Bu kadınları anlamak mümkün değil ya birlikte olduk bir kaç kere diyor ki artık birbirimizin olduk 😃beni nikahına alacaksın değil mi diyor ulan sana vaatte bulunmadım bir seyde bulunmadım diyorum suratıma tükürüyor agliyor sonra gelip ben senden bir beklentim yok maddi soğan ekmek bile yeriz diyor ulan ben soğan ekmek yiyecegime kendim et yerim 😃neyse bu kız böyle konuşa konuşa evlenir benimle demedi demeyin seni mutlu etmem başka hiç bir kızla dedi öldür umrumda değil dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayErkek cinsleri genelde seks yaptıktan sonra uzaklaşırken, kadınlar daha çok bağlanmaya başlar. Hatta bunun bilimsel açıklaması da var. Kızlar, iyi düşünün bu yüzden. :D
01 Yorumla
Soran8 ayYa ben şu an hazır değilim ev gecindirmeye düzgün işlerimiz yok ikimizinde çünkü yoksa seviyorum keretayı
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayKız seni duygusal baskıyla köşeye sıkıştırmış resmen 😅
“Beraber olduk evlenelim” kafası çok klasik ama mantıklı değil.
Sakin ol, hislerinden emin olmadan adım atma — vicdan değil, kalp karar versin.01 Yorumla
Soran8 ayEvet ben aslında hazır değilim bir kaç sene sonra evlenelim diyorum kendimizi toparlayalım diyorum ama psikolojik taciz ediyor artık dayanamayıp imzayı atacak dereceye geldim
Pisliksiniz ya saf kızların bakireliğini alıp bırakıyorsunuz olan onlara oluyor ilk başta evlenmicem seninle böyle bir düşüncem yok haberin olsun dicektin
01 Yorumla
Soran8 ayYa iyide nereden bileyim böyle istekte bulunacağını kendi demeliydi evlenmeden yapmam seninle diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Kafayi yemis sonucta kendi rizasi var olmayabilirdi
05 Yorumla
Soran8 ayVallaha zorla evlenicek böyle yapa yapa psikolojimi bozdu böyle agliyor sürekli kapıda
Soran8 ayYa birden gelişti birde ben ona sormadım ki bakirmisin diye birden gelişti olay
Soran8 ayYa ne bileyim öyle bir derdi yok herhalde yoksa en başta isterdi diye düşündüm
Gizli Üye(30-35)8 ayIrz düsmanligi degil de ne bu böyle konusmak bir de arkasindan
01 Yorumla
Soran8 ayYa ne irz düşmanlığı ben ona zorla yapmadım ki kendi yatti altıma birde vaat vermedim ben daha hazır değilim diyorum ev gecindirmeye paramız yok diyorum ikimizin maasi bir oldu mu geçiniriz diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
8 ayHemcinslerim çok saaaaffff ya kskdjdjdjdkdjdjdc
03 Yorumla
Soran8 ayYa bela oldu başıma hayır zaman ver diyorum bana hazır değilim diyorum başka kadın var sanıyor slk seni mutlu etmiycem diyor
- 8 ay
Evlenecek misin peki
Soran8 ayYa ileride evlenebilirim daha ev gecindirmeye hazır değilim düzgün işlerimiz yok ikimizinde birde el ele verdik mi yaparız diyor
8 ayİyi yapmışsın hak ediyorlar
08 Yorumla
Soran8 ayYa ben ona kötülük olsun diye yapmadım sevdiğim için yaptım onu ama hazır değilim evlenmek için şu an düzgün işlerimiz yok ama söyleseydi en başta yapmazdım
- 8 ay
boş ver takma kafana önüne gelene veriyorlar sonra bakir erkek istiyorlar arkadan verenler ellesip koklasanlar neler neler sget boş ver
Soran8 ayYa kendini de beni de yedi bitirdi en son zorla imza aticam o noktaya geldim yapıştı bana artık
- 8 ay
Orası senin kararın bişi diyemem
Soran8 ayAma bu kız öyle herkese veren birisi değil tanıyorum ilk bana verdi ama benden önce 2 flörtü oldu sadece opustum onlarla ama ciddi düşünmediğim için vermedim seninle düşünüyordum dedi
- 8 ay
Evlilik zor iş seviyorsan evlen sen bilirsin
Soran8 ayYa bilmiyorum evlenicem ama çok acele ettirmese keşke 2 sene 3 sene içinde evlenirdik
- 8 ay
Söyle ona
Gizli Üye(18-24)8 ayDefol git evlen o kızla.
01 Yorumla
Soran8 ayNeden?
Gizli Üye(18-24)8 ayO zamma böyle biriyle olmayacaksın
01 Yorumla
Soran8 ayLa iyide bana en başta demedi ki evlenmeden yapmam diye ben vaat vermedim
Artık helalisin hayırlı olsun
04 Yorumla
Soran8 ayVallaha mi başkan öyle de ben hazır değilim ev gecindirmeye
Soran8 ayYa iyide kardeşim ben vaat vermedim ki ona
Soran8 ayPsikolojimi bozdu artık zorla nikahına alacak beni sürekli kapıda agliyor yakama yapışıyor ya da
Gizli Üye(25-29)8 ayDeğişik kafalar
01 Yorumla
Soran8 ay?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle birlikte oldum, şimdi evlenmek istiyor. Ne yapayım 😃 ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat