Evlenene kadar bekaretini korumak için sadece anal ve oral seks yaşayan kadınları ne kadar samimi buluyor sunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılKadın her ne yaşar ise yaşasın sınırları aşmamalıdır. Bu erkek için de aynıdır. Bir birimizi tanımak ten uyumumuzu da görmek, aşki ve kalbi arzularımızı da aşk var ise karşılıklı sevgi, saygı ve güven içinde paylaşmak kaydı ile ön ve arkadan olmak üzere birleşmeden her türlü seks yapabilir cinsellik denen duyguları da paylaşabiliriz. Bu konuda ki sınırlar asla aşılmamalıdır ki hem kız açısından hem de erkek açısından ilişki evlilik ile sonuçlanana kadar sağlıklı ilerleyebilsin ve sadece aşk gerçek olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne o kelime, belime ellme bakarken sorunu unuttun bakıyorum? Alay edeceğine bir teşekkür et. Mesele kelim değil çünkü!
kızlığını bozdurmadan sevişmek oral yaparak rahatlamak isteyen azgın bakireleri beklerim..😉
01 Yorumla
Soran+1 yılkrizi fırsata çevirmişsin totoş :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kendını kandırmaktan başka bişey degil ki başkasını kandırmak kolayda insan kendıni kandıramıyo karşımdakıne bakireyim dediginde birazda olsa vicdanı sızlamalı bence çok yapmak ıstıyosa dogru duzgun kendıne guvenıp yasamalı bişeyleri ya da hiç yasamamalı
50 Yorumla
+1 yılÖzgüvenli bulmuyorum. Çünkü öyle olsaydı kararının arkasında dururdu. Sen yaptın bak ben de yaptım, eşitiz derdi. Ama o yine de sen yapabilirsin ama ben senin sualinden korkuyorum, o yüzden yapmadım gibi davranıyorum demeyi tercih ediyor
63 Yorumla
Soran+1 yılSen hangi taraftasın?
- +1 yıl
Bunu yorumumdan anlamış olman lazım
Soran+1 yılanladım tabi :) bu arada hep yorumlarınla karşılaşıyorum takipte ediyorum seni ama mesaj kutun kapalı olduu için konuşamadık hiç :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
12Cevap
+1 yılEvlenirken bakire kız arayan erkekler kadar samimi buluyorum
111 Yorumla- +1 yıl
biraz sert gönderme olmuş :D
+1 yılAnal oral yapana kadar tam. ilşki yasasınlar kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok ve samimi bulmuyorum
#sevdalısınındelisin67 Yorumla
Soran+1 yılhem bari popoları acımaz demi:D
- +1 yıl
aynen :D
Soran+1 yılkakalarınıda tutamıyormuş anal yapanlar hem :)
- +1 yıl
yapmadım bilmiyorum :D
Soran+1 yılen güzeli önden tabi akıllı kadın nasıl belli oluyor demi
- +1 yıl
aynen öyle sağlığımla oynayamam
Soran+1 yılOral ve vajina olduğu sürece her şey doya doya yaşanır haklısın
+1 yılbu bir ihtiyaç ve anal ya da oral olarak bunu yapmasında ne sakınca olabilir? bekaret önemsiz bir ayrıntı, hamile kalma durumu kontrol edilerek her zaman seks yapılmalı. evli bekar fark etmemeli
51 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Samimi değiller ama onlar olmasa anal yapacak hatunu nerden bulacaz?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf kızlık zarını korumak için karşı tarafa güvenmedigi için her halti yiyor sonra namuslu ayaklarına yatıyolar çok saçma
30 YorumlaFarkı yok ki. Bu daha kötü hem o acıya rağmen geri durmuyor.
Önemli olan kızlık değil ruhun bekareti onu bu yollarla kaybetmiştir zaten00 Yorumla
+1 yılZara takılı kaldığınız sürece ve başkaları ile düşüp kalkıp zara takıldığınız sürece gıdım ilerleyemezsiniz
31 Yorumla- +1 yıl
bir öğretmenden yapılacak en bilimsel yorum :)
+1 yılGenelleme tapmadan şunu söylemek isterim nikahsız ne yaparsan yap güzelsin arkadaş bunu kızlık zarını bozdurmuyosun dıyede değişmez. ama gel görki çift kaşarlı tostada bayılırım.
00 YorumlaHeh sanki oral ve anal yapınca bakire olmuş oluyo
53 Yorumla
Soran+1 yılpatlamadığı için kızoğlankızım deyip evleniyorlar ama :)
Soran+1 yılilişkiden sonra kızlık zarı patlamıyor mu he bn takıntılı değilim patlakmış sağlammış orası ayrı:)
evlenme yaşı çok yüksek ulkemizde, en atesli zamanlarini bekar gecirenler napsin bu buyuk ihtiyaci nasil gidersin.
02 YorumlaHiç yapmayın daha iyi.
13 Yorumla
Soran+1 yılsen şimdi 28 yaşındasın ve hiç bir türlü önden arkadan yapmadın mı?
Soran+1 yılbu yaşa kadar sabredebilmen çok hoş :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulmuyorum zaten bu iste samimiyet yok. Tabi bu hepsini versin anlamina gelmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl100 metreden fazla yaklaşmıyorum
Hepsi ruh hastası
Bugta kalmış geri-zekalılar der geçerim
Gerisi beni alakadar etmez00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkandırılmış ya da salak bir erkekle birlikte olmak bir kadını ne kadar mutlu edebilir ki
00 Yorumla Ne farkı var ki kirlenmiş
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhtiyaç istersen bekaretinide koruma evleneceğin adamsa hiç birine laf etmez...
00 Yorumla
+1 yıl0 samimiyet aynı bokun laciverti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo yuzden bekaret aramayin bosuna..
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hakan900 Kalmasini gectim, lutfen insanlarda sadat arayin.. Inanin daha mutlu olur herkes..
Cevap sahibi+1 yılamaan sadakat yani..
Cevap sahibi+1 yıl@Hakan900 yani biraz oyle
+1 yılBence bu birazda bizim suçumuz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılama onlar bakire abisi neden öyle diyorsun :)
20 Yorumlabence igrenc
41 Yorumla
+1 yılHiöç
20 Yorumla
+1 yılsaçmalık.
12 Yorumla- +1 yıl
Kaplumbağa deden
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sanalcıyım
13 Yorumla- +1 yıl
Aynenn.. severmisin sanalı🙂
Soran+1 yılyalnızkalpler vardı eskiden arkadaşım sanalcıydı o da kayboldu yok artık sanal takıldığım kimse soruyu beğenirsen tanışabiliriz ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru bulmuyorum
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hakan900 ben o yüzde doksan içinde değilim zaten
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenene kadar bekaretini korumak için sadece anal ve oral seks yaşayan kadınları ne kadar samimi buluyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat