Düşünsenize karın/kocan oral yapmaktan iğreniyor, abi olmaz yaa sanki ne bilim insan sevdiğinden iğrenirmi? Evli çiftlerin cinsel mutluluğu çok önemli bence ya haksızsam söyleyin
Cevabın nedir?
Bence önemli kim ne derse desin, mesele oral değil..
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
Gizli Üye(36-45)1 yılO yüzden aldatma aldı başını gidiyor.
614 Yorumla
Soran1 yılEvet eşinden beklediğini alamayınca başka birine yöneliyor
Cevap sahibi1 yılYani, ve başka birinden görünce evdeki gözden çıkıyor.
Soran1 yılBu gerçekten kötü berbat bişey, biricik karın seni bu konuda eksik bırakıyor ama dışarıdaki kadın seni bu konuda tamamlıyorsa burada ilk suçlu kadın, sonra erkek bence, yarı yarıya
Cevap sahibi1 yılAsla suç tek taraflı değil üçgendir. Kadin ya da erkek farketmez,
Soran1 yılÜçgen nasıl oluyor, 3. kim
Cevap sahibi1 yılYatakta erkek dere kadın su olucak, erkeğin anası gibi kadinin babası gibi davranmicaksin evlilik yemek temizlik ya da çalış eve para getir değil, altin kural cinsellik ve sadakattir, sadakati getirmenin temelide yine kaliteli cinsellik tir, yatak soğudumu evlilik bitmiştir,
Cevap sahibi1 yılÜçgen derken yani erkek ya da kadın karısını ya da kocasını ilgisiz bırakır, dışarıya iter, bir diğer kişide gelir ona sarılır, yani burada tek suck aramak saçmalık,
Soran1 yılSen her şeyin farkındasın, BENİMLE EVLENİRMİSİN GİZLİ ÜYE 😂
Cevap sahibi1 yılTeşekkür eig icin
Soran1 yılRica ederim hanımefendicim
Cevap sahibi1 yılSorunu begenip kimliğimi belli edecektim neredeyse son dakika döndüm direkten
Soran1 yılNeden direkten döndüğünü düşünüyorsun senimi ayartacam 🤣 hatta iyi olur beğen de konuşalım, merak etme abazan değilim haha
Cevap sahibi1 yılBeni kimse ayartamaz, kolay lokma değilim, burada bilinen biriyim zaten bu yüzden gizli iyidir.
Soran1 yılYok o anlamda demek istemedim esprisine dedim, bilindik birisi olman konuşamayacağımız anlamına mı geliyor yoksa senmi istemiyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKarşılıklı olmalı ve Karşılıklı anlayış önemli cinsellikte sevgide bir yere kadar
43 Yorumla
Soran1 yılTabiki iğrenç şeyleri zorla yaptıramaz kimse zaten ama oral basit ve yapılabilir bir şey yani
Cevap sahibi1 yılSen ona yapar mısın mesela bazı erkekler kendisi hiçbir şey yapmadan kendine yapılmasını bekliyor
Soran1 yılTabiki yaparım, hatta ön sevişmeden hemen sonra oral yaparım, bir ara sadece oral yapmamı isteyen bir kızla buluşuyordum, 1 2 saat kadar oral yapıyordum tabi dinlene dinlene, sonra ayrılıyorduk, ben yaparım ya seviyorum oralı
1 yıliğreniyorsa penisinden de iğreniyordur salla kardeşim öyle eşmi olur
10 YorumlaGüzel ama istemiyorsa zorlayacak değilim.
11 Yorumla
Soran1 yılAma yinede bunu ararsın bence ya
1 yılDerdinize tüküreyim
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem