Oral yapmak istememek zevk alamamak demek mi oral yapmak istemiyorum o şeyi ağzımda istemiyorum hemde onun o sıvısını bile ellemek dokunmak istemiyorum mümkünse tenime bile bulaşsın istemiyorum ve bu yüzden hep zevksiz biri görülüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstememek sizin en doğal hakkınızdır ama cinsellikte partnerler birbirini mutlu etmelidir. Partneriniz sizin isteklerinizi yaparken siz de onlarınkini yapmalısınız. Bu yüzden bazı konularda taviz şart. Bu konularda fazla isteksizlik zamanla karşıyı sizden soğutur. İlişkiler için zararlıdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılZevksiz değil oral elbette herkes yapmak istemez ama o sıvı bana degmesin istiyorum dersen sıkıntı sekste ona dikkat ederek zevk alamazsın buda seni zevksiz değil takıntılı bir birey yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sorun yapıyorum kendime hep tekrarlıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani sen hijyenik biri olabilirsin ve bu konuda ise çok titiz düşünebilirsin de partnerin buna saygı duyması sıkıntı
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Oralsiz da seks mümkün fakat monotonluk huzursuzluk yaratacaktır. Yutma ama zevk alarak sıvazla lolipop gibi yalayacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sekste isteme zevk suyu icine gelecek sperm de icine gelecek o zaman sen sadece uzaktan izle bu kadar igrenecek ne varsa
00 Yorumla Şöyle düşün, aşırı zevk almış olsaydın kesinlikle isterdin ama partnerin o aşırılık çizgisine ulastiramiyor geciremiyorsa, isteksiz kalman normal
00 YorumlaTenine değmesini istemiyorsan icine bosalma durumu olduğunda ne yapacaksın peki
07 Yorumla
Soran+1 yılHemen siliyorum ve onnda sorun yok yeter ki görmeyeyim tenimin üzerinde hissetmiyim
Soran+1 yılHep boyleydim
Soran+1 yılÇok değil
Soran+1 yılYapışkanlıgı görüntüsü falan
+1 yılCinselliği henüz keşfedememiş, acemi birisin sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seninle birlikte bir hayat geçirecek adama üzülüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılYoo bu normal.. herkes isteemz.. iğrenebilir. Keşke. ol. asa. ama. oluyoroyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılSenin hayatın senin kuralların saygı duyulmalı knka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral istememen normal görülebilir ama diğer yazdıkların çok anormal bir durum zevksizlik değil de kendinizi katı kurallandırmışsınız
00 YorumlaSeni bilmem ama oral seks olmadan seks anlamsız kalıyor bence
00 Yorumla
+1 yılBunun çözümü kendini keşfetmek zevk noktalarını ve sana keylf veren şeyleri bulmalisin
00 YorumlaPeki sana oral yapilmasini severmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Çok sıkıcisin açıkçası
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılPis değilse sorun ne dostum
08 Yorumla
Soran+1 yılSadece işe yarayacağı şekilde kullanılsın istiyorum işi ağızda olmak değil
- +1 yıl
Kendine yapılması hoşuna gidiyor mu peki?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
İlişki yaşadın mı hiç peki?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Seni bu düşünceye sürükleyen şey nedir yani yaşadığın izlediğin veya gördüğün bir şey mi var? Pis olduğunu düşünmen mi
Soran+1 yılİgrencime geliyor ağızda olması ondan çıkan sıvının üzerimde olması yapışkanlıgı falan
- +1 yıl
Mesela dinen meni temizdir üzerine bulaşsa onu silip ibadet edebiliyorsun ama kan pistir. Kaldıki herkes için demiyorum tabiki pis insan çok malum her WC gittiğimde mutlaka su ile yıkar peçete ile kurularım istisnasız. Kaldıki erkek organı dişininkine göre daha steril. Oral ciddi anlamda dişiye en keyif verici şeylerden birisidir erkeği o kadar etkilemiyor aslında. Pis olduğunu düşünmen biraz önyargı ve psikolojik. Bunun üstesinden gelmen için ilişki öncesi her iki tarafında güzel bir duş alması yavaş yavaş alışabilmene yardımcı olabileceğini düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılo şeyi içinde istiyormsun peki
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sadece işini yapsın
- +1 yıl
ilginç yani sonuçta içine girince sıvısıda herşeyide üzerinde olacak. sen bence partnerine aşık değilsin. mecburi evlilik yapmış gibisin.
+1 yılherkes herşeyi yapıcak diye bişey yok
00 Yorumla
+1 yılKarşı taraf buna saygı göstermeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormaldir herkes sevecek diye bir kural yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yo ne alakası var zevkler ve istekler çok normall
00 YorumlaBaşka sorunun var mı peki 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIcine gircek ama jissksj
30 Yorumlabence sen kısır biriyle seks yap
31 Yorumla
+1 yılPeki erkek sana oral yapsın mı?
00 Yorumla
+1 yıliçine girmesin o zaman bu mantıkla bakarsak
00 YorumlaNe yapmak istyorsun peki
02 Yorumla
Soran+1 yılBirleşme
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış düşünce
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılItici feliyor. sana
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sadece işe yaradığı şekilde olsun istiyorum
- +1 yıl
Partner veya sevgiline oylesoyle zorunlundegilsin ama sen sana oral yapillmasi zevkindenmahrum kalma. derim
+1 yılSana yapılsın mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Sevişme sen :)
+1 yılEvli misin
00 Yorumla
+1 yılFetisin falan yokmu bir şey e ona ilgi duydurt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben hiç zorlamam ama kızlar bayılıyor yapmaya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi
00 Yorumla tuhaf
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıloral güzel ya
33 Yorumla- +1 yıl
Ayne candie
- +1 yıl
Candir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi