Eşim sadece cinsel ihtiyacını karşılamak için bana iyi davranıyor, tavır yapmakta haksız mıyım?

Sebebi işe şu arkadaşlar. Normal günlerde işten gelir yemeğini yer iki çift lafın belini kırmaz. Hemen çıkar arkadaşlarının yanına pugb oynamaya gider ve gece yarısından önce gelmez. Ne oğluna ne de bana zaman ayırmiyor. Ve dün gelmiş bana seni özledim diyor bunu derken bile hala elinde oyun. Ben kabul etmedim çünkü kendimi kullanılmış hissediyorum. Neden diğer kadınlar gibi bende sevilmeyi hak etmiyor muyum? Eşim ben eş değil de cinselliğini ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılayan biri olarak mı görüyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Genel olarak hak verilmiş teşekkür ederim demek isteğim anlaşılması beni mutlu etti. Fakat şunu diyenler var eşin seni aldatır mecbursun vs arkadaşlar evlilik sadece cinsellik bel altı olmamali ya. Severek evlendik birde. Sevgisini versin ilgisini versin he ben yine tavır yaparsam tabiki o zaman haksız olurum. Ama şu an durum çok farklı adam sadece beni cinsel tatmin edici olarak görüyor dışardaki kadından ne farkım kalıyor?
Eşim sadece cinsel ihtiyacını karşılamak için bana iyi davranıyor, tavır yapmakta haksız mıyım?