vardı
Cevap sahibi+1 yılVardır tabi yerinde olsam evlenmem 5 cm ne ya cidden o adama bakman bile hata
+1 yılEvliliği cinsellik ayakta tutar
12 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin isteği var kadınında var ihtiyaç seks yapmak yemek içmek gibi
- +1 yıl
Evet aynen öyle, devamlı ihtiyaç olan bişey
+1 yılnasıl yok lan vardır az
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok küçük cinsellik olmaz
- +1 yıl
nasıl a*m*k sağık sorunu mu var acaba
Soran+1 yılMinicik bilseydim hiç arkadaş olmazdım iyi ki gördüm evlenmeyi düşünüyordum
- +1 yıl
yani tabi haklısın cinsellik olmadan da olmuyo
Soran+1 yılSevdiğimin kollarında olmak sarılıp uyumak sevismekte isterim. Abimin çocuğunun pipisini gördüm yetişkin gibiydi ben ne bileyim bu kadar olacağını. soyledim bugün olmaz görüşmeyelim diye ilerde sorun çıkacağı kesin.
- +1 yıl
haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüh şans yok bize böyle istekli kimse denk gelmiyor ki
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlenilir neden olmasın sonuçta insan sevgi olduktan sonra
Soran+1 yılSevgi olmalı ama cinsellikte olmalı. Görmeseydim evlenecek ve bosanacaktim bir düğün kaça çıkıyor yazık degilmi
Cevap sahibi+1 yılYazık evet ikiside sevgi ve cinsellik olmalı konuşmak ister misin
Soran+1 yılKoşuya çıkacağım regl oldum stres var üzerimde biraz. Ben hemen bir erkek arkadaş bulurum çevremde çok var bana ilgisi olanlarıda anlıyorum belli ediyor erkekler
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur istersen konuşabiliriz seni tanımak isterim
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun bu arada o durumunuz çok zor
Cevap sahibi+1 yılDemekki gayet güzel ve hoş birisin
Soran+1 yılTeşekkür ederim sadece boyum çok uzun erkekler kısa kalıyor güzelim evet
Cevap sahibi+1 yılAnladım güzellik
+1 yılÖnemsiz desek yalan olur evlilik zor yürür
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz ilişki yaşanmaz ki onunla
- +1 yıl
Yani evet zor bi durum ve böyle düşünüyosan da ayrılmak en faydalısı
+1 yılPenis boyuyla olmuyor güzel cinselik sadece
116 Yorumla- +1 yıl
@Ömerf21 gerek yok o kadarına. İyi veya kötü değil
- +1 yıl
@Ömerf21 yok ben sevmiyorum. Beni etkilemiyor ve merak etmiyorum
- +1 yıl
@Ömerf21 ne mutlu sana
- +1 yıl
@Ömerf21 hoşlanmıyorum dedim ya. Görüp ne yapacam. Alıp içime sokamam ki.
+1 yılHer şey cinsellik diyorsun yani
10 YorumlaAdamın yerine üzüldüm be
08 Yorumla
Soran+1 yılAnormal bir durum söylemesi lazımdı. iktidarsiz biri evlendi karısı bırakıp gitti 3 ay sonra o kadar masraf yapılıyor Bi düğün için
Soran+1 yılSen secilya35'e uyma hersey aklına geldiği gibi bir hayat var sanıyor
Soran+1 yılboş ver onları senin iyi biri olduğunu biliyorum buradan.. okumuş iş güç sahibi insanlarız okuyorum yorumları çocuklar yazmış sanki
Soran+1 yılPenis boyu belli normal 12 cm degilmi. ben daha fazlası olsun demedim ki yazanlara bak zenciyle ol diyen bile var. bir erkeği rencide etmem onlar daha gururlu bize göre çok etkileniyorlar çünkü
+1 yılYani bırak ileride boynuzlucana
00 Yorumla
+1 yılBöyle biriyle evlilik asla yürümez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evliliği de aşırı derecede etkiler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Bolca afrikalı siyahi var bul bir tane 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli tabi şükür benim ki 17 cm
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa hiç düşünmem
Cevap sahibi+1 yılBence de hiç düşümezsin tabi, şu an kalkık meseala nasıl duruyor
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılGörmek ister misin?
Soran+1 yılSapıklık yapma
Cevap sahibi+1 yılSordum sadece
Gizli Üye(25-29)+1 yılYokmu bunun bı çözümü ameliyat vb
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsaydı o zaman varsa
üzüldüm adamcağıza
10 Yorumla
+1 yıl16 istersen ayrıl bana gel😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTedavi olması lazım senin de hakkın mutlu olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakma kullanır bunun için ayrılmaz yani
00 Yorumla
+1 yılTamamen senin tercihin
00 Yorumla
+1 yılNasıl
06 Yorumla
Soran+1 yıl4 buçuk cm ereksiyon hali
- +1 yıl
Hadi bee
Soran+1 yılEşofman giymişti elimle tutayım dedim yok birsey. Olmaz evlenemem onunla söylemesi gerekirdi bunu anormal bir durum çünkü
- +1 yıl
Evett
Soran+1 yılErkekler benimki bu kadar gel diye yazmış bir kadın bunun için evlenmez cinsellik olacak ama bununla olmazki
+1 yılislevi önemlidir denedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe işlevi parmağın yarısı kadar
- +1 yıl
denemden büyük konusma iste
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doymazsan olmax
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla
+1 yılBuyutmesini soyle
00 Yorumla
+1 yılNasıl yok gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olmaz 🙄
00 YorumlaCinsellik onemli
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın derhal.
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılBitmiş bu iş
10 Yorumlaönemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaç cm erekte hali?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsph sever misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılVah vahhhh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyun 1.30 mu senin?
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar