Bana göre öpüşmek seksin kapısını açan anahtardır. Bugüne kadar hiçbir öpüşmem olmamıştır ki seksle bitmemiş olsun. Senin için öpüşmek seksüel olarak ne anlam ifade eder?
Öpüşmek senin için seksüel olarak ne anlam ifade eder?
Karşı tarafa aşık olduğum kişiye yaptığım en güzel davranışlardan bir tanesidir bence ona karşı tutkumu göstermek onun içindeki cinsel kapıları aramak için aralamak için daha doğrusu bir anahtardır benim için kesinlikle öpüşmesiz bir seks düşünemiyorum
Tutkuyu ve arzuyu en iyi ifade etme biçimidir benim için öpüşmek.. Onu ne kadar arzuladığınızı öpüşme başladığında karşı tarafa aktarmaya da başlarsınız.. Öpüşmenin dinginligine ya da hararetine göre de sevisme kabataslak belirir içinizde.. Sonrası ya aklınızda belirdiği gibidir, ya da belirdiginden çok daha hararetli geçebilir.. Öpüşmek önemli benim için.. Iyi bir başlangıçtır sevismeye.. Öpüşme olmadan hep bir eksiklik kalır..
İlk ifade ettiği şey zaten temas.. Temassız seks olmayacağı gibi öpücüklerin olmadığı sekste bir tarafı eksik olacaktır. Ufak bir buse değil de bir kaç dakika süren şehvetli bir öpüşme de partnerimi hissetmek, tadını almak ve karşılıklı ritim içinde temas etmek beni çok fazla uyarıp fazlasını istemem için bir sebeptir.
Başka hiçbir şey yapmadan dudaklarımız kabarana kadar öpüştüğümüzü bilirim partnerimle. Karşıdaki insanın sizi arzulayıp arzulamadığını anlamanın da en kestirme yoludur öpüşmek. Kimse gerçekten arzulamadığı, ten uyumunun olmadığı, çıldırmadığı biriyle dilini eme eme, diş etlerini yalaya yalaya, dudaklarını ısırarak, tükürüklerini birbirine bulaştırarak uzun ve ateşli bir öpüşme gerçekleştiremez. Benim için öpüşmenin çok çok derin ve özel bir anlamı var bu sebeple.