Görüyorum ki burada yorum yapan çoğu GERİZEKALI erkek daha önce hiç aldatılmamış ya da boynuzlanmak hoşuna gidiyor ki git birini bul kaçamak yap diyor.. empati kuracak kadar beyine sahip olsa zaten bunu demez sen cinsellikte iyi olabilirsin ama o adam açısından düşünmüyorsunuz hiç adamın belki bir ton sorunu var kendi içinde yaşadığı borç, iş vs ya da hanımefendi siz hiç kendinizi sorguluyor musunuz iğneyi az da olsa kendinize batırma fırsatı verdiniz mi? evde huzursuzluk var mı? sürekli kavga eden biri misiniz ya da kıskanç ? belki erkeğiniz sizden uzaklaşmıştır belki de bakımsız bir kadınsınız belki çekici değilsinizdir belki de onun dertleri varken destek olmuyorsunuz yani bir ton sebep olabilir libido düşüklüğü de buna bir etken bunun içinde bir ton aile psikologları cinsel terapistler var ilk önce onlarla görüşüp sonra bir adım atmalısınız burada yazan abuk sabuk yorumlarla zihninizi doldurmayın ve asla cinsellik yüzünden eşinizi aldatmayın öyle bir meyiliniz olursa boşanın sonra ne yapmak istiyorsanız yapın.
1- Onunla bunu konuşmayı deneyin 2- Ona oral seksten ne kadar çok zevk aldığınızı anlatın 3- Beraber cinsel içerikli videolar izlemeyi deneyin 4- Fantezi yapmayı deneyin, özellikle roleplay fanteziler etkili olur 5- Eğer cinsel ilişki kısa sürüyorsa sizi oral yaparak orgazma ulaştırmasını söyleyin 6- İçinizdeyken klitorisinizi okşayın 7- Hiç biri işe yaramıyorsa kendinize bir dildo almayı deneyin.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
1. Onunla konuşuyorum zaten ve buna bir çözüm arıyorum 2. Yapmıyor 3. O ikimizinde yapmayacağı birşey 4. Yeni şeyler denemek istememe rağmen kabul etmiyor 5. Yapmıyor
Arzuladığınız gibi bir cinsel yaşam ve cinsel doyum için bazen beden dili yetmez, eşinizle sözel olarak iletişime geçmeniz gerekir.
1- Eşinize rahatsız olduğunuz durumları ve beklentilerinizi net olarak anlatın ve açık bir dille konuşun.
2- Eşinizin iktidarsızlık veya erken boşalma gibi sorunları varsa, yeterli olamamanın stresi ile seksten uzaklaşıyor olabilir. Erken boşalma gibi cinsel rahatsızlıkların %100 tedavisinin olduğunu, daha fazla haz alabileceğinizi ve bu hazzın verdiği keyifle yaşayacağınız mutluluğu paylaşın.
3- Cinsel ilişki esnasında siz daha aktifseniz hareketlerinize birazcık ara verin ve kontrolü eşinizin eline almasını sağlayın.
4- Kışkırtıcı iç çamaşırları veya fantezilerle cinsel hayatınızı renklendirin.
5- Bunların hiçbiri işe yaramıyorsa bol bol keçi boynuzu pekmezi gibi cinsel isteğini tavan yaptıracak besinler yedirin. Çaktırmadan yemeğine, çayına kahvesine ekleyip karıştırabilirsiniz. :)
Yönlendir. Konuş. Anlat. Sevişirken elinle ya da kulağına fısıldayarak öğret. Tatlı tatlı yap bunu. Kendini aşağılanmış ya da yetersiz hissetmesin. Kadın akıllı olacak. Ya da sen ipleri eline al. Göster ona nasıl keyif alabildiğini. Geç karşısına ve mastürbasyon yap. onun da elleriyle sana yardım etmesini sağla. Ya da cowgirl pozisyonunda yap bunu. Senin keyfini görünce inan tatmin olman için daha çok uğraşmaya başlayacaktır.
Aranızda ten uyumu olmayabilir veya ilişkinin heyecanını kaybetmiş olabilirsiniz. Oturup karşılıklı her şeyi ince detayına kadar konuşarak nerede yanlış yaptığınızı bulmalısınız. Birbirinize nelerden zevk aldığınızı söyleyin. Yeni heyecanlar arayın, mesela video izleyip onları deneyin veya kendi videonuzu çekin. Cinsel sorunları varsa çözebiliyorsanız yardımcı olun. Çözemiyorsanız sakın yüzüne vurmayın hepten kendine olan güvenini yitirebilir. İlişkinin kısa sürdüğünden şikayetçiyseniz oral seks bunun için var ve karşılıklı olarak en çok zevk alınabilecek 69 pozisyonunu mutlaka deneyin.
Eşinle açıkca konuşmanı tavsiye ederim genelde cinsel yaşamın evliliklerde son bulması çiftlerin birbirleriyle açık açık konuşamamalarından kaynaklanıyor. Ona küçük sürpriler hazırla mesela evde yokken sen hazırlık yap ona mesaj at aniden çıkıp gelir. Onun hoşuna gidecek küçük oyunlar hazırla
Hanımefendi buradaki yazılanlara bakıp psikolojinizi bozmayın emin olun ülkemizde sizin durumunuzda olan kadın oranı çok fazla. Her şeyden önce eşinizle ciddi birsekilde konuşun utanmayın. Eger yine çözüm olmuyorsa aşama aşama ilerleyin bunun yöntemleri var
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onunla konuşuyorum zaten bu konuyu ve çözüm arıyorum
Seni neyin mutlu edeceğini anlat o da yapmak zorunda çok uçlarda olmadıktan sonra. Mutluluk sadece aynı evin içinde cekirdek yemek değil esin bunu anlamali.
Yönlendiren sen ol sunu yap bunu yap böyle yap de.. Yatakta kadının hal ve hareketlerini izlemek dogru hareketler yapmayı saglar demekki dikkat etmiyo buna
Bn yatakta kadının yuz ifadesini nefes alıp verisini vs vs takip etmeye calısırım benim hangi hareketim onu kıskırtıyor hangisinden etkilenmiuor buna bakarım kendkme ayar veririm buda zevk verir.. Ayrıca bn cok seviyorum kendimi kadına bırakmayı
kesin çok yakın görüştüğünüz evli ailler var ve o kadınlar bazı şeyleri sana anlatı kafanı karşıtırıyor. kıyaslama yapıyorsun ve rahatlamadığını düşünüyorsun. tabi kocanın bir sağlık sorunu yok ise
Yok teşekkür ederim Buradan sağlıklı bir şekilde çözüm bulacağımıza inansam gerçekten yazarım Ama akıcı ve bir süre devam edem bir söyleşi gerekir. Sonuçta bende bir erkeğim ve erkek gözü ile yorumlarım Özelden biraz zaman ayırırsanız beklerim
Hangi. Noktalarda yetersiz Yarım kaldığın zaman tepkin ne oluyor Eşine bunu söylüyor musun Aldığın cevaplar ne oluyor Eşin doyuma ulaşınca senle ilgileniyor mu Hep bunlara vereceğin cevaplara göre devam etmemiz lazım Anlatabildim mi
Tek posizyon (misyoner) haftada bir defa yapıyoruz 10-15 dakikada boşalıyor yeni şeyler denemek istiyordum (kucağında ziplatarak vb) bunu kabul etmiyor öyle oluncada yaptığımızı anlamıyorum ne tadı kalıyor ne tuzu
Geçmiş olsun. Üzüldüm. Severek mi evlendin? Gençsinde sanırım. Zaman hızlı akıyor ve ömür böyle geçmez. Ne yapmayı düşünüyorsun?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Severek evlendim ve bu sorunu çözmeye çalışacağım çözemezsek de canı sağolsun. Ne olursa olsun böyle bir sebep yüzünden ondan ayrılmayacağım ve aldatmayacağım çünki onu seviyorum
Eşini geliştir. geliştirmeye bak. yanında ol destek ol. sıkıntı ne ise onu çözmeye odaklanın. sorun onda değil sende de olabilir bide bunu düşün.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sıkıntımız şu ben daha uzun ve daha çok yapmak istiyorum ama eşim 10 bilemedim 15 dakika da boşalıyor ve haftada bir defa yapıyoruz. Öyle olunca zaten yaptığımı anlamıyorum ne tadı kalıyor ne tuzu
bunun bir çok yöntemi var. lütfen biraz araştır. zamanında eğlence olsun diye hap içip yapardık medikal hap kastım. deneyin hem süre hem daha fazla haz. araştır bak.
Nasıl kabul etmiyor. Senin içindeki dürtüleri uyandırması ona göre pozisyonlar seçmeli. Çok sıradan bir cinsel yaşamınız var sanırım. Öp dokun gir çık bitti öyle mi
Sorduğum soru Baska. Eşinin başka seyler eğilimi olabilir mi. Mesela pasif bir erkek. Anadan fazla istemesinin sebebi ya da anal yapmadığın için senden uzak durma sebebi olabilir
Senin eşin sanırım pasif gay ile ilgileniyor. Senin söylediklerinden bunu anlıyorum. Arkadan yapmıyor diye bozulmuş tamam ama bu büyük bir sorun haline gelmemeli. Sende bu gidişle yeni şeyleri onla bulamazsan başkalarında ararsın bence
Neye ihtiyacın var daha uzun mu sürmesini istiyorsun mesela bizim erkekler bu konuda odun biraz.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Daha uzun ve daha çok yapmak istiyorum ama eşim 10 bilemedim 15 dakika da boşalıyor ve haftada bir defa yapıyoruz. Öyle olunca zaten yaptığımı anlamıyorum ne tadı kalıyor ne tuzu
sorun buyuk sen odaklanamiyorsun ozaman ya da onsevisme yapmiyorsunuz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Önsevişme yapıyoruz odaklaniyorum da ama daha uzun ve daha çok yapmak istiyorum ama eşim 10 bilemedim 15 dakika da boşalıyor ve haftada bir defa yapıyoruz. Öyle olunca zaten yaptığımı anlamıyorum ne tadı kalıyor ne tuzu
2 yol var birincisi boşan başkasını bul ikincisi vibratör al sabahtan akşama kadar boşaltırsın kendini
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne kadar suruyorki ilişkiniz neler yapiyorsunuz da edemio yaslar kac
0
21 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erken boşaldığı için 10 bilemedim 15 dakika yapıyorduk arkamdan izin vermiyorum diye daha az yapmaya başladık onu geçiyorum ben yeni şeyler (kucağında ziplatarak vb) denemek istiyodum ama o bunu kabul etmiyor
Gario bieiymis esin ya boyle bir esi varke yeni seyker denemek isteyen daha ne isrio ki arkadan yaosa ne yapmasa ne bizdede tam yersi oluyo benimki istemio 2 ci 3cu yu
Aynen rahatlayamazsin ya oksanip dokunulmadan hissetmen lazim hissi kasinalrda oyle bende zevk almiom ama yapiom istekli olunca asiri agri yapio cok gencsiniz daha ya neden cozumunu aramiorki esin
Kullanin cok. faydasini gorursun ve gercekten tatmin olursun konusmak istersen yardimci olabilirim basit yontemlerde var bu sureyi uzatan sanirim sende gec bosalan birisisin ondan birazda
Haha anlasilan. sen baya doyumsuzsun sana bosalmasi onemli. degil. seni. daha cok yapmasi icinden. uzun sure cikmamasini istion benin gibi bend eoyle istiom. bazen yaptim mi dayanamio esin on sevismede oralda yapmiodur kesin iliskiden sonra bosaldi mi ilgi bitio demi
Olmaz ki oyle once ruhunu sonra icini doyurmali oaral yoksa zaten olamazsin tatmin bende istiom saatlerce yalamak ama yaptirmio. benimki sen yapion mu ona ya
Iste sorun orda esin sana onem vermio kendi bencilce bosaliyor gecio ondan sonra bir onemi yok ve bu hep. oyle. gidecek arkadanda yaotirsan da yaptirmasanda arkadan yaparsa zaten almis olacak alacagi i sen yine bosalamiyacaksin
Erken boşaldığı için 10 bilemedim 15 dakika yapıyorduk arkamdan izin vermiyorum diye daha az yapmaya başladık. Daha uzun ve daha çok yapmak istiyorum ve yeni şeyler denemek istiyordum (kucağında ziplatarak vb) ama eşim 10 bilemedim 15 dakika da boşalıyor ve haftada bir defa yapıyoruz ve onun gibi şeyleri kabul etmiyor. Öyle olunca da zaten yaptığımı anlamıyorum ne tadı kalıyor ne tuzu
Eşininde cinsel fantezi dunyasi darmiş bayaği sanirim. Ve libidosu dusukte olabilir ben karimla yapicagim seyleri hayel dahi edemiyorum yani. Bu fantezi dunyasiyla ilgili fetişt olmak gerekiyor biraz. En kisa mast 3 saatimi aliyor. Bence eşit bekarken mast yaparken kndini gelistirmemiş. Mast yapsin kndini geliştirsin sende soyle sunu sunu yapalim biraz arastirsin kimseyi aldatmamaya caliş aldatan aldatilir. Kadinlardada boyle libidosu dusuk birisi varmidir bende dert ediyorum biraz bunu cunku..
Sıkıntımız şu ben daha uzun ve daha çok yapmak istiyorum ama eşim 10 bilemedim 15 dakika da boşalıyor ve haftada bir defa yapıyoruz yeni şeyler denemeyi de kabul etmiyor. Öyle olunca da zaten yaptığımı anlamıyorum ne tadı kalıyor ne tuzu
icine girdikten sonrami 15 dk sonra soyunup sevismeye basladiktan sonrami? yeni seyler denemeyi kabul etmeyen erkekde ne bileyim hic cekilmez yani-buyuk orgazmlar yasiyormusun onemli olan o daha dogrusu o bir kez patlayana kadar sen 4-5 geliyormusun?
Sıkıntımız şu ben daha uzun ve daha çok yapmak istiyorum ama eşim 10 bilemedim 15 dakika da boşalıyor ve haftada bir defa yapıyoruz ve yeni şeyler denemeyi de kabul etmiyor. Öyle olunca da zaten yaptığımı anlamıyorum ne tadı kalıyor ne tuzu
Sıkıntımız şu ben daha uzun ve daha çok yapmak istiyorum ama eşim 10 bilemedim 15 dakika da boşalıyor ve haftada bir defa yapıyoruz yeni şeyler denemeyi de kabul etmiyor. Öyle olunca da zaten yaptığımı anlamıyorum ne tadı kalıyor ne tuzu
Erken boşaldığı için 10 bilemedim 15 dakika yapıyorduk arkamdan izin vermiyorum diye daha az yapmaya başladık onu geçiyorum ben yeni şeyler (kucağında ziplatarak vb) denemek istiyodum ama o bunu kabul etmiyor
En İyi Cevaplar