Cinsel Yaşam Mastürbasyon sonrası ağrı nasıl geçer? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Evet arkadaşlar sorum belli bu ağrı nasıl geçer? Mastürbasyon sonrası ağrı nasıl geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
fbdyAT Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Zannediyorsam sinirlarini zorladin yads gun icerisinde defalarca yaptigin icin bu agri. Bu aagri sipndiye gecmez ancak su tuketirsen orasi gittikce scilir diner. Ve iyilesme agrimama surecini hizlandirir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam çok teşekkür ederim Yorumla
962021 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl kasıldıysan kendini sıktıysan birde boşalmayacğaım diye ağrı olur idrar flan yapınca biraz rahatlarsın su iç 0 0 Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Fazla zorladiysan belli bir süre yapmayarak geçer 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Biraz zorlamış olabilirim belki keşke yapmasaydım Yorumla AddrenaliN +1 yıl Olan olmuş artık tahriş olmuştur her neresi ağrıyorsa belli bir süre yapma en azından kendine gelsin sonra yine devam edersin ama fazla zorlamadan 😅 Yorumla Soran +1 yıl Evet bir süre yapmayacağım. 😅 Fazla ihtiyaç hissetmeden yapmıştım ondan ağrıyor sanırım ya. Yorumla AddrenaliN +1 yıl Tam tersi olması lazım degilmiydi 😅 fazla istek gelmişti ondan durduramadim kendimi diye 😅🤪 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten pek isteğim yoktu can sıkıntısından yaptım diyebilirim 😅 Yorumla AddrenaliN +1 yıl O zaman boşalmak içinde zorladında zorladın sonra çok acıyor 😁😁 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Aklında olsun işte iyice istek gelmeden yaparsan böyle olur 😅 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok kızdım kendime boşu boşuna zarar verdim 😅 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Çokta zarar sayılmaz bence ara ara herkesin öyle sorunları olmuştur 🙈😅😁 Yorumla Soran +1 yıl Evet özellikle psikolojik sıkıntılarım olduğu zaman ya da sıkıldığım zaman yapıyorum ama sonrasında verdiği pişmanlık kötü tabi 😕 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Sıkıldığın zaman yapmayı anlarımda psikoloji durumunda yapmayı anlamadım nasıl yani 🤔 Yorumla AddrenaliN +1 yıl İlk defa boyle olmuyordur zaten o yüzden sıkma canını 😅🙈 Yorumla Soran +1 yıl Bir şeye canım sıkılınca da yapıyorum yani Yorumla Soran +1 yıl Evet ilk defa olmuyor ama ne zaman yapsam pişmanlık duyarım 😂😑 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Himm orası garipmis bak o zaman senin baya baya yapmak için bahanelerin var elinde 😅😁 bu aralar fazla dokunma bari geçsin iyice sonra devam edersin Yorumla AddrenaliN +1 yıl bir şey olmaz normal ama bunlar tek sen değilsin emin ol 😅🤪🙈 Yorumla Soran +1 yıl Evet mümkünse uzun bir süre yapmayacağım 😂 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Tabi ki uzun bir süre olmadigini sende biliyorsun 😅😁 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Senin içinde sorun olmazsa takip etsene 🙈😅 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İlginç soru bilgim yok 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. tam doyuma ulaşamıyorsan ağrı ondan olur. 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. yanlış yerini uyarıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok mu sert yapıyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Biraz ama fazla isteğim de yoktu sanırım ondan ağrıyor ihtiyacım olmadan yaptım yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük ihtimalle o yüzden uzun sürdü ağrı yaptı bir şey olmaz Yorumla Soran +1 yıl Ama benim günümü etkiledi ya. Yapmaz olaydım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz ara vermek gerek Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benimde çok olmustu 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl geçti peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biri vardı o yardımcı olmuştu saolsun. Senjn çok mu ağrıyor Yorumla Soran +1 yıl Çok ağrımıyor ama dünden beri hafif de ağrısa rahatsız ediyor geçmedi. Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz olur mu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yazacak mısın Yorumla Soran +1 yıl Yazcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizliden çıktım şimdi Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dinlen geçerr 0 0 Yorumla
carretta Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl kasıldın mı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla carretta +1 yıl neren ağrıyor Yorumla Soran +1 yıl Kasıklarım dünden beri ağrıyor yaptığıma pişman oldum Yorumla carretta +1 yıl uzun süredir yapmıyor muydun Yorumla Soran +1 yıl Yani bir kaç hafta oldu sanırım Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla carretta +1 yıl orada mısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Zannediyorsam sinirlarini zorladin yads gun icerisinde defalarca yaptigin icin bu agri. Bu aagri sipndiye gecmez ancak su tuketirsen orasi gittikce scilir diner. Ve iyilesme agrimama surecini hizlandirir.
