Yedi yıllık evliyim ilk zamanlar da çok fazla ilişki olmuyordu ama artık bir ay istemesem neredesin demiyor bununla ilgili öneriniz var mı bunun sebebi ne olabilir acabaKızlar Bir Adım Öne
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki seni sevmiyor başka bir açıklaması yok gerçekten Seven insan arzular arzulayan insanla birlikte olmak ister belki de sen sadece bencillik yapıyorsun kadının isteklerine önem ver onu sevdiğini göster sevdiğini söyle duygusal olarak bir şeyler hissettir ki gerçekten tat alarak yapsın aldığın zevki ona göstermeye çalış zevk alan bir kadın zevk vermek ister
13 Yorumla
Soran+1 yılKendisi lise arkadaşım yıllar sonra tekrar karşılaşıp evlendik bencillik veya isteklerine önem ver kısmını tam anlayamadım ilişki yaşıyormusun bilmiyorum ama en son 27 Mart da eliyle bana mastürbasyon yaptı vajinal birleşme olalı kaç ay geçti unuttum bile normal mi sence
- +1 yıl
Değil
Soran+1 yılBende onemsememeye karar verdim artık olurda canı isterse de kusura bakma beni hep ittin şimdi istiyorum demek olmuyor diyeceğim
Kızlar Ne Diyor
2
+1 yılNe gibi isteksizlik
16 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik istemiyor ancak zorlarsam çok kısa oluyor çoğunlukla da eliyle boşaltıyor beni ama en sevmediğim şey 😔
- +1 yıl
Öylede neden yani anlamaıdm
Soran+1 yılSevmiyorum seksi diyor
- +1 yıl
Saçma ama ihtiyaç
Soran+1 yılBende sinir olmamak için kendim hallediyorum
- +1 yıl
Anladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKac yaşında
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı yaşta yaştayız
Cevap sahibi+1 yıl40 mi yani yasi kac
Cevap sahibi+1 yılDoktora gidin bence. Daha önce takviye aldınız mı? Ve Kuruluk var mıydı?
Soran+1 yılVajinal orgazm olmuyor ancak mastürbasyon yaparken boşalıyor zorlama olarak da olsa ara sıra yapınca sorun yok yani rahatça alıyor sevgi aşk gezme her şey normal seks ekside yaşımız 45
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne