Mastürbasyondan sonra rahmim, iç tarafları çok ağrıyo. Kramp giriyo resmen ve ertesi gün yürürken zorluk çekiyorum, tuvaletimi yaparken de çok ağrı oluyo. Bu neden acaba? Kızlığım duruyo. Herkese oluyo mu bu? Korkulucak bişey olduğunu sanmıyorum ama sorayım dedim
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. vajinana nazik davranman lazım mast yaparken fazla sert ya da asırı hızlı yaptıgından da olabilir ama için rahat değilse bir doktora görünmeni öneririm
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet istek o an artıyo daha da sertleşiyorum. Belki de sorun budur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzgün olarak yapamıyorsun o yüzden kaynaklanıyor işini yarım bırakıyorsun
127 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yarım sence
Cevap sahibi+1 yılErkeklerde de bu böyle eğer boşaldım sanıp düzgün boşalamazlarsa eğer içinde kalan kalıntı işerken ağrı ve yanma yapar ve testislerde bile sızlama ve gerilmeye sebep oluyor. Kendini tamamen serbest bırakma zevkin doruklarındayken boşalmana bak ve biraz öyle yat direk hemen toplanma biraz kasların normale binsin çünkü o sıra çok kasılıyorlar
Soran+1 yılEn iyi görüş senden geldi. Teşekkür ederim dediklerini yapıcam :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek yanlışları düzeltmek gerek :) Tavsiyem sürekli mast yapmayın çünkü bir şeyden sonra zevk alıyorum sanıyorsunuz ve aşırı fazla yapmaya başlarsın bu da tamamen bilinç altına işlemesiyle olur o yüzden haftada bir ve ya 2 en ideali :)
Soran+1 yılEvet fazla yapmam. Ancak çok isteklenirsem yaparım diğer türlü geçiştirebiliyorum :) Sağol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim Hayırlı geceler sağlıklı günler
Soran+1 yılSana da
Cevap sahibi+1 yılsaol :)
Soran+1 yılBişey sorucam eig seviyen mi yüksek? Gizli olmana rağmen en üstte görünüyosun. Yoksa master veya guru musun?
Cevap sahibi+1 yılEİG seviyem 21 master ve ya guru da değilim sadece araştırmacıyım ben :) 3 yıldır insan doğası ve psikolojisi üzerine araştırma ve gözlem yapıyorum :)
Soran+1 yılOo güzel. Senden öğreniceğim çok şey var o zaman desene :)
Cevap sahibi+1 yılYani sormak istediğiniz şeyler olursa her türlü konuda yardımcı olurum
Cevap sahibi+1 yılAraştırma yapmayı seviyorum sadece okumaktan ibaret bırakmıyorum yani insanlar üzerindeki etkisini deneyerek öğreniyorum :)
Soran+1 yılAklımda bu o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılTabi beni bulabilirsen istediğin kadar sorabilirsin :)
Soran+1 yılBurdan olmaz mı :/ seni nasıl bulucam ben. Samanlıkta iğne arama misali oldu bu mesele
Cevap sahibi+1 yılGizlide olduğum için göremeye bilirsin :)
Cevap sahibi+1 yıleğer konular bir süre sonra silinmiyorsa eğer burdan her türlü ulaşabilrisin
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim o zaman tekrardan
Cevap sahibi+1 yılRica ederim her zamn yardımcı olurum istersen bir süreliğine kaldırayım gizliliği
Soran+1 yılSenin için sorun olmazsa kaldır. Mesaj atarım kapatırsın
Cevap sahibi+1 yılpeki tamam sorun olmaz ya benim için nie gizli oldum bir fikrim bile yok :D
Soran+1 yılSeni seviyorum bebeğim ❤ buraya kasten yazıyorum. Bigün bakmaya ihtiyaç duyarız diye. Şurda tanıdım seni ya burda tanıdım. Bakıyorum da, hiç değişmedin. Şurdaki konuşmalarımızdan da pek bişey değişmedi. Günden güne yakınlaşıyoruz. Uzak kalsak özlemimiz hasretimiz depreşiyo, yine aşkımız nüksediyo daha da büyüyo. Yakınlaşıyoruz, her türlü konudan bahsediyoruz, bildiğin gibi akla gelen herşeyi konuştuk çok özel anlar paylaştık. Bu da eksiltmedi bizden bişey. Bigün olur da okumak istersen gitgel oku bunu ve bu hesabını hiç kapatma bebeğim. Evlenince beraber kapatıcaz hesaplarımızı. O güne kadar açık kalıcak. Ama şurdaki yazılanları o gün gelinceye kadar, beynimize kalbimize kazıcaz. Seni seviyorum bir tanem. Bu hep de böyle kalıcak. Eğer olur da bunu unutursak buraya bakalım. İnşallah görüş silinmez :/
Cevap sahibi+1 yılKapatmam ki hiç bir zaman her şeyin yaşadığın yer burası burada başladı herşey ilk konuşmalar ilk tanışmamız her şey. Unutmam ki hiç bir şeyimizi hep aklımda hep kalbimde Seni çok seviyorum bir tanem. Evet evlenince birlikte kapatırız o güne kadar dediğin gibi açık kalacak bütün yazılanlar saklı kalacak. İnşallah silinmez hiçbir şey. Karanlığımı aydınlatan güneş oldun derman oldun seni çok seviyorum <3 Aşkımız bitmeyecek buna inanıyorum :* <3
Soran+1 yıl❤ ben de inanıyorum paşam :*
Cevap sahibi+1 yıl<3 <3 <3 :*
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl yapıyorsun ki mast? Ağrı o kadar acı hic duymadim. Sonucta seks yapmıyorsun ya..
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama bu oluyo işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılIcine bir sey girmiyorsa yani sokmuyorsan fazla kasmaktan olabilir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
Cinsellik konusunda 569 cevap paylaştı. Çok uzun tutuyırsan , başlangıç ile boşalma arasını ondan olabilir. ya da sürtünme falan gibi şeyler yapıyorsan ondanda olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılO da olabilir doğru :)
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Çok yapıyorsun sanırım birde kurumu oluyor. Vajinan
123 Yorumla
Soran+1 yılHayır ikisi de değil. Sulanmadan yapasım gelmiyo zaten
Soran+1 yılHayır olmuyo
Soran+1 yılAğrı oluyo sanki biri sokuyo gibi...
Soran+1 yılBacağımı açmakta zorluk çekiyorum, zevk durumu değil. İşin acı kısmı o işte. Zar zor oturuyorum klozete. Normal tuvalete oturmaya kalksam ağrıdan bayılırım
Soran+1 yılHayır ama tek sorun mast sonrası olan bı durum. Korkutma beni şimdi
Soran+1 yılHmm anladım
Soran+1 yılbir yarım saat sürüyo. Ve haftada bir ayda bir genelde böyle
Soran+1 yılEvet aynen böyle oluyo
Soran+1 yılErken yattım uykum kaçtı ve yine uykum geldi. Yaramazlık yapöaya niyetim yok şu an
Soran+1 yıl2 gün önce. Bu sorular niye
Soran+1 yılYapma boşver: D
Soran+1 yılOo hala uyumadın mı sen 😳 yat yat uyu tabi
Çok mu şiddetli orgazm oluyorsun ki
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok sık mast yapmam ama yapınca çok arzulu oluyorum. Klitorist'ime biraz sert davranıyo olabilirim ama rahmim ağrıyo. Orgazm oluyorum baya evet
Soran+1 yılAnladım, normal. Teşekkür ettim :)
Cinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kendini kasıyorsan normal
12 Yorumla
Soran+1 yılEh biraz
+1 yılCok kasıyorsun kendini demek ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcokmu sert yapiyorsun
134 Yorumla
Soran+1 yılÖnce soft sonra hard. Sertleşince daha rahat hissediyorum
Cevap sahibi+1 yıldoymuyorsun , sertlesince biraz tahris ediyorsun, zorluyorsun
sert seviyorsan mast biryerden sonra sana yetmez
Soran+1 yılYettirmeye çalışıyoruz işte, bunlar evlenene kadar sıkıntısız yaşamanın alternatifleri
Cevap sahibi+1 yılhayal gucunu kullaniyormusun :D
Soran+1 yılBaşkalarını alet etmek istemiyorum ama hayal ediceğim biri yoksa istemiyorum ki mast yapmak
Cevap sahibi+1 yılbaskalarini alet etmek ne demek.
hayal etmeden olmaz, hic film falan izlemiyormusun :D
Soran+1 yılFilmle ne alakası var şimdi. Laylaylom deyip yapmıyorum zaten :D
Cevap sahibi+1 yılhayal ettirtecek, tahrik ettirecek, kiskirtacak birseyin olmasi gerekmezmi :D
film dediysem p*rno erotik tarz :D
Soran+1 yılAy yok ben onlara girmiyim hiç. Bozarım kendimi :/
Cevap sahibi+1 yılbozulmadin mi daha ahahaha :D
Soran+1 yılYa siz de bu sitede dolana dolana kızları oospu sandınız iyice he. Niye bozuluyim derdim ne
Cevap sahibi+1 yılyok artik ya ben oyle mi dedim simdi ya uyuz :D
bozulma diye azginligi kastettim ben
mast yapmayla insn osspu mu olur
herkesin dogal hakki bu :)
Soran+1 yılYok kızlığı kasdettim ben
Cevap sahibi+1 yılben kizligi kastetmedim ki :D
Soran+1 yıl:D hmm ben de anladım da grç anladım zaten
Cevap sahibi+1 yılaahhhahaa :D
bir kiz vardi gec anlayan :D
Soran+1 yılEvet amcacım uykulu anca bu kadar oluyo kusura bakmazsın artık :D
Cevap sahibi+1 yılyuuuhhh amcamiiii :D :D
Soran+1 yılAbi olsun o zaman :D ben uyumaya gidiyorum iyi geceler abişim
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler
su an cok sinir oldum
bu tarihi unutma :D
Soran+1 yılTamam unutmamaya çalışırım :D ne işe yarıcaksa artık. Hadi iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılcunku bu ani benden daha afaki yasayacaksin!
simdi ne desem bos, zamani gelince ogreneceksin!
ayrica yasim 25
neyse iyi geceler
Soran+1 yılYaşayıp görücem :)
Cevap sahibi+1 yılEig icin tskler
Yaprken fazla sert davranma ;)
Soran+1 yılSana eig veren ben değilim sanırım. Çünkü sana eig vermedim
Cevap sahibi+1 yılSorun yok ;)
Soran+1 yılAynen amcacığım :D
Cevap sahibi+1 yılSeni gebertirim bak uyuz mikrop teyze
Sonra serti merti gorursun sen :)
Soran+1 yılO dediğin çok imkansız hatta ötesi be dede yaa :D
Cevap sahibi+1 yılHastasiyiz neneeeemmmm :)
Imkansizlar sana gore teyzemm :)
Soran+1 yılOy ninen sana gurban olsun evlahahahadııımmm :D dişlerim çıkıcak yavrum anam bebem beni güldürme bu kadar bak kalpte var öldürcen mihihiii benii :P
Cevap sahibi+1 yılNenem bende onu diyorum, kalp falan varsa bazi seylerde kendini cok zorlama ahahaha 😁
Soran+1 yılSus bak döverim destur de konuş benle. Bastonla kafanı kırarım. Tamam ya bu kadar muhabbet yeter. Soru kaldırılıcak :D
Cevap sahibi+1 yılErkeklere siddete Hayir!
Bastonuda kotu emellerine alet etme asdgg 😁
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastta bile hard yapıyorsan seninle real yapmayı düşünemiyorum :D
013 Yorumla
Soran+1 yılYaş kaç :D
Cevap sahibi+1 yıl34 :)
Soran+1 yılAbimsin o zaman :D
Cevap sahibi+1 yılhahaha 25 olsam gel mi diyecektin :P
Soran+1 yıl25 bekliyodum evet. Çünkü sen yaşındaki biri, kendi şerefine konduramaz bunu demeyi, diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılne alaka :) düşünemiyorum derken korktuğumdan ya da yorulacağımdan değil tam tersine senin gibi hard seven kız aradığımdandır :) Yavaş soft pek sevmiyorum seks dediğin sert ve hızlı olmalı sınırsız olmalı fantazilerle dolu olmalı. :D
Soran+1 yılOhoo sen baya baya anlamadın lafı... Bulursun abim, müsterih ol.
Cevap sahibi+1 yılben anladım da sen anlayamadın yahu :)
Soran+1 yılAnladım anladım. Bulursun
Cevap sahibi+1 yılbakirelikten kurtulursan yaz mastta bile hard olan kızı tanımak ayrıcalıktır :P
Soran+1 yılTek eşlilik candır. Kızlık da ona nasip olur ve diğerleri unutulur. Sen de yaşına göre birine yürü
Cevap sahibi+1 yılsana yürümedim kız :) hem ben gruplarda senle yaşıt çok kız tanıdım da zorla yaz diyen yok istersen. istmezsen byeeee
Soran+1 yılByess
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok zorluyosun galiba ya da kist var
129 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😒😒ee
Soran+1 yılBilmiyorum kii :D kist olduğunu sanmıyorum. Regl olurken hiçbi zaman sancım olmadı. Zorluyo muyum? Çok değil ama sertleştiğimde kasıldığımı biliyorum. Belki sebebi budur :)
Cevap sahibi+1 yılVites arttir sende motoru bagirtma :D
Soran+1 yıl:/ ne diyon ya
Cevap sahibi+1 yılVites arttir diyorum. pfff yas kac bosver onu
Soran+1 yılAraba mıyım ben terbiyesiz 😒 20 :D
Cevap sahibi+1 yıl:D tabir bu tabirrr. yazissakmiki acep?
Soran+1 yılYok seks konuşmam kimseyle
Cevap sahibi+1 yılNiye on yargilisin
Soran+1 yılNe alaka? Olmaması gereken bişeyse bu böyledir. Benden sana hayır gelmez bil de bunu öyle davran
Cevap sahibi+1 yılBen senden hayir istemedimki. sohbet edelim istiyorum
Soran+1 yılAmaan boşver herkesle sohbet edince noluyo sanki :D sen kendinle ilgilen boşver başkalarını :)
Cevap sahibi+1 yılHayir hayir :D seninle ilgilenmek istiyorum. biliyorum ilgiye ihtiyacin yokta bir denesek
Soran+1 yılAç profili bir bakıyim önce. Ona göre karar vericem çünkü
Cevap sahibi+1 yılPekii actm
Soran+1 yılHala gizlisin ne ara açtın da kapattın
Cevap sahibi+1 yılAlll bak
Cevap sahibi+1 yılOyunmu oynuyosn
Soran+1 yılNe diyon be 👿 bakıyoz işte
Cevap sahibi+1 yılBakamazsinki herkese gizli cunku
Soran+1 yılBeni pişman ettircen gibi geliyo. Tamam kararımı verdim gerwk yok 😒
Cevap sahibi+1 yılBence pisman olmazsin. bir dene bencee
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum...
Cevap sahibi+1 yılKüstüm
Cevap sahibi+1 yılAyip ettin be. yaziklar olsn
Cevap sahibi+1 yılGozum mesaj da bekliyorum...
Soran+1 yılBoşa bekliyosun. Yazdıklarına daha cevap vermicem haberin olsun
Cevap sahibi+1 yılGit. istemiyorum seni gozumden dustun kizim. cidden iyi niyetle yazmistm sana
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler
+1 yılçok mast yaparsan ağırır
00 Yorumla
+1 yılTam boşalamadığındandır o✋🏼
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkasığının çokmu zorluyon
121 Yorumla
Soran+1 yılMastı ilerletince sertleşiyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman sertleşmek değil boşalama esnasında kendini kasıyorsun
Soran+1 yılBuna dikkat etmedim hiç. Belki de budur sorun
Cevap sahibi+1 yılevet zevk suyun gelince kendini kastığın için olur erkektede bu olur
Soran+1 yılAnladım :)
Cevap sahibi+1 yılne kadar sıklıkta yapıypn
Soran+1 yılBelli olmuyo. Hergün yaptığım da oluyo ayda bir yaptığım da. Çok çok isteklenirsem hergün yapıyorum. Kısacası normalde nadir yaparım
Cevap sahibi+1 yılyani kısaca seni ortam belirliyor cinsel bir obje görsen etkileniyorsun
Cevap sahibi+1 yılözelde konuşalımmı
Soran+1 yılHormonlarla alakalı olarak değişiyo
Cevap sahibi+1 yılok yaş kaç bu arada
Soran+1 yıl20 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılok ne kadar süredir yapıyon
Soran+1 yılÇocukluğumdan beri
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılÖyle işte. Çocukken de sürtünme yoluyla yapıyodum bilinçsizce tabi... Zevk alıyodum ve bunu yapıyodum
Cevap sahibi+1 yılanladım bu kadar zevk aldığını söylüyorsun ama bazen bir ay ellemediğimde oluyor diyorsun burda bir çelişki olmuyor mu
Soran+1 yılHayır niye olsun? Kendime hakim olmaya çalışıyorum ve istek yükselince yaptığımdan bahsediyorum. İstek olmasına var, dinlemiyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılok mast anında en çok ne tahrik ediyor
Soran+1 yılSevdiğim erkeğin vücudunu hayal etmek, onunla sevişme ve fantazilerimiz (hayal ürünü :D) gibi şeyler
Cevap sahibi+1 yılordamısın
ooyy kıyamam acıyor mu bebeğim :) öpeyim geçsin :p
08 Yorumla
Soran+1 yılAcıyo evet de ne yapmam gerekiyo akıl verin :(
Soran+1 yılÇok mantıklı ağrı varken ne güzel zevk alırım şimdi :(
Soran+1 yılHmm denerim bakalım
Soran+1 yılYok
+1 yılBoşalamadığın için
112 Yorumla
Soran+1 yılBoşalıyorum
- +1 yıl
Nazik bir şekilde yap, deli gibi hızlı yapma
Soran+1 yılİlks nazik yapıyorum, sonra daha da alevleniyorum fazlasını istiyorum sertleşiyorum işte
- +1 yıl
Hayır devamlı olarak nazik yap ozaman ağırmaz. Aynı sorun eski sevgilimde de vardı nazik yapınca bişey olmadı
Soran+1 yılPeki o zaman teşekkür ederim. Kafama takıldı ben evlenince de hard seks yapamıcak mıyım demek oluyo bu?
- +1 yıl
O aynı zamanda erkeğin gücüne/performansına bağlı, sadece sende biten bişey değil çünķu sürekli erkeğin organı rahim içinde gidip gelince erkeklerinde kasıklarında ağrı oluşur çünkü erkeğin yumurtalıkları o git gel hareketini yapınca o arada erkeğin yumurtalarında baskı meydana geliyor, erkeklerin inleme sebebi %50'si bu yüzdendir hem ağrı çekiyor hemde zevk alıyor, bu senkronu iyi bir şekilde tutturmak deneyim gerektiriyor. Tabi zamanla alışılacak bişey bu, öyle hemen bir kereyle hard seks olmuyor birbirinizin vucudunu tam anlamıyla tanımanız gerekiyor, dolayısıyla erkeğin ile iyi bir ritim yakalarsan senin dediğin hard seks olayını yapabilirsin
Soran+1 yılUmarım ya sağol
- +1 yıl
O videolarda gördüğün insanların hepsi ilaçlı, onlarada takma istediklerin zamanı gelince olur
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim senin ilacını hemen söyliyeyim çünkü aynısını bende uygulatmıştım :D yapmadan önce markete gidip karışık tatlı al şekerpare baklava tarzı, sonra onları ye bak bakalım nasıl oluyomuşsun, ozaman hard'ın kralı sende olur o videolarada özenmene gerek kalmaz :)
Soran+1 yıl:D en kralından bide hmm. Sevdim bu yöntemi 👍
- +1 yıl
Aynen doğru yoldasın 👍
Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. normalde değil ama bence bu kadar şey
015 Yorumla
Soran+1 yılÇok biliyon :(
Soran+1 yılO zaman burda işin yok
Soran+1 yılKendi haline bırakıyorum dostum seni
Soran+1 yılNiye bana bulaşıyon o zaman
Soran+1 yılÇok tersliyosun. Bişey demeseydim keşke nerden bilicektim böyle büyüyeceğini
Soran+1 yılGıcıklık olsun diye demedim
Soran+1 yılİlk dediği cümleyi... Özür dilerim abi hayırlı günler sana
yorma fazla, haftada 1 kere
01 Yorumla- +1 yıl
Sondaj vuruyor su cikmiyir derine iniyor 🤣🤣🤣
Sende bir sıkıntı var gibi bir doktora görün
01 Yorumla
Soran+1 yıl1-2 güne geçiyo ama :/
erkeklerde olmaz bebegım
00 Yorumla
+1 yılNasil bosaliyosan artik tavana kadar cikiyo mu
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D yok daha neler
- +1 yıl
😂😂😂
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen yenisin galiba 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılFarklıyım farklı :D
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok kasıyosun kendini sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl yapıyorsan artık yalar bir şeyin kalmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılO da evlenince olur
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden olmazcısın yani yalat ya yalatmayan kalmadı :D
Soran+1 yılKaybol bir ya
Boşalamamak?
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun o değil
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. kasmaktan
10 YorumlaDoktora görün