Daha önce biriyle denedim ama çok kasıldım için ilişkiye girememiştim tecrübeli biriyle beraber olursan beni rahatlatır ve ilişkiye girebilir miyim, yine bir şekilde kasılıp bunu onlerim diye korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOlgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
03 Yorumla
Soran+1 yılYasıtız ama cok kez seks yapmıs diye tecrğbeli
- +1 yıl
Verecekmisin?
Soran+1 yılyazarsa evet
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette alır ve bu işin sırrı adım adım ilerlemeyle yaşanan sevişmede saklıdır asla acele etmeden kızın tepkisi beklentisi vede dokunularak beden dilinin anlaşılmasından geçen acele etmeden oldu bitti olmadan 2 3 saat onu en rahat hale getirinceye kadar gayet yumuşak olgun dokunuşlarla ne zaman gerginliğini alacağını bilen bi erkekle çok mümkün ve acıyı zevke de dönüştürmenin yolları vardır
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlabilir, seni nasıl rahatlatacağını biliyorsa. Aceleci olmaz ise, seni vajinal penetrasyona hazırlamayı becerebilirse, ki deneyimli bir erkeğin bunu yapabilmesi lazım.
00 Yorumla
+1 yılTecrübeli bir erkek kadın vücudunun her noktasını bilir ne yapması gerektiğini bilir. Benimle olsan ben değil sen beni düt o duruma getirene kadar ugrasirim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence alakası yok. Senin üzerine titreyen ve seni gerçekten seven adam seni alıştırır zaten. Benim sevgilim daha önce hiç sevişmemişti, ben de öyle. İlk denememizde acemiydik ama birbirimizi yavaş yavaş açtık. Şimdiyse çok rahatız. Tecrübeyle alakası yok bence.
22 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle biri vardı yapamadı
- +1 yıl
O zaman tecrübeli degildi
Tecrübeden ziyade senin o andaki ruh halin cok önemli. Tecrübeli birisiyle olsayda sen panik yaptigin sürece kasilirsin. Öncelikle kendin bu konuda emin olmalisin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bilen erkek ile yapacagın sevişme veya seks seni daha cok rahatlatır bi anda icine sokma durumu olmaz seni yumşatır gevşetir sen istersin o an girsin diye
00 YorumlaTecrübeli birisi o kiliti rahat açar, on sevişme, oral yumuşatıp sulanır, sularında kilit açılır, yalnız senin rahat olman, heyecan yapmaman lazım
00 Yorumla
+1 yılGerçekten iyiyse bütün gerginliği alır ve günün sonunda kuş gibi olursun, ama sen ayak uydurabilirmisin onu bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEh gerçek tecrübeli bulmaya nadır bir şey
Çünkü gerçek tecrübeli vajinan oynatsan bile dayanabilir , boşaltmaz kolayca00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. bir partnerimde benzer sorun vardı. Biraz alkol, biraz ilgi, bolca ön sevişme işi çözdü.
02 Yorumla
Soran+1 yılAlkol almamı istemiyor ilk olacak diye niyeyse
Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. tecrübeli erkek diye bişey yok istediiği kadar tecrübe olsun sen kendini kasarsan adamda bişey yapamaz
00 YorumlaGüvendiğin, sakin kalacak tecrübeli biri lazım. Bu şekilde çok rahat anal seks bile yaptım yapmaktan korkan kadınla. Vajinal çok daha basit
00 Yorumla
+1 yılKarakterli ve sana değer veren bi erkek bunu yapabilir.
05 Yorumla- +1 yıl
Sanmam seks ve karakter, alak alı konular değil, pastırma aldın mı bu gafta
- +1 yıl
@Richardgör fazlasıyla alakalı ya şimdi canım pastırma istedi olcak iş mi bu pazartesiye kaldı alışveriş
- +1 yıl
Yok seks ve karakter, alakasız şeylwr
- +1 yıl
@Richardgör tecrübe mi burada alakadar olan
- +1 yıl
E tabi ki, fıkrasında var da şimdi uygun değilim yazamıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tecrübeyle alâkası yok bence kendini rahat hissetmemişsindir. Güvenmemişsindir hazır değilmişsindir.
00 Yorumla
+1 yılmerhametli ve anlayışlı biri yardımcı olabilir. hangi şehirdesin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet kesinlikle alır. Çünkü aceleye getirmez.. yavaş yavaş isteğini uyandırıp seni sexe hazırlar..
00 Yorumla
+1 yıltecrübeli ise seni yumuşatır gerginliğin gider zevk alarak sevişirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Alır tabi aslıjda sende kendin için bieler yapablrsnki👍
00 Yorumla
+1 yılTercübelo birisi seni rahatlatır ve en iyi anında birliktelik olmaya başlar emin ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bunu denemeden bilemezsin karşındaki anlayışlı ve sabırlı olursa bi ihtimal rahatlama olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun tecrübeyle ilgisi var mı bilemem ama karşındaki kişi de seni düşünerek stresini azaltacak şeyler yaparsa rahatlamanı sağlarsa olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltecrübesine göre ruhundan anlamasına göre değişir iradeside önemli tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübeli erkekle Alakası yok bence daha çok Ten uyumu ile alakası var :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinismus değilsen kadin ruhundan anlayan bi erkek gerginliğini alabilir.
Tecrübe tek basina bir sey ifade etmez. Birsuru tecrübeli öküz var00 Yorumla
+1 yılSana kalmış bir şey o ama evet erkekte de bitiriyor yavaş ve temkinli olması lazım
00 Yorumla
+1 yılOralsız seks olmaz önce oral ile gerginlik alınır sonra sekse geçilir
00 Yorumla
+1 yılErbabı olursa, yorgan bile gerilme derler🤭
00 Yorumla
+1 yılAsla tecrübeli biri ile kasilmazsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılPisman olmayacaksan yap
00 Yorumla
+1 yılAlır alır pamuk gibi yapar seni 😄
00 Yorumla
+1 yılGirer. Tcrübeli kişi bu sorununu halleder
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSana bu konuda ilgili ve sıcak yaklaşan seni ürtükmeyecek biri lazım
00 Yorumla
+1 yılTabiki tecrübesiz bile anlat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen ksarsan zor ama imkansız değil
00 Yorumla
+1 yılalakasi yok senin rahat olman lazim
00 YorumlaTecrubeliyle daha rahat olursun
00 YorumlaAlırda sana bağlı biraz
00 Yorumla
+1 yılTabıkıdee ne zaman gırecegını bılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlır. Soruların varsa sorabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübesizim bende alırım ne alaka
00 Yorumla
+1 yılİşini bilirse kasilmazsin
00 YorumlaAlır bence sevişmeyle bütün kasılmanı alabilir
00 Yorumla
+1 yılSen sadece rahat dur o gerekeni sana yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAlabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılinş
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Elbette. Örnek ben