Tamam çok teşekkür ederim
kasıldıysan kendini sıktıysan birde boşalmayacğaım diye ağrı olur idrar flan yapınca biraz rahatlarsın su iç
Fazla zorladiysan belli bir süre yapmayarak geçer
Biraz zorlamış olabilirim belki keşke yapmasaydım
Olan olmuş artık tahriş olmuştur her neresi ağrıyorsa belli bir süre yapma en azından kendine gelsin sonra yine devam edersin ama fazla zorlamadan 😅
Evet bir süre yapmayacağım. 😅 Fazla ihtiyaç hissetmeden yapmıştım ondan ağrıyor sanırım ya.
Tam tersi olması lazım degilmiydi 😅 fazla istek gelmişti ondan durduramadim kendimi diye 😅🤪
Gerçekten pek isteğim yoktu can sıkıntısından yaptım diyebilirim 😅
O zaman boşalmak içinde zorladında zorladın sonra çok acıyor 😁😁
Aklında olsun işte iyice istek gelmeden yaparsan böyle olur 😅
Evet çok kızdım kendime boşu boşuna zarar verdim 😅
Çokta zarar sayılmaz bence ara ara herkesin öyle sorunları olmuştur 🙈😅😁
Evet özellikle psikolojik sıkıntılarım olduğu zaman ya da sıkıldığım zaman yapıyorum ama sonrasında verdiği pişmanlık kötü tabi 😕
Sıkıldığın zaman yapmayı anlarımda psikoloji durumunda yapmayı anlamadım nasıl yani 🤔
İlk defa boyle olmuyordur zaten o yüzden sıkma canını 😅🙈
Bir şeye canım sıkılınca da yapıyorum yani
Evet ilk defa olmuyor ama ne zaman yapsam pişmanlık duyarım 😂😑
Himm orası garipmis bak o zaman senin baya baya yapmak için bahanelerin var elinde 😅😁 bu aralar fazla dokunma bari geçsin iyice sonra devam edersin
bir şey olmaz normal ama bunlar tek sen değilsin emin ol 😅🤪🙈
Evet mümkünse uzun bir süre yapmayacağım 😂
Tabi ki uzun bir süre olmadigini sende biliyorsun 😅😁
Senin içinde sorun olmazsa takip etsene 🙈😅
Bosalamamissindir ondan duşa git
İlginç soru bilgim yok
tam doyuma ulaşamıyorsan ağrı ondan olur.
yanlış yerini uyarıyorsun
Çok mu sert yapıyorsun
Biraz ama fazla isteğim de yoktu sanırım ondan ağrıyor ihtiyacım olmadan yaptım yani
Büyük ihtimalle o yüzden uzun sürdü ağrı yaptı bir şey olmaz
Ama benim günümü etkiledi ya. Yapmaz olaydım.
Biraz ara vermek gerek
orgazm olamıyor olabilirsin
Benimde çok olmustu
Nasıl geçti peki
Biri vardı o yardımcı olmuştu saolsun. Senjn çok mu ağrıyor
Çok ağrımıyor ama dünden beri hafif de ağrısa rahatsız ediyor geçmedi.
Olur
Çıktım
Ne oldu
Kendini kasmazssan olur acele etme yawas yap
Nasıl yaptin
Normal insan yok ya 😀
Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz olur mu
Olur
yazacak mısın
Yazcam
gizliden çıktım şimdi
Dinlen geçerr