Güzelliği/Yakışıklılığı ile bizi kendine çeken insanlar, aynı zamanda farklı bir enerji de yayarlar. Bu enerji bizim istemsizce duygularımızı harekete geçirir. Burcuna göre libidonu arttıran burcu söylüyoruz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİkizler burcuyum ben hadi söyle bakalım kiminle ilişki yaşarsam daha aktif daha zevkli şekilde yaşarım bir kere ben bu görüşü yazıyorum ama yani öylece sadece yazmak için yengeç demeni bekliyorum büyük bir hevesle
21 Yorumla
Soran+1 yılİkizler daha dost canlısı bir partner isterken, Yengeç romantik ve her zaman duygusal olarak onu destekleyecek bir partner ister. ... Yengeç burcu aşkı yeterince göremediğinde daha fazla kıskanç olabilir. İkizler burcunda ise kıskançlık gibi duygulara yer yoktur. Kısıtlandığını hissettiği an ilişkiden uzaklaşabilir.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
30Cevap
+1 yılKanka bu işlere ilgin olduğunu bilmiyordum :))) akrebim, söyle bakalım..
12 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik açıdan zayıf olan Balıklar, Akrep burçlarından fazla etkilenir. Kontrol sahibi olmayı seven ve ilişkilerdeki baskın tutumunun karşılığını Balıklardan alan Akrepler için ideal eş Balık burcudur. Bir ilişkinin tek bir tarafı romantik olması gerekirse buradaki ilişkide o taraf Balık burcudur. Akrepler ise ilişkinin sahibidir. Aslında her şeyin sahibidir. Kendini aşkına, sevgilisine adayan Balık burcu Akreplerin aradığı özellikleri taşır. Birbirine karşı inanılmaz bir çekim hisseden bu iki burcun asıl etkilendiği şey güçtür. Akrep balığın güçsüzlüğünü Balık ise Akrebin gücünden etkilenir.;
- +1 yıl
Böyle bir ilişki istemem 😶
+1 yılBoğa :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBoğa+Başak
Boğa burcunun sabırlı tutumu ve Başak burcunun özenle her şeyi mükemmel hale getirmesine bakılırsa, Boğa ve Başaklar mükemmel çiftin tarifi olurlar. Libidosunu yükselten, yükseltmekle kalmayıp, Boğa burcunun tam istediği birine dönüşen Başaklar kendilerini ilişkiye adarlar. Romantik Boğalar ise bir ilişkiden beklentilerini tam olarak Başaklardan alabilirler. Aslında çoğu zaman çatışsalar da ten uyumlar mükemmel olan Boğa ve Başakların istekleri de aynı doğrultudadır. Huzurlu, sakin ve bol tutkulu bir aşk...- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ☺️ kesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılYengeç
Çok merak ettim burçlara da meraklıyım inanırım :D14 Yorumla
Soran+1 yılYengeç burcu herkesle çok güzel bir aşk yaşayabilir. karşısındaki bir Akrepse kör kütük aşık olur. Gözü hiçbir şeyi görmez. Onu görmek için ekstra gibi vb.. heyecanlanır ve artık her şeyi aşık olduğu kişi olur. Tabii bu duygular ona güvenene kadar gerçekleşir. Herkese temkinli yaklaşan Akrep, Yengecin etrafa yaydığı güven duygusuna aşık olur en çok... Yengeç burcunun ise bağlanınca zor kopması nedeniyle bu ikilinin uzun süren bir ilişkisi olur. Yengeç burcu sahiplenilmek ve kıskanılmak ister aradığı şey Akrepte fazlasıyla vardır. Bu sahiplenici tutum Yengecin libidosunu yükseltmek için yeterlidir* (Yengeç+Akrep)😉
Cevap sahibi+1 yılYok artık inanmıyorum
Aşık olduğum akrepti biliyo musun. Peşinde koştum baya ama olmadı. Nokt atış atmışsın hem beni hem de onu valla şok oldum yuh
Soran+1 yıl😁🙏🏼Teşekürler
Cevap sahibi+1 yılBu arada çok teşekkür ederim :)
Keşke diğer konularda da bana ışık tutsan hayatım darmadağınık burçlar kalp bne :D
kova -terazi - başak (burç- yükselen -ay)
31 Yorumla
Soran+1 yılKova burçları dış görünüşe çok önem verirler. Burada direkt oklar Terazi burcunu gösterir. Çünkü Terazi burçları fiziksel açıdan çok çekici burçlardır. Önce gözünü sonra zihnini doyurmak isteyen Kovaların ideal eşi Terazi burcudur. İlişkinin mantıklısı olan Kovaların karşına hem romantik hem duygusal Terazi burcu çıkarsa, onun belki bir bakışından belki bir hareketinden bile etkilenebilirler. Kova burcunun aradığı sonsuz aşk olsa da yanına her zaman yakışanı bulur. Herkesin imrendiği bir ilişkiye sahip olur. Yani Kova burcunun hayatındaysanız siz onu değil, o sizi seçmiştir. Kova burcunun libidosunu arttıran burç ise kesinlikle Terazidir.
bu sorunu görünce şaşırdım
neyse koç burcuyum14 Yorumla
Soran+1 yılKoç burcunun libidosunu arttıran burç şüphesiz Aslan burcudur. Zaten libidosu oldukça yüksek olan Aslan burcu sizi tatmin etmek için elinden geleni yapacaktır. Size hiç tatmadığınız duyguları tattıran ve hayatı spontane yaşayan Aslan Burcu, Koç burcunun tam da aradığı kişidir. Ben merkezci olan Koç burcunun her zaman yanında olacak ve onu her zaman el üstünde tutacak burçtur. Her anlamda mükemmel bir ilişkiye sahip olabilecek Koç ve Aslan çoğu zaman inatlaşsalar da bir şekilde barışmanın formülünü de bulabilirler. Tabii bu tartışmalara Aslan burcunun kıskançlığı dahil olmazsa...
Soran+1 yılLibidosu o kadar yüksektir ki, kendini dizginlemekte zorlanır. Gerçi hoş, bunun için pek uğraşmak da istemez. Aslan burçlarının libidosuna erişmek diğer insanlar için oldukça zordur...
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Terazi,
Yükselenim Oğlak.14 Yorumla
Soran+1 yılBir yanda iş bir yanda aşk diyen Oğlakların ideal eşi Boğadır. Her anlamda birbirlerini tatmin edebilen bu iki burç, birbirlerine aittir adeta. İkisi de ilişkilerine ve birbirlerine aşırı sadıktır. Oğlaklar, Boğaların aşkından vazgeçemez, Boğalar ise Oğlakların bu kadar düşkün olmasından. Sevgilisine aşırı düşkün olan Oğlaklar için önce iş gelse de bu dengeyi iyi tutabilirlerse mükemmel eş kavramına sahiptirler. Libidosu zaten yeterince yüksek olan Oğlak burcu bir de karşılarına romantikliği ile çekiciliği birleştiren Boğa burcu çıkarsa ona karşı koyamayabilirler. Bu ilişki çok sağlam ve uzun süreli olur.
Soran+1 yılRomantik Terazi burcunun sandığı kadar romantik olmayan ikizler burcu ile nasıl anlaşır?' onu pek bilemiyoruz ama bildiğimiz bir şey varsa bu iki burcun birbirine çok yakışacağıdır. Bu ilişkinin en çok seveni tartışmasız Terazidir. Her zaman kendinden verir ve ilişkinin ayakta kalması için en çok o çabalar. ikizler burcu ise Terazinin bu aşkına kayıtsız kalamaz. Onun sevgisi ve sevgisini gösterme şekli İkizler burcunun çok hoşuna gider. Tensel çekimleri fazla olan bu iki burç, birbirinin libidosunu arttırır aslında. İstemsizce bir elektrik alırlar ve öyle veya böyle sonunda birlikte olurlar. Hiçbir İkizler burcu Terazinin çekiciliğini geri çeviremez.
+1 yılYay burcuyum yukselenim yay
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor bir ilişki gibi gözükse de Yaylar kendilerinden daha çapkın biriyle karşılaşınca bir adım geride dururlar. Yay burcu aşırı flört etmeyi sevse de karşısına elinde tutamayacağı veya o sıkılmadan giden biri varsa onun arkasından göz yaşı bile dökebilir. Bu ilişki zor, bol tartışmalı ve sürekli barışıp/küsmeli ilerler. Eğlence düşkünü Yay burcu en çok Koçların bu enerjilerin hoşlanır. Kendi gibi dur durak bilmeyen, sürekli orada burada biri olan Yaylar yanlarına böyle bir sevgili bulduğunda kolay kolay bırakmazlar. Eee biraz da libidosunu arttırıyorsa Yaylar, Koç burcunun peşini ayrılmazlar. Dış görünüşü bakımından aşırı çekici olan Yay burcu, ayı şekilde Koç burcunun da dış görünüşünün iyi olmasını ister.*(Yay+Koç):
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim yorumun için.
Ama şu ana kadar koç burcu kadını ile hiç karşılaşmadım.
Çapkın olmadığım için de çapkın kişiler ile fazla muhabbet etmem.
Yani bana göre çapkınlık hayatında iki kişiden fazla kişiyle çıkması dir.
🙂
Soran+1 yılRica ederim.😊🙏🏼
+1 yılhala 4000 yıllık babilerin asurların sümerlerin hurafesine inanıyorsunz.
yahu siz eğitim almıyor musunuz siz bilim okumuyor musunuz.
hala dünyayı öküzün boynuzunda düz alan olarak mı sanıyorsunuz. bu ne mantık yahu01 Yorumla
Soran+1 yılÖnce gidip o ünlü burç yorumcularına neden sormuyorsun!!! Sana Ne Sana Na!!! Zoruna gitti ise yazma abim.. hadi ordan et yoluna.. Rahatsız etme beni.. Yazıyorsan saygılı konuş..🤨
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başağım. 1 doz akrep olsa hiç fena olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten hayatında her zamana başarı odaklı olan Başaklar, Oğlak burcunun da başarısından etkilenir. Bu iki burç sadece cinsel çekim açısından değil, her türlü başarıyı beraberinde getirirler. İkisi de fazla dikkatli, istekli ve başarı odaklıdır. Ellerinden hiçbir şey kaçmaz. Bu nedenle ilişkileri sadece libido üzerine kurulamaz. Başak burcu dış görünüşten etkilendiği kadar karakterden de fazla etkilenir. Farkında olmadan yapılan jestler, ani planlar Başak burcunu hoşuna gider. Oğlak ile Başak burcunun ilişkisi yatakta ne kadar şehvetliyse iş hayatında da öyledir. Eğer aralarındaki uyumu yakalayamazlarsa iş hayatında yarışa girebilirler. Böyle zamanlarda onlardan uzaklaşmak gerekebilir.
+1 yılAkrep
31 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik açıdan zayıf olan Balıklar, Akrep burçlarından fazla etkilenir. Kontrol sahibi olmayı seven ve ilişkilerdeki baskın tutumunun karşılığını Balıklardan alan Akrepler için ideal eş Balık burcudur. Bir ilişkinin tek bir tarafı romantik olması gerekirse buradaki ilişkide o taraf Balık burcudur. Akrepler ise ilişkinin sahibidir. Aslında her şeyin sahibidir. Kendini aşkına, sevgilisine adayan Balık burcu Akreplerin aradığı özellikleri taşır. Birbirine karşı inanılmaz bir çekim hisseden bu iki burcun asıl etkilendiği şey güçtür. Akrep balığın güçsüzlüğünü Balık ise Akrebin gücünden etkilenir.;
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim burcum oğlak
32 Yorumla
Soran+1 yılBir yanda iş bir yanda aşk diyen Oğlakların ideal eşi Boğadır. Her anlamda birbirlerini tatmin edebilen bu iki Burç, birbirlerine aittir adeta. İkisi de ilişkilerine ve birbirlerine aşırı sadıktır. Oğlaklar, Boğaların aşkından vazgeçemez, Boğalar ise Oğlakların bu kadar düşkün olmasından. Sevgilisine aşırı düşkün olan Oğlaklar için önce iş gelse de bu dengeyi iyi tutabilirlerse… [+]
Soran+1 yılmükemmel eş kavramına sahiptirler. Libidosu zaten yeterince yüksek olan Oğlak burcu bir de karşılarına romantikliği ile çekiciliği birleştiren Boğa burcu çıkarsa ona karşı koyamayabilirler. Bu ilişki çok sağlam ve uzun süreli olur.
+1 yılOğlak
31 Yorumla
Soran+1 yılBir yanda iş bir yanda aşk diyen Oğlakların ideal eşi Boğadır. Her anlamda birbirlerini tatmin edebilen bu iki burç birbirlerine aittir adeta. İkisi de ilişkilerine ve birbirlerine aşırı sadıktır. Oğlaklar, Boğaların aşkından vazgeçemez, Boğalar ise Oğlakların bu kadar düşkün olmasından. Sevgilisine aşırı düşkün olan Oğlaklar için önce iş gelse de bu dengeyi iyi tutabilirlerse mükemmel eş kavramına sahiptirler. Libidosu zaten yeterince yüksek olan Oğlak burcu bir de karşılarına romantikliği ile çekiciliği birleştiren Boğa burcu çıkarsa ona karşı koyamayabilirler. Bu ilişki çok sağlam ve uzun süreli olur.😉
Boğa tam 1 Mayıs
18 Yorumla
Soran+1 yılBoğa+Başak
Boğa burcunun sabırlı tutumu ve Başak burcunun özenle her şeyi mükemmel hale getirmesine bakılırsa, Boğa ve Başaklar mükemmel çiftin tarifi olurlar. Libidosunu yükselten, yükseltmekle kalmayıp, Boğa burcunun tam istediği birine dönüşen Başaklar kendilerini ilişkiye adarlar. Romantik Boğalar ise bir ilişkiden beklentilerini tam olarak Başaklardan alabilirler. Aslında çoğu zaman çatışsalar da ten uyumlar mükemmel olan Boğa ve Başakların istekleri de aynı doğrultudadır. Huzurlu, sakin ve bol tutkulu bir aşk...
Soran+1 yılYok çok şükür yaa😂😂😂
Soran+1 yılYengeç
Soran+1 yıl@fakir4 Napcan o ikisinin uyumunu ya Geveze ahahaha
- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılYengeç
13 Yorumla
Soran+1 yılYengeç burcu herkesle çok güzel bir aşk yaşayabilir. karşısındaki bir Akrepse kör kütük aşık olur. Gözü hiçbir şeyi görmez. Onu görmek için ekstra gibi vb.. heyecanlanır ve artık her şeyi aşık olduğu kişi olur. Tabii bu duygular ona güvenene kadar gerçekleşir. Herkese temkinli yaklaşan Akrep, Yengecin etrafa yaydığı güven duygusuna aşık olur en çok... Yengeç burcunun ise bağlanınca zor kopması nedeniyle bu ikilinin uzun süren bir ilişkisi olur. Yengeç burcu sahiplenilmek ve kıskanılmak ister aradığı şey Akrepte fazlasıyla vardır. Bu sahiplenici tutum Yengecin libidosunu yükseltmek için yeterlidir* (Yengeç+Akrep)😉
- +1 yıl
Wooow harikaymış :) peki oğlak Burcuyla nasıl olur libido
Soran+1 yılOğlak burcu aslında analitik bir düşünce yapısına sahiptir. Ayrıca romantik olan yengeç burcu kendi gibi duygusal birini arar. Oğlak burçları sekse çok düşkün değillerdir ama aşık olduklarında bu istek dağlara taşlara kadar uzanır... Resmen libidoları tavan yapar ve kendilerinden geçerler. Çılgın bir aşık oldukları için karşı konulmaz bir seks isteği olur. Her an her yerde bunu hayal edebilirler. O kadar şehvetli ve ihtiraslı olurlar ki, kendilerini bile tanıyamazlar. Normal hayatlarında bu aşırı yüksek bir istek olmaz ama dediğimiz gibi aşk işte insanı şehvetli bir insana döndürebiliyor. Resmen ilişkide alev alev yanıp, tutuşuyor. İşte böyle anlarda libidosu alıp başını gidiyor...🤷🏻♀️
+1 yılAslan 🦁
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor anlaşsalar da aralarındaki çekim kilometrelerce öteden fark edilebilir. Aslan, Koç'a aittir, Koç ise Aslan'a... Bu değişmez bir kuraldır. İlişkinizde heyecanın bitmesini istemiyorsanız Koç burcuyla birlikte olmalısınız. Bu birliktelik hem tutkulu hem de fazla çatışma içinde geçer ama tartışmalara bile ateşli olan bu iki burç,,, büyük bir ten uyumuna sahiptir. Zıt kutupların birbirini çektiği gibi Aslanlarda Koçları böyle çeker. Aslan en çok Koç burcunun enerjisinden etkilenir. Her zaman dinamik olan ve her şeye enerjisi olan Koç burcu Aslan burcunu harekete geçirmek için birebirdir. Bu nedenle libidosunu arttırmak için bir Koça ihtiyacı vardır.
- +1 yıl
Cok haklısın deneyım yaşadım ve koç kadınından başka beni anlayan hiç kimse cıkmadı desem yalan olmaz. teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim.😊🙏🏼
+1 yılakrep
11 Yorumla
Soran+1 yıl
Psikolojik açıdan zayıf olan Balıklar, Akrep burçlarından fazla etkilenir. Kontrol sahibi olmayı seven ve ilişkilerdeki baskın tutumunun karşılığını Balıklardan alan Akrepler için ideal eş Balık burcudur. Bir ilişkinin tek bir tarafı romantik olması gerekirse buradaki ilişkide o taraf Balık burcudur. Akrepler ise ilişkinin sahibidir. Aslında her şeyin sahibidir. Kendini aşkına, sevgilisine adayan Balık burcu Akreplerin aradığı özellikleri taşır. Birbirine karşı inanılmaz bir çekim hisseden bu iki burcun asıl etkilendiği şey güçtür. Akrep balığın güçsüzlüğünü Balık ise Akrebin gücünden etkilenir. 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılBalık
13 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal, romantik ve tam bir aşk insanı olan Balık burcunun tartışmasız libidosunu arttıran burç Yengeçtir. Yengeç burcunun yakışıklılığından, yaptığı hareketlere, söylediği sözlere kadar her şey Balık burcunu etkiler. Dış görünüş açısından zaten iyi olan Balık burcunun kolay kolay libidosu artmaz. Bunu başaran tek burç Yengeçtir. İlişkileri biraz sallantılı, bol tartışmalı olur ama birbirlerinden de vazgeçemezler. Bildikleri bir şey varsa birbirleri için yaratıldıklarıdır. Bu nedenle bir Balık ve Yengeç yan yana geldiyse, sığınaklara koşun çünkü ortalık alev alabilir.
- +1 yıl
teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim
🙏🏼🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslan burcu
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor anlaşsalar da aralarındaki çekim kilometrelerce öteden fark edilebilir. Aslan, Koç'a aittir, Koç ise Aslan'a... Bu değişmez bir kuraldır. İlişkinizde heyecanın bitmesini istemiyorsanız Koç burcuyla birlikte olmalısınız. Bu birliktelik hem tutkulu hem de fazla çatışma içinde geçer ama tartışmalara bile ateşli olan bu iki burç,,, büyük bir ten uyumuna sahiptir. Zıt kutupların birbirini çektiği gibi Aslanlarda Koçları böyle çeker. Aslan en çok Koç burcunun enerjisinden etkilenir. Her zaman dinamik olan ve her şeye enerjisi olan Koç burcu Aslan burcunu harekete geçirmek için birebirdir. Bu nedenle libidosunu arttırmak için bir Koça ihtiyacı vardır.
- +1 yıl
çok tesekkur ederım Koç burcu olan akrdaslar varsa tanısalım :))))
+1 yılterazi
11 Yorumla
Soran+1 yılBu ilişkinin en çok seveni tartışmasız Terazidir. Her zaman kendinden verir ve ilişkinin ayakta kalması için en çok o çabalar. İkizler burcu ise Terazinin bu aşkına kayıtsız kalamaz. Onun sevgisi ve sevgisini gösterme şekli İkizler burcunun çok hoşuna gider. Tensel çekimleri fazla olan bu iki burç, birbirinin libidosunu arttırır aslında. İstemsizce bir elektrik alırlar ve öyle veya böyle sonunda birlikte olurlar. Hiçbir İkizler burcu Terazinin çekiciliğini geri çeviremez.😉
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaşak
14 Yorumla
Soran+1 yılZaten hayatında her zamana başarı odaklı olan Başaklar, Oğlak burcunun da başarısından etkilenir. Bu iki burç sadece cinsel çekim açısından değil, her türlü başarıyı beraberinde getirirler. İkisi de fazla dikkatli, istekli ve başarı odaklıdır. Ellerinden hiçbir şey kaçmaz. Bu nedenle ilişkileri sadece libido üzerine kurulamaz. Başak burcu dış görünüşten etkilendiği kadar karakterden de fazla etkilenir. Farkında olmadan yapılan jestler, ani planlar Başak burcunu hoşuna gider. Oğlak ile Başak burcunun ilişkisi yatakta ne kadar şehvetliyse iş hayatında da öyledir. Eğer aralarındaki uyumu yakalayamazlarsa iş hayatında yarışa girebilirler. Böyle zamanlarda onlardan uzaklaşmak gerekebilir.
- +1 yıl
Getirin oğlağı bana (((:
Soran+1 yıl😁😁😁🤦♀️
- +1 yıl
:))
Aslan
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor anlaşsalar da aralarındaki çekim kilometrelerce öteden fark edilebilir. İlişkinizde heyecanın bitmesini istemiyorsanız Koç burcuyla birlikte olmalısınız. Bu birliktelik hem tutkulu hem de fazla çatışma içinde geçer ama tartışmalara bile ateşli olan bu iki burç, büyük bir ten uyumuna sahiptir. Zıt kutupların birbirini çektiği gibi Aslanlarda Koçları böyle çeker. Aslan en çok Koç burcunun enerjisinden etkilenir. Her zaman dinamik olan ve her şeye enerjisi olan Koç burcu , Aslan burcunu harekete geçirmek için birebirdir. Bu nedenle libidosunu arttırmak için bir Koça ihtiyacı vardır.*(Aslan+Koç);)
+1 yılbalik
13 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal, romantik ve tam bir aşk insanı olan Balık burcunun tartışmasız libidosunu arttıran burç ise Yengeçtir. Yengeç burcunun yakışıklılığından, yaptığı hareketlere, söylediği sözlere kadar her şey Balık burcunu etkiler. Dış görünüş açısından zaten iyi olan Balık burcunun kolay kolay libidosu artmaz. Bunu başaran tek burç Yengeçtir. İlişkileri biraz sallantılı, bol tartışmalı olur ama birbirlerinden de vazgeçemezler. Bildikleri bir şey varsa birbirleri için yaratıldıklarıdır. Bu nedenle bir Balık ve Yengeç yan yana geldiyse, sığınaklara koşun çünkü ortalık alev alabilir.*(Balık+Yengeç):)
- +1 yıl
eski swvgilim yengecti ve aynen oyle dogru tespit
Soran+1 yıl😊🙏🏼
Terazi
12 Yorumla
Soran+1 yılRomantik Terazi burcunun sandığı kadar romantik olmayan İkizler terazi burcu ile nasıl anlaşır?' onu pek bilemiyorum. ama bildiğim bir şey varsa bu iki burcun birbirine çok yakışacağıdır. Bu ilişkinin en çok seveni tartışmasız Terazidir. Her zaman kendinden verir ve ilişkinin ayakta kalması için en çok o çabalar. ikizler burcu ise Terazinin bu aşkına kayıtsız kalamaz. Onun sevgisi ve sevgisini gösterme şekli İkizler burcunun çok hoşuna gider. Tensel çekimleri fazla olan bu iki burç, birbirinin libidosunu arttırır aslında. İstemsizce bir elektrik alırlar ve öyle veya böyle sonunda birlikte olurlar. Hiçbir İkizler burcu Terazinin çekiciliğini geri çeviremez.
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İkizler
13 Yorumla
Soran+1 yılEğlence düşkünü, yanındayken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığınız Kovalar ise İkizler burcu için doğru adrestir. İkisi de yalnız olmaktan nefret ederler. Yalnız olmak istedikleri tek an baş başa kaldıkları anlardır. Birbirini çok iyi tamamlayan ve bir ilişkide olması gereken her şeyi oldurabilen İkizler ve Kova mükemmel aşkın formülüdür. İkizler her zaman karşısındaki insanın dış görünüşüne daha fazla önem verir. Yanında herkesin dikkatini çekecek ve imrenecek birisi olsun ister. Bu durumda oklar Kovaları gösterir. Bol tutkulu, bol eğlenceli vb..;
Soran+1 yılRica ederim😊🙏🏼
oğlak burcuyum
13 Yorumla
Soran+1 yılBir yanda iş bir yanda aşk diyen Oğlakların ideal eşi Boğadır. Her anlamda birbirlerini tatmin edebilen bu iki Burç, birbirlerine aittir adeta. İkisi de ilişkilerine ve birbirlerine aşırı sadıktır. Oğlaklar, Boğaların aşkından vazgeçemez, Boğalar ise Oğlakların bu kadar düşkün olmasından. Sevgilisine aşırı düşkün olan Oğlaklar için önce iş gelse de bu dengeyi iyi tutabilirlerse mükemmel eş kavramına sahiptirler. Libidosu zaten yeterince yüksek olan Oğlak burcu bir de karşılarına romantikliği ile çekiciliği birleştiren Boğa burcu çıkarsa ona karşı koyamayabilirler. Bu ilişki çok sağlam ve uzun süreli olur.*(Oğlak+Boğa);
Soran+1 yıl🤷🏻♀️😁
+1 yılYengeç
11 Yorumla
Soran+1 yılYengeç burcu aslında herkesle çok güzel aşk yaşayabilir ama karşısındaki bir Akrepse kör kütük aşık olur. Gözü hiçbir şeyi görmez. Onu görmek için ekstra gibi vb.. heyecanlanır ve artık her şeyi aşık olduğu kişi olur. Tabii bu duygular ona güvenene kadar gerçekleşir. Herkese temkinli yaklaşan Akrep, Yengecin etrafa yaydığı güven duygusuna aşık olur en çok... Yengeç burcunun ise bağlanınca zor kopması nedeniyle bu ikilinin uzun süren bir ilişkisi olur. Yengeç burcu sahiplenilmek ve kıskanılmak ister aradığı şey Akrepte fazlasıyla vardır. Bu sahiplenici tutum Yengecin libidosunu yükseltmek için yeterlidir*(Yengeç+Akrep);)
+1 yılMerak ettim ama..
Burçum balık 🤔03 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal, romantik ve tam bir aşk insanı olan Balık burcunun tartışmasız libidosunu arttıran burç Yengeçtir. Yengeç burcunun yakışıklılığından, yaptığı hareketlere, söylediği sözlere kadar her şey Balık burcunu etkiler. Dış görünüş açısından zaten iyi olan Balık burcunun kolay kolay libidosu artmaz. Bunu başaran tek burç Yengeçtir. İlişkileri biraz sallantılı, bol tartışmalı olur ama birbirlerinden de vazgeçemezler. Bildikleri bir şey varsa birbirleri için yaratıldıklarıdır. Bu nedenle bir Balık ve Yengeç yan yana geldiyse, sığınaklara koşun çünkü ortalık alev alabilir.
- +1 yıl
Abo su getirin 😍🙈
- +1 yıl
Ben yarın dan sonra yengeç 🦀 burcu arıcam 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoğa.
12 Yorumla
Soran+1 yılBoğa burcunun sabırlı tutumu ve Başak burcunun özenle her şeyi mükemmel hale getirmesine bakılırsa, Boğa ve Başaklar mükemmel çiftin tarifi olurlar. Libidosunu yükselten, yükseltmekle kalmayıp, Boğa burcunun tam istediği birine dönüşen Başaklar kendilerini ilişkiye adarlar. Romantik Boğalar ise bir ilişkiden beklentilerini tam olarak Başaklardan alabilirler. Aslında çoğu zaman çatışsalar da ten uyumlar mükemmel olan Boğa ve Başakların istekleri de aynı doğrultudadır. Huzurlu, sakin ve bol tutkulu bir aşk...*(Boğa+Başak);)
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. boğa
11 Yorumla
Soran+1 yılBoğa burcunun sabırlı tutumu ve Başak burcunun özenle her şeyi mükemmel hale getirmesine bakılırsa, Boğa ve Başaklar mükemmel çiftin tarifi olurlar. Libidosunu yükselten, yükseltmekle kalmayıp, Boğa burcunun tam istediği birine dönüşen Başaklar kendilerini ilişkiye adarlar. Romantik Boğalar ise bir ilişkiden beklentilerini tam olarak Başaklardan alabilirler. Aslında çoğu zaman çatışsalar da ten uyumlar mükemmel olan Boğa ve Başakların istekleri de aynı doğrultudadır. Huzurlu, sakin ve bol tutkulu bir aşk...;
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kova
12 Yorumla
Soran+1 yılKova burçları dış görünüşe çok önem verirler. Burada direkt oklar Terazi burcunu gösterir. Çünkü Terazi burçları fiziksel açıdan çok çekici burçlardır. Önce gözünü sonra zihnini doyurmak isteyen Kovaların ideal eşi Terazi burcudur. İlişkinin mantıklısı olan Kovaların karşına hem romantik hem duygusal Terazi burcu çıkarsa, onun belki bir bakışından belki bir hareketinden bile etkilenebilirler. Kova burcunun aradığı sonsuz aşk olsa da yanına her zaman yakışanı bulur. Herkesin imrendiği bir ilişkiye sahip olur. Yani Kova burcunun hayatındaysanız siz onu değil, o sizi seçmiştir. Kova burcunun libidosunu arttıran burç kesinlikle Terazidir.*(Kova+Terazi):)
Asln
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor anlaşsalar da aralarındaki çekim kilometrelerce öteden fark edilebilir. Aslan, Koç'a aittir, Koç ise Aslan'a... Bu değişmez bir kuraldır. İlişkinizde heyecanın bitmesini istemiyorsanız Koç burcuyla birlikte olmalısınız. Bu birliktelik hem tutkulu hem de fazla çatışma içinde geçer ama tartışmalara bile ateşli olan bu iki Burç, büyük bir ten uyumuna sahiptir. Zıt kutupların birbirini çektiği gibi Aslanlarda Koçları böyle çeker. Aslan en çok Koç burcunun enerjisinden etkilenir. Her zaman dinamik olan ve her şeye enerjisi olan Koç burcu Aslan burcunu harekete geçirmek için birebirdir. Bu nedenle libidosunu arttırmak için bir Koça ihtiyacı vardır.;
- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılBoğaa
01 Yorumla
Soran+1 yılBoğa+Başak
Boğa burcunun sabırlı tutumu ve Başak burcunun özenle her şeyi mükemmel hale getirmesine bakılırsa, Boğa ve Başaklar mükemmel çiftin tarifi olurlar. Libidosunu yükselten, yükseltmekle kalmayıp, Boğa burcunun tam istediği birine dönüşen Başaklar kendilerini ilişkiye adarlar. Romantik Boğalar ise bir ilişkiden beklentilerini tam olarak Başaklardan alabilirler. Aslında çoğu zaman çatışsalar da ten uyumlar mükemmel olan Boğa ve Başakların istekleri de aynı doğrultudadır. Huzurlu, sakin ve bol tutkulu bir aşk...
Balık
00 YorumlaTerazi
02 Yorumla
Soran+1 yılBu ilişkinin en çok seveni tartışmasız Terazidir. Her zaman kendinden verir ve ilişkinin ayakta kalması için en çok o çabalar. İkizler burcu ise Terazinin bu aşkına kayıtsız kalamaz. Onun sevgisi ve sevgisini gösterme şekli İkizler burcunun çok hoşuna gider. Tensel çekimleri fazla olan bu iki burç, birbirinin libidosunu arttırır aslında. İstemsizce bir elektrik alırlar ve öyle veya böyle sonunda birlikte olurlar. Hiçbir İkizler burcu Terazinin çekiciliğini geri çeviremez.😉
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Burcunu söyle, libidonu arttıran partner burcunu söyleyeyim. Hazır mısın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler