Benden adım bekliyor. Arzuladığını her türlü belli ediyor her gün. Benden adım bekliyor ben de hiç adım atmadım, soğuk da yapmadım 7 aydır böyle gidiyor. Sizce ne yapmalıyım. ? Ben de adım atsam gözünde kötü mü görünürüm?
2 ay
Şimdi sana bir şey anlatayım... Ben otel çalışanıyım ve otele gelen tek gecelik müşteri erkekler genelde her defa farklı kadınlarla ve ya kızlarla gelir... Ve her birine sanki otele hayatında ilk geliyor ve ilk kız arkadaşı masalı anlatıyor. Resepsionda aşkın karıcım neler duydu bu kulaklar. Hepsi de kendini özel sanıyor. Genelde bu tip dingillere giriş katdan oda veririm. Her zaman da hiç şaşmaz şunu duyarım kız hayatında ilk kez anal olacak onu ikna etmeye çalışıyor ve ya ilk kez oral yapacak ona zorluyor. Onlar da hayatının aşkını buldular e zaten evlenecekler diye bunu iğrene iğrene ve ya acı çeke çeke yapıyorlar. Büyük ihtimal bir sonrakı defa farklı kız geldiğine göre diğeri ile ayrılmış oluyor. Ve işin garip tarafı o adamı tanımamış olsam kimlik allma sürecinde kıza davranışına ben bile kanarım o kadar uzman... 40 yılın evli erkekleri bile böğöe sevecen değil. Sanırsan çocuklsarının anası ile konuşuyor... Yani sizi kızlar lafım size. Sizi otele ve ya eve götüren, arabada oral seks çektirmeye çalışan, ayak üstü anal yapmaya çalışan insana inanmıyorsunuzdur diye düşünüyorum...
O hatayı asla yapmayın. Kesin size arzuluyorum çünkü seviyorum gibi şeyler söylemiştir. İlişkiye ikna etmek için. Asla birlikte olmayın, kasıl değiştiğine inanamazsınız. Olur da bir hata yaparsanız bu sizden dolayı olmasın
Hayır öyle şeyler söylemedi. İma ediyor bakışlarıyla imalı konuşmasıyla
Yakında söyler
Yakında dedigin 7 ay oldu
Offf aman, ne haliniz varsa görün, en iyi senin sevgilin, yapıp geçmez tamam
Sevgili degiliz ki iş yerinden biri bu kişi ve evli
Canın istiyor, merak ediyorsun ama başına iş alacaksın haberin yok
Bende evliyim evet
Alırsın başına belayı. Macera arayacaksan uzakta ara
Yakın biri haklısın neredeyse her gün görüyorum
Aklınızı başınıza alın. Yol yakınken dönün. Olan size olur.
Dogru
Gerçekçi konuşursak; 7 aydır beklemektense senin de adım atman gayet normal ve doğal. Erkekler genelde “erkek hep başlar” klişesiyle büyür ama çoğu zaman istekli ve girişken bir kadını görmek onları rahatsız edeceğini düşünmüyorum hatta pozitif bir sürpriz olur. Önemli olan abartmadan, doğal ve kendin gibi davranman. Soğuk davranmadığın sürece “kötü” gözükmezsin; sadece hislerini belli etmiş olursun ve ilişkinin akışı netleşir.
Bence adım atarsan gözünde kötü görünmez, aksine 7 aydır beklediği bir şeyi gerçekleştirirsin. Karşı taraf zaten arzuladığını her türlü belli etmiş, o zaman senin adım atman onu sevindirir yani.
Cevap
39Cevap
Seni arzuluyor olması seni seviyor anlamına gelmez. Seni çok güzel bulması aşırı çekici bulması cinsellik istemesi gibi duygular sonradan aşka dönüşmez. Kendini bu heyecana ve çekime kaptırma hızlı bir şeyler yaşama onu tanımaya çalış. Şayet seni her anlamda elde ederse bir o kadar aranızdaki her şey erkenden biter.
Beni sevmesine ihtiyaçım yok
Senden almak istediğini alıp gittikten sonra ona bağlanma ihtimalin çok yüksek ama. Biyolojik olarak böyle bu.
Ben kolay kolay kimseye bağlanmam
Daha önce biriyle ilişki yaşadın mı cinsel anlamda
Bir kere yaşadım
7 aydır böyleyse kılını bile kıpırdatma ya hak etmiyor
Ne demek istedigini açıklar mısın
Eğer gelsin ihtiyacıni görsün gitsin dersen adımı sen at ama gitmesin istiyorum dersen ilk adimi atma ona attır adım atması için zemin hazırla
Belki o da aynı şeyi düşünüyordur. Sen yeşil ışık yaksan devamı gelir
Yoo gözünde kötü olmazsın. Aksine beklediği şey zaten.
Adım atmasanda bir işaret ver. Cesaretlendir onu…
İlgilendiğin belli et ona cesaret ver ona adım attır
Çok ateşli olduğunu belli etme bir şey olmaz djdjdodd
Hayır, niye kötü görünsün? Aksine çok hoşuna gider.
Zaten beklentin yokmuş ki duygusal olarak. Çekineceğin bir şey de yok gibi. Yaşlar kaç?
Yooo çok hoşuna gider bir anda 7 aydır emeğinin cevabını görmek onu mutlu eder
Evliyken 2. Bir kişiyle cinsel hayat düşündüğün gibi olmaz, daha önce bu sularda yüzdün mü?
Son durumun ne?
At ya ne olacak ya sanki en fazla ne kaybedersin
Ben olsaydım o kişi ve bana adım atsaydın çok hoş olurdu benim için ayrı bir hoşluğu var bence. Tabi herkes aynı değil orası ayrı
Ufak ufak adama biraz yürü yahu sende, zorlaştırmadan
Sonu nereye varacak
Sence?
Hiç anlamam.
Evet , istekli aruzlu basit kadın olursun
Adım at belli ki bu bi ömür bakcak sana sadece
Neden adım atmıyor bu kişi ne bekliyor daha
Benimki arabayla gezerken eve götürdü 😅
Arzuları belli et ilk kim olursa olsun
Olmazsin tabi ya ona acil söyle
Yokmcanim neden kotu gorunsun ki
istiyosan niye olmasın