Kıyasıya kapışır ama arabasını seven sadece erkekler değil bence.. Kadın olarak ben de benim olan şeyleri severim yani.. Özellikle araba ve bana ait elektronik eşyalar gibi örneklendirilebilir.. Keyifli günler..
Şey dermişim, araba gibi kadınla yaptığı seks 😄 Şaka bir yana erkekten erkeğe değişir bu durum. Arabada bile yan koltuğunda bir kadın oturduğunda koltuğu yatırıp kadını çatır çatır s*kme hayalleri kurduklarını varsayarsak, ben seks yapmayı daha çok sevdiklerini düşünüyorum. Hiçbir erkeğin seks esnasında aklına araba gelmez ancak arabada akıllarına seks yapmak gelir.
Erkeklerin karar vermekte en çok zorlanacağı sorulardan birisi ☺️ Araba dese sekse olan sevgisine haksızlık olacak seks dese arabasına ayıp. Evet evet,, erkekler arabaları ile duygusal bağ kuruyorlar. Bir çok insanla kuramadıkları bir bağ. Vardığım kaanat ise şu; normal bir seks mi araba mı araba. Ama aşık olduğu kadın ile seks mi araba mı? Bence cevap çıktı 😉
Birebir kıyas olmasa ve başka birisi bu cevabı vermiş olmasa muhtemelen aklıma ilk o gelirdi. Onun dışında uzatmak istemedim yoksa kadınlar ve arabaların çok benzediğini, erkeklerin ikisine de binmeyi çok sevdiğini, ikisininde çok masraf çıkardığını, ikisinin de kökleyince motorda fazla ısınma olduğunu da yazacaktım 😉
Bence arabayı daha çok seviyorlar çünkü onlar sekse sadece ihtiyaç olarak görüyorlar yani duygusal bir şeyler hissedip cinsel ilişki yaşayan erkek görmedim ben arabalara karşı demir yoluna karşı bir zaafları var ilginç harbi gibi ateşli canı var üstüne bir çakmak attığın zaman ortada hiçbir şey kalmıyor
Seksle Arabayı Bir tutmam Seks Bambaşka bir Zevk Hiç yaşamadım maalesef Ama güzel bir kızla yaşamayı çok isterim Böyle giderse düz duvara tırmanacam 🤣 Şimdi Araba da Seks yapanlar var onlara mal diyorum Neden mi arabaya saygısızlık olarak görüyorum bunu En Güzel seks Evde veya otel yatakta Baş başa en güzelidur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Arabasını seviyor içinde seks yapıyoruz iç içe bu sevgi kopamamak tercih yapamayınca köprü kurmak diyelim.