Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi020 Yorumla
Soran+1 yılkaç defa konuştum çok azgınsın böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim diyor
Cevap sahibi+1 yılHer bayan böyledir, eğer sende cinsel istek olmazsa sorun var demektir 😄😄😄
Erkeklerin genel sorunu bu, ama çözüm dersen tabiki var
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sana bir sorum olacak bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir
A-çıplaklık
B-seksi iç çamaşır
C-cilveli olma
D-hiçbiri 😄😄 hangisi 😄😄
Bu arada seni arzulamaması seni bayaa kırıyor belli. Bayan ne ister dersen sevilmek ve arzulanılmak ister.
Soran+1 yılçıplaklık tabiki herşeey ortada
Cevap sahibi+1 yılDıtttt yanlış cevap 😄
Soran+1 yıliç çamaşıırmı :)
Cevap sahibi+1 yılBir erkeği en çok tahrik eden şey ilişki sırasında bayanın kolay orgamz olması ve orgamz olduğu anda yüzünün aldığı ifade ile aldığın Hazdan çıkardığın inleme sesleri bizi resmen deli eder.
Cevap sahibi+1 yılBunu da mast ile önce orgazm olma alışkanlığı daha sonrada kısa sürede orgamz olma alışkanlığı kazanman lazım. Unutma orgamz kazanılabilen bir alışkanlıktır😄😄
Bunun içinde çok etkili mast teknikleri var, onları kullanmanı tavsiye ederim
Soran+1 yılnelermiş onlar
Cevap sahibi+1 yılSana bir teknik anlatayım barii
Ama senin sorunun orgazm olamamandan dolayı kendini gergin hissetmen😄😄 partnerin ile ayda 2 kez ikilide bile orgamz olamadığına Eminim
Cevap sahibi+1 yılHemen yazıyorum
Soran+1 yılbekliyorum
Cevap sahibi+1 yılMastta yapılan hata nedir dersen😄😄
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası pilli
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var😄😄
Soran+1 yılçok saol aydınlattın ama ben yapamam ki hiç denemedim
Cevap sahibi+1 yılYapmadığını biliyorum işte😄😄 bu sadece senin değil genel bir sorun
Ben sana nasıl yapacağını anlatacağım işte😄😄 hangi alet var bakayım gizlicik
Soran+1 yılepilasyon var
Cevap sahibi+1 yılTamam bu yeterli 😄😄 önce kapağını kapatacaksın 😄😄 kukuya zarar vermeyelim değil mi?
Hemen yazıyorum
Cevap sahibi+1 yılMasta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için epilatör kullanacağız.
Epilatörün uç kısmını klistorisine gelecek. orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir.
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Epilatöeü sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. yani epilatör vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız.
Anladın san devam edecegim😄😄
Cevap sahibi+1 yılEvet bekliyorum 😄😄
Cevap sahibi+1 yılBunları denemedin değil mi
sizin gibiler kocasına boynuz takar ve takıyorda.
doktora git kadın.
biz erkeklerde motor yok totoşumuz da ve ayrıca hiç itici olduğunu hesaba kattıyormusun.
şu cümleleri yazarken bile sen... okurken ben tiksinti geldi senden.
eminim kocan bunun için istemiyordur seni.
rüküş kadın.24 Yorumla
Soran+1 yılya dayı bırak ya ne diyosun sen bakımlı olursak boynuzmu takıyoz anlamına geliyo
Soran+1 yıledepsizleşme o boynuzu senin karı iyi takıyor ki sen çok iyi akıl verdin benim kitabımda yazmaz edeple boşanılır yazık yaşından başından utan azcık
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşten eve gelince üstünü çıkarmaya yatak odasına gidince pantolonunu indirdiği zaman git adamın kilotunu indir yalamaya başla ağzına al em biraz da dokun sık mincıkla bak nasıl sertleşiyo zaten o ozaman üstüne çıkar sende zikilirsin rahatlarsın mutlaka dene
730 Yorumla- +1 yıl
Tecrube mi konusuyor acaba
Cevap sahibi+1 yılSadece öneri
- +1 yıl
Dogrudur umarim ise yarar bazi seyler tabi Beyinde bitiyor ne yapilsa olmuyor malesef
Cevap sahibi+1 yılKadın bunları da yapsa erkek ucsr
Cevap sahibi+1 yılUçar kadının üstune
- +1 yıl
Emin ol bu dedigin her erkek de etkili olmuyor tanidiklarimdan biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBenim tanıdığım bir akraba vardı akşam oturmasindaydık herkes evli barklı çocuklu kadınlardı konu konuyu açınca dediler kocalarınıza her istediklerinde veriyor musunuz? bir kadın dedi mazeret uyduruyorum diğeri dedi ben her istediğinde direk soyunurum seksi şeyler giyinirim hatta şu an a. mım yanıyo eve gidince hemen jiletle temizlenecem verecem demişti evli olanlar kahkaha attı 2 kişi bekar kızdı çok utandilar
- +1 yıl
Dogrudur inanirim benimde bir tanidigim var cok azgin birisi normalde oyle olmasinin sebebi de kocasinin onu s. ikmemesi yalvara yakara zorla s. iktiriyomus kendisini oda varya 5 dakika cok kotu durumda ydi en son
Cevap sahibi+1 yılKocası niye yapmiyor
Cevap sahibi+1 yılÖzelde olmaz
- +1 yıl
Sonra silersin nolucak sanki ya sende yani olum yokya ucunda
- +1 yıl
Aptal in teki cunki hep bir mazeret uydurup duruyormus her defasinda ama baska bir durum var kesin eminim buna
Cevap sahibi+1 yılKadın nasıl biri
- +1 yıl
Fena degil bence hemde baya azgin her erkegin isteyecegi bir tip
Cevap sahibi+1 yılO kadına söyleyin yatakta soyunsun adamın üstüne atlasin yaprağına kendini bastırsin o zaman o iş olur
- +1 yıl
Kadinin yapmadigi bisey yokki sirf bunun yuzunden defalarca tartismislar
- +1 yıl
Yazsana bana lutfen
Cevap sahibi+1 yılHiç o adamı anlamadım kadın da o zaman başkasına versin
- +1 yıl
Zaten adamda bir sorun var kesin bunu onada soyledim zaten sacmalik boyle bisey olamaz yani
- +1 yıl
Yaz bak neler anlaticam sana
Cevap sahibi+1 yılBurdan yaziyosan yaz
- +1 yıl
Peki sen bilirsin sorun degil
Cevap sahibi+1 yılNe anlaticaksan yaz merak ettim
- +1 yıl
Bu kadar seyi burdan mi yazicam ya sanki ucunda olum var sende yani
- +1 yıl
Zaten doldu iyice burasi
Cevap sahibi+1 yılYaz merak ettim
- +1 yıl
Yok burdan olmaz burasi icin bu kadar yeter bence
Soran+1 yılkız neler yapıyorum kaç kere çıplak karşıladım
Cevap sahibi+1 yılO seni öyle görünce ne diyiyo
- +1 yıl
😄😄😄
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBu tür konularla ilgili olarak görüşlerimi bencemde paylaşmıştım.
Link : Aldatmak ya da Aldatmamak ↗510 Yorumla- +1 yıl
Benim canım seks istemiyor diyen eşi seks yapmaya zorlamak ne kadar haksızlıksa, benim canım seks istemiyor o zaman sen de seks yapma demek de o kadar haksızlıktır.
Bu kısım mantıklı görünürken,
Eşinin ara sıra birkaç saat başka biriyle seks yaparak mutlu olmasını engellemeye kalkmak sevgiyle açıklanabilir mi?
Bu kısım ise yanlış.
Eğer sevdiğini söylediğin biri ile bir şeyler paylaşamıyorsan o zaman ayrılırsın. Heleki bahsi geçen özel bir şeyse.
Burada bahsedilen tablo, vazo, veya araç değil. Kaldı ki insanlar araçlarını dahi başkasıyla paylaşmıyor.
Soran+1 yıltamam bakıyorum
- +1 yıl
@MantıksızAdam "İyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta, ölene kadar el ele..." diye evlenirken edilen yemine sadık kalmamak, en ufak bir meselede hemen boşanmaya kalkmak asıl sadakatsızlık değil mi peki?
Verdiği söze, ettiği yemine sadık kalmayan birinin sadakatinden söz edilebilir mi?
Bu dünyada da inşallah öbür dünyada da birlikte olmak üzere yeminler edip yola çıkmışsın, en ufak bir güçlükle karşılaşınca hayat arkadaşının elini bırakıp onu yarı yolda bırakmak mı erdemlilik? Bu mu dur?
İşte asıl bu zihniyetin evliliklerin yarısının boşanmalarla, diğer yarısının da beraber ama mutsuz bir şekilde yürümesinin sebebi olduğunu görmenin zamanı gelmedi mi?
Aile kurumu bir toplumun en küçük yapı taşıdır. Mutlu ve huzurlu bir toplumun dokusu mutlu aileler ile kurulur. Bu kurum egolara, özgüvensizliklere, kaprislere, takıntılara kurban edilemeyecek kadar önemlidir. - +1 yıl
Kişinin eşiyle bir şeyleri paylaşamıyor olması boşanma sebebi olabilir mi? Evlilik denilen şey bu kadar basit bir mesele mi?
Ne yani benim eşim fanatik FB li ve FB'nin maçlarında onun yaşadığı heyecanı paylaşamıyorum diye ben şimdi kocamı boşayacak mıyım?
Bu nasıl bir zihniyet?
Biraz sağduyu, biraz merhamet, biraz anlayış Yâ Hû. - +1 yıl
Yazmış olduğun yazı , aile düzenini korumaya yönelik bir yazı mı? yoksa eşlerin birbirlerini başka insanlarla aldatmasının normal karşılanması gerektiğini savunan bir yazı mı?
Ben ikincisi olduğunu düşünüyorum.
Ben de örnek vereyim o halde. Bir dükkan açıyorsun. Her şey çok güzel olacak deyip işe koyuluyorsun. Aaaa bir de bakmışsın ki , işler bir zaman sonra istediğin gibi yürümüyor. Zarar ediyorsun. Hemen kapatmayayım belki düzelir deyip dışarıdan borç para alıyorsun. Ama olmuyor bir türlü , düzelmiyor. O halde en iyisi dükkanı kapatmak deyip kapatıyorsun.
Sen bir eşi vazoya benzettin ben de yeni açılan bir dükkana.
Sen eşlerin birbirlerini paylaşmasının bir noktada normal olduğunu, tarafların bunu kabullenmesi gerektiğini savunuyorsun. Bense bunun insan onuruna yakışmadığını , bu türden bir meseleyi sorun yapan kişinin başkalarıyla yatmasındansa ayrılması gerektiğini savunuyorum.
- +1 yıl
@MantıksızAdam Yazıyı okumuşsun ve anlamışsın ama belli ki yanlış anlamışsın.
Ben sadece evlilikleri değil, arkadaşlık ya da iş ortaklığı gibi akla gelebilecek her türlü ilişkiyi "aldatma"nın zehirleyip öldürdüğünü söylüyorum.
Ama sen okuduğunda benim "aldatmaları" savunduğum şeklinde görüyorsun.
Galiba bu durum "sen ne anlatırsan anlat, anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır" önermesine bir emsal gibi.
Evet aile kurumunun bir toplumun en küçük yapı taşı olması itibariyle önemli bir kurum olduğunu düşünüyorum. Ve günümüzün çekirdek aile yapısının korunması konusunda ezber bozan önerilerim olduğunun da farkındayım. Ve birilerinin yazılarımı okurken ezberledikleri parametrelerle okumalarına da şaşırmıyorum.
Bu güne kadar aileyi ve kadın/erkek ilişkilerini düzenleme iddiasında olan klasik monogamist ve kapalı ilişkileri merkeze koyan zihniyetin iflas ettiğini görmek için boşanma istatistiklerine bakmamız yeterli.
- +1 yıl
Başka bir bakış açısı gerektiği aşikar değil mi?
Sürekli aynı şeyi yapıp farklı sonuçlar beklemek ahmaklığın bir göstergesi değilse nedir?
Evlenirken iki kişi birbirlerine sadakat yemini ettiklerinde 2 ihtimal vardır. Ya yeminlerine sadık kalırlar ya da kalmazlar.
Peki karşılıklı olarak birbirlerine karşı cinsel anlamda sadık olmayacakları konusunda yemin etmiş olsalar, sözlerine sadık kalmaları nasıl mümkün olabilirdi?
Yani demem o ki: İlk düğmeyi yanlış iliklersek ondan sonra gelen bütün düğmeleri yanlış ilikleriz. O yüzden çöze çöze en başa dönmemiz gerekir.
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun yanlış anlamışım aldatma kısmını. Ancak doğru anladığım bir yerde var ki;aldatmayın eşinizle konuşun her durumu , saf sevgi anlayış gerektirir. Eşinizin mutluluğu sizin mutluluğunuzdur. Bu yüzden eksik yanları başka biri doldurabilir.
Bu durum sorun çıkartmamalı. Saf sevgi (!) bunu gerektirir.
Bunu demek istedin sanırım.
Yani cinsel yönden mutlu edemiyorsan , cinsel yönden mutlu eden birine göz yummalısın.
Bu durumda aldatma durumu oluşmayacaktır. Bu durumda gizli kapaklı bir şey olmayacaktır.
Senin kendi bloğunda bir yazı var bununla ilgili.
Daha önce de benzer konuda farklı düşünceleri yazmıştık. Sen yine bu durumu savunmuştun. Ben de karşı çıkmıştım.
Sen savunmaya, ben karşı çıkmaya devam edeceğim.
- +1 yıl
@MantıksızAdam Sen zaten hemen herkesin üzerinde hemfikir olduğu genel kabul görmüş kodların sürdürülmesini savunuyorsun.
Oysa bu kodların ortaya çıkardığı tablo ortada: Evli çiftlerin yarısı boşanırken diğer yarısı mutsuz beraberliklerini sürdürmenin eziyetini yaşıyorlar.
Eğer bu tablo iyidir, şahanedir diye düşünüyorsan zaten alternatif çözüm kodları üzerinde konuşmaya, tartışmaya hatta kafa yormaya gerek yok demektir.
Yok eğer mevcut tabloda ciddi sorunlar var ise, bunu yaratan etik kodların ve ardında yatan mantığın sorgulanması gerekmez mi?
Eğer durum iyi ise konuşulacak bir mevzu yok demektir.
Yok eğer değil ise mevcudu savunmak akla aykırıdır.
Yani demem o ki senin mantıksal çelişmen burada... - +1 yıl
Türkiye için 2017 tablosu şu şekilde ; Evlenenlerin yarısı değil 4 te biri boşanıyor. Ayrıca boşanmanın kötü olduğunu kim söyleyebilir. Evlilik yürümüyorsa , boşanırsın. Tıpkı severek evlendiğin gibi , sevginin azalması veya herhangi başka nedenden insanlar boşanabilir. Evliliği mutsuz bir şekilde devam ettirmenin mantığı var mı?
Eşini başkasının kollarına uğurlayıp , oh be varsın mutlu olsun ben de televizyonu açıp bir iki film seyredeyim , seviştikten sonra gelsin beraber yemek yeriz.
Ben ona nasıldı iyimiydi diye sorarım, o da bana senden iyiydi , senin kadar olmasa da değişik bir heyecan kattı , bu kez istediğim gibi gitmedi türünden cevaplar verir. Arada benimle arada bakkalın çırağıyla , başka zaman zengin bir iş adamı ile sevişir ve dönüp dolaşıp yanıma gelir. Sonra da birlikte sarılarak uyuruz. Belki de uykumuz da birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi sayıklarız kim bilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Sadece konusmakla olmaz onu bekleyemezsin sonsuza dek. Hergun yapmak zorunda degil ama senin isteğini de görmezden gelemez. Git sırnaş otur üzerine oral seks yap ona öp sen bunları yapınca o tepkisiz kalıp seni iktirip kendinden uzaklaştıracak değil ya :/
58 Yorumla- +1 yıl
Adam deli olur senin dediklerini yaparsa :)
Soran+1 yılbu kaç defa yaptı kaç defa konuştum çok azgınsın böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim diyor
- +1 yıl
Yanii
- +1 yıl
Ahhh var mı öyle kadın
Soran+1 yıl@mantıkadamı çok varda kıymey bilen yok
- +1 yıl
Yemin ederim öyle biri olacak kölesi olurum onun
Soran+1 yıl@mantıkadamı olur merak etme
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kocanı karşına alıp açık ve net bir konuşma yap. Cinsellik evliliğin çok önemli bir parçasıdır ve eşler arasındaki sorunların en önemli kısmını oluşturur. Sen kabul etsen de etmesen de, ne kadar seviyorum desen de bu böyle devam ederse bir süre sonra gözün dışarı kayacak. Birden kendini, kocanı aldatmış olarak bulacaksın. Bunu istemiyorsan, kocanla konuşup bir çözüm bulmanızı, gerekiyorsa bir uzmana danışmanızı yavsiye ederim.
08 Yorumla
Soran+1 yılkaç defa konuştum çok azgınsın böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim diyor
Soran+1 yılsenin için gidelim diyor kendi sağlıklıymış
- +1 yıl
Bence bir uzman bul. Git bu durumu konuş. Ama eşinin kendisinde bir hata olmadığını iddia ettiğini bilsin. Sonra da eşinle git. Eşine de " tamam. Benim için gidelim" de. Şunu da söyleyeyim. Eşin kaç yaşında bilmiyorum. Ama senden birkaç yaş büyük olduğunu düşünerek söyleyeyim. Normal olarak cinsel ilişki sıklığınız, haftada 2-3 olmalı.
Soran+1 yıl23 yaşındayım ve beni tatm, in etmiyor
Soran+1 yılbilmiyorum
+1 yılGeçmiş olsuun. Adam 30 yaşında ama ruhu 45-50 olmuş bile. Konuşmayı denedin mi? Mutluluk her kadının hakkı, bu senin de hakkın. Canı isterse gelir bir iki kez yapar gider onda da ne seni tatmin eder ne de başkasını yarıda kalırsın. Pili bitmiş beyimizin bundan kaynaklı bu şekilde ömür geçecek hep masturbasyon ile libido yüksekliği ile gezecek gibisin... Üzüldüm
03 Yorumla
- +1 yıl
Flört döneminde hiç bu tip şeyler olmadı mı insan en azından belli ederdi ya, keşke evlenemeseydi de seni bu hallere düşürmeseydi. Kadınını mutlu edemiyorsa yarımdır çünkü
- +1 yıl
Hayırlı uğurlu olsun, o şekilde bir ömür boyu mutsuz olacağına böyle olması daha iyi bence sonuçta hem ruhen hemde bedenen mutsuzdun
+1 yılOnunla konuşmayı dene kesinlikle olmuyorsa zorla 😄 üstüne çık yap yapacağını o zaman dur diyecek hali yok dimi😄 neyse Allah yardımcın olsun başıma gelsin istemezdim
97 Yorumla- +1 yıl
Rolleri değiştir diyorsun yani :)
- +1 yıl
Yuh artık nasıl erkekmis ya
Hiçmi çekmiyor anı ya
Soran+1 yıl@mantıkadamı çekmiyor demekki
- +1 yıl
Zorla artık emin hayır demeyecek en zevk aldığı şeyleri yap mesela sakso çek dayanamaz bence
- +1 yıl
Onda bir sorun demekki
Doktora gitsin bence - +1 yıl
Offf tombul offf sen işi biliyorsun
Seni eskiden beri tanırım :)
+1 yılVayyy be böyle kadınlarada sümsüm erkekler nasip oluyo rabbim yardım etsin ama işin zor hiç yapma bakalım o istediğinde sen hayır de bir kaç ay hiç yapma merak etme patlar en sonunda sende zevkin doruklarını yaşarsın
42 Yorumla
Soran+1 yılyok ya yapmaz onun aklına gelmez bile napıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Bence bir dene belki işe yarar
Üzüldüm durumuna boşanmaların yarısı yatak odasındaki mutsuzluklardır. İki taraftan birisi böyle olduğunda mutsuzluklar başlar. Eşin yorgun olabilir çalıştığından dolayı ve isteksiz de olabilir sexe düşkün değildir. Sebep çalıştığı için yorulması değil isteksiz oluşuysa ne yaparsan yap değişmez.
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden dusunecektin bunu; sen cok istekli o hic oyle degil. Bir kere libido enerjiniz cok farkli. Bu adam boyle, degismez de. Cok buyuk bir problemse ayril baska caresi yok.
44 Yorumla
Soran+1 yılaileme bu durumu söyleymem oda boşanırmı sanmam ama sıkıldım
- +1 yıl
o zaman outrun bu konuyu guzel guzel konusun veya evlilik terapistine gidin. Belki kocanin bir problemi vardir da ondan boyle dir. Belki de gercekten cok yorgun ve onun icin cani istemiyor, belki de sen cok israr ediyorsun o da sana karsi bir nevi gicik kapmis ve seni cezalandiriyor (seninle beraber olmamakla) belki de hayatinda baska bir kadin var. Temel de ki problemi tespit edemezsen bu problemi cozemezsin.
- +1 yıl
Sen cok ustune gidince o da ters tepiyor. Bence evlilik terapistine gidin yoksa bu evlilik biter. Insan esine "cok azginsin" der mi? Belki de kendini yetersiz buluyor da ondan sana saldiriyor?
+1 yılValla güzelim işin gerçekten zor. Klasiğe bağlamış canı isterse ki arada bir anca ister işini görür canı istemezse sen kır belini otur mantığında söylediğin kadarıyla. Şimdi sana burda bir sürü talip çıkacak gel bana ben görürüm işini diye :) Ama sana tavsiyem eşinle konuşmaya çalış ihtiyaçlarını isteklerini ona anlat. Belki yolunda gitmeyen bir şeyler vardır o yüzden isteksizdir. Farklı problemleri olabilir. Önce bunları anlamaya çalış derim.
04 Yorumla
Soran+1 yılkaç kez konuştum kadın olaraf nefsime dur diyemediğimi kaç kez anlattım beni dinlemiyor bile çok azgınsın diyor az edep diyo ya
- +1 yıl
Ya azgınlık kısmını bilmem de ayda 1-2 diyorsun. Yani bunun fazlasını istemek azgınlık falan değildir bir kadın için de erkek içinde gayet normaldir. Anormallik eşinde. Edep derken de ne demek istiyor merak ettim. Yani bir kadının eşiyle olmak istemesi edepsizlik mi oluyormuş? Umarım yanlış kişinin ismine imza atmamışsındır evlenirken.
Soran+1 yılez fazla 8 diyorum ohaaa yat uyu diyo sürekli ağzında seks kadın ya
- +1 yıl
Umarım çözersin problemlerini yanlış yola sapmadan evliliği gözden geçirin çok çaresiz kalırsanız
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum herkes sacma sapan seyler yaznis eger evli bir erkek penceresinden olaya bakarak zamanka duzeltmek istersen link atiyim ozelden yaz. burdan konuşamam. unutma bu hemen duzelecek bir sorun degil ve tahminimce esin ayda 1 yaptigindada tam sertlesmeye ulasamayip erkem bosaliyir ve sen ac kaliyorsun bir cok kişinin gizli problemi bu
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZamanla onu kendine uydur ama bu senin talep etmeyip kacmanla daha kolay olur
+1 yılSanirim senin ki evlilikten umdugunu bulamamiş ve hayal kirikligi yasiyor. Tavsiyem onu takibe al gecmisteki mast. ve +18 film izleme aliskanligi geri gelmiş olabilir. Zamanla duzelecek biraz sabredeceksin kuzum.
02 Yorumla
- +1 yıl
Mahalle baskisindan evlenmiş gizli biseksual ya da gey olma ihtimale yuksek. Dedigim gibi evlilikten ve iliskiden beklentisi cok yuksek ise bu durumu yasayabilir. Biraz zaman tani ve asla cocuk yapma olayina simdi girme. Ilerleyen zamanda duzelmesi muhtemeldir tabi hemcinse ilgisi yoksa.
+1 yılBunu buraya yazarak bı akıl alamazsın anca abaza kişileri toplarsin etrafına yuvanı bozarsin bence çok takılma buralara eşinle konuş bunları.
42 Yorumla
- +1 yıl
O zaman iş başka.. özelden konuşalım yaz bana.
maalesef durumun çok kötü, adamda istek yoksa yapacak birşey yok maalesef,
Nedense ateşli kızlar, ilgisiz erkeğe, ilgisiz bayanlar ateşli erkeğe kısmet oluyor.
Ben olsam seni uyutmazdım bile02 Yorumla
Ben eşim hamileyken bile zor tutuyorum kendimi sizde ki olaya bak eşini ciddi ciddi kenara çekip konusmalisin gerekirse tehtid bile etmelisin ama onurunu kirmadan yapmalısın. Mutlaka işin ucu bir problemi gösteriyor bariz belli
02 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Durim boyleyken zamanla ona olan sevgin bbitecek ve farkli arayislara gideceksin. Sonundada ayrilacaksin. Evlenmeden bu konularin acikca konusulnasi lazim siz konusmadinizmi
02 Yorumla
+1 yıltatlım bende tam tersi, eşim çok istekli ve ben yoruluyorum, özel günlerimde bile rahat bırakmıyor, sıkıntım çok büyük
32 Yorumla- +1 yıl
İlginç
- +1 yıl
Kimine at verir meydan vermez kimine meydan verir at vermez derler
yaa böyle ayılara boyle kadın duşuyorya ben ona yaniyorum. bende her sevgilimden bu yuzden ayrildim. bir kız isteksiz oldumu asla işim olmaz. kadin dedinmi asami yiyicek.
16 Yorumla
Soran+1 yılben öyleyim ahhh eşimde uyansa artık
Soran+1 yılkim kime denk ki
Soran+1 yıleşimde bu şelilde konuşsa
Bu aralar bu tür sorular çoğaldı. Ve hep aynı yanıtları veriyorum. Eşinin mesleği maddi durumunuz ailesin bir derdi var mıve hep böyle miydi? Sen ev hanımımısın ya da bir sağlık aorunumu var tüm bınlar bir etken
16 Yorumla
Soran+1 yıleşim inşaat müdensdisi belediyede ailesiniyle iyi 2 kardeşler 1 kız 1 erkek ben öğretmenim atanamadım sağlık sorunu yok bilidiğim kadarıyla
+1 yılKokona... suslu puslu kocakarilara denir.
Bknz.. soxluk21 Yorumla
Soran+1 yıl:) saol
Ekonomi de bir kural vardır. Bir ürünün yerli üretimi yoksa ithal ürünlere yöneleceksin mecburen.
12 Yorumla
Soran+1 yılne o peki
+1 yılPeki bu konuyu onunla konuştun mu? erken boşalma veya ereksiyon problemi olabilir belki.. ya da tercihi farklı olabilir.. sırf çevre baskısı yüzünden normal bir evlilik yapmış olabilir?
08 Yorumla- +1 yıl
Aslında bu olay aldatmak değilde.. ne bileyim senin eşin Nasıl birisi kişiliği falan nasıl birisi.. biraz anlatır mısın bana?
- +1 yıl
Senin gibi hatunu da biz bulamıyoruz işte.. Bak 7/24 inme üzerimden sadece yemek vs ihtiyac için ara verelim gıkım çıkmaz :D kurutmam da seni...
Şaka bir yana ciddi ciddi söylüyorum. Tercihleri farklı olabilir.. Fantezi arayışında olabilir.. Eğer bunların hiç biri yoksa Aile terapistine gitmeyi öner.. Hala ayak diriyorsa eğer Ayrılman gerekir Kusura bakma.. Çünkü 23 yaşındasın bundan 2 sene sonra ayrılmaya kalksan yaş olacak 25 hem birini bulma evlenme zaman alacak. hemde cocugunun olma olasılıgı her gecen sene daha da azalıyor.
Ya bu şekilde devam edip. Aldatacaksın.. Ya da Ayrılacaksın.. Kusura bakma da yemeyenin malını yerler.. - +1 yıl
Çok üzüldüm bu şekilde olmasına gerçekten. Senin gibi bir hatun her erkeğin hayali.. :( olanlara bak yaa..
Soran+1 yılben başta dedim o hiç yaklaşmadı doktora gidelim ilaç kullanalım dedim umursaması ayrılalım dediğimde hiçbi şey demedi
- +1 yıl
Tamam.. Tamam da bu bunu gerektirmez ki.. niçin böyle yapıyorsunuz anlamadım. Her erkeğin hayalidir ya senin gibi bir hatun.. :(
- +1 yıl
Ne tepki verdi?
- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasıyla yatıyor olabilir. Aseksüel olabilir ya da senden hoşlanmıyor da olabilir. Boşaldığında gelen sperm miktarından ne kadar cinsel perhizde olduğunu anlayabilirsin.
02 Yorumla
- +1 yıl
Önceden tanımak çok önemli. Her yönüyle.
+1 yılÖrnekte görüldüğü üzere evlenmeden önce bu konuların konuşulması şart
Oturup konuş rahatsızlığını dile getir02 Yorumla
- +1 yıl
Evlenmeden önce hiç cinsellik içeren bişey yapmadınız mı veya hiç mi konuşmadınız sürpriz olmuş
Ki çok şanslı biri
Henüz çok yaşlı değil istek artırıcı şeyler kullanmasını isteyebilirsin veya ballı kaymaklı enerji veren şeyler yedirebilirsin
Eşinde bir sorun falan mı var acaba benim bildiğim türk erkekleri can atar o işlere depresyonda falan mı ya da ruhsal bir sorunu mu var?
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldırmı deprasyonda sanki destek olmadım
- +1 yıl
Belli ilaç falan kullanıyorsa isteksizlik oluşuyor bende kullandım resmen hiç mast bile yapmıyordum onun depresyonunu geçirmeye bak ona iyi davran onun daha kötü durumlara düşmesine izin verme azıcık ilgi göster bir darbe de sen vurayım deme burdaki abazalara bakma başka biriyle aldatmayı falan aklından dahi geçirme
Soran+1 yılaldatmam ben o kadar düşmedim hergün sevdiği tatlılardan yapıyorum işin nasıl geçti yoruldun mu diyorum ilgi fazlasıyla var gömleklerini tşörtlerini tekere teker özenle ütüleyip giydiriyorum ama ben namkörüm
Soran+1 yılçok yaptım artık yordu beni
Ya kocanı seninle ilgilenmeye zorlayacaksın ya da mutluluğu başka limanlarda arayacaksın.
Tercih senin.02 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. kendini dışarıda doyuruyor olabilir, yorgunluk ayda 1-2 yaptıracak kadar bahane olmaz bence, aranızdaki iletişim bitmiş gibi
02 Yorumla
Bu nasil bir dünyadir, senin kocan ayni benim bosandigim esim, ben hergün o ayda bir olsa yetiyordu
11 Yorumla
Soran+1 yılanlayan çıktı beni saol ya
+1 yılEvlilik demek seks demek değildor evlenince her erkeğin ilgisi ve arzusu azalır evliliği seks sanıp evlenenlerin gram aklı yoktur
111 Yorumla
Soran+1 yılaklı yoktur derken pardonda sürekli de bir erkek böyle olmaz ki dışardan mazallah biri bana yan gözle baksa hoşunamı gidicek beni tatmin etmek zorunda ki
- +1 yıl
Gitmeyebilir ama bu sana arzu duyacağı anlamına gelmez bu istemsiz bir şey
Soran+1 yılgüzelce konuştum hastalığın varsa beraber gidelim tedavi ol dedim kucağına al dokun bedenime diyorum tv izliyorum diyo
- +1 yıl
Hastalıkla alakası yok bu evliligin bir gerçrği ve kabullenmelisin
Soran+1 yılya kabullenrim ya da yarılırım napim
- +1 yıl
Yarılırım derken?
- +1 yıl
Saka mı bu sırf bu sebepten bişsnılır mı delirdin mi yahu
Soran+1 yılbaşına gelmeden bilemezsin zaten oda anlayış gösterdi saolsun
- +1 yıl
Ben 10 yıldır evliyim evlilik demek seks demek değildir asla seks olarak da görmedim madem neden evlendin neden hayatını yasamadın ki
Soran+1 yılahlakı beni benden almıştı ama defalarca anlattım konuştum tedavi olursun dedim yaklaşmadı hevesi yok
- +1 yıl
Nasıl yani ahlakı derken biraz açsana mevzuyu
Öncelikle bunu ona söyleyeceksin. Sonuç elde edemezsen elinde iki seçenek var, düzgün, düzenli görüştüğün ve performansı iyi bir cinsel partner ya da dildo.
02 Yorumla
Adam iptal olmak üzere soran. Kim bilir ne sıkıntısı varda senden saklıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. sen böyle biriyle neden evlendin ki onu anlamadım şimdi?
Görüldüğü gibi sevgi yetmiyor04 Yorumla
Soran+1 yıladam dedim ahlaklı edepli dedim yaşıda olgun dedim nerden bileyim şeyinde tık yok
Soran+1 yıloldu o zman diyordu ama şimdi yok
+1 yılkocan ile bu fikrini paylaşmanı ve ortak bir paydada beraber çare aramanızı öneririm.
02 Yorumla
- +1 yıl
yok artık, yuh :s
+1 yılIlerleyen zamanda ya aldatmaya ya bosanmaya gider bu is ben buraya yazdim
03 Yorumla- +1 yıl
Cokta merak ediyorum ama ayda bir yapan odunu cokmu ariyorlar acaba. evlenmedim ama 3 yil her gun gorustugum haftanin 5 gunu seks yaptigim yillar var nasi duruyor bu insanlar anlamiyorumki. evlen sen de ayda bir iki mi? Okurken kafayi yiycek gibi oluyorum.
Soran+1 yılboşanma olur
- +1 yıl
Hayirli olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyda 1-2 yapan tek biz değilmişiz demek ki. Hadi bizde kadın isteksiz anlarım da erkeğin isteksizi de zor yaa. Nişanlıyken anlamadın mı isteksizliğini eşinin
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞunu biliyorum ki isteksiz adamşr hep eşlerini azgınlıkla suçluyor. Halbuki kadındaki bu istek normal. Biz istekli eş isteriz istemeyeni gelir. İstekli kadını da yavaş bir erkek bulur :(
Soran+1 yılnişanlıyken böyle deildi gü<zel di evlendik adam değişti
Cevap sahibi+1 yılya bir erkek kadınını azgınlıkla itham eder mi yaa. kadın için ne kadar gurur kırıcı. kaldı ki gözünün dışarı kayması an meselesi böyle bir durumda
+1 yılYanaşma uzak dur bir süre. Kendisi gelsin bir kaç kez.
08 Yorumla
Soran+1 yılvarya inan ki şu an yatakları ayıralım desek anında ayırır seks olmasın diye elini alıyorum göğsüme koyuyorum geri çekiyo
- +1 yıl
Tamam işte bir süre hiç pas verme, elini alıp bir yerine de koyma.
Eğer cinsel tercihini değiştirip gay olmadıysa illa ki gelip yanaşacak. İradeli davran biraz.
Soran+1 yılanneme gidicem 15 gün laırım bakalım nasıl olcak o zman
- +1 yıl
Annene giderek olmaz o iş. Evde olacaksın. Seksi giyineceksin ama hiç pas vermeyeceksin.
Soran+1 yılkaç kere denedim kaç kere kıyafet giydim bir ton elbise jartiyer bikini olmyan yok
- +1 yıl
Kusura bakma o zaman bu adam ibneleşmiş :)
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
İşin zor valla. 9 ayda bu sıkıntı ortaya cıktıysa, bir ömür nasıl geçer bilemedim.
Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Eğer mutsuzsan çok kafana takıyorsan bu durumu benim için her şeyden daha önemli diyorsan ayrıl
03 Yorumla
Soran+1 yılevet önemli kaç kez konuştuk çok azgın olduğunu bilseydim evlenmezdim diyo aileler çok karışır sebeb bunu sunamam ki
Soran+1 yıl15 gün daha beklerim durumu açıkça da konusurum napim
+1 yılsanırım sizden soğumuş, size karşı ilgi duymuyor, sizden uzak duuruyor, ya da davranışlarınız, çok bakımlı olmanız onu üzüyor, sebepler çok kendisi ne diyor
00 Yorumla
+1 yılben sevgilimle surekli fantezi yaratip her gece sevisiyorum dayanamiyorum valla isin cok zor. kisa giyinip tahrik etmeyi denedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılgüldürme beni ben çıplak bile karşıladım kaç defa onu
- +1 yıl
ciplak degil de kiyafetli karsilican ya da disarda flan kisa giyinip milletten kiskanmasini saglayabilirsin
ya da evde kapiyi misafire kapiciya flan acarken dekolteli ac :)
- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle biriyle evlensem günde iki posta giderim. Ona yapacak tek şey güzel bir boynuz. 😉
06 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
Adam görevini yerine getirmiyorsa başkası yapar o işi diyorum
- +1 yıl
ya ayda bir de yapılmaz ki. Dediği laf da söylenmez yani. Evlilik dediğin güzel sek hayatıyla devam eder anca
Soran+1 yıletmiyor işte sonu ayrılık
- +1 yıl
Biblo diye mi aldın adamı 😃
+1 yılSeninki kocalık vazifesini yapmıyor, nasıl kocasın ve diye isyan et
02 Yorumla
- +1 yıl
Boşan, böyle bir ömür geçmez
+1 yılCok yanlis bir durum var ortada. karisini boga gibi tatmin etmesi lazim erkegin oyle bir etmeli ki kadinda 3 gun isteyecek hal kalmamali.
24 Yorumla
- +1 yıl
baya rahatmış, ben karımın tatmin olmadığını bilsem gece rahat uyuyamazdım.
ya azmış bir kadından daha güzel ne olabilir bazı insanları hakkaten hiç anlamıyorum ya.
- +1 yıl
yeni evlisiniz bir de şaka gibi, sizin 2 günde bir seks yapmanız lazım.
- +1 yıl
Boşanıyormuşsun, hayırlısı olsun. Artık rahat rahat tatmin olacağın bir ilişkin olur umarım ;)
Hormonları çalışmıyo galiba genç ve beğendiği bir eşi varsa yatağı dar etmesi lazım yitip bitirmesi lazım nasıl erkek bu
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyorum derdi nedir
+1 yılOtur konuş bence tatmin etmiyorsa edemiyorsa sana birini bulsun haberi olsun yani yoksa sen bulursun bence
01 Yorumla
ayda 1-2 o ne ya dilenciye sadaka verir gibi senin adamın böcüğü ölmüş ondan sana hayır gelmez artık madem aldatmakda istemiyosun boşan o zaman
06 Yorumla
Soran+1 yılmecburen artık
Soran+1 yılhemde nasıl yok
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani daha 9. Ayda eger boyleyae ikiskiniz uzun surmez soyleyeyim sıkıntı ten uyumu var mi aranizda onada bakmak gerek karşılıklı oturup konusmak gerek bide
03 Yorumla
- +1 yıl
Ciddi olamazsın ilk defa bir erkek bir kadına böyle bişey dedigini duydum
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. burda bir sürü adam war seç birini git ewine çatır çatır wuruşursun ne dert edion yemiyenin malını yerler zikmeyenin avradını zikerler :D :D
05 Yorumla- +1 yıl
@oflee6135 ewdeki avradı doyurmadan başka karılara gidersen elbette seninde awradını başkası doyurur abin eksik sölemiş
- +1 yıl
@oflee6135 bende senin karından bahsetmedim mewzu yanlış anlaşıldı genel olarak konuştum yoksa bir art niyet olmasın :D
+1 yılBence geceleri bekleme gündüzleri yanına git ve ya eve çağır gündüz dene birde sonucu paylaş
02 Yorumla
Soran+1 yılyalandan düştüm dedim kız kardeşini göndermiş kendisi belediyede memur
- +1 yıl
Daha iyi işte her şeyde rrsmi tatil , evdeylen çık üstüne kapat ağzını al içine bir şey dersede sus lan kardeşim sokaklara mı düşüreceksin beni de bas tokatı iki zıpla bir tokatla kendine gelmezse hatısını anlamazda neyim , lan benim senn gibi eşim olacak daha dönüp baktığın anda altıma alırım
Kötü bir durum ayda bir nedir yaa stresli günler yaşıyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılsitres ne olacak ki yeni evliyiz kaç defa konuştum çok azgınsın böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim diyor
bakım yerınde istek yerinde senin kinin içi ölmüş sanırım :(
07 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim yaşı olgun dedik daha çok seks ister ddedik
Soran+1 yılsanırsam yok ben daha 23 yaşındayım
Soran+1 yılonun bir bakışı zaten haz veriyor bana
valla işin zor. ya boşanacaksın ya da dışardan bir fuckbuddy bulacaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılzor ki ne zor tabi
Soran+1 yıl:( yani
+1 yılEvlenmeden önce seks yapmazsanız sonra sorunlar böyle çıkıyor ilk günlerde de mi böyleydi sonradan mı böyle oldu?
06 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce sekse karşıyım ne olucağımız belli değil ilk gene iyiydi az da olsa
- +1 yıl
Sonradan neden böyle oldu sence sen o kadar istekliyken birde sen giyim temizlik v. b konularda dikkatli misin? Ve sekste fantezi oral v. b şeylere açık mısın?
Soran+1 yılben herşeye hazırım
- +1 yıl
Hazırsan onu harekete geçir o zaman
Soran+1 yılolmuyor olmuyor adam da tık yok
- +1 yıl
Neler denedin peki harekete geçirmek için? Doğru şeyler yapmıyorsun belki 😊
evlenmeden seks yaptınız mı peki? yapmadıysan evlenmeden seks yapmma diyen gerikafalı kızlara ders olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılahahahha çok mantıksızsın evlenmeden önce seks olsun hangi kitapta yazıyor benim kitabımda yazmaz arkadaş senin başına gelişrse görürüm kınama
+1 yılSenin gibi taze gül goncasını koklamasını bilmeyenlere ben ne diyeyim adam denmez onlara ben olacaktım ki off off :)
03 Yorumla
- +1 yıl
şu an yine çok isteklimisin bende sevgilimden ayrıldım bir ay oldu çok fenayım /
- +1 yıl
16 yaşımda 19 yasında bakire olmayan komşu kızı vardı çok azgındı beni kendi evinde odasında benimde azdırdı sevişti benle herşeyi o yaptı sonra üstüme çıktı oturdu inanılmaz zevk aldım 15 dk sonra boşalacam dedim kalktı boşaldım sonra tekrar yaptı öğretmen gibiydi bana herşeyi öğretti İlk ilişkim 16 yaşında komşu abla vardı 19 yasında onunla yaşadım daha sonra beş tane sevgilim oldu hepsiyle seks yaptım 27 yaşımdayım 11 yıldır seks yapıyorum şimdiye kadar 12 kadınla yaptım oldukça seks konusunda tecrübeli biri oldum
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüvenebilecegin birisini bulsan aldatir misin eşini?
05 Yorumla
Soran+1 yılgene aldatmam onun nikahı altındayken ona bunu yapamam
Cevap sahibi+1 yılAnladım değerli kadınsin arzulusun da...
Saatlerce okşayip koklayarak dilleyip inletmek lazım seni
Cevap sahibi+1 yılGerçekten dava açtın mi?
Soran+1 yılaçtık beraber
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm gerçekten yazık olmuş bu ateşli kadina. Hele bir de zayıf vücutlu bebek yüzlü küçük kalçaliysan...
Gizli Üye(36-45)+1 yılKavun değil anlayamazsın ayrıca nasibinmiş kabul edeceksin aldatcanmı yoksa?
01 Yorumla
Soran+1 yılaldatmam tabi öyle olsaydım 9 ay çoktan olurdu
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin erkekte bir sorun var bunu çözmelisin normal değil
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkaderine razı ol geri dönüşü zor olan bir yola girmişsin yapabileceğin pek bişi yok
+1 yılBaşımdan geçen bir olayı anlatacağım bununla ilgili. Özelden yazarmisin sakıncası yoksa
01 Yorumla
Soran+1 yılburdan anlat
Burdan takılacaksan sanal seks videolar hikayeler veya gif resimler olabilir en zararsızları
02 Yorumla
Soran+1 yılonu midem almaz canlı nefes olması lazım oda eşimin
Sen gercekten ciddi misin peki baskasiyla yapmak aklina geldi mi
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır ihanete asla ayrılırsın başka biriyle evlenisin ancak o şekil
Soran+1 yılbaşkası olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıleşin isteksiz olması sıkıntılı senin için ona + 18 ürün takviyesi yapman lazım ki üzerinden inmesin ayrıca daha 30 yaşında istekli ve enerjili olmalı gerekirdi.
00 Yorumla Yaşı kaç kocanın? Erken boşalma ya da setleşme problemi var mı? Bunları bana anlatabilir misin? Buradan da özelden de anlatabilrsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar