Cinsel Yaşam Mastürbasyon sonrası testiste ağrı neden olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Mastürbasyon sonrası testiste ağrı neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Uzun süre yapmayıp yapınca aşırı boşalmadan kaynaklı o ağrı oluyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sorun olmaz demi reis uzun sureli kesintisiz agri olmadigi sürece Yorumla Gezginn34566 1 yıl Tekrar yap rahatlama gelir ondan sonra sıkıntı olmaz merak etme Yorumla Soran 1 yıl Eyvallah kral yaparim bi surede ara veririm Yorumla Soran 1 yıl Reis uzun zamandir olmuodu 2 gun once oldi yine Yorumla
Özledimscb Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% 1 yıl Uzun süren boşaltım olmadığında olur 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Normalmidir hocam mesrla 3 gun ard arda mastürbasyon yapmistim hatta bazi gunler 2 yani 3 gunde 5 kere falan yapmistim agri oldu sperm azaldihi icin falsnmisidr Yorumla Özledimscb 1 yıl Hayır mastürbasyon süreni uzun tutmuşsun Yorumla Soran 1 yıl Normalmidir bu agrilar yapmasam gecermi Yorumla Özledimscb 1 yıl Normal Yorumla Soran 1 yıl Eyvallah kral birakalim bi sure Yorumla Özledimscb 1 yıl Sık yapmanla alakalı değil tekrar söylüyorum saatlerce mastürbasyon yapıyosan bunla alakalı Yorumla Soran 1 yıl Evet uzun suruyor vr bazen 2 yapıyorum mesrla 2. De az geliyor Yorumla Özledimscb 1 yıl Aynen Yorumla Soran 1 yıl Tamam abi dikkat ederim sagol sende icimi rahatlattın Yorumla Özledimscb 1 yıl Sıkma canını çok kurcalama yeter Yorumla Soran 1 yıl Tamam tamam 😁 Yorumla Soran 1 yıl Reis 2 aydir olmuodu 2 gun once yine oldu Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tam boşalamazsan ondandır 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Kral 2 ay once falan agrimisti yine boylr cok abartinca 3 gundurde hergun mastürbasyon yapiodum dun hafif agridi su an bisi yokys Yorumla Cevap sahibi 1 yıl iyi o zaman kan toplanıyor ondan Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi? normal mi yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genelde normal kızla yakınlaşma olunc da oluyor Yorumla Soran 1 yıl Evet 2 ay once agridiginda manitayla buluduykduk normal olarak kalkiyordu tabiki kotu birsey dusunmuyordum kiza karşıda erkegim sonuç olarak ondan dolayi olmuş olabilir o zamanda simdide fazla yaptığımdan sanirim azaltirim geçer ins Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet inşallah. Manitayla yan yana gelince kimin ağrımıyor ki jdjdjd Yorumla Soran 1 yıl Sendedemi oluyor 😅 bende bende sorun var saniyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ohoo her erkekte olur ben parkta seviştim ağrıdan yürüyemedim kiza da dedim sonra ağrı kesici buldu getirdi Yorumla Soran 1 yıl Bende benimkine agri diyorum kisir kalmiyim diye korkudan cok takmaktan oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen korkma korkma Yorumla Soran 1 yıl Sagol abi cansin iyi gunler artık sana kasmam bundan sonra Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamamdır bir sorun olursa ürolojiye git Yorumla Soran 1 yıl Abartı agrırsa giderim ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Git git ellet bi Yorumla Soran 1 yıl Reis uzum zaman olmamisti 2-3 gun once yine oldu yav Yorumla
gitmeburdan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Cok sıktığın icin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sorun olur mu ara versem falan gecermi Yorumla gitmeburdan 1 yıl Evet ara ver Yorumla Soran 1 yıl Tamamdir reis cunku sislik vs yok hastalikmi var diye suphlendimde cok yaptihimdan sanirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uzun süre yapmayıp yapınca aşırı boşalmadan kaynaklı o ağrı oluyor
Sorun olmaz demi reis uzun sureli kesintisiz agri olmadigi sürece
Tekrar yap rahatlama gelir ondan sonra sıkıntı olmaz merak etme
Eyvallah kral yaparim bi surede ara veririm
Reis uzun zamandir olmuodu 2 gun once oldi yine
Uzun süren boşaltım olmadığında olur
Normalmidir hocam mesrla 3 gun ard arda mastürbasyon yapmistim hatta bazi gunler 2 yani 3 gunde 5 kere falan yapmistim agri oldu sperm azaldihi icin falsnmisidr
Hayır mastürbasyon süreni uzun tutmuşsun
Normalmidir bu agrilar yapmasam gecermi
Normal
Eyvallah kral birakalim bi sure
Sık yapmanla alakalı değil tekrar söylüyorum saatlerce mastürbasyon yapıyosan bunla alakalı
Evet uzun suruyor vr bazen 2 yapıyorum mesrla 2. De az geliyor
Aynen
Tamam abi dikkat ederim sagol sende icimi rahatlattın
Sıkma canını çok kurcalama yeter
Tamam tamam 😁
Reis 2 aydir olmuodu 2 gun once yine oldu
Tam boşalamazsan ondandır
Kral 2 ay once falan agrimisti yine boylr cok abartinca 3 gundurde hergun mastürbasyon yapiodum dun hafif agridi su an bisi yokys
iyi o zaman kan toplanıyor ondan
Ne gibi? normal mi yani
Genelde normal kızla yakınlaşma olunc da oluyor
Evet 2 ay once agridiginda manitayla buluduykduk normal olarak kalkiyordu tabiki kotu birsey dusunmuyordum kiza karşıda erkegim sonuç olarak ondan dolayi olmuş olabilir o zamanda simdide fazla yaptığımdan sanirim azaltirim geçer ins
Evet inşallah. Manitayla yan yana gelince kimin ağrımıyor ki jdjdjd
Sendedemi oluyor 😅 bende bende sorun var saniyorum
Ohoo her erkekte olur ben parkta seviştim ağrıdan yürüyemedim kiza da dedim sonra ağrı kesici buldu getirdi
Bende benimkine agri diyorum kisir kalmiyim diye korkudan cok takmaktan oluyor
Aynen korkma korkma
Sagol abi cansin iyi gunler artık sana kasmam bundan sonra
Tamamdır bir sorun olursa ürolojiye git
Abartı agrırsa giderim ya
Git git ellet bi
Reis uzum zaman olmamisti 2-3 gun once yine oldu yav
Cok sıktığın icin
Sorun olur mu ara versem falan gecermi
Evet ara ver
Tamamdir reis cunku sislik vs yok hastalikmi var diye suphlendimde cok yaptihimdan sanirim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!