Senin için sevişmek orgazma hazırlık mıdır yoksa duygusal anlamda tatminliğe ulaşmak mıdır?

Senin için sevişmek orgazma hazırlık mıdır yoksa duygusal anlamda tatminliğe ulaşmak mıdır?

Ruhsal tatmin ve doyumdur benim için.. Sevişmeye seksten daha fazla değer veririm.. Öpmeyi - öpüşmeyi, partnerimin vücudunu keşfe çıkmayı ve her bir milimini dilim ve dudaklarımda hissetmeyi; onun da benim aldığım kadar zevk aldığını görmek beni doyurmaya yeter.. Hatta bazen daha fazlası için devam ederim..
sen neymişsin be abi
https://www.youtube.com/watch?v=-tcX71KGf8I
Önce tanım: Sevişmek sekse ön hazırlıktır. ön sevişme olarak tanımladığımız hazırlık döneminin önemini asla ıskalamamalıyız...
Başka biriyle seks yapmaktan farklı olarak, sevişmek fiziksel bir bağlantıdan daha fazlasıdır. Sevişmek, başka bir kişiyle duygusal olarak yakın bir bağ kurmakla ilgilidir. Bir yabancıyla sevişemezsin çünkü o yabancıyla duygusal olarak uyum içinde olamazsın.
Sevişmek ve Seks Yapmak Arasındaki Fark
Çoğu zaman, birçok insan, ister erkek ister kadın olsun, birbirinden oldukça farklı iki eylemi, yani sevişmeyi ve seks yapmayı birbirinden ayıramaz. Düşünce Kataloğu'nda görüldüğü gibi seks içgüdüsel ve biyomekanik bir eylemdir ve bunu herkes yapabilir. Öte yandan sevişmek, bize birliğin metafizik varlığını deneyimleme fırsatı veren, şehvetli, yavaş ve hedef odaklı olmayan bir eylem olarak kabul edilir ve başlı başına bir sanat olarak kabul edilir. Bu nedenle, tatmin edici bir cinsel yaşam ve başarılı bir romantik ilişki, her ikisinden de biraz içermelidir.
Bunu da dip not olarak belirtmek istedim
+1
Tişikkirler süperkız
teşekkür ederim
Rica ederim
Benim için sevişmek önemsiz yani sadece insan vücudu için bir ihtiyaç ben aşka bakıyorum içinde duygusallık olmayan bir ilişkiyi hayatta istemem ve kabul etmem. cinsellik olarak da tutku ve zevk denebilir işte yemek yediğimiz de neler hissediyorsak o yani anık bir zevk sadece. ama
herkesin bu kavrama farklı bir anlam yüklemesi ve farklı değerlendirmeleri olabilir. Bu tür konularda, insanlar arasında açık iletişim ve karşılıklı anlayış önemlidir. Eğer ilişki, cinsellik veya kişisel gelişimle ilgili soruların varsa, profesyonel danışmanlardan veya uygun uzmanlardan destek almanı tavsiye ederim. Onlar, daha nitelikli ve kişisel ihtiyaçlara yönelik yanıtlar sunabilirler.
Bazen sekse hazırlık bezen ise duygu alışverişi.
Duygu alışverişi için sevişiyorsam sonu orgazm olmasa da olur.
Lakin seks için sevişiyorsam orada duygu barındırmam.
Teşekkürler efendim 😀
Rica ederim
Cevap
24Cevap
Oo Fransız öpücüğü 👀😄
Sevişmek: Benim için aşktır. Sekse seni seviyorum diyerek başlamaktır. Soyut olan aşki somut hale getirmekte diyebilirim
Boyut değiştirip ruhlarımızın özgürleştiği, doğdumuzdan beri bize öğretilmiş ve tabulaştırılmış olan "ayıp" ve "günah" kavramlarını unutarak geçtiğimiz eylemdir. Duygusal bağ varsa seviştiğimiz kişi ile aramızda sevgi tutkuya dönüşür. Duygusallık yoksa da ruhsal yönden tatmin olup gevşemiş oluruz.
3 yıl olmuş bir kadının elini tutmayalı... Sanırım sevişmenin tanımını yapabilecek son kişi benim. Boşanırken çok canım yandı, normal bir insanın kaldırabileceğinden daha fazla haksızlığa, çirkefliğe maruz kaldım. Bırak ilişki yaşamayı, seks için bile olsa bir kadınla yakınlaşabileceğimi sanmıyorum. "Vur geç, sonra arama, sorma" adamı değilim çünkü.
Ruhen tek ruh olmayı başarmış iki ruhun, bedenen de tek vücut olmasi halidir.
Katı haldeki iki bedenin ateslenerek sıvıya dönüşüp yanarak gaz halini almasıdır. 😂
Bu tanımı sevdim 😅
öpüşme daha iyi bir gif ile anlatılamazdı sanırım bu haricinde 😀
😂😂😅
Valla, iyi ki vardır.. öyle ki, bütün yaşama anlam katıyor.
Boşlukta kaybolmayı engelliyor.
Tabi ki bunun kıymetini bilene.
Değer verilmezse zaten anlamı olmaz, salt dürtü ile hayvandan farksız.
İçinde duygu olan bir şey bence. Kabul ediyorum, cinsellik bir ihtiyaç ama içinde duygu olmayınca insan mastürbasyon yapıp yine kendini tatmin edebiliyor. Ne anladık o zaman etin ete değmesi işinden?
Sadece bedenin degil ruhunda okşanmasi lazım öyle ki sevişmek sanattır çünkü herkes sanatçı olamaz..
İçindeki özlemi, tutkuyu, hazzı, sevgiyi dışa vurmak bir nevi kendini açıklama yöntemide denebilir belki. Ya senin için?
Bilmiyorum ki 😄 ama öğrendiklerinde üç kelime ile antabilirim öpüşmek, bağlanmak ve dokunmak
bana göre ön hazırlıktır ve bu ön hazırlığı güzelce yaşamak yaşatmak gerekir
Aşk sevgi tutkunun ön işlemleri ısınma hareketleri
Duygusal tatminkarlığı pekiştirmek sevişmeden kafa kaldırmıyor basen orgazmı
Sekse başlama hazirligi cinsellikte haz hissedip azginligin arttirma zamani oldugunu dusunuyorum
Sevişme acııtığında damak zevkine göre keyf alarak acele etmeden yemek, sevişmemek bir dürümü ( içinde ne olduğu farketmeksizin sadece doymak için tek lokmada mideye indirmektir.
Ruhların bedenlee aracılığyla birleşmesi ve birbirimize karışmamız
Bir gecelik bile olsa hatırlanmaya değsin ve sevişmek şahane bir fizikle sevişmek
Güneşli bir günde.. açık havada şahane bir sofrada.. en leziz yemekleri tadarken.. aniden sağnak bir yağmurun bastırmasıyla tadı damağımda kalan.. tamamlanmayan.. yarım kalmış bir lezzettir sevişmek..
Sinirlilik ile alakalı düşmanlık
Enteresan bir tanım olmuş 😂
Cinsellikte duygusallık olmamalı bence. Romantizm sadece mesajlarda olur 😃
Heh şimdi oldu 😂
Aynı fikirdeyiz.
😂😂😂
İki kişinin zaman geçtikçe birbirlerine doyamadıkları an ortaya çıkan ateş diye yorumlarım
Onu ne kadar çok sevdiğimi gösterme, arzulama, isteme şeklimdir. Tutku, aşk ve ihtiras.
Aşırı ıslanmışsa bi halta yaramaz
ruhumun diger yarısi ile bulusması
Mutlu sona ulaşmaktır
Gerginliğin gitmesi için makina yağı şart yoksa hep gerili yay gibi garç gırç ses geliyor 😂😂
Orgazma sekse hazırlıktır
bakterilerin kavuşması 😂😂
Korunmasın sevişmede
Birbirini seven iki insanın bütünleşmesi bence
Kesinlikle duygusal tatmindir
S*ex
İkiside
Tatmindir
yalamak emmek xdfh
Olaya duygusal ve tad almak adına başlangıç
Bak burada haklısın bazı konularda
Sertlik