Eşimle 2 yıldır birlikteyiz , yapım gereği hareketli ve monoton yaşamdan uzak biriyim.6 ay önce nikah kıydık. Son 2 ayda 10 kilo aldı 116 kilo 175 boyunda. cinsel yaşantımızda problem şu ki ilk 1-2 ay gayet düzenli bir şekilde cinsel ilişkiye girerken şu son 3 aydır onda bir isteksizlik, fazla açlık , sürekli uyku hali ve sadece kendi istediği vakitler cinsel ilişki teklifinde bulunduğunu görüyorum. ben normalde 2 günde bir cinsel ilişki yaşadığımızda bunu yeterli buluyordum fakat şuanda bazen 3-4 günde bir istediği oluyor. İş hayatı stresli ve aile sıkıntıları var ama ben olabildiğince yükünü azaltmaya çalışıyorum , eve geldiğinde doğrudan bilgisayarda oyun oynamaya yöneliyor bende eşlik ediyorum keyiflensin diye ama , ben onu çoğu zaman her konuda alttan alırken destek olup kafasını dağıtırken onun da cinsel talebime saygı duymalı diye düşünüyorum. Ben 22 o ise 23 yaşında. sizce bu durum normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sebebi tamamen kilo ve iş sitresi. Sen ne kadar iyi olsanda, kiloları onu halsiz kılıyor. Evliliğin ilk zamanları cinsel açlıktan dolayı oda çok mutluymuş ama artık normal moda geçmiş.
tavsiyem , öncelikle kilo sorununu muhakkak çözün. Bu yaşta o kilo 30 unda en az 130 kg olur. Kendini kilodan dolayı 50 yaşında hissedecek ve hiç yapmıcak. Seninde gözün dışarı kayacak. 2. Si ise daha çok erken olmasına rağmen hayatınıza farklılıklar katın. Cinsel oyuncaklar, fanteziler , ilginç iç çamaşırları bir erkeği her zaman bu konuya çeker ama buda bir yere kadar. Tek çözüm zayıflaması00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİş sonrası yorgunluk, stres, ailevi meseleler ilişkiye hasar ve zarar verir. En azından yatakta sıkıntılar baş gösterir. Libidon oldukça yüksek ama eşinin o kadar da olmadığı ya da olsa da enerjisinin iş yerinde veyahut başka alanlarda emildiği, yitirildiği ve alındığı da apaçık ortada. Bu arada kendisi de bir çaba harcamıyor hep senden gidiyor. Bu da seni duruma karşı olumsuz bir hale sokmuş ve haklısın. Ayrıca aşırı kilo alması da hiç hoş değil. Kendisine bakmalı ve zinde kalmalı. Spor yapmiyorsa yapmalı ve bedenine dikkat etmeli. Aslında kendine baksa iş vs gibi şeyler onu yıpratamaz. Her zaman güçlü olur ve istediğin seksi de sana yaşatır ama gel gelelim ki bu kısımda onu da yapmıyor. İşin zor görünüyor en azından işe kilo vererek başlamalı. Kendine yatidim yapabilirse sana da yatırım yapacaktır ve yatakta birbirinizi yatıra yatıra güzel bir birliktelik yaşamış olursunuz. Senin için hayırlısını diliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunlarını anlarım ama oyuna kendini kaptırmasa iyi olur sana gözlerini kapatmasın. Kilolu olabilir ama eşinin kiloları haliyle fazla ve kilo aldıkça , sık yedikce hantallasir. bunun önüne geçilmesi gerekiyor ama kırıcı olmadan. yaşadığınız bu süreç normal fakat esin özellikle yeme ve oyun konusunda kendini durdurmaya çalışmazsa seks hayatiniz hafta da bir e veya daha uzun süreye duser. performansiniz ın iyi olduğu yaslardasınız , oyunu rahatlık içinde değilde kafa