Zaten dindar biri değilim ailem de değil ama iş cinselliğe gelince aman evlenmeden olmaz. Biz sevgilimle sevişmek istiyoruz birbirimizi arzuluyoruz kendi bedenim kimseyi ilgilendirmez bence. Hem daha evlenmek istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Din insanların hayrı için indirilmiştir. Dinin zinayı yasaklaması kullara eziyet olması için değil aksine onların bu tarz ilişkilerden zarar görmemesi içindir.
Yani aynı iş nikahlı olarak yapıldığında sevap bile sayılıyor ve teşvik ediliyor.
Maksat insanların hayvanlar gibi kim kime dum duma ilişkiye girmemesi, bazı kriterleri yerine getirerek bu tarz ilişkilerin zararlarından korunmak.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlara ayıp erkeklere bir şey yok. Kadınlar yapınca o.. damgası yiyor evde kaldın bilmem ne muhabbetleri. Bir kadın olarak ben ilişkiye girmemiş erkek istiyorum bakireysem bu benim en doğal hakkım. Onun bunun deliğine girmiş birini ne yapayım. Evlenmeden kadın olsun erkek olsun cinsellik yaşanmamalı
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
25Cevap
evlenmek cinsel ilişkiye gire bilmek demektir
eğer cinsel ilişkiye girersen o erkek seninle evlenmek istemez
erkek bedavaya bulduğuna niye para versinki00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. valla kendi bedenin ne yapmak istersen o olur... seni begenecek sevecek kişi bedenine göre mi sevecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu düşünce çok eskide kaldı artık günümüz şartları buna uygun değil herkes kendinden sorumlu yaptığı ile de yapmadığı ile de kimseyi bağlamaz
00 Yorumla Bence mantıklı evlenmeden olmaz insanın sevdiği olsun ki ona sarılıp ilişkiye girsin dinen de madden manen de öyle olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılKorkunun dinle alakası yok bence. Korku evlenmeden olup terk edilme korkusu
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da hani sevgilimle anlaşamadık diyelim bitti. Sırf seviştik diye benimle mecburen kalacak diye bir şey yok. Ama seviştikten sonra terk etmesi ayrı tabi
- +1 yıl
Sevistikten sonra terk ederse sorun zaten kadın için
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılHic ayıp değil, gayet normal ve olması gereken bir şey
12 Yorumla
+1 yılNiye ayıp olsun herkes aynı olmak zorunda değil kararlar bireyseldir
00 Yorumla
+1 yılGayet dogal insan dogasinda olan birşeyneden utanma olsun ki
00 Yorumlaben dindar biriyim. ve bana göre evlenmeden bişeyleri yaşamak değil. tek ahlaksızlık aldatmaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şey din değil, inancı olmayan ya da zayıf olanların da ahlaki değerleri olabilir ve bu bir ahlaki değerdir, dini boyutu da var ama her şeyi de din imana bağlamayın.
00 Yorumla
+1 yılBende hiç dindar bir insan değilim ama bana da önüne gelen erkek ile temas doğru gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılsevısmek evet ılıskı ıcın ıllama ıcıne gırılmedende yalanıp surtulerekte bosalabılırsınız yok ıllama soksun dıyosan sana kalmıs
00 Yorumla
+1 yılYani kişinin kendi bedeni elbette.
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç? Daha vermedin mi kimseye?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeyeceksen Afrikalı siyahi bile bulabilirsin bence tabi bilmiyorum onları istiyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin beden senin istediğini yapabilirsin.
00 Yorumla ben bekarım ve sevişiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyıpdan ziyade nikahsız her yakınlaşma haram !
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@HeadSh0t baksana dindar olmaması haram olduğu gerçeğini değiştirmiyor 😉
Cevap sahibi+1 yıl@HeadSh0t ben diyeyim de o ne derse desin
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevişmek için evli olmaya gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklı kalır düşüncesi var haklılar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüveniyorsan yapmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkimseyi ilgilendirmez ki
00 Yorumla
+1 yılİlk olmak benim için önemli kadınımla olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyıbı kim takar aw
10 Yorumla
+1 yılHepimizin canı istiyo herkes sevişsin
00 Yorumla
+1 yılBana gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılburdakilere ayıp gelmiyo, sevişen sevişene aök
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. aynı fikirdeyim
00 Yorumla
+1 yılayıp değil bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında