Türkiye ataerkil Bir çocuğun çünkü erkekler her zaman yükseltilir kadınlar her zaman aşağıdır Bu böyledir değişmez yani zannetmiyorum değişeceğini Bir kadın mesela erkeğe karşı adım atarsa basit oluyor erkek cebinde olarak görüyor cinsel olarak istediğini söyleyince yolu olarak görülüyor.
İlk çağlardan itibaren ataerkil düzende yaşamış bir ırk olduğumuzdan dolayı sadece seks değil bir çok şeyde erkeklerin isteği ön planda tutuluyor. Kadınlarda bu düzende yaşadıkları için biraz çekimser kalıyor.
Partnerim var ve canım seks yapmak istiyorsa bende bunu rahatlıkla dile getiremem. Fakat bunun tek yolu söylemek değildir. Hatta bence daha eğlenceli olanı partnerimi hiçbir şey söylemeden tahrik edip, beni istemesini sağlayıp aslında isteyen taraf olsam bile istenen taraf olmanın tadını çıkarmak. Bence kadın erkeğini her zaman hareketleri ile hazır ola dikebilmeli..
kime göre tabu? Karşımdaki adama mı bana mı yoksa toplumun ikiyüzlü bakış açısına mı?
Bir de çiftler arasında bu durum yok. Ancak kendine güveni olmayan erkekler girişken kadınlardan rahatsız olur ya da özgüvensiz kadınlar adım atmaz. Bunu da tabuya bağlar🤣🤣
Öncelikle seni tekrar sorularımda görmek sevindirici. Konuya gelince: elbette ki toplumumuzun iki yüzlü "toplumsal ahlak kuralları" etkilidir bu noktada. Daha da önemlisi aile içi iletişim ve eğitim konusudur. Aileler çocuklarını özgür düşünüp cesur davranmaya yöneltmez, bu kültürü çocuklarına aşılamazsa kadının erkeğe karşı adım atması, teklifte bulunması veya cinsellik isteğini dile getirmesi tabu olarak algılanmaya devam eder. Ve bu yüzdendir ki ergenlik ve gençlik çağındaki yüzbinlerce belki milyonlarca kız ön sevişme, anal, oral, sürtünme vs her şeyi yaşıyor ama vajinal bekareti koruyor. Neden? İşte bu yıkılması gereken kokuşmuş arap kültürünün empoze ettiği tabulardan dolayı.
duygusal bir ilişkide bile ilk adımı erkek atar Evlilik teklifini erkek yapar Erkek kadına hediyeler alır şımartır gibi birlikteliğin erkeğin sanki yönetiminde olması gerektiğine dair bu tür tabular da oldukça aslında bir işe yaramaz aile içinde eğitim vs. Ayrıca aile içinde yine özgüven pompalanan erkek çocukları, kızlar değil ki. Yeni yeni daha anneler babalar kız çocuklarına özgüveni öğretiyorlar. Ama o sözde modern ebeveynlerin bile kafasında cinsellik hala tabu olarak kaldıkça çok bir şey beklememek lazım.
bir kadın nasıl yetiştirilirse yetiştirilsin kendini kozasından çıkartarak tabular ve saçma toplum normlarından yükselip istediği şekilde yaşayabilir. Bu da kendini yetiştirmektir işte
Kim demiş tabu olduğunu ki.. Ben takılmam bu gibi durumlara.. He tabi ki hadi sevişelim moduna girmem de belli ederim.. Biraz oyun oynamak gerek.. Keyifli geceler..
Eğer öyle düşünen bir insan görürseniz koşarak uzaklaşın. Kadınları hep objeleştiriyorlar çünkü. Öyle insan görürseniz mağarasına geri dönemsini bekleyin açıklama yapmayı zira kaz kafaları bunu anlayacak kapasiteye sahip değil.