ailesi babası hepsi beni biliyor evlilik teklifide etti ama daha istemeye gelmedi , son zamanlar cok yakınlaşıyor geçen gün arabada öptü dıştan bacaklarıma dokundu şeyime dokundu sonra o an bosaldı pantolonu ıslaktı normal mi bu sizce ne yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Seni arzulamasi istemesi guzel bir sey ama sana bu sekilde hatta gormemis gibi davranip o duruma gelmesi hos degil
Dul kadın her erkeğin istediği kadındır sorunsuz mikse de sorun olmaz zaten yol açık diye herkes dul arıyor. Bence dikkat et seni kullanıyor gibime geldi
ondanmı ailesine benden bahsetti konuşturttu evlilik teklifi etti heryerde paylaştı
Bak kızım saf olma bunlar hep göstermelik zarf atma anla
Evlenmeden bakirelik verenler var sen zaten dulsun. Ver gitsin ne olacak.
Odun gibi durma tepkini ver bedenine yapilanlardan rahatsizlik duyuyorsan
Mora bozmak gibi olmasın da yani seni kandırıyor olabilir
Sınırlarını sen çizeceksin
nasıl peki en başta hata yaptım öpüşmekle şimdi iki buluşmadır öpüştük boşaldı
o kadar cabuk bosalıyosa ayrıl
bakir hiç yapmamış
iyide sen dokunmadan mı bosaldı
hayır sdce öpüştük sonra vucudumu elledi dıştan şeyimi elledi sarıldı ve boşaldı o anda
zaten girmk istesede giremez bu diyim sana
yani korkmama gerek yokmu?
yok ya yazık senin tecrüben var mı?
var ben evlendim ayrıldım ama yinede evlenmeden kimseyle o şeyi yapmak istemem
peki bunla evlenilir mi sence?
niye ki ilk bana ait olacak
ama erken bosalma olacak
zamanla alışmazmı yani?
geçmez o diyi msana
geciktirici kullanabilir gerçi ama
sınırlarını çiz istemiyorsan
Seni kandırıp yatmak istiyor
bakir ama hiç yapmamış ondan sanırım direk boşaldı sdce öpüstük vucudumu dıştan elledi diye
Demek senin vücudunda com güzel bosalmasi normal ama ilerledikçe dokunmakta yetmez daha fazlasını ister
napabilirim durdukmak için bu durumu
Fazla sokulma yasak de ayrılırım yoksa desen iyi olur
Sen hicbir şey yapmadan mı boşaldı
öpüştük vucuduma dokundu şeyime dıştan ve boşaldı
Kendininkini çıkarmadımı dışarı
hayır çıkarmadı
Yuh nasıl boşaldı öyle
bilmem söylediğine göre bakirmiş
Çok dolmuş demekki baya abazaymış
Evlenmeden olmaz de
bilmiyorum dedim biliyorum dedi ama acaba öpmeye izin vermekle en basındamı hata yaptım
Evet en başında hata yaptın ama geç kalmış sayılmazsın hâlâ şansın var sınırını belirt
ne diyebilirim peki şimdi mesela
Ben bu işin ucunu göremiyorum de
Senden bir hareket bekliyorum de mesela
başka yani dün bişey demedim öptü etti şeyimi elledi sonra bosaldı pantolonu ıslaktı işte bugünde telde beni cildirtiyosun sen böyle tatlı konusunca dayanamıyorum dedi napsam ne desem ciddi erkek evlenmeden önce böyle seyler istermi desem
Evlenince bunların daha iyileri daha güzelleri seni bekliyor diyebilirsin
diyorum ama yinede buluştuğumuzda kesin aynısı olcak ilk öpüsmeyle basladı son iki buluşmadırda böyle oldu bosaldı sdce öpüsmeyle vucuduma dıştan dokunmayla ama bende cilveli konustum biraz seni yerim dedi ye ozaman dedim şakasına öyle basladı simdi telefonda ne desem ya da buluşunca napsam
Karşına al nazik nazik konuş evlenmek istediğini ve bir ilerleyiş bir hareketlilik görmek istediğini söyle böyle yaparak ikimizde günaha giriyoruz de
ilerleyiş derken? istemeye ne zaman gelceksin dedim bunun icin uğraşıyorum zaten calısıyorumm dedi evlilik teklifi etti bundan 3 hafta öncesi şimdide böyle yapıyor anlamadım bide bana diyor çok tehlikelisin diye telefonda dün senin yüzünden oruç tutamadım dedi
İlk kez mi sevgilisi olmuş ilk kız arkadaşı sen misin onun
evet benim olduğumu söyledi ve bakir oldugunu bilmiyorum doğrumu acaba sdce öpüştük dıştan vucudumu elled diye ikidir boşalıyor
O zaman şöyle bunun böyle boşalması normal ilk kez bir kızla temas kuruyor ama sen yinede istemeye gelmesi gerektiğini söyle baştan konuş kuralları
evet doğru kaç kere demiştim cok öpmeye başladın azalt evlenmeden diye yok şimdi de ikidir boşaldı ama kabul ediyorum normalde ciddi bi kızım ama son iki buluşmada aşkım falan iyi konuştum daha kötü oldu
Keşke hep ciddi durabilseydin şimdi yumuşadığını görünce şımarıyordur
napabilirim peki
Sert ol istediğinin arkasında dur yumuşak olma ama kalp de kırma çünkü ilk kız arkadaşı sensin
takip ettim
Evlenin rahatlayın ikinizde
Uzak dur
Sen ne olsun istiyorsun
Sevgilin çok tehlikeli bir sapık. Direk şikayet et