yorarak oynuyorsa vücut şeker oranı düşer böyle olunca açlık hissi oluşur. böyle durumlar için bir tane naneli vb. Şekerler alabilir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Burada sizin yapacak pek fazla birşeyiniz yok zira yapmanız gerekenleri zaten fazlasıyla yapmışsınız. Bir erkek olarak, oyun oynayan eşine ilgi göstermeyen koca her zaman benim gözümde kocalıktan çıkmıştır. Oturup düşünmesi gerekir. Hem o yaşta kendine fiziğine dikkat etmeyecek hem eşine ilgi göstermeyecek. Yok öyle bir dünya...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen istediğini yap
İstediğin kadar yükünü al
İstediğin kadar paylaş
O kilo sorununu halletmedikce
Ve bu gibi sorunlar devam ettikçe
O cinsellik mevzu git gide azalacaktır
Her yıl bir gün daha koy
Bu sene uç dort ise gelecek sene 4-5 sonra haftada bir
30 yaşına gelip kilosu ust seviye ye ulasincada hiç yapmayacak ya da binde bir olacak
Zaten bu azaldıkça sende aşırı gerginlikler basgostterecek
Sen bunu onunla çok. net temiz düzgün hasar vermeyecek ama anlayabilecegi şekilde konuş
Diyet programı ayarlayın
İlk gün bise olacak diye bir durum yok
15-20 gün sonra düzelme başlar en erken o da kilo verirse
Olumsuzlamaya ya da terslemeye başlarsan sonuçları hic iyi olmayacak daha da kilo alır ve performansı duser
Kolay gelsin13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
+1 yılyaşlarınız çok erken hele sen tam verimli çağındasın henüz tam kadınlığını hissettiğin bile söylenemez. ilerleyen zamanalrda daha istekli ve daha hararetli aç olacaksın , ki libidn yüksek anlaşılan , eşin için üzüldüm en temel sebep kilo bence , biran önce kilo vermeye yönelmeli diye düşünüyorum. onun haricinde seni anlaması bunun için çabalaması gerek bence böyle giderse daha da arayı uzatacak ben eminim ki , şu an yaparkende çok zevk vermiyordur kendi boşalıp sonrasında bitirmeye çalışıyordur
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen böyle oluyor
- +1 yıl
zor bir süreç anlıyorum senin gibi bir kaç tane danışanım var
Dün oyun oynarken kadife çiçeğim bana bisey sormuş kulaklık tan duymadım Bi anda kulaklığı çıkarıp Bi attı varya o günde baya oynamıştım mq korkudan direk oyunu bıraktım neden o kadar sinirlendi falan da sormaya cesaret etmedim dün soğuk davrandi ama şu an iyiyiz sende az Bi ters yap
00 YorumlaLibido 3-4 günde bir harekete geçiyordur kendini hazır hissediyordur belki. ayda 1-2 defa olmak isteyen kadınlardan erkekler ayrılmalı mı o zaman. belirli bir sebebi var mı yok mu konuş bilerek yapmıyordur belki bir gün tersi durum da olabilir konuşmak da fayda var 3-4 günde bir de olabilir ne diyim ya da başka pozisyonlar ile tatmin olmaya çalışın erekde sorunu varsa.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Hic de normal bir durum değil.. Elbetteki insan hayatında stresli donemler olur yaşanır.. Bunları birlikte atlatabildiginiz gibi yatakta da birlikte hareket etmeniz gerekir.. İstemiyorsa eger ki bunu da oturup konusmak dertlesmek gerekir.. Oyun oynanır illaki ama evli bir bireyin kendisini kaptırmaması gerekir..
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, elbeteki normal değil, sürekli oyun oynaması kilo almasının asıl nedenlerinden ve maalesef devam ettiği sürece seks isteği azalacaktır,, kilo hormonların salgi düzenini bozar,, stres ve aile problemleri ayrica etkiler seks isteğini, ancak seks iki kişiliktir,, sadece kendi isteği oldugunda değil, senin arzu dolu olduğun anlarda da sana cevp vermesi gerekir
00 Yorumla
+1 yılNormal değil, aslında *m diye delirmesi lazım, fazla kilo hayatın tüm konforunu alır, zayıflık veya fit olmak ise muhteşim bir konfondur, o şu anda 50 yaşından daha büyük fit ve sağlıklı bir erkekten daha kötü bir durumda. Devamlı yiyen, spor yapmayan ve beslenmesine dikkat etmeyen kişi acınacak bir haldedir, durum daha da kötüye gidecek çünkü bu tipler ciddi bir sağlık sorunu yaşayana kadar hiç bir uyarıya kulak asmazlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal değil evet ama seks yaparken seni yetersizde buluyor olabilir. O un için tavsiyem üzerine otur içine aldıktan sonra yılan gibi ol sağa sola hareket et sadece otur kalk yapma, içindeyken sürtün yani aklını başından al ki ertesi gün eve gelirken aklında sadece seni zikmek olsun tadı damağında kalsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Birbirinize birazcık zaman tanıyın. düzelecek ve özeliniz de eskisi gibi heyecanlı olmaya devam edecek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılO yaşta bu kilo ve isteksizlik yani sıkıntı büyük ve kilo artışı penisde ufalma yapar yağ dokusu sebebi ile. Haklısın haftada 5-6 genelde yaparız
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 23 yaşında bir erkek nasıl cinsellikten bıkar yahu... ikinizde şu an azgın kudurması lazım senin yeter bıktım demen lazım
00 Yorumlanormal sayılır abartmana gerek yok. daha fazla isteklisin diye suçlama çocuğu kapasitesine saygı duy
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilgisayar başındayken bi anca sikini çıkar yalamaya başla dkkdkdkd
00 YorumlaEş olmak aile olmak kavramlarını öğreniyorsunuz daha. Eşinle biri konuşsun erkek erkeğe
00 Yorumla
+1 yılÇok erken başlamış isteksizlik 2 günde bir isteyen kadın her zaman bulunmaz değerini bilsin
00 Yorumla
+1 yıl2 günde bir yapmak çok fazla haftada 1-2 kez normalmiş adam bıkmış belliki 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Bu kadın doymasın mı
+1 yılÇok normal değil. Benim de eşim senin eşin gibi. Çok zor bi durum
10 Yorumla
+1 yılŞunun yarısını yapan bi hatun bulayım direk nikahı basarim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz tekrar ama eğer bak hala teklifini
Önemsemiyorsa ayrıl00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. baya kilolu bende 175 cm kilom 85 ben bile kendimi şişko görüyorum yaşım 41 seni yakında sık. emez söylemesi benden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilo adamda halsizlik yapar uyku yapar hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışsın kilo aldığı için eşin uyuşuk gibi oluyor
00 Yorumla
+1 yılTabi normal. Evlilik sekse en uzak şeydir. Cicim aylarında , yıllarında yaşanır. Sonra sıklığı , kalitesi , heyecanı , zevki zamanla yok olup gider.
00 YorumlaTalep sadece sozle olmaz hal ile de olur kudurt onu
00 Yorumla
+1 yılBu durumu eşimle konuş önce işe yaramazsa bilgisayarı at çöpe
00 Yorumla
+1 yılNormal çok istek var sende aldatacaksan bosan kocamla spor falan yapin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil herşey karşılıklı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılNi kac farkli nedeni var boyle durumlarin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç normal değil kocanın sorunu var mı ya da sorunları
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. sen onu bir yürüt 116 175 çok fazla
00 Yorumla
+1 yılKadın istediği zaman istediği şeyi alır:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılklasik sizin yas grubu sorunları
00 Yorumla Kilo versin yoksa seks hayatiniz bitrt
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Olması gerekenden çok uzak fazla çabuk doymuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. evet normal görünüyor ilerde düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElinde testesteron oranı yüksek olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna bu durumu söyle bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilo artışına bağlı hormonlar yapıyor onu
01 Yorumla- +1 yıl
Kilo ile olmaz mı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBencil bir öküzle evlenmişsin maalesef
00 Yorumla
+1 yılanormal
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çözülebilir?
- +1 yıl
çözülmez benim gibi olmadığı aşikar benimle 2 gecede bir sevişecek bir karım olacak kendimi tutamaz her gece yaparım
Soran+1 yılYani isteksizliğin sebebi sorunları değil midir? Yan faktör kilo alması yorgun hissetmesi vs
- +1 yıl
:D ben 90 kilo 178 adamım 8 kez boşalmadan bırakmıyorum kilo olsaydı sorun ben 8 kez boşalamazdım gece boyunca
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Anormal durum acil kilo versin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmaz oyle sey
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşup anlatmalısın
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Sıkıntılardan dolayı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026