Cinsel Yaşam Oral yapmak istemeyen biri zevksiz midir? alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Oral yapmak istemeyen biri zevksiz midir? Oral yapmak istemeyen biri zevksiz midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır değildir. 0 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evet zevksizdir. Olsun bitsincidir. Yapmayan ve yaptırmayanla seks yapmak yerine mastürbasyon yapmayı tercih ederim. 4 1 Yorumla Papagandukkani +1 yıl Süper yorum bence 👏👏👏 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oral seks iki tarafında zirveye taşır aşırı zevk alman istemiyorsa yapmayabilirde tarafların bileceği şeydir. Ama yapmakta yaptirmakta insanı başka boyuta taşır. Bol keyifli günler 0 0 Yorumla
Ögrtmn42 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hayir, zevksiz değildir bence. Kadin bana oral seks yapmayabilir ama ben kadini yalamayi emmeyi severim sekse başlamadan önce 0 0 Yorumla
Kralbenimm3169 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ben aşırı zevk alıyorum bi kadına oral yaparken inlemeleri kasılmaları çıkardığı sesler kıvranması bunlar beni çok tahrik ediyor 0 0 Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Zevksiz diyemem ama tadını almadığı için yapmak istemiyor alsa bırakmaz bana göre oralsiz seks olmaz eksiktir 0 0 Yorumla
sertyrock Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Hatun kişiyse eğer köftenin tadını almamıştır bir alsın hep köfte yemek ister 😃 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evli ve eşin ise zevksizdir evlenmeden yapmamak normal 0 0 Yorumla
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Hayır kişiye göre değişir hoşuna gitmiyorsa yapıcak bişey yok 0 0 Yorumla
HuZuRVeReNYoKMuU Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Hayır zevksiz olduğu için değilde midesinden kaynaklı olabilir 0 0 Yorumla
grandcannon41 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı. Hoşlanmıyor da olabilir. Her erkek yapmaz. Kadının vajinası aşırı ıslak bir yapıda. Mide bulandırıcı da olabilir bazıları için. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Yapmak istemeyene zevksiz demem de, kendine yapılmasını istemeyen zevksizdir. 0 0 Yorumla
Aspirin00gs Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zevksizdir. Oral yapmak şarttır hele hele erkeklerin yapması 1. Kuraldır 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. istemiyosa zorlamamak lazım oral herkesin sevebileceği bişi değil çünki 0 0 Yorumla
Muratkan28 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hayır ben kimseye oral yapmam. Aşırı beğenmem lazım 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bu bir erkekse, evet kesinlikle zevksizdir☺️ 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Oral bir tercihtirZevkle alakalı değil 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zevksizdir bence de 0 0 Yorumla
mhmt1649 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayır sevmiyorsa midesi bulanıyorsa yapmaz 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Tabuları olabilir bu konuda. 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Fazlasıyla. Oralsiz bir tadı olmaz. 0 0 Yorumla
okanyildiz41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı. Aynen zevksizdir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayır değildir.
Evet zevksizdir. Olsun bitsincidir. Yapmayan ve yaptırmayanla seks yapmak yerine mastürbasyon yapmayı tercih ederim.
Süper yorum bence 👏👏👏
Oral seks iki tarafında zirveye taşır aşırı zevk alman istemiyorsa yapmayabilirde tarafların bileceği şeydir. Ama yapmakta yaptirmakta insanı başka boyuta taşır. Bol keyifli günler
Hayir, zevksiz değildir bence. Kadin bana oral seks yapmayabilir ama ben kadini yalamayi emmeyi severim sekse başlamadan önce
Ben aşırı zevk alıyorum bi kadına oral yaparken inlemeleri kasılmaları çıkardığı sesler kıvranması bunlar beni çok tahrik ediyor
Zevksiz diyemem ama tadını almadığı için yapmak istemiyor alsa bırakmaz bana göre oralsiz seks olmaz eksiktir
Değildir. Her insan oral yapmayı sevecek diye bir kural yok.
Hatun kişiyse eğer köftenin tadını almamıştır bir alsın hep köfte yemek ister 😃
Evli ve eşin ise zevksizdir evlenmeden yapmamak normal
Hayır kişiye göre değişir hoşuna gitmiyorsa yapıcak bişey yok
Hayır zevksiz olduğu için değilde midesinden kaynaklı olabilir
Hoşlanmıyor da olabilir. Her erkek yapmaz. Kadının vajinası aşırı ıslak bir yapıda. Mide bulandırıcı da olabilir bazıları için.
Yapmak istemeyene zevksiz demem de, kendine yapılmasını istemeyen zevksizdir.
Zevksizdir. Oral yapmak şarttır hele hele erkeklerin yapması 1. Kuraldır
istemiyosa zorlamamak lazım oral herkesin sevebileceği bişi değil çünki
Hayır ben kimseye oral yapmam. Aşırı beğenmem lazım
Sonuçta bu zevk meselesi. İki taraf da keyif almalı
Bu bir erkekse, evet kesinlikle zevksizdir☺️
Oral bir tercihtir
Zevkle alakalı değil
Zevksizdir bence de
tatması gereken bir zevk
Hayır sevmiyorsa midesi bulanıyorsa yapmaz
Tabuları olabilir bu konuda.
Fazlasıyla. Oralsiz bir tadı olmaz.