Ya kendini tatmin edemiyorsun ya da partnerin acemi ve kendini de zevk alacam boşalacam diye adepte edersen gecikme olmaya başlar kendini olaya vermen lazım
Kesinlikle ve kadın hemen benden soğudun mu seni tahrik etmiyormuyum diye söylenmeye başlıyor, uzunca zaman seks yaptığın her partner zamanla daha az tahrik etmeye başlıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ya kendini tatmin edemiyorsun ya da partnerin acemi ve kendini de zevk alacam boşalacam diye adepte edersen gecikme olmaya başlar kendini olaya vermen lazım
Bendede aynı sorun var ve seks anında dikkatim dağılıp sertlik kaybolabiliyor, en zoru seks anında konsantrasyonu sabşt tutabilmek
Erkeklerde sıkıntı ya kadında hani belli etmez felanda erkekte sertlik gidince direkt birleşim etkileniyor
Kesinlikle ve kadın hemen benden soğudun mu seni tahrik etmiyormuyum diye söylenmeye başlıyor, uzunca zaman seks yaptığın her partner zamanla daha az tahrik etmeye başlıyor
Odaklandığın nokta bitmek mi. Hatayı orada yapıyorsun
Canlı kanlı bişey seninle olursa o kadar uzun olmaz daha çabuk boşalırsın
İlişkiye girdigimdede aynı durum
O zaman tedavi olman lazım
Vucudunu iyi tanıman lazım ha ve zevk aldıgın noktayı iyi bilip odaklan Man lazım
bi masöre git sınırları sen belirle ve derler ya arkana yaslan ve tadını çıkar
Kendin mi bosalmaya calisiyorsun yoksa birisi tahrik edip bosaltmaya mi calisiyor? Bununla onun arasinda fark var cunku
İkisindede çok geç boşalıyorum ilişkideykende mastada
mastürbasyon. Yaparkende
Burdan anlatır mısın
Guvene bilirsin bana. Rahat konusmak istiyorum sadece burdan herkes gorur ve yorumum otomatin kaldirilir
21 santimli cocugu kirma bence
Knk santimle ne alakaa
Kanka cidden 10 dakikaya islatirim seni orgazm olursun. Ara sira yapiyorum boyle kultoun islakligi delirtiyor beni bence deneye biliriz
Kendini tatmin etmeyi tam beceremiyosun galiba
O da olabilir
Ama ilişkideykende aynı
Sana anafilaktik şok vereyim
Devamını getirirsen sonuca ulaşırsın
Yeterince kıvama gelmemişindir
Kesmiyordur. Bazen öyle gecikme olur
Bosaltacak biri lazm sana😉
işte sıkıntılı bir durum bu
Partnerim içinde mi kötü
yani sen boşalamazsan o boşalırsa sıkıntı
Azıcık su iç mastürbasyon yapmadan önce tamam