Vajinanın yalanması beni pek tatmin etmiyorken meme uçları çok daha hassas bu normal mi?
Sevgilim bunu sevmiyor pek ona nasıl açıklarım?
Sevgilim bunu sevmiyor pek ona nasıl açıklarım?
Vücutta birden fazla zevk noktası vardır. Bunlardan biri de kadınlar için göğüslerdir. Orgazm halinde göğüslerin sertliğinde de değişim gözlenebilir mesela. O yüzden böyle bir zevkinizin olması gayet doğal
Göğüs uçları sinir bakımından zengindir, dolayısıyla uyarilma anlamında erojendir. Fazla zevk alman normal. Erkek arkadaşına bunu açıklamak yerine, sevişirken göğüslerinde daha fazla kalmasını sağlayabilirsin.
Maalesef kalmiyor surekli arkadan yanasiyor goguslerden haz etmedigini soyledi hatta cogu zaman sutyenimi bile cikartmaz
Arkadan yaklasmasinin nedeni kalçalarından daha fazla haz alıyor olması mı? Göğüslerin nasıl, hani beğenmediği için mi sütyeni çıkarmıyor?
Kalcayi daha cok seviyor. Goguslerim cok guzel 80b orta ve uclari da pembe eski sevgilim severdi bu sevmiyor nedenini bilmiyorum aciklamiyor
Sende onu kalçalarına yaklastirma. Seks iki kişiliktir, her iki tarafın da haz alması gerekir. O senin istediklerini yapacak senden onunkini, tek taraflı oluşu bencilliktir
Bencilligi seziyorum zaten bitirmeyi bile düşünüyorum bu yuzden bakalim
Bir taraf sürekli yarım kalırken diğer tarafın tatmin olması doğru değil tabiki. Konuşmak istersen yazabilirsin
Teşekkür ederim🌸
Rica ederim, yazarsan sevinirim🤗
Yazdm bilee
🤗🤗🤗🤗
Bende sen gibiyim hatta daha fazlası uzun süre sadece göğüs ucum yalandığında orgazm oluyorum bide hafifçe dişlenince ölüyorum resmen
Iste tam olarak aynı bende öyleyim. Seks bittikten sonra ısırılmış uc sutyenime degince bile hoslaniyorum o tatlı acıdan. Ama simdiki sevgilim memeyi sevmiyor dokunamiyor bile...
Bende pullu nakışlı tişört giydiğimde sürtünme sonucu dim dik oluyor
Önce yavaşça bakarım aynı anda ısırırım elimle avuçlarken yalarım vakumlarım
Ama bu sevgilinin sorunu meme sevmemekte nedir ya
Meme candır yaaa. Kaç beden seninki
gençler sakin😅
Cevap
28Cevap
Ben morarana dek yalamayı ve arada göğüs uçlarını dişlemeyi seviyorum, okşayıp okşayıp yalarım her yerini.
@hayalperestmuhendis Ha bu arada Cuma gününden itibaren Ataşehir'deki şantiyeme yani çalıştığım yere de geri dönüyorum. 😌
ikiside zewk werir ama vajina daha fazla zewk verir daha doğrusu klitorisin yalanması daha fazla zewk werir bence senin partnerin nereyi yalaması gerektiğini bilmiyo 😂😂
Ben yaşamadım ama zevk alırım hemde çok öyle düşünüyorum
herkesin hassas bir yeri vardır.. daha tekilendiği. ama oral bir başkadır açıkcası
püü tabi çok normal emip ısıracaksın onları morarana kadar
Bende ısırıyorum diye terk edildim 😂😂😂
Isırılması harika sonrasında cok tatlı bir his oluyor seks bitse de acısı güzel ama simdiki sevgilim dokunmuyor bile kalça odaklı sürekli orada mememe bakmıyor
Meme olayı cinselliği bir tarafa koyarsak biraz çocukluktan kalma bir bilinç altıyla alakalı doğal olarak emzirilmemiş erkek çocuklarda memeye ilgi az olabilir yani adam memeyi bilmiyordur ona öğret memeden de zevk almayı keşif ederse dener meme sadece yalanarak zevk alınmaz penisini memene sürtmesini isteyebilirsin memen büyük ise penisini arasına alabilirsin boşalırken memene boşalmasını isteyebilirsin bu ona orada zevk alabileceği bir şey varmış yahu fikrini verecektir hayal gücünü geliştirirsen yatak odan senin en eğlenceli yerin olur öküzce sexsin kimseye hayrı olmaz şekerim
Teşekkür ederim denicem
Rica ederim
Bende senin erkek versiyonunum saatlerce emsem bıkmam resmeenn 😋
Ne güzel keske sevgilimde sevseydi :/
Bende şöyle büyük bi meme bulsam saatlerce beni emzirse keşkeee 😋
Açıklanacak ne var bunda steyerek olan bir şey değil sonuçta
Sevmiyor memeyi dokunamiyor bile
Ya senin gibi birini nerden bulurum ben saatlerce deliler gibi eğlenirdik
Biliyorum kanka yaşamaktansa artık ifşayım kesildi sürekli sürekli
zevk alman normal ama onun ağır basması pek normal değil
haz noktaları kişiye göre değişir bunu onu yönlendirerek anlatabilirsin
Uçlarına ısırık aticakm.
Birini emerken diğerini Oksa sonra sırayla değiştir
Uçlarına vakumlu..
Wradins koy..
Her kadın boyun kulak meme ucu vajina klotorust zirve yapan madde
karakterinle baskıla onu, ilişkinin patronu ol kısaca
Meme uçlarını bende çok seviyorum özellikle arası ayriksa
Yalamiyorsa ayip etmis yalanmaz mi hic
Sevmiyor o
Sanssizsin ne diyim ortak
Ne mutlu sana. Her erkek meme emmeye bayılır
Sevilmez mi ya saatlerce bakarım ben uçlarını
Vajina ve meme yalamak ayrı bir sanattır
Normal herkes aynı şeyden zevk alacak değil
Herkeste farklı olur hassas bölgeler.
Klitorisini emdir sen o zaman görürsün
Emiyor ama meme daha cok hosuma gidiyor
Memen büyükse ondan olabilir
Cok büyük degil 80b orta
O zaman sen göğüs ucunda sertleşmiş penisi kafası sürtünce falan iyi zevk alırsın
Hiç mi zevk almıyorsun
Olabilir
Evet çok normal
hehehehe anlat anlat
Bende memeyi emmekten daha çok zevk alıyorum
Güzelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?