Sevgilim neden cinselliği erteliyor, ramazan bahane mi?

Acaba beni arzulamıyor mu veya bir şeyden mi tiksindi felan diye düşünmeye başladım artık. her gün istediğinden felan bahsederdi haftada bir otele giderdik, onun dışında da 2-3 günde buluşup her buluşmamızda arabada öpüşme sevişme olurdu. (ikimiz de tek yasamiyoruz o yüzden ev ortamımız yok)
yaş farkımız baya var acaba onla mi alakalı ama normalde öyle değildi.
İftardan önce buluşuyoruz tabiki hiçbir şey olmuyor arada, resmen iftardan sonra bile bulusmuyoruz. Ben dün iftardan sonra dedim mesela ki nadiren ben derim buluşalım diye, çok yorgunum dedi ben ters yapınca da senin için ölüp bitiyorum cart curt. Bugün mesela bulusacaktik iftardan önce buluşup geldik felan yani ona göre ayarlıyor diye düşünmeye bile başladım bilmiyorum ben mi kafada kuruyorum. Ne yapayım sizce? Onu istiyorum ona deyip ima ettiğimde de ben nasıl istiyorum bir bilsen yok ramazan geçsin Dr felan. Hatta bugün vedalasirken ufak öpücük kondurcaktim dur aşkım ramazan ramazan oruç bozdurma felan yaptı. Sizce amacı ne ne yapmam lazım benim
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada son ilişkimize 1 ay oldu, ve bu sürede mastürbasyon yaptı mı bilmiyorum ama öncesinde sorduğumda seninle ilişkiye girmek dışında kendim boşalmıyorum diyordu
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün aramız limoniydi iftardan sonra kahve içmeye gittik düzeldik. Dönüşte o beni bırakırken kısa süreli öpüşme oldu göğsüme elledi küçülmüşler Ramazan’dan sonra ilgilenmem lazım bunlarla dedi ahahaahhah ve cidden yorgundu gözleri gidiyordu, galiba cidden Ramazan’dan dolayı uzak duruyor. Soğumuş frlan olsa sanmıyorum böyle şeyler demeye devam edeceğini, ben de isteğimi bastırıp ona göstermemeye karar verdim ben daha geride dururken bu konularda, o daha atılgan daha iyiydi ilişkimiz
Sevgilim neden cinselliği erteliyor, ramazan bahane mi?