Arkadaşlar sorum gayet açık nikaha 60 gün kaldı 2 ay var evimiz tutuldu eşyamız geldi biz zaten 6 Aydıner sürtünme ile beraber oluyoruz dün artık istiyorum zamanı geldi dedi durdu ama zorlamıyor bende istiyorum ama açıdan korkuyorum sizce tamam demelimiyim? Bozulma ihtimali yok ikişkimizin o beni ben onu çok seviyoruz ki onun 2. Evliliği olacağım ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar dayanmışsınız iki ay daha dayanın madem iyice özleyin birbirinizi iyice hem sürtünerek olan ilişki bence gayet tatmin edici olur ya benim en çok sevdiğim ilişki türlerinden bir tanesi mesela böylece sadece sürtünerek ilişki yaşamak çok da merak ettiğim bir şey açıkçası elinizdekilerin kıymetini bilin yani hemen her şeyi tüketmek zorunda değilsiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnaldan girsin sana. Bence bugüne kadar yaşamadınsa bundan sonra da garanti belgen olan nikah cüzdanı eline almadan da yaşamamalısın. Açık kapıdan giren çok olur ve gireninde içeriye pisletini olur. Bakire olmak değerlidir. Dün hayatında olmayanın yarında hayatında olacağının garantisi yoktur. Evlilik isteyen ve ciddi olan hiç bir erkek bakire kızla yatmak istemez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
Böyle sabırsız ve kadına cinsel yönden istek duyan erkekleri ıslak sopa ile dövmek gerekiyor.
60 gün sabredemem diyen biri erkek değildir benim gözümde.
Buna siz karar vereceksiniz, ama lütfen bozulma ihtimali yok demeyin. Yarın o kişi ölebilir ve siz bunu hiç düşünmemiştim dersiniz.
Kararınızla ilgilenmiyorum ama erkeklerin bu şekilde atıl kurt vaziyette hayat yaşamaları bir erkek olarak bana hödüklük gibi geliyor.
Erkek adam ağır olmalıdır. Saçma sapan davranışlar sergileyemez. Beyinsizliğe en güzel örnek diyebilirim.20 YorumlaBence dayanın. Son gün bile bozulan ilişkiler oluyor.
00 Yorumlabana kalırsa sürtünme dısında yardımcı ol ama diğeri için bekle iki ay uzun bi süre değil
02 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olacak ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlı iken bu hataya düşüp sonradan pişman olan çok insan var bence az daha bekleyin. Nikaha bir gün kala bile terkedebilir bu erkekler güvenmeyin.
21 Yorumla
+1 yılBozulma ihtimali yok diye bir şey yok. Nasıl eminsin la bu kadar 😂 2 ay çok kısa bir süre beklesin
03 Yorumla- +1 yıl
@zambor eğer ilişkiye girip sonrasında ayrılmayı takmayacaksa yapsın takacak üzülecek yarı yolda kaldım ben diyecekse yapmasın
Bence kabul etme onun yerine agzina al oral yap oda sana oral yapsin.
Idare edin az daha 🙂01 Yorumla
+1 yılSal gelsin artık zamanı gelmiş ver odunu yansın bedenin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEleman zaten evlenmeden etinden sütünden faydalanıyormuş kendini bakire mi zannediyorsun şu anda bi deliğine girmediği kalmış :D
10 Yorumlayap gitsin kaybedecek neyin var;?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGirmesin bekle biraz daha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkadar beklemiş 60 gün daha beklesin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. genede nikahı basmadan yapma derim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHa surtunme ha bozulma ne farkediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın yapma yarı yolda bırakır seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence yapma
00 YorumlaAyrıl 😡
00 Yorumla
+1 yılSaçma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Başına vurmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz daha bekleyin
00 Yorumla