Mükemmel bir seks için, çoğu erkeğinhayalimükemmelfiziklibirkadınlasevişmek,pekiseksinmükemmelgeçmesiiçinmükemmelfizikyeterlimidir? #DeliMavi 13 NİSAN 2022
Hayır seksi sadece beden ile yapılan bir şey değildir zaten bu genelde ruhların birleşmesidir daha çok bedenler değil çok mükemmel bir fiziğe sahip olan erkek ya da kadınla birlikte olabilirsin ama zevk almazsın ya da mesela fiziği iyi değildir ama cinsel performansı çok iyidir Önemli olan aslında kişinin dış görünüşü değil tamamen cinsel olarak verebildikleritir
Mükemmel bir fiziği vardır ama pistir Mükemmel bir fiziği vardır ama yatar tavanı izler Mükemmel bir fiziği vardır ama arada ten uyumu yoktur Mükemmeler bir fizği vardır ama bencildir huysuzdur Erkektir mükemmel bir fizik vardır ama...
böyle devam eder... Mükemmel fizik değil mükemmel partner şarttır
Tamamen bunu şart olarak görmek haksızlık olur.. Öncesinde etkileyebilir görüntüsü.. Çekici, cazip kılabilir onu.. Ancak seks anında artık karar verilmiştir.. Çok uç şeyler olmadıkça, dezavantajlı bir durum olmaz bana göre.. Sadece biraz esneklik, o kadar..
Seks fizik ile yapılmaz kişinin becerisi ile yapılır. Çok aşırı bir kilo yok ise pozisyon almakta da zorluk çekilmez. İnsan güzel olmasına bakmaksızın o kişinin nasıl zevk verdiğine odaklanmalıdır. Böyle olunca da fizik ikinci planda kalır.
Bana sorarsanız değil. İlişkiden beklentinizle alakalı bir şey olmakla birlikte sevmek, sevilmek, sevişmek, bunların birden fazla türü ve hayat buluşu var. Bazen bütün görsellerden uzak bir bedeni keşfetmektir seks, bazen fantezilerini yaşamak, bazen sadece karşıdakinin ruhunu bütün çıplaklığı ile izleyip ondan etkilenmek…
Yani mesele şu ki bence fizik o kadar da önemli değil yani mükemmel seks için değil. Ben 40 kilo kızla da seks yaptım 120 kilo kızla da. Hiç bir zamanda mükemmel olur olmaz diye bakmadım. Mükemmellik kızın yatak becerisi ile ilgili bir durum , tabi erkeginde. Mesela çok kilolu kızlarla da seks yaptım 80 kilo üstü baya iyilerdi
Fizik tabii ki önemli. Çok kilolu veya çok zayıf bir kadınla veya çok kaslı bir kadınla seks keyif vermez. Bu işin dış kısmı. Aynı şey erkek için de geçerli bence. Zaten seks dediğimiz olay dışarıdan beden birleşmesi olarak görülse de asıl olay kafada bitiyor. Seks yaptığın kişiyi seviyorsan üstüne o zaman zevkin ve mükemmelliğin doruklarına çıkarsın. O mutlu oldukça sen de mutlu olursun. Sonra finali yaparsın, perdeyi kapatırsın ve sarılıp uyursun.
Mükemmel fizik şart değil, çok güzel, fit bir kadın bile olsa, isteksizse, sevişmeyi bilmiyorsa seks güzel olmaz. Ortalama/ortalamanın altı güzellikte, ortalama/ortalamanın altı fiziğe sahip bir kadın ise dişiliğiyle, zevk almayı/vermeyi bilmesiyle bir erkeğe yatakta cenneti yaşatabilir.
Seksilik tamamen fizikle ilgili değil bence. Mükemmel bir fiziğe sahip bir kadın güzel sevişemeyebilir hatta çoğunluk böyle. Doğal bir fiziğe sahip içten ve sıcakkanlı bir kadın ise orgazm ve zevk denizlerinde yüzüp yüzdürebilir. Bu içsel hislerle daha bir ilgili ve çok daha ateşli. Tecrübe ile sabittir.
Merhaba, Eğer öyle olsaydı dünya nüfusu şimdikinin çeyreğinde kalırdı :D Fizik ilişkide bir artıdır bence. Seks bedenle ruhun, bedenlerle ruhların birleşimi ile olur. İhtiras, tutku, sevgi ve anlayış ile... Kısacası seks senin olanla yapılır et ile değil. Işıkla kal...
Şart değil ama mükemmele yakın olması gerekir. Seksi neden yapan zevk almak için kiminle yapan sevdiğinle sevdiğini güzel buluyorsan senin için yeterlidir.. güzellik kraliçesi afrodit gibi olmasada en azından kendine baksın. İnsan istedikten sonra bir kusur bulur.
Tabiki yapmadığımız birşeyi katşı taraftan istemek haksızlık olur bu sadece sporla ilgili değil hayatın geri kalanındada öyle değilmi sonra ne yaptında ne istiyosun demezlermi adama🙂
Yeterlimi konusuna gelince tabiki yetmez, bunun yanında iki tarafında cinselliği keşfetmiş olması gerekit yaşamayı ve yaşatmayı bilmek gerekiyo bu konu çok derin yaz yaz bitmez😃
Kesinlikle hayir mukemmel bi uyum olmasi yeterli eger ikili birbiriyle sohbet etmekten ten kokusundan yumusakligindan tat aliyosa ve ortak zevklerde hazm doruklarina cikabiliosa iste fizik kurali yok olmustur manken gelse onun yerini dolduramaz
Benim icin hijyen olduktan sonra fizik önemli değil cok kilolu kadinlada oldum çok zayif kadinlada önemli olan arzu sehvet ve karşılıklı tatmin sınirsız fantezi olsun
Erkeklerin genel takintisidir aman fiziği güzel olsun derler sevisecegim kadının diye ama yukarıdan bakınca göbeğinden aşağısıni göremeyenlerin güzel kadın güzel fizik usteleme sini hiç bir zaman anlamış değilim bir kadın çok zayıf ya da balık etli olabilir fizik tabiki önemli ama çok cok harika fiziği olan bir kadın yatakta ter kokuyorsa benim için bitmiştir
tabi canım her şeyi bizden bekleyin zaten :D.. kendi adıma diyorum ben tek eşli biri olduğumdan.. kaslı felan değiliz biraz iri yapılı uzun boyluyum bence yeterli olur.. ben kadının teninin sert olmasını istemem
Tarafların birbirini beğenmesi zevklere odaklanması önemli. Fantezileri söylemek gibi ben söyleyemem galiba.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fizik önemli ama o kadar değil. Önemli olan haz alabilmek. Cinsel ilişki sırasında her şeyin mükemmel olması için iki tarafında ne yapması gerektiğini çok iyi bilmesi lazım
Fizik çok önemlidir. Fakat mükemmel seks için öncelikle bireylerin kompleks ve egolarını bırakması gerekir. Sonra ki etkenler; haz, koku vee Alah ne verdiyse ahahah.