Açıkçası ben buna tek bir şans veriyorum.. Öyle her zaman aynı şeye de gelemem.. Diyelim ki o bir şarap aldı kendine, ben kendime almam o şarabını yudumlarken ben dudaklarını öperim.. Ya da şarabından bir kaç yudum üzerine damlatır göğüslerini, karnını, kasıklarını yalarim.. Git gide orala yaklaşırız.. Sonra belki de oral.. Çünkü neden olmasın.. Aynı şeyleri o da bende yapabilir tabiiki.. Hatta lütfen yapsın Düşününce bile mest oldum :)
Öyle bir şey olamaz Allah aşkına ben nasıl onun boşalmasına kadar zevkle yapıyorsam oda beni tam olarak zevk noktasına yani orgazma ulaştır ana kadar güzel bir şekilde yapmalı öyle ara verip işte bir şeyler içelim sonra tekrar yapalım gibi bir şey olamaz hemen tuttuğum gibi üstüme çekerim nereye gidiyor tam ben geleceğim rahatlicam nereye gidiyor jdjdjd sırtını tırnaklarım beni delirtmesin jdjdj
Bunu bir fantezi olarak görüp değerlendiririm. Demek ki amacımız yapalım bitsin işimiz görülsün değil, anın tadını çıkarıp zevk almak. Hatta ara verip hemen orgazma ulaşmak yerine bu süreci daha da uzatmak. Aslında ben sekste monoton olmayan her şeye fantezi gözüyle bakıyorum zaten.
O bir şeyler içerken ben s. kso çekeceksem olabilir. Benim gözüm döndükten sonra pek kimse ne altından ne üzerinden kaldıramaz beni bir yere. Çok hırçınlaşabilirim ve aşırı soğurum karşımdaki kişiden.
Yani bana kalırsa ufak tefek mahrum bırakma oyunları oynanabilir.. Karşı tarafın sabırsızlanmasını sağlamak adına.. Fakat tam sevişmenin orta yerinde de onu bana yaparsa bedelini öder.. Keyifli günler..
Benim için sorun olmaz pek önemsemem. Seksin amacı boşalmak değil zevk almak diye düşünüyorum bu yüzden bir şeyler içtikten sonra kaldığımız yerden devam edebiliriz.