Evliyim eşim yatakta sert davranıyor bana benimde vücudum narin hassas yaptıklarından hiç zevk almıyorum canım acıyor dedikçe daha çok üzerime geliyor napmalıyım? spor yapsam daha dayanıklı olurmuyum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcı çekiyorsan bu asla iyi olmaz. Herkes her genelgeçer şeyden hoşlanmak zorunda değil. Senin vücudunun bir dili var erkeğin bu dili konuşması gerek. Direk sert davranırsa zaten bu işi bilmiyor demektir. O yuzden sıktığında acı çekiyorsun. Seksin içinde bile değilsin. Normalde acı verici bsey bu zaten ama seks sırasında bunu hissetmezsin. Sen demek ki kendini kasıyorsun zevk almıyorsun ki o noktada değilsin. İki sebebi var ya zihnini serbest bırakamıyorsun ya adamın seninle sevişemiyor. Normal bir zamanda arana mesafe koyarak konuşmalısın. Bir masada karşılıklı oturup gözlerinin içine bakarak konuşmak en iyisi. Ne sevdiğini ona söyle. Sertlik başta yapılmaz. İnsansın sen. Onca seni pelteye çevirecek sonra sen sert olmasını isteyeceksin. Ne konuştum yaww
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. meme uçlarının sıkılması değil okşanması emilmesi yalanması zevk vrir. hafif sıkma belki bazı kadınlara zevk verebilir ama bunun çok hafif olması gerek.
senin eşin filmlerdeki saçma yalan gösteri ilişkilerini gerçek sanıp sana uyguluyor. bu cahillik.
ayrıca egosu olan bir adam. cehalet başka açıklaması yok. otur konuş. sende sorun yok kocanda sorun var02 Yorumla
Soran+1 yılHafif dokunuşlarla başla diyorum hep ama sana dayanamıyorum elimde değil diyor
- +1 yıl
dedim ya kocanda sorun var. dayanamıyorum diye bir söz olamaz. insanlar iradeli olmalıdır. asla bencillik olamaz. kendi zevkinize odaklanamazsınız. karşıdakini düşünerek prtak paydada ilişki yaşamalısınız.
peygamber bile cinsellikte pozisyonları tanıtırken şu önemli noktayı vurgular. her türlü pozisyon uygulayın ama her iki tarafın mutlu olacağını seçin rahatsız edici olanlarıa girmeyin der
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Diger bölgelerinle uğraşırkende mi sert on sevismeyi vs kisa mi tutuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılönsevişme hiç yok zaten
Soran+1 yılbazen oralla başlıyor ama hiç öpüşme koklama yok
+1 yılInsanlara göre değişir tabiki ama bence o kadar zevk vermez diye düşünüyorum
00 YorumlaErkek için zevkli şeftali sıkmak gibi jöle gibi
Hoş00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanırım onlar sadece dilin hassas dokunuşlarıyla zevk veriyor sana
06 Yorumla
Soran+1 yılsadece oralar değil genel olarak canımı yakıyor ya da ben çok hassasım
Cevap sahibi+1 yılbelkide sen hassassındır ya da o yaklaşmayı nereye nasıl sert davranmasını doğru zamanı bilmiyordur
Soran+1 yıliçinden geldiği gibi davranıyor onu aşırı tahrik ettiğimi söyler hep
Cevap sahibi+1 yılbaşka yerlerde demi aynı
Soran+1 yılevet:(
Cevap sahibi+1 yılçok seksi bir kadın olmalısın ama sana acı veren dudaklar olsa gerek dilini kullanması yeterli olmalı sen onu saçlarından tutup yönlendirerek sertliği ayarlayamıyormusun
+1 yılSanmıyorum hassas bedenin var eğer göğüslerin büyükse kocan kendini kaybediyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılSıkılması değilde emilmesi hoşuna gitmesi lazım sıkılsa acitir canını
00 Yorumla
+1 yılGöğüs uçları sıkılmazki emilir. Kocan sadis mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir acı çekmem ona zevk veriyormuş ama yatakta
- +1 yıl
Sert ve hart mı giriyor? seks oyuncakları kullanır mı?
Soran+1 yılKullanmayı çok istiyor müsade etmiyorum
- +1 yıl
3. Kişide istiyor mu?
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
İstese şaşırmazdım.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zevk almayan kadına hiç denk gelmedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYalaması emmesi zevk verir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Açıkça söyle. Sıkma yala de
00 YorumlaHehhe halter falan kaldır
00 YorumlaOn sevisme de mi ısırık atıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaa işi biliyor
00 Yorumla
+1 yılBen de öyleyim ezmeyi seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılacitiyomu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Göğüs uçlarımın sıkılması hoşuma gitmiyor normalde zevk verici bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat