Peki sizce?

fizik görsel olarak katkısı yok diyemeyiz. ama olmazsa olmaz değildir.
öncelikli kişisel temizlik ve sağlık tam olmalıdır. bu partnerler arasında güven oluşturur daha içten yaklaşmaya sebep olur tereddüt ve tiksinme ortamı olmaz. bu odaklanma için çok önemlidir
az da olsa duygu olmalıdır. aşk sevda olmasa bile biraz beğeni olmalı ve gün içerisinde ne halde olduğunu merak edecek kadar sizde değeri olması yeterlidir. bu neden gereklidir insan değer vermediği beğenmediği birini arzulayamaz. arzu çok önemlidir. arzulamadanki cinsellik sadece fiziksel rahatlama sağlar ve pek de masttan farkı kalmaz. karşılıklı arzu çok öenmlidir bu da biraz duygu gerektirir.
cinselliğin aslı sevişmektir. kesintisiz sona kadar dolu dolu sevişmek. ilişki sonuç odaklı ilişki sona çabuk ulaştırır ama yaşanan zevkli anlar kısa olur. ülkemizde ön sevişme yanlış anlaşılan bir durumdur. ilişki başlayınca sevişme kesiliyor sadece ilişki yaşanıyor. halbuki beraberliğin tamamı sevişmedir. ilişkiye başlandığında sevişme kesilmez sevişme eşliğinde ilişki devam eder. zaten bu nedenle devamı olduğu için ilişkiden önceki safhaya ön sevişme denir. devam etmeyen bir uygulamaya ön takısı gelmesi mantıksızdır.
Kesinlikle fizik o kadar önemli değil bunu bir önce ki eski sevgilimden biliyorum. Kiloluydu biraz fiziği iyi değildi ama ten uyumunu yakalamıştık aşırı aşırı keyif alıyordum. Dünyanın en iyi fiziğini getirseler yine onu seçerdim
Mükemmel seks için kusursuz fizik değil karşılıklı arzu, çekim, ilgi ve şehvet olmalı. Bir de mental olarak iki taraf da zevk alıp zevk vermeye ve mutlu edip mutlu olmaya odaklı olmalı. Mükemmel sekste bencilliğin yeri olmaz.
Hayır benim cinsel ilişki yaşayacağım erkeğin dış görünüşü pek önemli değil şöyle bir şey var ki ben de ben de demiseksüel bir insanım yani benim cinsellik yaşayabilmem için karşı tarafı sevmem gerekiyor eğer ben karşı tarafı seviyorsam ilgi duyuyorsam hayranlık duyuyorsan mükemmel bir fiziğe kaşlı bir görünüşe sahip olmasına kesinlikle gerek yok böyle bir şey benim için anlamsız gelir benim gözümde zaten en mükemmel erkek olur çünkü ben seviyorumdur benim için önemli olan performansı dış görünüşü değil
Cevap
30Cevap
Selam gadası 🙃
Hayır ben kadının muamelesine bakarım. Kadın var kadın vardır. Fiziği harika olup erkeğe bir şey katmayan kadını şahsen istemem.
Hiç kimse kusursuz değildir ama iyi fizik şarttır çünkü cinsel doyumun görsellede bağlantısı var, ama büyük sorun değil spor yaparak çözülebilir, spor ayrıca kişisel bakım demektir.
Bide son olarak şu şart değil diyenlerin fiziğini görmek lazım, 😂
O anlarda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum, hiç düşünmedim bunu, sonrası için de tahminim yok. Bazı bölgelerin kasları şart.
bacım ,
adamlar nefes alsın yeter diyor , sen fizik kimya falan diyorsun .
Ortada bir şart yok evet fizik etkendir ama nasıl kullanacağını biliyorsa
Pek sanmıyorum ten uyumu olduktan sonra sorun değil
Bence değil. Partnerimle haz alışverişimiz daha önemli.
Tutki varsa fizik bi sekilde tolere ediliyor. Tutku yoksa fizik mukemmelde olsa seks siradan oluyr
kusursuz diye bir şey yoktur. hatta seven kusurlarıyla sever.
Kusursuz fizik değil ama kusursuz bir performans gerekiyor
Hayir a. m. ı dolgun olsun yeter onu delirtirim zaten gözünden yaş getirtirim
Hayır şart değildir önemli olan istek, tutku ve doyumsuzluk
Fizik önemli benim için önce kadının memeleri ve kalçası bunlar beni çok tahrik eder bide ( a. m) nın temiz olması
vücuttan daha önemlisi zevk almakta bence
Vücuttan ziyade bir nebzede kalbe hoş gelmesi sanırım
Şart değildir neticede dünya üzerindeki kaç kişinin fiziği kusursuz brlki de yok.
Hayır değil ten uyumu şart
Hayır uyumlu ve bakımlı partner yeterli
Arzu, fiziği sınıfta bırakır
Şart değil ama hazzın kat sayisini arttırır
Libidom daha önemli güzelim
Cinsel çekim daha önemlidir
Tabi ki değil
Önemli ama tek şart değil
Benim için çok önemli
Sart degil iki asik olsun yeter
Hayır tabii
Katılıyorum. Ama fizik önemli.