Mesela vücudunuz çok mu prüzsüz hiç mü sivilce yok hiç mi iz veya kızarıklık yok? Kalçalarınız sımsıkı ve dimdik mi? Hiç mi selülitiniz yok kalçanızda ve üst bacaklarınızda? Hiç mi kol ve bacak yağlarınız yok her yeriniz kaslı ve sıkı mı? Cinsel ilişki sırasında aklınıza bunlar geliyor mu, bunları düşünüyor musunuz? Çırılçıplakken ve partneriniz size dokunurken, bakarken ya gözüne çarptıysa ve kötü görünüyorsa dediğiniz bir şey yok mu? Bakıp incelemesi sizi rahatsız etmiyor mu hiç? Her kadın bedeni televizyonlardaki gibi, mankenler gibi ve p*rno gibi mi? Sadece ben mi böyle düşünüp böyle hissediyorum ve rahat olamıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli bir cinsel hayatım yok ama şunu söyleyebilirim ki düzenli cinsel hayatı olan kadınlar evet gerçekten böyle vücutları daha yapılı daha diri çünkü cinsel ilişkiye girdiklerinde bir hormon salgılanıyor ve bu hormon vücudu gençleştirıyor anlatabiliyor muyum orgazm olmak vücudu daha diri tutuyor
01 Yorumla- +1 yıl
Şu bi kadın vardı ya Kleopatra mı neydi onun güzelliği de orgazm olmaktan geliyormuş😀
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsan kusurludur. Kadında kusurludur. Vucutta elbette catlaklar, selülitler, izler, lekeler ya da dogum lekesi, sivilce elbette var, olacak. Herkeste var, boyle dusunmek sadece özgüvenini düşürür. Tamam bakimli olmak, gorunmek guzel ama ömür boyu boyle olunmayacak ki. Bir kaza gecirirsin iz kalir, ameliyat olursun iz kalır, sezeryan olursun o bile iz kalır biraz ameliyat sonucta.
Bu konuda kadinlara cok yukleniyorlar. Hem erkekler hemde medya. Kimse kusursuz olamaz öyle bir insan, kadin yok. burada onemli olan puruzsuz, kusursuz olmak degil. Oyle sevmek ve kabul etmek kendini. Kendini seven, her sekilde kabul eden kadın, etrafa da bunun mesajini veriyor zaten. Bu kadar detaya takilan biri de iliskide zevk almaz. Partnerinden yorum gelirse o onun hadsizligi. Kendi cok mu mukemmel ve kusursuz sanki? Senin ya da diger kadinlarin boyle bir zorunluluğu da yok. O gordugun mankenlerin, p*** yıldızlarinin işi bu zaten. Iyi gozukmek zorundalar medyanin oyuncagi onlar. Bir victoria secret mankeni yanlis hatirlamiyorsam zayifliktan belli kiloda olma zorunlulugundan dolayi adet goremediginden bahsetmisti. Bu tarz kadinlar sagligi pahasina yapıyorlar boyle seyleri. Saglikli bir kadin her şeye sahiptir ve en kusursuz odur zaten.10 Yorumla
Bencee bunlar sadece kuruntu insanın yapısı böyle bir şeye çok icerlenirsin bu vücudunda bir yaraya dönüşür ize dönüşür aşırı doğal normal bir şey evet çok çok takılıyoruz çünkü hep üzerimize geliniyor işte kadın şöyle olmalı böyle olmalı bilmemne ister istemez insan kendine güvenini kaybediyor
23 Yorumla
+1 yılSaçmalama nereden bakarsan bak erkeklere kadın olsun yeter siz kadinlara da erkek iş oraya geldiğinde ne fiziğine bakar nede tenine konuşmama davranışına bakar hikaye bunlar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. herkes öyle degil elbette... rahat olamazsan zevk de alamazsın
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. Rahat olamayınca zevk de alamıyor insan
+1 yılbiraz fizikli bakımlı olması iyi sen abartıyorsun konuyu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fizik olarak bakımlı kadin herzaman daha seksi görünür ayrica düzenli ve sık seks yapan kadinlarin vucudu daha diri oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. herkes de bir kusur var ama sen baya çok takıldığın için olayın zevkini çıkaramıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol iş oraya kadar geldiyse kimse dikkat etmez merak etme bak keyfine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO karşısında ki kişiyi seviyosa bunlara takılmaz zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani olmalı bence illa iz falan olur bence
00 Yorumla Öyle dusun
00 YorumlaEvet
00 YorumlaDüzgün olmasada yapılıyor 😃
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Düzenli, ciddi bir ilişkisi olan, sevgilisiyle, eşiyle düzenli cinsel hayatı olan kadınlara soruyorum. Vücudunuza güveniniz tam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat