Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ramazan’da orucu bozarsa bir güne karşılık cezası 61 gün fazladan oruç tutması gerekir. Onu da anla lütfen. Ama bu durumu açık seçik konuşmalısınız. 😎🤗
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben de bozmam oruç. Ama istediğini bilmek istiyorum belki iftardan sonra kaçamak olabilir o kadar
Soran+1 yılumarım
En İyi Cevaplar
+1 yılNe güzel kadınlar buluyor bazı adamlar ne güzel adamlar buluyor bazı kadınlar böyle bir ilişki bulamadık yıllar geçiyor zaman durmuyorum gelecek varsa o da gelmiyor nasıl kıskanıyorum böyle adamları var ya
04 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
- +1 yıl
Üzülme sen güzel insansın karşındaki değişik biraz ama o da kendince haklı sende haklısın
Soran+1 yılTeşekkürler, evet öyleyiz :/
- +1 yıl
Ben olsam ertelemem alırdım kadınımı kollarıma
Senin gibi insanların gerçek kişiler olmamasını umud ediyorum. Sonuçta burası sanal bir ortam ve tanımadığımız görmediğimiz insanlar ne kadar doğru konuşuyor bunu kesinlikle bilemeyiz.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka gayet burada yazdığım şeyler kelimesi kelimesine doğru. Neyin gerçek olmamasını Ümit ediyorsun anlayamadım?
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaş farkıniz kaç yaslarinizida soyelsen herkes ona gore yorumlardi yaslailgilide olabilir
118 Yorumla
Soran+1 yıl20-38
Cevap sahibi+1 yılçokmus evli falan degil. demi bu yani bence cok yasli. nereye kadar devam edexek ki bu belliki seviyorsunuz birbirinizi ama ilersinide dusunmek lazım belki oda dusunuyordur ilerde yaslanirsa sorun yasarsaniz sen onu terkedersen fqlan siye acaba uzak. mi duruyor
Soran+1 yılEvet şu an seviyorum ama geleceği olmadığının farkındayım, devam etmek istiyorum ama. Olabilir bak bu dediğin çünkü o gelecek hakkında felan konuşur arada kendine yaşlı esprisi felan yapar
Cevap sahibi+1 yıleziklik. dusukluk sendromu yasiyor bazilari hani sen ayrilirsin baglanmak istemiyordue belkide
Soran+1 yılEvet olabilir kendini yanımda aşağı görüyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılbence cokta ustune gitme sen simdi cok ustune gidersen oda bu hep cok istekli olursa der ilerde napariz der komplekse girer
Soran+1 yılYuh çok mantıklı acaba kaç gündür o yüzden mi böyle ben de daha isteğimi nasıl göstereceğimi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılvalla benim hic sevgilim olmadi ama. mantiken disardwn bakınca oyle duruyor insan psikolojisinden anlarim yas farkiniz cok. sen dwha gencsin 20 desin seninde ilerde iyi bir ailen olsun cevren olsun istiyordur belki kendi bir hayatin onunla. mutlu olamwzsin ailen cevre istemez idye dusunebilir. ya da sen gencsin diye 20 yasında takılıyorda olabilir onu sen taniyorsun ayrimini iyi yap ama anlattigin kadariyla 1. ihtimal daha ağır basiyor bence usteleme bir sakin ol ve sadece cinsellik degil hersey belki senin cinsellik olmadan ki tepkini merak ediyorda olabilir
Soran+1 yılGerçekten yorumların mantıklı teşekkürler. Zaten ben de cinsellik yok diye ters bir tepki vermiyorum sadece ara ara belli ediyorum. O daha çok geleceğe dönük düşünen taraf olduğu için 1m ihtimal daha ağır basıyor. Ben de cinsellik olmadan da aynı şekilde sevdiğimi felan göstermeye çalışayım. Bu arada evli değil tabiki cevap vermemisim sanırım ona, yıllar önce boşanmış
Cevap sahibi+1 yılbunu onunla konus geleceginizi sor bakalim ne diyecek o sen onu terkedersin diye usunuyordur
Soran+1 yılSürekli beni hep böyle sevecek misin hep benim olacak misin diyor az çok belli fikri ama konuşurum
Cevap sahibi+1 yıliste sen onu birakiesin diye dusunuyor ve 1 kere ayrilmis.2. kez ayrilmak istemiyordu ve asenin ailen cevren evlenmis. bosanmis ve yasli birini istemez diye dusunuyordur
Soran+1 yılEvet öyle düşünüyordur büyük ihtimalle
Cevap sahibi+1 yılbunu onunla konus ama simdi hemen degil bir iki gun sonrs
Soran+1 yılTamamdır sakince yüz yüzeyken konuşmayı deneyeceğim bu konuyu. Teşekkürler
- +1 yıl
Bi şey sorucam araya giriyorum ama
arada bu kadar yaş farkı varken neden o
Yani yaşıtların bir sürü var hem de aşk da yaşarsın onlarla sadece cinsellik değil
Adam zengin mi ne yani esprisi
Cevap sahibi+1 yıl@Butterflysz sevmis mutlu baksana anlatısindan belli
- +1 yıl
Yaş farkı arttıkça aşk olmaz bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılOruç tutuyor olabilir. Oruç olmasa bile ramazanda seks yapmak istemiyor olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet tutuyor
- +1 yıl
Oruçlu oruçlu mu seksin yani
Soran+1 yılİftardan sonra olabilir ama tek mesele seks değil ki arzuladığını hala çok istediğini felan bilsem şu an kesin, okeyim
- +1 yıl
Ramazanın yarısındayız
2 hafta bekle, sınrasında arzusu var mı yok mu görürsün
Soran+1 yılTamam bekleyebilirsem bakalım :(
Bunu bahane olarak görme, dini vecibesini yerine getiriyor. Bence takdir et ve uslu uslu bekle.
71 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun :((
Zinaya yaklaşmayınız. İsra suresi 32. Ayet Ramazan olsada gunah olmasa da bide bu model cikmis dur orucuz. Ulen ramazan olmasa helal mi? Tovbe yarabbim ya. Hayir imaniniz var iste ne guzel ya evlenin ya da flort etmeyin. Tevbe edin gitsin.
30 Yorumla
+1 yılyalan hıcbır erkek ya da kadında dıyım amst yapmadan 1 ay helede erkekler asla duramaz aletımız onumuzde sureklı kazık gıbı durur sabah aksam uyutmazz yahuu en kotu ruyada bırılerını becerırız.. sabaah ıslak ıslak uyanırız sonra ama oda kesmez dahada azıyoruz sonrası
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten yakın zamanda mastürbasyon konusu geçmedi de haftada bir gece ilikiye girerken sormuştum öyle demişti doğru olduğunu da düşünüyorum. Ama illaki yapmıştır gibime geliyor bu 1 ayda
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen kuruyorsun kafada.
Ramazan ayı olduğu için frenliyor kendini.
Seninde hormonlar kızıştığı için kafan gidip geliyor bu konuda...
cut.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet inşallah öyledir bayramla beraber normale döner qkskdke
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAcı hayat...
Bakarken sevgilisi arıyor cinsel ilişkiye girmesi için
Ilişki içinde sevgilisine kaçıyorlar...
Supersiniz !13 Yorumla- +1 yıl
Napıcan namus yok Allah korkusu yok
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü ikisi de var yeterince sen merak etme. d
- +1 yıl
Yeterince değil hiç yok açıklamanı okudum 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahane gibi geldi bana iftar sonrası da buluşup cilveleşilebilir ne bilim atıyorum bugün duşa girecektir nude atar sexting olur bir şekilde olur yani
421 Yorumla- +1 yıl
İğr*nçsin ya Ramazan ayına hürmeten böyle davranılmaz sende nasıl bi tutuşma varsa
Soran+1 yılYa şöyle diyim nude atmak için duştan çıktım diyorum hemen üstünü giy bebeğim hava çok soğuk saçını kurut felan diyor
- +1 yıl
Nereye kadar bu zina sürecek bal yiyen baldan bıkar. Ramazan’da bile çıplak fotoğraf atmak için tutuşan bir ablamız
- +1 yıl
Ayrıca senin nudeni görmüş zaten tekrar tekrar görüp napsın değişen ne var
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü ayol sen niye kudurdun onu söyle bana önce
Soran+1 yıl@Odun82 . d
Soran+1 yıl@Odun82 desen de ulaşmam zaten :)))
Cevap sahibi+1 yıl@feyziiihüsnü önce bi ağzını topla tutuşma falan Ramazan ayı hürmetine mi kızım evli insanlar bile iftardan sonra yapıyor önce mi okuduğunu anla ya oruçluyken mi yap demişim iftardan sonra nude görmüş değişen ne var mı kafaya bak evlenmeyelim o zaman sürekli aynı beden aynı tat
- +1 yıl
Evli insanlar onlar. Zina değil
- +1 yıl
Sen bu mallıkla her şeyi yaparsın evli insanla kendi günahını karşılaştırıyor ya sorun zaten senin nikahsız haram şeyler yapacak kadar ucuz olman Ramazan da paklamıyor ahahah 🤣
Cevap sahibi+1 yılGeriz*kalı sen sadece zina dan değil Ramazan Ramazan ayı bi tutturmuş olduğun için yazdım okuduğunu algıla önce bi ayrıca git değer yargılarını kendine sakla ahlak bekçiliği yapamazsan herkesin yaşantısı kendine en ahlaklı en namuslu sensin evleneceğim adam da zaten eminim çok kendini saklamıştır sana
- +1 yıl
Çünkü sorunun başlığında Ramazan yazıyor ya kuş beyinli.. Ahlak bekçisi olmaya gerek yok bekçi bekleyendir sen kendin yazmışsın biz sormadan öğrenmişiz mal msın acaba? Evet malsın ve senin gibi mallar genelde aklı sadece şeyine yetiyor abazalar işte. Evleneceğim adam patlak olmayacak sorun yok 🤣
Cevap sahibi+1 yılErkek olduğun çok belli
- +1 yıl
Hahahh kız olduğum için senden tiksiniyorum. Vallahi kızım😄Zekan yetmeyeceği için bunu bile anlamaman normal dert etme sen işini yap 😁
Cevap sahibi+1 yılTamam en namuslu kız
- +1 yıl
Peki namusunu kaybetmiş şey
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAga be sevgilinin dini çok bütün bir insanmış harbiden.
11 ay zina yapıp Ramazan'da zina yapmayarak kutsalına ne kadar da önem veriyor öyle helal olsun asahsa40 YorumlaHer seferinde hazır lokma verip durmuşsun adam sıkılmış
23 Yorumla
Soran+1 yılBaşlarda sürekli o elde etmeye çalıştı çok daha çekingendim o konularda vs e ama kendisi alıştırıp öğretip geri çekilince ben böyle üstüne düştüm
Soran+1 yıl. d kendi bilir
Cinsel Yaşam konusunda 655 cevap paylaştı. İkinizde hem oruç tutup hem nasıl evlilik dışı birliktelik yaşıyorsunuz? Bunu eleştirmek için sormuyorum yanlış anlama. Merak ettim cidden
015 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ikimiz de inançlıyız ee şu an evlenme ihtimalimiz yok hatta uzun yıllar beklememiz lazım benim okul vs, istiyoruz ikimiz de karşı koyamadık ve başladı
Soran+1 yıl38 yaşında ben 20
Soran+1 yılEvet çevremiz de ailelerimiz de inançlı. pişman olduğunu sanmıyorum ama vicdanen kötü hissetmiş felan olabilir.
Hayır değil
Soran+1 yılZaten sürekli onu ve kendimi mutlu etmek için uğraşıyorum inşallah farkındadır elindekinin :)) evet olabilir belki de gerçekten sadece ramazan ayının bitmesini bekliyor olabilir vicdanen ve dinem
Soran+1 yılBilmiyorum sormadım, ama olmuştur diye düşünüyorum.
Soran+1 yılÖzellikle olgun aramadım, ama hep büyük seviyordum
Soran+1 yılBende de olduğu hep söylenir, kimle konuşsam flörte dönüyor mesele güzellikten felan da bağımsız. d ama ona vuruldum yani nasıl oldu bilmiyorum
Zaten sevgili ile nikahsız seks zina oluyor..
Bir de ramazan da daha günah olmasın
Diye düşünüyor olabilir01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılVay be ne ilişkiler var... Çoğu kız ilişkilerinde öpüşmekten bile çekiniyor. Senin maşallah'ın var.
12 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim ve güvendiğim bir adam var karşımda istediğimi bastirmanin ne anlamı var
- +1 yıl
Keşke her kız senin gibi düşünseydi. Ne istediğini iyi biliyorsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılayyyy bence erkekliğini azaldı...
kuşu kalkmıyor olabilir :((
kız üzüldüm bak şimdi:
peki yakışıklımydı
şeyi büyük ve kalınmıydı41 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla yangın var. Ve hortum ve su ile yangına müdahale etmek lazim
01 Yorumla
Soran+1 yıl. d evet
+1 yılerkeklerde neyapcagını sasırdı... cınsellık ısteseler bır dert ıstemeseler bır dert
01 Yorumla
Soran+1 yılİstesin istiyorum
+1 yıl15 gün sabret sonra sen yeter artık dersin o durmaz 😁
02 Yorumla- +1 yıl
Bu arada sende tarlayı 30 gün nadasa bırakmış olursun verimin artar🤣
Soran+1 yılUmarım 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl15 gün sonra belli olur şimdilik beklemede kalmak daha iyi
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle devam şimdilik
- +1 yıl
Bu arada boş durma ara ara istediğini özlediğini göstermeye bak eğer sana karşı olumsuz Bi tutumu yoksa bayramı zor edecek sadece tek sorun Ramazan ise
Soran+1 yılTamamdır öyle yapacağım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Ağız veya teninin kötü kokusu, ten uyumsuzluğu ve pürüzsüz olamama... Bunlar beni kadından uzak tutuyor.
00 Yorumla
+1 yılRamazana hürmeti saygısı var adamın. Tebrik etmelisin sen de hürmet göstermelisin hatta
10 Yorumla
+1 yılYani ramazan ayına hürmet ediyor olamaz mı? Sen de dene bence.
10 Yorumla1. kafanda kuruyosun
2. sorunun cevabını sen bilmiyorsun biz nasıl bilelim10 Yorumla
+1 yılAlt tarafı ramazan ayına saygısı varmış işte adamın. Destan yazmışsın ablacım beee anooov
00 Yorumlaramazanda uzak duruyoruz he ıftardan sonra olabilir ama genede dıkkat etmek gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yalan söylüyor kesinlikle 1 ay erkek boşalmadan duramaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRamazanla alakası yok, bende oruç tutuyorum, partnerim şu an olsa, iftardan sahura kadar durmam o derece.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer bo*ku yiyip birde oruc tuturoyruz diye ortada geziyorsunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yıl. d pardon oruç tutarken sana sormadigimiz icin
Cevap sahibi+1 yılBana degil allaha vereceksin hesabini. Madem her boku yiyorsunuz ozaman orucu karistirmayin pis islerinize. Zaten bosyere ac kaliyorsunuz. Oruc felan hikaye.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİslftardan sinra yemek yiyince bunye iptal olabiliyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten görüntülü konuşuyoruz iftardan sonra, perti çıkmış oluyor. benim de aynı şekilde
Cevap sahibi+1 yılSen de ayni sekildeysen anlaman lazim durumu neden takiyorsun kafaya
Soran+1 yılAma ben onu hala istiyorum işte ne kadar yorgun haşat felan olsam da
Cevap sahibi+1 yılSaçmalıyorsun insnalari biraz kendi kendine birakmalisin. Zamani gelince ister. adam sana bağlı çalışmıyor sonucta.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe kadar yaş farkınız var.
Başkasını bulmuş olmasın020 Yorumla
Soran+1 yılÇok yaş var, yok hiç sanmıyorum en azından fiziksel olarak yapamaz diyebilirim. Çünkü gün boyu iletişim halindeyiz görüntülü normal hatta gün içinde ara ara görüştüğümüz bile olur vs bir de yapmaya ihtiyacı yok açıkçası her anlamda onu reddetmeyip ağzının içine bakan ona göre çıtır denecek yaşta biri varken yanında, yaparsa da kendi bilir yani
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın. Kendi bilir. Kaçırıyor çıtırı.
Seviyor musun yoksa karşılıklı mutluluk mu. Maddi falan
Soran+1 yılSeviyorum, hiç maddi bağımız felan yok yemek bile ismarlattirmam kasada kavga ederiz gizliden her gün. d
Cevap sahibi+1 yılNe tatlı ya çok kıskandım bak şimdi. Yaşım 45 ama denk gelmedi senin gibisi
Soran+1 yılKıymet biliyodur umarım benimki... Sorsan seviyorum ölüyorum ama o duygusal tatmini daha az almaya basladim şu son zamanlarda, moralim yoktu hatta geçen gün ona da laf arasında biraz sevgiye ilgiye ihtiyacım var dedim afalladi ben buradayim felan yaptı. öncesi çok daha iyiydi ama şu bir aydır hem cinsel hem duygusal tatmin olmayınca sinirlerim tepemde oluyor
Cevap sahibi+1 yılHmm haklısın. Seni elde edip sonrada ilgisini azalttı anlaşılan. Benden büyüktür sanirim. Ve gerçektende şansını zorkuyor bence.
Soran+1 yılYok sizden büyük değil, 38 civarı. Bence de şansını fazla zorluyor kaybetme korkusunu yaşaması lazım belki de gerçekten kaybetmesi
Cevap sahibi+1 yılSana verdiği değeri azaltırsa kaybetmelide
Cevap sahibi+1 yılAradı mi
Soran+1 yılEvet görüntülü konuştuk kaç saattir hatta ben uyuyakalmisim konusurken felan ahahaa
Cevap sahibi+1 yılKıyamam sana. Umarım performansta aynı şekilde iyi olur artık.
Hangi sehirdesin
Soran+1 yılher akşam konuşuyoruz farklı bir şey değil bizim için maalesef, ilgisi bazen aynı gibi bazen yok ya da oruçtan işte bilemiyorum. umarim eskiye döner her anlamda kısa zamanda...
Cevap sahibi+1 yılEvet yoksa maalesef seni kaybedecek bu gidişle. Sen kaç yaşındasın
Soran+1 yılAynen öyle, 20 yaşındayım. Ama hem fiziksel hem duygusal 25-28 gibi olduğum söylenir
Cevap sahibi+1 yılHmm ne güzel. Olgunsun sonuçta sende hislerine görünüşünle.
Sana sahip olduğu için kıskandım resmen
Cevap sahibi+1 yılUyudun sanırım
Soran+1 yılYaa teşekkürler, evet uyumuştum
Cevap sahibi+1 yılKıyamam. Ama gece yarısı da uyanmissin görmedim
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAh yine uyanmışsin. Nerede yaşıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ne yapmak istiyorsun tam olarak onun kararını ver bence
07 Yorumla
Soran+1 yılBelli değil mi
Cevap sahibi+1 yılharcanirsin bu gidişle sen uyarması benden yani
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç senin
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yıldaha da gençmişsin üzüldüm doğrusu
Cevap sahibi+1 yılselam naber nasılsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kendine saygın var mı
71 Yorumla
Soran+1 yılVar sen merak etme
+1 yılAllahım sen görüyorsun.
40 Yorumla
+1 yılBunların gerçek olduğuna inanamıyorum.
113 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya abes bir şey yazmamışım ki
- +1 yıl
Cinsellik yaşıyorsunuz bunu konuşmuşsunuz falan hani kadınlar evlenmeden cinselliğe dair bir şey istemezdi?
Soran+1 yılBen o kadınlardan değilim demek ki ne var bunda?
- +1 yıl
Çok şey var işte.
- +1 yıl
Bunlara gerçekten nasıl izin verebiliyorsun?
Soran+1 yıl1 gün boyunca bunu mu düşündü ahahahah
- +1 yıl
Hayır güncellemeyi okuduktan sonra yazdım. Cevap?
- +1 yıl
20 yaşa 38 yaş. Evlenmeyi falanda düşünün bari hahaha.
Soran+1 yılne evlenmesi ya her şey evlilik degil
- +1 yıl
Ne o zaman? Fb ilişkisi sizinki. Zaten nasıl evlenebilirsin? Ailen sanki izin verecek. Yazık ya cidden. O adamda bulmuş kullanılıyor işte.
Soran+1 yıl. d evet derdi sana düştü tek akıllı sensin
Soran+1 yılFb ilişkisi olsa ve beni cinsellik için kullanıyor olsa bu yazdıklarım yaşanır mıydı sence az mantıklı düşün
- +1 yıl
Cinsellik için birlikte olanlar yok mu? Her neyse birkaç yıl takılırsınız sonrası boş olacak muhtemelen buna yazık işte.
+1 yılNe istekli bişeysjn ya bari yazarken utan edepsiz
01 Yorumla
Soran+1 yıl. d
+1 yılYaşlar kac ve ters giden birsey oldu mu
02 Yorumla
Soran+1 yıl20-38
Ya son ilişkimizde reglim bitmişti son günüydü aslında ama ilişkiye girince biraz kanama oldu atletine bulaşmış bu ne dedi ben de fark etmedim bilmiyorum dedim ilk, yıkadı temizledi ortalığı. Aklıma başka hiçbir şey gelmiyor tiksineceği felan. Zaten kendi de Ramazan’dan sonra yapmak istiyor hiç istemiyor değil- +1 yıl
Heriften yol olmazz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOruc tutuyorsa iftardan sonra yorgunluk cokuyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılbir erkek bu u ertelemez ya baska bisi olmali
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bişey
- +1 yıl
bisi var amaa ne bu bilemedim yani simdi
Ramazan dan sonrası için planı vardır
05 Yorumla
Soran+1 yılYa kendi de ben lafını açınca veya hareketlerimle cilve felan yapınca ramazan geçsin seni mincirasim var yok yiycem parçalayacam ama bilmiyorum gecistiriyor gibi geliyor. Bugün işte opecektim diyor ki sen 15 gün sonra gör öpmeyi
Soran+1 yılevet biliyorum uygun olmadığını, hatta Ramazan'ın ilk günleri ramazanda bekleyeceğiz gibisinden konuşmuştuk ama şu an isteğim hepsinin önüne geçiyor ama onun olgunlugundan mıdır doymuslugundan midir bilmiyorum dayanabiliyor
herkesin bi inanci var..
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben de inanıyorum oruç tutuyorum ama ilişkiye girmemiz normalde de günah değil mi ben mi yanlış biliyorum, ben ilk kez onla yaşadım her şeyi onla öğrendim şimdi o böyle yapınca sorguluyorum sadece ramazandan mi
Soran+1 yılİçki normalde de haram işte onu diyorum zina da aynı şekilde
Sabretceksim ramazandan sonra belli olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İmana geliyor adam. Şeytanlık yapma
00 Yorumla
+1 yılRamazanda Yapılmaz Asla
00 Yorumla
+1 yıldaha ne yapsin cocuk, benim kafa da kurma seviyesi
11 Yorumla
Soran+1 yılqlsowowow tamam beeee
Gizli Üye(36-45)+1 yıloral seks cekiyomusun
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne alaka
Cevap sahibi+1 yılYetiyodur ona
Soran+1 yılha hayır ilişkiye girmediğimiz sürede yapmadım. Beni rahatlatmadan da öyle bir şey isteyemez ki zaten
Cevap sahibi+1 yılOnce o mu sana yapıyor
Cevap sahibi+1 yılKuruma olmuyor mu bosalınca
Soran+1 yılEvet önce o yapıyor ben ona arada yapıyorum o istedikçe, hayır olmuyor benim islakligim yeterli. d
Cevap sahibi+1 yılBosaltana kadar mı yapıyor sana
Bosalırsan mutlaka biraz kuruma olur tabi cabuk bosalırsa anlaşılmaz
Soran+1 yılYok çabuk bosalmiyor hiç, galiba kendi istediği zamana kadar tutabiliyor
Cevap sahibi+1 yılKaç dk
Cevap sahibi+1 yılSürüyordur tahmını?
Cevap sahibi+1 yılBizde kuruluk oluyor ya nedenini çözemiyoruz
Soran+1 yıldk tutmuyoz ama gece sonunda ikimiz de doyuyoruz bence, ya tahrik edemiyorsun tam ya da sıkıntı var kayganlastirici kullanın biz daha kullanmadik bilmiyorum etkisi nasıl olur
Cevap sahibi+1 yılUzun suruyor bizim o yüzden kuruyor
Soran+1 yıl. d
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç sizinya😀
Soran+1 yıl20-38
Cevap sahibi+1 yılAnladım sana sorular sorabilir miyim rahatsız etmezsem
Cevap sahibi+1 yılYas farkınız var ya komplekse giriyormudur acaba senın kadar istekli olma şansı yok cunku bu onu daha da kötü hissettirebilir
Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Ramazan etkisidir bayramı senle açar emin ol
013 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ahahah
Soran+1 yılNiye 2 degill
Soran+1 yılİnşallah o da öyle düşünüyordur
Soran+1 yılahahahhaha
Soran+1 yılHatta bırak bayramı ben onu ayartıp bir iftar sonrası yapmayı bile düşünüyorum ama nasıl getireceğim o kıvama onu bilmiyorum
Soran+1 yılahahahah benim de çekiyor da sevgilimizi ayartamiyoruz işte. Ne yapayım sence ya erkeksin bilirsin offffff
Soran+1 yılhiç n. de atmadım ama yeni çamaşır aldım diyip giyip foto atmayı düşünüyorum belki işe yarar wjdjke yanind avro kazak pantolon olunca oruç oruç adamın aklına arzulamak gelmiyodur bile
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapmak istemediği için
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlarım
- +1 yıl
Sana demiş ya bosalmadim senden sonra
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. artık çekici gelmiyor olabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen azdırmadığın için
00 Yorumlayaşlarınız kaç
011 Yorumla
Soran+1 yıl20-38
Soran+1 yılDiyorsun, ama sürekli aramaya görüşelim demeye felan devam ediyor mesela akşam yanından geldim hemen özlemişim meleğimi yazmış görüntülü aradı saatlerce uykusu olduğu halde. Her akşam aynı şekilde, gün içinde sürekli yazar birkaç saat haber alamasa merak eder. Aradı sahura uyandırdı felan yani bir eksilme yok gibi ilgisinde, sadece cinsel olarak nasıl böyle oldu irade mi oruçtan mı bilemiyorum
Soran+1 yılYa düşünüyorum da aklıma gelen tek şey son ilişkimizde reglimin son günüydü kanama bitmişti ama orgazm anında kasılmalardan mı bilmiyorum tekrar oldu, atletine bulaşmıştı. İkimiz de anlamadık bu ne diyip tiksindik ilk yıkadı ortalığı felan temizledi biraz. Sonra ben anladım ama söylemedim bir şey, o da lafını açmadı devamında normaldi her şey acaba o mu
Soran+1 yılYa ama mesela bugün o kadar şey oldu arabada kalkmamıştı bile, açık açık söyleyeceğim. Ama normalde öpüşsek bile yetiyor ve elimi alır götürür bu aralar elimi çekiyor resmen
Soran+1 yıl:(( ya nasıl yapacağım bilmiyorum üstüne gitmek de istemiyorum sürekli cinsellik istediğimden değil ama onun da arzuladığını bilmek istiyor insan. Acaba hoşuna gitmeyen hareketlerim mi var veya başka bir şey süsonrski buluşmamızda konuşmaya çalışacağım biraz böyle ciddi konular çok konuşmuyoruz.
Soran+1 yılEvet o ihtimal zaten hep aklımda ama bilemiyorum of ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aldatiyo
04 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel olarak imkansıza yakın ha cidden bu şekildeyken biz hala yapabiliyorsa da hakkıdır kendi bilir yol veririm 😂
Soran+1 yılEvet biliyorum ama benim dediğim şey güzellik felan değil açıklamaya erindim tekrar ama iletişim vs olarak diyorum
Seksice giyin
014 Yorumla
Soran+1 yılİşte dışarıda buluşunca mümkün olmuyor hava durumu ve onun kıskançlığından. d
Soran+1 yılArabada kalıyoruz ama kendini frenliyor belli hareketlerinden
Soran+1 yılqtdggffu işte normalde öyle de diyorum ya adam Ramazan’da ben öperken bile kendini tutuyor aşkım Ramazan bitsin felan diyor nasıl diyim hadi otele diye.
Soran+1 yılNe yapsam dayanamaz iftar sonrası buluşunca işte onu düşünüyorum
Soran+1 yılZaten Ramazan’dan sonra kendi isterse şuna Ramazan olduğu için istemiyor kendini tutuyor demektir ama yine istemezse var bir şey
Soran+1 yılAynen öyle, ama ister diye düşünüyorum belki o zaman da ben ufak süründürürüm :)) diyorum ya ben ima edince 15 gün sonra yiyecem parçlayasğım felan diyor , göreceğiz gerçekten istiyor m
Soran+1 yılKendi bilir wqqqgwshdf elimden geleni yaparım zaten istekli biri normalde sanmıyorum istemeyeceğini
Soran+1 yıl……. Bence de
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemeki oruc dandir
012 Yorumla- +1 yıl
Hafi gozun aydinda tam zamaniymis sende diyecektin orucun bitmesine daha cok devam edelim deseydin
Soran+1 yılsen de Ramazan’da değiştin gibi şeyler ima ettim ama hiç konuşamadık konuyu kapandı gitti
- +1 yıl
Ya ankiyorumda sendr suc okadari birseyler yasamisken sen hizli olacaktin daha etesli onu tarihrik edercesine etkileyecektin
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Aslinda ona bi oyun yapmak lazimda hakediyor bence🤗😅
Soran+1 yılNe oyunu anlatsana, ama isteğimi göstermemeye karar verdim artık
- +1 yıl
E ozaman anlatmaya gerek yok canim sen simdiden pesetmisinki
Soran+1 yıl:(( önce bir öğreneyim tam sebebi ne bu tavrın vs az ciddi be ötelediğğmiz şeyleri konuşalım 2 hafta daha sonra belli ederim
- +1 yıl
Yav nealakasi var nasil anlayacanki
Soran+1 yılİnan bilmiyorum göreceğiz takmamaya ve üstelememeye çalışacagoüı
- +1 yıl
Canim ank da olaydin sana onu azdiracak tavana cikacak kaldirici verirdim onun hsberi olmadan icirip azdirip yanindan ayrilacan bak noluyor debelensin dursun😅😅😅🙏🤣
- +1 yıl
🤣😅😅
Sıkılmış biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa :( ne yapabilirim sence
+1 yılhoşnut olmuyo senden
01 Yorumla
Soran+1 yılo zaman niye ramazandan sonra diye sürekli sürekli ima etsin ki
Ramazan
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yılTüm bunlar zina zina
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormalde gprustugunuz zaman senı tatmın edermıydı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Neden sence?
00 Yorumla
+1 yılSanmam
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım