gögüslerimden çok zevk alıyorum ama kendim dokununca cok fazla haz vermiyor. bişey sürtüyorum ama en muhtesem hazzı alabilmek için ne sürtebilirim? göğüs masturbasyonu diye bişey var mı
Cevabın nedir?
Memeler hem görüntü hem işlevsellik açısından mühimdir. Bunun için ayrıca fetiş olmaya gerek yok. Onlar zaten başrol oyuncularıdır.
Fazlasıyla ilgiyi hakederler, önemli olan şey dil hareketleridir.
aç bir kuzunun annesinin memelerini çekerken ki kadar istekli,
bir mektup zarfını yalarken ki kadar da ince ve titiz olunmalıdır..
her cinsel eylemde olduğu gibi burada da iç güdü, akıl ve karşılıklı haz algılarının birleşiminin eylem esnasında dimağlara hakim olması gerekmektedir. bu eylem yapılırken doğal olarak eller boş durmamalı, partnerin değişik noktalarında gezinmelidir. tercihen el ile iki memeyi birleştirip ortası yalanabilir veyahut bir teki yalanıp diğeri sıkılabilir. oldukça eğlenceli bir eylemdir. ön sevişme esnasında uzun tutulması ana seksi daha da zevkli kılabildiği gibi başlı başına da güzel bir haz kaynağıdır.
Olayın renklenmesi için memeler kremşantiyle kaplanıp uçlarına da vişne koyulabilir. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım.13 Yorumla
Soran+1 yılçok güzeldi bu :D
- +1 yıl
Şahsen göğüslerimden tahrik oluyorum yani göğüs mastürbasyonu olsaydı diyorum. Okşuyorum yalamaya çalışıyorum. Çok küçük de değil çok büyükte. Nasıl desem meme uçlarım memem çok hoşuma gidiyor. Kendim dilimle ıslatıyorum. Islak hoşuma gidiyor. Eğer ki evlenirsem eşime yalattırırım sıkmasını isterim. Oynasın. Beni orgazma ulaştırsın. Çok güzel değil mi?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu an istek tavan yaptı ve acil olarak tam orgamz olmak istiyorsun değil mi? 😊😊gogusler için bir şey istiyorsun ama bu şekilde orgamz olman imkansız. Sana lazım olan çok etkili bir mast tekniği ile hayatında ilk KEZ yoğun orgazma ulaşmak dimi 😊😊
249 Yorumla
Soran+1 yılevet kesinlikle bildiğin yöntem varsa anlatt
Cevap sahibi+1 yılBurda anlattım birkaç kişiye 😊😊sanada anlatayım ama seni uyarmam lazım. Normal masttın en az 5 katı zevk garantili 😊😊 Ayrıca mast sonrası
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vucutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olacak 😊😊
Hemen anlatıyorum😊😊 uzun bir yazı geliyor
Soran+1 yılbekliyorum canımm
Cevap sahibi+1 yılBayanların en büyük sorunu , orgamz 😊😊 yaSak elma 😊😊
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Eski bir telefon
Hangisi var😊😊😊
Soran+1 yıldiş fırcasıyla epilator var ama epilator ne alaka :D
Cevap sahibi+1 yılTitreşim lazım bize 😊😊
Bu gece ses olayınıda dikkate alarak ne kullanabilirsin 😊😊 ona göre sana devamını yazacağım.
Titreşimli fırça mı , yoksa Epilatör mü? Yoksa başka bir şeymi😊😊
Soran+1 yıldis fırcası normal var ya :D bide epilatoru nasıl kullancam arkasıyla mı
Cevap sahibi+1 yılEpilatörün kapağını kapatıp sadece titreşimi kullanacağız 😊😊Kukuna zarar vermeyelim dimi 😊😊😊
O zaman fırça olmaz, titreşim yokmuş 😊😊ı
Hemen anlatmaya başlayım mı
Soran+1 yılkapaksız bendeki ya :/
Cevap sahibi+1 yılPeki çalışırken zarar vermemesi için Kukuna temas etmemesi sağlarsın artık😊😊ı okey mi
Cevap sahibi+1 yılAnlatmaya başlayım mı
Soran+1 yılbaşlaa
Cevap sahibi+1 yılUzun bir yazı geliyor😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılMasta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için epilatör kullanacağız. 😊😊
Epilatörün uç kısmını klistorisine gelecek. orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. 😊😊Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir.
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. 😊😊Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Epilatöeü sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. yani epilatör vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız.
Anladın san devam edecegim😊😊😊
Soran+1 yılevet devammm
Cevap sahibi+1 yılMasta sakın başlama 😜😜😜
Ama ıslanmak serbest 😆😆😆
Epilatörü yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin. Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle. Vajinayi epilatör halledecek. Vajinaya en az 20 dakika dokunmadan durmaN lazım. bu kadar dayanman lazım. muthiş zevk alman için.
Peki arkani oksamak tan zevk alirmisin.😆😆😆 bu çok önemli
Soran+1 yılo bana tiksinc geliyor
Cevap sahibi+1 yılAaaa önyargı yok 😊o Tamam mı?
Sadece zevk almaya odaklanacağız😊😊 Okey mi
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi 😊😊😊 hemen devamını yazıyorum. Bayaaa uzun bir yazı 😊😊
Cevap sahibi+1 yılVajinanı epilatör hallediyor tek başına ve kesinlikle dokunmuyorsun Tamam mı? Ama kesinlikle
Sol elin ile arkani yani anüs çevresine sert ve dairesel masaj yapıyorsun. Önce biraz yağlı bir krem ile kremle kayganlık sağla ki zevk almaya başla. Yani okşuyorsun.
Epilatör klistrosi titrettikce kendinden geçersin. Bir acayip olmaya başlasın. Sonra arkandan yavaş yavaş zevk almaya basliyacaksin ama yavaş yavaş bu çok önemli. Bunu sakın es geçme. Bu en az 20 dakika durmalı. Vajinaya dokunmak kesinlikle yok. Arkadan güzelce zevk aldıktan sonra zaten vajinaya dokunma isteğine karşı koyamaz hale geleceksin. Arkana parmağını sokma isteği gibi birşey gelecek ama sokmuyacaksın. Sert dairesel ve için doğru sert okşama. Belin kasılacak ve kontrolu kaybedeceksin. Sonra arkani oksama ya devam ederek epilatörü çıkarıp elle kendini bosaltacaksin
Bu. çok şiddetli bir boşalma olacak. Kural 15 dakika falan vajinaya dokunmamak yok
Dokunmadan dayanman lazım
Yapabilir misin. 😊 😊
Soran+1 yılya bu saatte duyulur ama bunu mutlaka dencem ya
Soran+1 yılharika görünüyor
Cevap sahibi+1 yılŞu an ıslandıysan doğru yoldasın Demektir😊😊😊 yolun doğru mu peki
Soran+1 yılevetttt
Cevap sahibi+1 yılŞu an sırılsıklam oldum ve biran önce mast yapman lazım. Hatta elin şu an Vajinada dimi 😊😊
Masttı yorganın aldında yapman lazım.
Ses gene çıkar mı peki
Soran+1 yılepilator cok güçlü ses cıkarıyor ya
Cevap sahibi+1 yılSana bu gece için başka bir tavsiyem olsun o zaman.
Evinde 330 mt. Çam su şişesi
Soda şişesi
Veya ince deodorant şişesi var mı 😊😊
Soran+1 yıldeodorant var roll on
Cevap sahibi+1 yılDeodorant ın kapağını çıkar.
Sanki sana penis sürtünüyormuş hissi vereceğiz okey mi
Soran+1 yılama yakar ya :D
Cevap sahibi+1 yılSadece sürtünme hissi😊😊
Yastığın üstüne yatay koyacaksın ve üzerinde ileri geri 😊😊diğer şeylerle birlikte 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılBu gece uçmak istemezmisin yoksa 😊😊😊
Soran+1 yılama kimyasal yakar orayı içine girmesede :D ayy
Cevap sahibi+1 yılYakmaz merak etme. 😊😊 tecrübe ile sabit 😊 bana güven sene
Cevap sahibi+1 yılOkey mi güzelim😊😊
Soran+1 yıladını söyle de özele gecelim
Cevap sahibi+1 yılAçtıM gizliliği 😊😊😊
Bekliyorum- +1 yıl
Yorumlar için sağolun aynı şey bende de vardıı
- +1 yıl
Okuyunca aydınlandım
- +1 yıl
Özelden bende konuşmak isterim beyefendi
Cevap sahibi+1 yıl@platonikız98 tabiii.
Size takip gönderdin.
Cevap sahibi+1 yılRumuzumun 7 nci harfi “U” 😊😊
Bana yazmanı bekliyorum- 7 ay
yaa özele gelir misiniz
- 7 ay
@userrrr02845 dm baknözeldeyim
Cevap sahibi7 ay@userrrr02845 tabii
Cevap sahibi7 ay@userrrr02845
Rumuzumun 7 nci harfi “U”
Bana yazmanı bekliyorum- 7 ay
bulamadim ya yazsaniz. atsaniz harika olur
Cevap sahibi7 ay@userrrr02845 mesaj yazdım
Mesaj kutunuza bakın
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı senin gibiyim yaa sevgilim sadece elini koysa kendimden geciyorum ucunu sıkınca inliyorum zor bir durum
23 Yorumla
Soran+1 yılkendim oynayınca zevk almıyorum cok. kullandıgın bişey var mı senin
Cevap sahibi+1 yılHayır ben dokununca acıyor göğüslerime dokunamam. Bir erkek eli ile sıksın inliyorum resmen bir sevgilim ağzımı kapatıyordu
- 3 ay
yuhh o kadarmı
İlk kez duydum göğüs mastı 😄 Ana zevkli oluyor bende de var aynı his
34 Yorumla
Soran+1 yılkendim oynayınca zevk almıyorum cok. kullandıgın bişey var mı senin
Soran+1 yıl@Mrvdmrr siz birlikte misiniz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöğüslerinden zevk alan kadınlar da var. Normal bir durum. Sıkıp ovalayarak ya da masaj gibi şeyler yaparak keyif alınalbilir. Erkeklerin göğüslere düşkünlüğü taa bebeklik zamanlarında anne göğsüne olan düşkünlükle başlar. İleride hayırlısıyla evlenirsen eşine bunu belirtirsin artık. Seni göğüslerinden haz vererek mutlu etmeye çalışır.
12 Yorumla
Soran+1 yılerkek arkadasım yapıyor ama her zaman ynanımda olamıyo işte
- +1 yıl
Şahsen göğüslerimden tahrik oluyorum yani göğüs mastürbasyonu olsaydı diyorum. Okşuyorum yalamaya çalışıyorum. Çok küçük de değil çok büyükte. Nasıl desem meme uçlarım memem çok hoşuma gidiyor. Kendim dilimle ıslatıyorum. Islak hoşuma gidiyor. Eğer ki evlenirsem eşime yalattırırım sıkmasını isterim. Oynasın. Beni orgazma ulaştırsın. Çok güzel değil mi?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenim kız arkadaşımda memelerini okşarken orgazm oluyor
15 Yorumla
Soran+1 yılkendim oynayınca zevk almıyorum cok
Cevap sahibi+1 yılBen oynuyorum zaten hele hele uclarini daire seklinde oksayinca resmen kopuyor
- +1 yıl
Bende de oluyor
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@platonikız98 okadar guzel anlatmışsınki tahrik oldum taw
+1 yılGencler bir goguse nasil abandiniz kiz sende az degilsin hepsi ucmus yorumlara koptum yanlarinda olsan seni parcalarlar :D
10 Yorumlameme uçlarına dikkat et yarılabilir çok acı çekebilirsin çok nazik olmalısın küçük bir buz kullanabilirsin
00 YorumlaBunlar nasil seyler .. :/
Arkadas psikolojiniz mi bozuk.. :/018 Yorumla
Soran+1 yılihtiyaç :D
Soran+1 yılyani değil aslında bunlar kadınların zevk aldıgı yerler
Soran+1 yılher zaman yanımda olmuyor işte
Soran+1 yılcanım çekiyor
Soran+1 yılne gibi mesela
Soran+1 yılhiç biri masturbasyondan daha zevkli degil
Soran+1 yılne olabilir ki
Soran+1 yılsık sık yapmıyorum bazen 1 haftayıbuluyor bazen de her gün
Soran+1 yılilişkim daha cok zevk veriyor ama
+1 yılBazıları ögle dogru söylüyon, bir bayanla da tanışmıştık oda bunu söylemişti. Bu aslında zeki bir erkek için büyük bir koz söyleme bence kimseye
06 Yorumla
Soran+1 yılneden ki söyliyim de memelerle de ugrassın işte
- +1 yıl
Ya söylediğin kişi ayrıldıktan sonra, kalabalık otobüste falan denk geldi, seni boşaltır oracıkta, ve hiçbir şey diyemezsin 😉
- +1 yıl
Konyalısın galiba
Soran+1 yılnasıl bosaltıcak
- +1 yıl
Gögüslerin işte, ayrıca bende onlarla uğraşmayı çok seviyorum 😉
- +1 yıl
Erkek eli ve şeyi lazım gerisi boş bence
+1 yılŞu dünyadan göğüs emmeden gidersem harbi gözüm arkada kalır en çok istediğim şey
25 Yorumla
Soran+1 yılzevk verir mi sana
- +1 yıl
Hiç yapmama rağmen çok zevkli olduğunu hissediyorum
Soran+1 yılkeşke yardımcı olabilsem
- +1 yıl
Keşke 😆
- +1 yıl
+1 yılBazı kızlar öyle göğüslerini emerken boşalan kızlara rastladım başka bir temasa gerek kalmadan boşaldi
12 Yorumla
Soran+1 yılçok hoş cunku
- +1 yıl
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılmasaj yapabilirsin ya da yatağa sürtebilirsin tabii sevgilin varsa onları emdirsen daha çok zevk alırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılyarın buluşcaz evine gidicem
- +1 yıl
evine gitceksen iyice yoğursun gögüslerini emdirip yalatırsan fena zevk alırsın
Soran+1 yılsırf onun için gidiyorum zaten :D
- +1 yıl
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dudaklar lazım ona ama seninkiler değil öpüldükçe kendinden geçersin
10 Yorumla
+1 yılalmazsan anormal olurdu zaten
12 Yorumla
Soran+1 yıle yani :D
- +1 yıl
her kadının özel zevk noktaları vardır erkek bilrse zaten seks dayanılmaz arzuya dönüşür
Goguslere bende bayiliyorum ya goguslerin ucuna yar... basinj surtmek hosuma gidiyo :)
00 Yorumla
+1 yılAraya penis tarzıbir şeyler sok git gel yap 😂 Ya da yalat 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çok severim bayanlarda göğülerini yalamayı kaç beden?
04 Yorumla
Soran+1 yıl80c
Cevap sahibi+1 yılSüper göğüslerin var değerini bil bence
Soran+1 yıltesekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hayırlı işler
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende göğüs yalamaktan zevk alıyorum bu aralar aşırı ilgim var göğüslere
18 Yorumla
Soran+1 yılben de çok haz alıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılbu aralar neden bilmiyom site yüzünden belkide göğüslere cok taktım istersen yalarım senide
Soran+1 yılkeşke ya
Cevap sahibi+1 yılbirleşip birleşmemek hiç önemli değil önemli olan senin haz alman
Soran+1 yıldimi :)
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle nerelisin sen bakim :)
Cevap sahibi+1 yılkaçtonmı yoksa :)
Cevap sahibi+1 yılhem keşke diyon hem kacıyon ama :)
+1 yıldeğişik bir fantazi. zevkiniz bol olsun...
10 YorumlaGöğüslerden aşırı zevk alan hatunlara bayılıyorum kıvranmaları efsane oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimin en zayıf noktasıydı emdirtmiyodu bir türlü : D
10 Yorumla
+1 yılAynı şey bende de varr
26 Yorumla- +1 yıl
Alla alla
- +1 yıl
@TilkiS2mi7 yukardaki yorumları okudun mu tam doruğa ulaşmışlar eesmen
- +1 yıl
Sorma kfkfkf
- +1 yıl
@TilkiS2mi7 keşke yorum yapüan kişi bana da yazsa
- +1 yıl
Mesaj kutun kapalı ben kontrol ettim kfkfkf
- +1 yıl
@TilkiS2mi7 attım ben
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöğüs güzelse itinayla emilir
14 Yorumla
Soran+1 yılkeşke
Cevap sahibi+1 yılHic. emdirmedin. mi
Soran+1 yılçok defa
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun 😉
+1 yılelektirik direğini dene işine yarar
10 Yorumla
+1 yılbuzla yap
110 Yorumla
Soran+1 yılbak bunu hiç düşünmemiştimm
- +1 yıl
buzu kadınlar çok kullanıyo.
Soran+1 yılilk defa duyyorum. baska var mı bildigin degisik seyler
- +1 yıl
böyle diyince aklıma gelen bişey yok. aklında bir bölge varsa biliyosam söylerim farklı şeyler
Soran+1 yılyani ne biliyosan anlat şu an ihtiyacım var
- +1 yıl
aynı şekilde buzu klitorisine falan sürtebilirsin. onun haricinde plastik eldiven geçirebilirsin eline kaygan bişeyler sür sonra öyle okşa falan
Soran+1 yıldenicem mutlaka ama eldiven nasıl işe yarıcak ki
- +1 yıl
o steril eldivenlerle çok çok daha kaygan hissediyosun. kayganlaştırıcı bişey sürmen lazım ama üzerine
Soran+1 yılkremle hallediliirr
- +1 yıl
aynen krem falan halledersin
80c fena değil madem hoşuna gidiyor herşeyi dene
03 Yorumla
Soran+1 yılörnek versene
- +1 yıl
+1 yılemdirebilirsinnnn <3
116 Yorumla
Soran+1 yılemecek kişi her an yanımda olmuyor
- +1 yıl
her zaman azgın mısın ki, illa ki bulursun..
Soran+1 yılöyleyim evet
- +1 yıl
çok iyi yaaa :)
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Adanada olsan her saniye arayabilirdin :(
Soran+1 yılkeşke diyim o zaman :))
- +1 yıl
arasına aldığın zamanda zevkleniyor musun? <3
Soran+1 yıldaha çok uçları dişlendiğinde
- +1 yıl
offff <3
Soran+1 yıl:DD
- +1 yıl
pisliksin yaa :*
Soran+1 yılbiliyorum canım
- +1 yıl
öpüyorum güzel yerlerinden o halde ^_^
Soran+1 yılöpmek yetmez
- +1 yıl
eklesene yetmeyeceği yeri tamamlayalım ^_^
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir normal bir durum
10 Yorumla Sen ne gerek olduğunu bence iyi bilirsin 😏
10 Yorumla
+1 yılHer kadin zevk alir erkek eli deymesi lazim
12 Yorumla
Soran+1 yıldeğecek el olsa
- +1 yıl
O sana kalmis bisey sen bukcaksin onu 😉
Yalatmaya bayılırsın o zaman
14 Yorumla
Soran+1 yılhemde nasıl
Soran+1 yılmmm
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılElektrikli masaj aleti :)
01 Yorumla
Soran+1 yılo klitoriste cok güzel oluyor
Dokundurucak bir dil bul sende 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılvar da her an yanımda olmuyor
Gizli Üye(30-35)6 ayİlk kez duydum
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende emmeyi çok seviyorum
00 Yorumla Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. bende kadın göğüslerinden zevk alırım
04 Yorumla
Soran+1 yılneden zevk veriyor size
Soran+1 yılzevk alıyomusun
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir izledigim vidroda kumanda surtuyodu
022 Yorumla
Soran+1 yılbende telefonu falan işte. ama daha cok haz vericek bişey gelmiyo aklıma
Cevap sahibi+1 yılTelefonu titresime alarak yap 😅
Soran+1 yılhissettirmiyor ya
Cevap sahibi+1 yılUcu sivri bisey surtsen zevk alirsin aslinda
Soran+1 yılörnek versene
Cevap sahibi+1 yılGulme dalga gecmr ama bir turk kizi vidrosu izledim tornavida almis 😂😂😂😂
Soran+1 yılayy acıtır be :D
Cevap sahibi+1 yılSokmican ya ucuyla surtcen memene 😅
Soran+1 yılama cok fazla ince ucu sertleşince cok acıtır
Cevap sahibi+1 yılBaska sey dusunelim dicemde Şu an yaraticiligim kapali 😅
Soran+1 yılaklına gelirse yaz :D
Cevap sahibi+1 yılFuckbody mi var yoksa sevgilin mi :)
Soran+1 yılfakbadi
Cevap sahibi+1 yılSartlar neler aklima yaratici bir sey gelmezse ben basvuru yapiyim 😅
Soran+1 yılköle seviyorum ben ya :D
Cevap sahibi+1 yılFetisist mi 😅
Soran+1 yılevet :D
Cevap sahibi+1 yılFetisit degilim ama ayaklarin guzelse iyi hadi masaj vs yapardim 😂
Soran+1 yılsadece dilini kullandırıyorum ona da
Cevap sahibi+1 yılO hakkimi memede kullansam 😅
Soran+1 yılolur tabi
Cevap sahibi+1 yılTuh yanimda olsaydin pazar gunude giderdi yani
Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı. sen bırde orda dilin oldugunu dusun...
00 Yorumlabence yağla bebek yağı ile okşa çok zevk alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende emmeyi çok seviyorum çok güzel zevk veriyo
18 Yorumla
Soran+1 yılbizim zevk aldıgımız bir yer ama erkekler gögüs emmekten neden zevk alıyor?
Cevap sahibi+1 yılBilmem çok zevkli oluyor eski sevgilimin göğüslerini çok emerdim ya bikeresinde diş izim çıkmıştı 😂
Soran+1 yılen sevdiğim işte dişlenmek
Cevap sahibi+1 yılşu an olucak var ya uçlarını ısırcan somurcan onları insanın ağzı sulanıyor ya 😂
Cevap sahibi+1 yılŞişmiştirde şimdi onlar
Soran+1 yılsenin de hoşuna gidiyor mu gögüs emmek
Cevap sahibi+1 yılEvet hemde çok ama sadece bir kişinin göğüslerini emdim 8 ay oldu çok istiyorum ya
Soran+1 yılkeşke yardımcı olabilsem
Erkek şart.
10 Yorumla
+1 yılvakumla
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Onun adı meme
02 Yorumla
Soran+1 yılmeme
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yalamayi çok seviyorum:)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılne harikaaa
00 Yorumla
+1 yılvar var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKediye öptür.
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi