Lütfen dalga geçicekler cevap yazmasın. 2 yıllık evliyim. Evlendiğim günden beri hep aynı sorun ne zaman birlikte olmak istesem reddediyor. Kendi ne zaman isterse ozaman yapıyor ozamanda beni tatmin etmiyor zaten. Yatakta hiçbir istediğimi yapmıyor benim isteklerimle dalga geçiyor. 15 günde veya haftada 1 kez oluyor zaten. Bıktım artık. Ben çok istekli güzel bakımlı temiz biriyim asla salmam kendimi herkes beni bu konuda takdir eder. Ne istese yapıyorum her şeyi konuşuyorum onunla yinede olmuyo. Ne yapcam bilmiyorum mutsuz oluyorum bütün hayatımı etkiliyo. Hep uyuşuk, hiç bir işe yaramıyor gibi geliyor soğuyorum resmen. Kimseye bişey anlatamıyorum kalbim ağrıyor. Bana kadınlığımı hissettiremedkten sonra ne yapayım ben bu evliliği?
Cevabın nedir?
Sen buradaki onun kucağından bunun kucağına atlayan tiplere bakma. Evlilik sorunları çözme sanatıdır. Yarin gecirecegin bir hastalık sonrası rolleri degistirebilirsiniz. Bunu açık açık söyle kocana. Gerekirse doktora gidin. Herkes mükemmel değil. Sakin Buradaki yorumlara
gore hareket etme. Buradaki süt dilimleri bağ kurmayı anlamazlar. Sevgi aşk ahlak onlar için bir fazlalık. Beyinleri kuş kadar değil. Hayatlarındaki tek başarıları Allahın lutfettiği guzellikle egolarını tatmin etmek. Yarın kaza geçirip sakat kalsan seninle iyi sevişen değil seni gercekten seven insan yanında olur. Sunlarin çoğu 10 sene sonra 40 kediyle intihar edecek. Saniyorlar ki hep boyle çekici kalacaklar. Evlilik bir bağ ve onu için çaba sarfetmek gerekli52 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Çok güzel yazmışsınız tebrik ediyorum👏🏼 Benim sorma amacım ne yapabilirim de düzeltirim diye ama %90 ı aldat diyor ne günlere kaldık bilmiyorum.
- +1 yıl
Helal olsun muhteşem yorum
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer evlilikte evliliğin büyüsü denen birşey vardır. Ne yapın edin asla o nu kaybetmeyin.. Cinsellikte aşırı tavizler vermeyin.. Arada bir özletin kendinizi.. o istediği zaman arada bir hayır deyin.. yorgunum deyin ve yatın uyuyun.. Lütfen bir erkeğe hiç bir zaman bu bayan veya kız nasıl olsa benim avucumun içinde hissini vermeyin.. Fazla ilgi erkeği göklere çıkarır. ve kafasında şu imaj oluşur yaa ben ne yapsam nasıl olsa hep avucumun içerisinde.. gel derim gelir git derim gider.. İşte bu nu kadınlar yaratıyor evde hep.. yani bu zemini kendi elleriyle hazırlıyorlar.. Neden peki? Arada bir kırmızı kartı gösterip shadan atmanız gerekiyor ki.. Elindekinin Değeri bilinsin... :) yani o ince çizgiyi hep aynı yerde korumalı..
22 Yorumla
Soran+1 yılAcaba benmi yapamıyorum bu dediklerinizi birde böyle denemek lazım haklısınız her istediğinde tamam dememek en doğrusu
- +1 yıl
Evet. Doğru olan bu. gerçekten..
+1 yılHaklısın. Cinsellik yaşamak kadın için de erkek için de eşit ve müşterek bir haktır. Eş bir problemden bahsettiği veya bir isteğini ifade ettiği zaman "ben anlamam, beğenirsen böyle" şeklinde yıkıcı değil "çözmeye çalışalım, gayret edelim" şeklinde yapıcı tavır göstermek ve bunu icra etmek gerekir.
01 Yorumla
+1 yılO istedigi zaman sen isteme ve konu buyursede ayni durumda oldugunu söyle her dedigini yapma biraz
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
69Cevap
+1 yılÖnemli olan eşinle alışagelmiş ilişkiden ziyade senin artık yeni bir heyecan arama içerisine girmen söz konusu.. Tatmin olamadığın için gözün dışarıda olacak ve ister istemez zamanla aldatma yoluna gireceksin. Daha renkli fantezileriniz olsun çeşitlilik deneyin, kostüm, kelepce, yardımcı ürün, pozisyon vb. Diyicem ama eşin 15 günde bir ilişkiye giriyorsa sıkıntı afedersin eşinin erkekliğinde. 1. Seçenek ki bunun olmasını istemem ya aldatıyor seninle ilişkiye girmediği anlarda o isteğini başkasıyla gideriyor. 2. Seçenek kocan pasif bir erkek bundan 5-6 yıl sonrasını hele hiç düşünemiyorum.. Umarım düzelir, zor ama :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatma şu an için en azından asla yok çünkü ben kendim kızları gösteriyorum onlara bile bakmıyor :) evden işe işten eve vs vs. Kelepçe kostüm istediğim zaman bana gülüyor çocukmusun saçma sapan şeyler bunlar diyor. Değişik gecelkler giyiyorum istemiyor niy e giyiyorsun ben böyle şeyler sevmiyorım diyor. Evde hergün başka bir kadın oluyorum resmen. Benim yapım bu bekarkende öyleydim değişikliği bakımı seviyorum. Monotonluk bana göre değil. Mesela duşta mutfakta yapalım diyorum ona bile karşı yatak odasından başka hiçbiryerde yapmadık. Heyecan yaratmaya çalışıyorum ama hiç olmuyor kapı duvar.
- +1 yıl
İnsanın o kostümü yırtası gelir, kelepçeyi yatak başlarına baglayarak vucudunun en ufak noktasında bıle milim milim sıcak nefes ve dilinin ıslaklıgıyla gezesi gelir, partnerini cırıl cıplak kucagına alarak nefesleri kesilene dek gerek salonu, gerek mutfağı gerek misafir odasını dağıtası gelir. Hı bide duşta.. Sırıl sıklam suyun altındayken yapılabileceklerin sınırının olmayacagını bilmesi gerekir erkeğin.. Bu hazza nasıl olurda bir erkek hayır der aklım ermiyor.
+1 yılAynısını ben de yaşıyorum. Konuşmak da bir çözüm getirmiyor. Buradan aldığım tek ders çocuk yapma konusunda acele etmemek gerektiği. O olduğu zaman elin ayağın bağlanıyor. İkilem de kalıyorsun. Çocuğun yoksa eğer iş daha kötü yerlere varmadan ayrılmak daha mantıklı gibi duruyor. Ben yapamıyorum bari sen yap :(
02 Yorumla
Soran+1 yılVar iyiki de var 😌
- +1 yıl
Bende onu diyorum zaten. Çocuk dünyanın en güzel şeyi. Ama insan eşiyle düzelmeyen bir sorunu olduğunda kendini kapana kısılmış hissediyor.
+1 yılCinsellikte kontrolü ona verme hatta bir anda kontrolü sen al sert bir şekilde biraz işin içine fantazi kat tahrik edici sözler şöyle yatakta sınırın olmasın. Bununla ilgili gerekirse videolar izle aynısını uygula yetmedi cinsel isteği artıricı sağlık bakanlığı onaylı internetten ürünler sipariş et. Kendine de tahrik edici giysiler al. Herseye rağmen düzelmiyorsa böyle yaşamaya alış bence daha da düşecektir isteği.. Umarım düzelir
02 Yorumla
Soran+1 yılBunların 20 katını falan yapmışımdır heralde ilaç dışında 😬
- +1 yıl
Tek çare takviye ilaç oda işe yaramazsa unut zevk almayı 😊
Cinsellik konusunda 640 cevap paylaştı. Herhangi bir rahatsızlığı olma ihtimaline karşı doktor gitmesini tavsiye etmeli ve ısrar etmelisin ama kendisi bu durumu çözme konusunda istekli değilse önce uyarıp sonrada boşanmalısın bence, çoğu kimse kabul etmesede cinsellik insanın tabiatındaki en önemli gerekliliklerden biridir, yemek ve içmekten sonraki ihtiyaçtır bence, isyanında haklısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle özellikle evlilikler de çok önemli. Azgın diyen gerizekalıların google geçmişine bakmak lazım! Bu konuda çok bencil sadece kendi iyi olduğu zaman kendi istediği zaman oluyor. Ozamanda sadece kendi istediği şeyleri yapıyor beni tatmin etmek çokta umrunda değil. Ayrıca yatakta ne istediğimi açık açık söylememe rağmen. Param olsa aile danışmanına gitmek istiyorum. cinsellik yönünden çok kapalı espri dahi yapsam kızıyor. Fıkra anlatıp gülüyorum ona bile bozuluyor.
Kötü bir durum. Heleki bundan bir kadının şikayetçi olması cidden kötü bişey. Oturup konuşuyorsun bak bana yetmiyorsun diyorsun bir süre tamam sonra yine eskiye dönmeler.
Bunun çaresi yok, ya sanal ya kendi kendine ya da gerçekte aldatmayla sonuçlanan durumlar bunlar genelde. BU geçerli bir boşanma nedeni boşanamıyorsan da doğrularla yanlışların yer değiştireceği nokta burası00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cok üzülüyorum böyle kadinlar icin cook. Yani sen erkeksin karina adamlik yapamiyorsan ne b. ka yararsin kardesim. Bakimli temiz güzel bir kadinla evlenip ona kadinligini hissettirmemek , ferrari araba alip hic sürmeden garajda bekletmek gibi bisey yani. Böyle erkeklerin var oldugunu bilmek beni üzüyor. Ama baska bir kadinla deli gibi sevisio enerjisini boşaltıp sana da artıklarını getirmiyordur umarım
00 Yorumla8 aydir burdayim evli ve cesareti sadece gizli iken tavan olan her kadinin ise yaramayan kocalari uyudukdan sonra parmaklarinin bacaklarinin arasina gitmesi icin cooook sacma sapan sorular sorduklarini gordum :))))
00 YorumlaNerden buluyorsunuz bu odunları anlamıyorum. Yontmaya çalışın. Onun dediklerini yapmayın. O istediğinde siz onay vermwyın. Gerekirse tartısın kavga edin
012 Yorumla
Soran+1 yılAslında o konu dışında harika bir insan herşeyiyle süper ama iş yatağa gelince berbat ötesi düzeltmek istiyorum
Soran+1 yılHer konuda her istediğimi yapar sadece bu konuda yapmıyor. Herşeyi istiyorum işte denemek istiyorum bende merak ediyorıum ama dokunmuyor bile hiç biryerime
Soran+1 yılEvet deneyimlemek istiyorum. onu geçtim dokunmuyor bile ön sevişme zaten yok bizde. insan eşinin heryerine dokunabilmeli öpebilmeli bence
Soran+1 yılBen yapınca oluyorsa oda bir kere olsun deneyebilir ki ben aşırı temiz titiz biriyim. Bir kere öpse bile olur maksat gönlümü yapsın. Yok ellemiyor bile. Bir kadına dokunmadan sadece gitgel ilişkimi olur? Ruhsuz ve duygusuz?
Soran+1 yılBeni çekici bulmuyorsa neden evlensin ki? Severek evlendik sonuçta. Beni çekici bulmayan kadın bile yok ya
Soran+1 yılHiç bilmiyorum bir şüphem yok o konuda ama tabii neler neler duyuyorız bilemicem allah bilir
Yanlış düşünüyorsun bu durumunu ona anlat ve anlaşılan aklın başka şeylere kayıyor bunuda ifade et sen böyle oldukça ben başkasına yönelecem ya da bu evlilik bitecek diye biraz tehditvari konuş bakalım
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlattığım zaman sapık muamelesi görüyorum çok üzülüyorum ağlatıyor beni bir kaç kere söyledim anlattım 1 hafta sapık dedi bana
Cinsellik konusunda 338 cevap paylaştı. İstediğinde yapmıyorsa yanında mast yap bende kendi başımın çaresine bakarım de ✌️👌 Belki görürde tahrik filan olur işe yarar 😂
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDemekkı bır eksıklık var ve bu eksılıgı bulmanız lazım cok zor degıl anlattıklarının cozumu
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede değil ama nasıl bulabilirim ne yapabilirim bilmiyorum. Çok kapalı bu konulara herşeyidenedim
- +1 yıl
Onu ıncıtmeden yapmalısın bunu yanı erkeklık gururu ıncırse senden daha fazla soguyabılır gerekırse tıbbı yardım alabılır
Soran+1 yılZaten en ufak bişey söyliyim aslan gibi kükrüyo aşırı sinirleniyo bişey diyemiyorum o yüzden
- +1 yıl
Bakın bır kusuru varsa zaten bır sekılde onu kapatması lazım yanı sızınle balkonda cay keyfı yaparken o konuyu konusmaz daha zıyade olayı sakaya alarak ya da kendı ıcınızde bıraz renklendırmelerle bunun ustesınen gelırsınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılKariyerin varsa iş hayatın varsa kendine güveniyor isen boşa gitsin ve evlenme takıl hayatına bak diğer türlü güzelliğine güveniyorsan sosyal çevren varsa dul olmana takmayacak sana sadık kalacak yeni eş bulurum gençte olur ve beni doyurur diyorsan da bosan yok bunlara cesaret edemem diyorsa. Aldat
00 YorumlaEşin kendi özgür iradesi ile yapmıyor etki var üzerinde
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir etki?
edemiyor demiyorsun etmiyor diyorsun.. edemiyor desen boşnama derdim ama bilerek etmiyorsa boşan..
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belkide edemiyor içinde farklı şeyler yaşıyor psikolojik belkide benimle açık konuşmuyor hep kaçıyor sorularımdan
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılBu durumu ona anlatmanıza rağmen hala aynı ise; yapacak bir şey kalmamış sizin için? Bu dakikadan sonra her şeyi haketmiştir.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen kaç kere söyledim kalbim kırılıyor herşeyden önce
- +1 yıl
Bir erkekğin bu kadar odun olabileceğine inanmak istemiyorum ama maalesef olurmuş demek ki arada.
Soran+1 yılAynı cümleyi ona söyledim ve bana güldü😒
- +1 yıl
Gerçekten ilginç bir durum. Siz yine de güzel yollardan çözmeye çalışın bu durumu. Soğuk ve mesafeli davranın. Belki düzelir.
+1 yılKendini kotu hissetme bu onun eksikligi sende bir kusur olmadigini bil Şu an bu kadar yazabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıskanç mıdır mesela onu ufak detaylarla kıskandırarak dikkatini mi çekseniz tepkisini mi ölçesnizde ona göre bir yol çizseniz acaba
06 Yorumla
Soran+1 yılAşırı kıskanç
Cevap sahibi+1 yılmesela kimlerden kıskanıyor erkek arkadaşlarından senin kız arkadaşlarından akrabalarından vs kimlerden?
Soran+1 yılErkek arkadaşım zaten yok onun dışında herkesten kıskanıyor dışarıya çıkmasam hiç çok mutlu olur hatta
Cevap sahibi+1 yılşunun için soruyorum daha çok erkeklerden mi kıskanıyor kadınlardan mı? arkadaşınız olup olmaması önceli değil
Soran+1 yılErkeklerden kıskanıyor
Cevap sahibi+1 yılbelirtiler normal gibi görünüyor ama siz gözlem yapmaya takip etmeye devam edin bence
Böyle evlilik yürümez bu işin sonu kötü ya ayrıl ve seni cinsel anlamda mutlu edecek birini bul ya da başka şeyler işte
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum eşimi sadece düzelmesini istiyorum ne yapabilirim fikir bekliyorım
Soran+1 yılAslında hiç istemiyor değil ama çok garip huyları var daha çok genciz şimdi yapmıcaz ne zaman yapcaz ki?
Cinsellik konusunda 632 cevap paylaştı. Seni tatmin edecek bir erkek arkadaş bul ha bir de boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu durumda evlilik dışı yaprakların tadına bakmanı öneririm. ahleki olmaması zevki daha çok arttırır. tüm fantazilerini yaşarsın. double penetration, stockings, oral, anal, swinger, hepsi... serbest. hem kocanı aldatmaktan inanılmaz haz duyarsın.
00 Yorumlaaldatmayacaksın tamir etmek emek ister yenisini almak kolaya kaçmaktır, uygun ortam olsaydı sana bir kaç fikir verebilirdim.
00 YorumlaDuygusal olmamak şartıyla 1 kereliğine başkasıyla yap
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla !
- +1 yıl
Sorunu çözmeye odaklan. Olmuyor ise çözüm yolu ara
+1 yıldalga gecılecek bır durum yok zaten bu konuyu kocana acacaksın buraya degıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen onun her istediğini veya isteyebilme ihtimali olan her şeyi yapıyor musun sekste?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet hatta bu kadar şeye gerek yok diyor ben kural sevmem oda tam tersi kuralcı yeni şeyler deneyemiyoruz hiç
Cevap sahibi+1 yılHiç mi sınır koymuyorsun yani ona?
Soran+1 yılHayır hiç
Cevap sahibi+1 yılMesela o istemeden hiç ağzına boşalttın mı onu?
Soran+1 yılİstemiyor öyle şeyleri zaten
Cevap sahibi+1 yılSen de denemedin. Çok da yapmak istemiyorsun bunu sanırım..
- Cinsellik konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlığını hissedemeyen bir erkeği aldatmak yeğdir.
00 Yorumla
+1 yıl2 yolun var, ya boşanacaksın ya da seni mutlu edecek biriyle görüşmeye başlayacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenc istekli kani kaynayan doyumsuz erkeklerde boyle hatunlarin hayaliyle yansin tutussun..
00 YorumlaKendini özletmen lazım ona.. biraz sayehat... sizinkilere misafirliğe mesela..
04 Yorumla
Soran+1 yıl1,5 ay ayrı kaldık ozaman güzeldi ama sadece ilki. Bidaha istemesi yine 15 günü buldu
Soran+1 yılHayır bütün gün oturuyor.
+1 yılahhh ahhhhh sen benim olacaktın ki
günde 3 posta atmazsam adam değilim00 Yorumla
+1 yıldaha yeni evlisin.. eğer çocuk yoksa ayrılmanız en mantıklısı..
00 YorumlaHaklısın canım bir kadın vardı böyle çözdük beraber bazı şeyleri düzeltelim
00 YorumlaSeni makine gibi kullaniyor ya da aldatiliyorsun.
00 YorumlaGerçekten nasil bukuyosunuz bu insanlari siz ya hic birsey mi yapmiyo yani
02 Yorumla
Soran+1 yılYapıyoda normal bildiğimiz erkekler gibi değil. Neler neler giyiyorum yapıyorum hiç bişey yapmadan yatıyor mesela. Normalde karısı çirkin bile olsa bir erkek o kuyafetlere hareketlere dayanamamalı bence
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkötü bir durum eşin bencil ve anlayışsız tatmin olamaman çok kötü kadınlığını hissettirememesi.
00 Yorumla
+1 yılKendisiyle açık açık konuş ilişkinin tek erkekler içi olmadığını bayanlarından var olduğunu söyle
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zaman+ konuşma+ anlayış işinizi çözer :)
12 Yorumla
Soran+1 yılZaman da ben yaşlanıyorum😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılilac ya da cinselligi tetikleyici dogal şeyler al
00 Yorumla
+1 yılPeki o istediği zaman iyi mi yeterli mi yani
14 Yorumla- +1 yıl
Bunu düzeltmenin bir kaç yolu var aslında
Soran+1 yılHayır değil hep kendi istediğini yapıyor
- +1 yıl
O kötü işte mutlaka çözüm bulmalısın
- +1 yıl
Bana ulaşırsan konuşalım canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzelden yazarmısın bana bir kaç fikir vermek istiyorum izninle
00 Yorumla
+1 yılSonra neden kadınlar aldatıyor derler işte.
21 Yorumla- +1 yıl
tersi durumda aynı ama
+1 yılO isteyince sen yapma
24 Yorumla
Soran+1 yılOnuda denedim ama ozamanda trip atıyor evde soğuk rüzgarlar esiyo resmen çekemiyorm hiç
- +1 yıl
Cinsel arttırıçı ilaçlar koy yemeğine dene
Soran+1 yılNasıl alcam onları isim falan bilmiyorum. Kalbe zararları yokmudur deneyem bilen içen varsa tavsiye istiyorum
- +1 yıl
Araştırabilirain
+1 yıldeğiştir çekilmez hayat
01 Yorumla
Soran+1 yılÇorapmı bu ya 😅
yavru vatan ağlıyorrr :) Yapcak bişey idare etcen
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum edicem mecburen
kocanla konuş bu meseleyi
03 Yorumla
Soran+1 yılSürekli konuşuyorum zaten
Soran+1 yılHayır sadece dalga geçiyor sürekli dediğim şeylere gülüyor
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEskisehirli olsan keşke :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşver sen amca :)
- +1 yıl
O amcanda neler var neler tadını bir alsan
+1 yılyanlış anlamazsan sadece onunla mı istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki sadece eşimle istiyorum.
- +1 yıl
buna bir çarem yok
Ayrıl gitsin, onunla ömür geçmez
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrılınca herşeyin daha güzel olcağı ne malum? Sadece bu konuyu çözmek istiyorum :(
arkadaşım eşinin sana olan tavrı nasıl
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela? Normal zamanlarda çok güzel. Sever öper konuşur aramız her türlü iyi maç muhabbetine kadar yaparız. Sadece ve sadece yatakta uyuşamıyoruz
Soran+1 yılVar çok şükür. Zaten saygıyı kaybetmemek için üstüne gitmiyorum
yaşım 31 azdırıcı içir yalavarsın her gece
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmedim değil
bir kac öneride bulunabilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılBuyrun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSi. İ kaç cm? İnce mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşan çocuk yoksa böyle ömür geçmez
04 Yorumla
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılMadem eşin sorunlu neden hemen çocuk yaptın ki
ama böyle mutlu olamazsın emin ilerde aldatacak duruma geleceksin
Soran+1 yılBir insanda allah korkusu olursa böyle bir sebep yüzünden aldatmaz tşkrler
Cevap sahibi+1 yılAldatırsın demedim zaten aldatacak duruma gelirsin dedim
Biraz teshir et onu ya
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor durumların kritik
00 Yorumla aynen haklısın tabiki işin ozr senin off off
00 Yorumla
+1 yılBiri El Atar SOnunda Bu İşe
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik sorunları olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBemde öyle düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç aldatma meyilli oldun mu bu sebepten dolayı
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla olmam şerefsiz olsam olurdu tabi!
+1 yılZor bir durum
10 Yorumla
+1 yıleşine anlat içini
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?