Cinsel Yaşam Oral seks olmayan bir evlilik sizi zorlar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Sıfır hiç olmayacak. Ömür boyu. Rahatsız olur muydunuz Oral seks olmayan bir evlilik sizi zorlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Olgunerkek5 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl O zevki yaşamak lazım, iki taraf içinde aşırı zevkli 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Ama istemeyen iğrenen yapmayan var Yorumla Olgunerkek5 1 yıl Sana yapacak ve sen yapmayacaksin, merak etmez mi o zevki Yorumla Soran 1 yıl Brnmle ilgili bi soru değil. Merak ettim sadece Yorumla Olgunerkek5 1 yıl Seni emmesini istemez misin Yorumla Soran 1 yıl Ben karşı değilim Yorumla Olgunerkek5 1 yıl Karşı olma zaten 69 en zevkli şey Yorumla Soran 1 yıl Tamm Yorumla Olgunerkek5 1 yıl Dene bence Yorumla Soran 1 yıl Ben denedim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkinin tadı tuzu olmaz. İllaki alıştiririz seni 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İsterdim olmasını. Ama olmuyorsa yapacak bişey yok 0 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Yani dilerdim olmasını olmuyorsa da tabii ki her zaman içimde bu istek kalır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayalini kuruyorum hiç bir şey yaşamadım.Bunu evlilikten önce üstü kapalı konuşurdum.Benim için çok önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Öyle evlilik mi olur en başında biliyorsam hiç evlenmem 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yorumumu beğenen arkadaş İzmirde yaşıyorsun sanırım 😀😀 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Oral olmayan bir cinsellik yaşamaktansa elimle tatmin olmayı tercih ederim 1 0 Yorumla
Aslan-sama Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl O ne gereksiz bir soru olması lazım kesinlikle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden gereksiz olsun. Sonuçta iğrenç bulan karşı olanlar var Yorumla Aslan-sama 1 yıl Onlara sorsan bir kere yaptıktan sonra asla bırakmazlar Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kesinlikle rahatsiz olurum. Sen olmaz misin? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bilmm Yorumla Mr_Potter 1 yıl Nasıl bilmem? Daha önce oralin zevkini yasamadin mi? Yorumla Soran 1 yıl Onunla ilgili değil. Yorumla Mr_Potter 1 yıl Neyle ilgili? Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yok be niye zorlasin yetinmeyi bilmek gerek 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sanada mı yapılmayacak? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Benlik soru değil Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet rahatsız olurum tabiki 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Öyle evlilik olmaz. 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlenmem asla 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmasın daha iyi 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
O zevki yaşamak lazım, iki taraf içinde aşırı zevkli
Ama istemeyen iğrenen yapmayan var
Sana yapacak ve sen yapmayacaksin, merak etmez mi o zevki
Brnmle ilgili bi soru değil. Merak ettim sadece
Seni emmesini istemez misin
Ben karşı değilim
Karşı olma zaten 69 en zevkli şey
Tamm
Dene bence
Ben denedim
İlişkinin tadı tuzu olmaz. İllaki alıştiririz seni
İsterdim olmasını. Ama olmuyorsa yapacak bişey yok
Yani dilerdim olmasını olmuyorsa da tabii ki her zaman içimde bu istek kalır
Hayalini kuruyorum hiç bir şey yaşamadım.
Bunu evlilikten önce üstü kapalı konuşurdum.
Benim için çok önemli
Öyle evlilik mi olur en başında biliyorsam hiç evlenmem
Yorumumu beğenen arkadaş İzmirde yaşıyorsun sanırım 😀😀
Oral olmayan bir cinsellik yaşamaktansa elimle tatmin olmayı tercih ederim
Olurum bana yapılması gerekmez ama ben yapmadan duramam
Oral seks olmazsa bi evlilikten ya bosanma ya da aldatma olur
O ne gereksiz bir soru olması lazım kesinlikle
Neden gereksiz olsun. Sonuçta iğrenç bulan karşı olanlar var
Onlara sorsan bir kere yaptıktan sonra asla bırakmazlar
Kesinlikle rahatsiz olurum. Sen olmaz misin?
Bilmm
Nasıl bilmem? Daha önce oralin zevkini yasamadin mi?
Onunla ilgili değil.
Neyle ilgili?
onun yerine ne alabiliyoruz mesela?
Rahatsız olunmaz mı hiç yaa
Yok be niye zorlasin yetinmeyi bilmek gerek
ıslanması lazım bence
Kim beni zorluyo anam
Zorlamaz. Olmasa da olur yani
Oralsiz seksmi olur bee
Sanada mı yapılmayacak?
Benlik soru değil
Olmaya bilir illak olacak diye bişey yok