"partnerin işi bilmiyodur" kısmını geçelim. çok iyi yapıyor. ince ince, ayrıntılarıyla yapıyor. ama bu bana hiç zevk vermiyor. elimi yalasa daha çok zevk alırım. ben ona oral yaptığımda ise üst üste boşalıyor. öyleyse bu fizyolojiyle ilgili bir durum mu? genel olarak kızlara oral yapıldığında boşalamazlar mı?
bir de şu var, vajen'im yalandığında (vajina yanlış, doğrusu vajen) özellikle üst kısım yalanıyorsa acıyor. üst kısım dediğim yer üretra yani idrarımızın çıktığı yer. oraya dokunulunca acıyor bayağı ve o anki isteğim düşüyor. bu acı sadece bana mı oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin vücudu farklı, istekleri farklı... Kiltorisle daha fazla ilgilenilebilir bence :) Kendi vücudunu en iyi sen tanırsın, sana zevk veren şeyleri bul ve partnerini yönlendir. Belki pozisyon bile önemli olabilir. Sana zevk vermeyen bir şey farklı bir ortamda, pozisyonda daha dazla zevk verebilir. Bahsettiğin acıyı anlayamadım hiç yaşadığım bir acı değil
28 Yorumla- +1 yıl
Bir kadının dilinden, en iyi başka bir kadın anlar ;)
Soran+1 yıl@MmartKedisi işte o yüzden biseksüelim : ))
- +1 yıl
;) Senin dudaklarında eriyen vajinaların sahibesi olan kadınlar çok şanslı o zaman... :) Peki hiç mi erkek olmadı hayatında?
Soran+1 yıl@MmartKedisi oldu elbette ama kadınların tadı apayrı :)
- +1 yıl
Bence de!😄 Kadınların tadı apayrı ve hiçbir şeye değişmem 😉 Peki senin aynı dönemlerde hem erkek hem de kadın partnerin oldu mu?
- +1 yıl
@MmartKedisi erkekler de anlasa keşke :)
- +1 yıl
Erkekler neyi anlasa?😒
- +1 yıl
👍😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
+1 yılUretrayi neden yaladigini anlayamadım, klitoris ve vulva yani senin tabirinle vajen kısmı zevk verir kadinlara, uretrada ağrı oluyorsa, muhtemelen idrar yaparken yanmada oluyordur,
14 Yorumla
Soran+1 yılama üretra zaten klitorisle bitişik bi yer, değdirmemek neredeyse imkansız değil mi? bi de idrar yaparken herhangi bi yanmam olmuyor ama oraya dokunulunca resmen derim beni itiyor dokunma diye. dolayısıyla yalanırken de öyle oluyor
- +1 yıl
Uretra klitorisin biraz altındadır, bu dudaklar ayrıldığında daha net belli olur, ancak evet uretraya da temas edebiliyor bazen yalarken. Sivilce veya ona benzer oluşum farkettinmi peki uretrada
Soran+1 yılöyle i şey olsaydı bu acı kısa süreli olur sonra da geçerdi ama kendimi bildim bileli böyle
- +1 yıl
Çocukluktan beri böyleyse üroloji muayenesi gerekli, uretrit'e bağlı olabilir diycem, ama oda bu kadar uzun sürmez
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. G noktası vajen in yaklaşık 2 buçuk santim. icinde üst tarafta olduğu soylenen bir nokta. Çoğu kadın hissedemeyebiliyor hissedebilenlerde çok şanslı.
02 Yorumla
Soran+1 yılkendim mastürbasyon yaparken orayı kolaylıkla bulabiliyorum kendi vücudumu tanıdığım için. o yüzden boşalmalarım hep bayağı şiddetli ve zevkli olur
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. G noktası ile alakalı olabilir mi? Veya vücudunu tanımamış tam olarak nelerden zevk alıp ucacagini anlayamamış olabilirsin
012 Yorumla
Soran+1 yılallahım sonunda adam akıllı bir cevap.
bu konu aklıma gelmemişti aslında. peki g noktası nasıl bulunabilir ki acaba? yani ben kendim g noktamın neresi olduğunu biliyorum ama sevgilim mi g'yi bulamamış olabilir demek istiyorsun- +1 yıl
Evet tam olarak ondan bahsediyorum. Sen kendi vücudunu bilsen bile mastürbasyon esnasında bosalmak için çabalarsın ama seks esnasında önceliğin zevktir. Partnerin G yi bulamadıysa o hayal ettiğin zevkleri de alamazsın ki; G noktası da " aşkım ben biliyorum şuraları yalarsan olur" gibi bir şey değil hahaha
Soran+1 yıl😂😂😂😂 g noktamın içerde bi yerde olduğunu hissediyorum. ama yalarken yüzey yalanıyor sadece. belki de bununla alakalı olabilir, bu yüzden g'ye ulaşamıyor olabilir canım sevgilim. sanırım artık içime almanın vakti geldi
Soran+1 yılumarım içim de hissiz değildir 😂
Soran+1 yılnerde arayabilirim ki fikrin var mı
- +1 yıl
g noktası diye bir şey var ama bilende yazıyor bilmeyende sanırım :) g noktası, Klitorisin tam arkasında iç kısımdadır. Oral seks ile ulaşılmaz oraya! Dıştan klitorise baskı yapıldıgında , içte o hazzı bi miktar yaşarsın ama klitoris yalanırken, parmakla içeriye baskı yapılırsa ancak o zaman g noktandan zevk alabilirsin
- +1 yıl
Dostum, sana dair kötü bir şey demek istemedim cümlelerimde, sadece g noktasının yeri ile alakalı bir belirsizlik okudugum için yazdım. yanlış anlaşıldıysam kusura bakma :)
Soran+1 yıl@MmartKedisi çok mantıklı bu hem de bayağı mantıklı. o zaman gerçekten artık zamanı gelmiş 😂 çok teşekkür ederim
Soran+1 yılsana da çok teşekkür ediyorum g nokyasıyla ilgili hiç düşünmemiştim <3
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin vajen uzaydan gelmiş olmalı. Fiziki olarak kıyasla hemcinslerinle.👍☺
011 Yorumla
Soran+1 yıltanıdığın bi vajen var mı benle karşılaştırma yapabilecek? benim çevremde kimse yok da
Soran+1 yılolur nerden yollayabilirim
Soran+1 yılhemen yollayayım
Soran+1 yıl:(( sen doktorsun galiba sana gelsem olur mu
Herkese zevk vercek diye bir şart yok
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıyor zaten. yalayışını düşünerek mastürbasyon bile yaptım aşırı zevkliydi ama yalarken öyle zevk alamıyorum
+1 yılUzman bi psikologa muayene ol
04 Yorumla
Soran+1 yılpsikolojik olduğunu mu düşünüyorsun
- +1 yıl
Bilmiyorum alanım değil ama burada çok alakasız şeyler yazıyolar kanıt yoksa inanma
Soran+1 yılmemelerin güzelmiş
- +1 yıl
teşekkür ederim
+1 yılyapmayı bilmiyordur
00 YorumlaHerkes aynı şeylerden hoşlanmak zorunda değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye zevk almak ki ordan da almayıver
06 Yorumla
Soran+1 yılneyse o zaman bi dahakine ğötümü yalasın belki ordan zevk alırım
- +1 yıl
El daha garanti karar vermişsin ya zaten
Soran+1 yılolsun yeni şeyler keşfedelim ğötüm yalanmadık kalmasın
- +1 yıl
Riskli yatırım
Soran+1 yıldeğer be...
- +1 yıl
Sensin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBilmiyor iste o kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılgel sen yap o zaman sevgilime de öğret
Cevap sahibi+1 yılMemnuniyetle
Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Kanka değişik genelde severler
00 Yorumla
+1 yılBence oral p*rno film izlemeni tavsiye ederim
06 Yorumla
Soran+1 yılçok izliyorum ve çok severim ama yaşarken aynısı olmuyor işte
- +1 yıl
Hmm uygulayamıyormusun yoksa
Tiksiniyormusun?
Soran+1 yılyoo çok severim yalamayı
- +1 yıl
Uygulamadamı yanlış oluyor acaba 😂
Partnerin oral yapıyormu sana?
Bence iyi bir orgazm içiin ilk kadına
Oral yapılmalı güzel bir ön sevişmeden sonra
Güzel vajinal oral ve meme oralı miss orgazm olmama şansı yok,
Soran+1 yılevet yapıyor çok da güzel yapıyor ama soru detayında belirttiğim gibi işte
- +1 yıl
Hmmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrolll soru
03 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır troll olsa biraz daha abartırdım ama her şeyi tüm şeffaflığıyla anlattım
Soran+1 yılsadece canım canım yorum yazanları biraz trolledim
Soran+1 yıls*lak s*lak*
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. eşim de sevmiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem