Mükemmel seks için bakımlı ve temiz olmak ön şart.. Çünkü çekiciliğin ana ögesi temiz ve bakımlı olmakta.. Sonra iğrenme ve tiksinme olmayacak.. Hem kadın hem erkek bir birlerine sınırsız istediğini yapa bilmeli.. Kadın ne derece zevk alırsa o zevki misli ile erkeğe yansıtır.
Mükemmel olmasa da orta üstü olmadan zor. Seks dediğin şey de sonuçta orgazmdan ibaret değil veya trans hali değil sonuçta. Göze, ruha hitap eden yönü oldukça kuvvetli bir yönü var. Vasat biriyle dibine kadar orgazm olmaktan çok, ortanın üstü güzel veya çok güzel biriyle tatmin edecek seviyede bir cinsel yaşam bence daha çok tercih edilesi birşey. Sonuçta cinsellik sadece yatakta olan birşey değil. Dokunması, öpmesi, sevmesi ve bakışması hatta o anı yaşarken konuşması var...
Evet özellikle erkekler için fiziki görünüm önemlidir aslında kadınlar için de düşünmek gerekirse kaslı adamıtercih edebilirler ama şöyle bir durum var kişinin fiziksel olarak herhangi bir engel olabilir veya bir rahatsız da olabilir yani fiziki görünüm nedir ya sevdikten sonra sevdiğini her haliyle güzel görüpher şeyi fazlasıyla rahat yaşayabilirsin çünkü bir gün bedenin değişecektir Bunu hiçbir zaman unutmamak gerekir.
Hasımlar karşılıklı olarak birbirini ateşiyle yakabiliyorsa saldırıya geçebilirler. Bunun için illa fiziğin mükemmel olması gerekmiyor. Kaçımızın fiziği mükemmel. Ama seksten müthiş derecede zevk alıyor muyuz alıyoruz. Doyuma ulaşıyor muyuz evet. Demek ki fizik büyük bir etken değil 😉
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Valla manken fiziğini çoğu erkek sevmiyor. Hafif balık etli, baldırlı basenli kalçalı kadınlar daha seksi geliyor. Benim karşılaştıklarım hep az daha kilolu olsaydın keşke diyor.
Düşünsene çok güzel/yakışıklı biri ama ne diksiyonu düzgün ne de tecrübe yok, öyle kurbağa gibi uzanmış veya sadece gir-çık olayını seks olarak gören biri ile sevişmek.. bende mükemmel bir fizik şart değil
Mükemmel seksin sırrını açıklıyorum toplanın 😂 Ten uyumu, sehvet , karşılıklı istek , ruhlarını birbirine katabilecek beceri ve tabi biraz tecrübe.. vücut illa önemli ama bana göre seks fiziken bedenle yapılıyor ama esas ruh !!!
Yani orantılı olarak cinselligi bilmesi ve sevmeside gerekiyor cinsellik özgürlüktür ve maddeye bağlı değildir ten uyumunu güzel olmayan fakat çirkin ve son derece geysa ruhlu bir kadindada bulabilmek mümkündür
simdi bu kadin 5 kariş suratla yatsa yataga mal gibi hic bisey yapmasa bunlan nasil mükemmel seks si nasil yasarsin ki karsilikli istekli olmak da lazim
Evet fizik önemlidir görsel zevk açısından. Ancak çok fiziği güzel olup ölü balık gibi yatan bayanla da birlikte oldum. Fiziği çok güzel olmayıp yatakta beni eritenlede birlikte oldum. Kısacası zevk almak için fiziğin çok ta önemli olmadığı kanaatine vardım. Kadınlar bazen derler ya bu çirkin kadında erkekler ne buluyor diye bir anlamda bunun cevabı da bu oluyor sanırım.
Mükemmel seks için gerekli argümanlar: Ateşli aşk, muhteşem sevgi, kutsal organ, arzulu ruh, albenili mekan, seksi bakışlar ve sevişmeye başlayabilirsiniz hadi kolay gelsin : D Dd
Aslında doğru orantılıdır. Daha çok etkiler ve tahrik eder. Ama öyle bir fiziğe sahip normal bir kaın bulmak nerdeyse imkansız. Çok büyük emek ve uğraş verir, kendisi bile kendine dokunamayacak kadar korkar ve bozulacak dengem diye kaçar köşe bucak. Sonuş mu elleme saçım bozulacak, öpme rujum saçılacak, elkeme moraracak, sevişmeyelim ya hamile kalırsam. Hadi buyur burdan yak...
Bence önemşi değil, erkekler hanımların hem seksde tecrübeli olmalarını isteyip, hemde bakire olmasını istemelerinden sadece seks istediği kanısınıda çıkarabilirsiniz. Bence coğu erkeğin aklında olan şey bu hazzı yaşayabilecekleri bir partner. Fiziğiymiş oymuş buymuş çokda önemli dğeil
Bence şart değil. Tamam mükemmel fizik seks için gayet güzel ama o kadar sevgiyle yapilan seks de aynıdır zaten sevdiğin için o da senin için mükemmel oluyo
kimi yaşlı göbekli erkekler var kaslı genç erkeklere taş çıkarır, kimi kilolu fiziği kötü kadınlar var fiziği güzelleri sollar kısacası evet biraz fizik önemli ama işi bilen yatakta belli olur
Ya illaki fizik çok iyiyse çıldırtan bir seks olur ama çok şeye de gerek yok. Çok zayıf olmasın göğüsler, popo belirgin olsun yeter ama tabi soğuk olmayacak istekli ve konuşkan olursa daha iyi olur.
Hayır önemli olan senin ve karşındakinin zevk anlayışı fantezileri ve yapacakları Karşındaki ne kadar doyumsuzsa sende o kadar mükemmel bir seks yaşarsın
Fizik şart bu yorumu kuyruk acısı olanlar eminim ki begenmicek kuduruuun türk kızları bogaziniza düşkün olduğunuz kadar fiziginize de düşkün olun spor yapın. Sonrada niye kocam beni aldattı demeyin
Öyle bir şart yok. Sevgiyle, aşkla olduktan sonra her şey güzel olur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Fizik bir derece eğer kadın ateşli dişi ve etkileyiciyse fizik ikini planada düşer. Ama yoksa bişey doğal olarak biricidereceye fizik yükselir. Malzeme değil muamele işi bitirir. Ama yinede iri göğüslere takıntım hala devam ediyor o da ayrı bir konu
Konuyla alakali cok celiskiler var herkesin fikirleri farkli olabiliyor. ama mukemmel fizige gerek yoktur, diye dusunuyorum onemli olan partnerlar bir birlerini nirvanaya cikarsa yererli ve etkili olacaktir.
En İyi Cevaplar