18 yaşındayım bugüne kadar elime erkek eli değmedi, lise zamanlarımda internet üzerinden konuştuğum kişiler oldu ama onlara karşı cinsel acıdan hicbir şey hissetmedim bile. Sanki bu sene cinsel dürtülerim birden tavan yaptı, bastıramıyorum da. Biriyle günlük iş konuşuyorum, acı olay konuşuyorum, din konuşuyorum felsefe konuşuyorum ama aklım hep cinsellikte, bir şekilde bağlıyorum arkadaşlarım da şikayet etmeye başladı bu durumdan. Kendimi inançlı olarak tanımlıyorum, eğer olur da sevgilim olursa ilişkiye girer miyim girmez miyim bilmiyorum, uzun vadede sevgili yapacagimi da zannetmiyorum. Ama neden bu kadar yükseldi cinsel isteğim? Afedersiniz sürekli ıslanıyorum günde birden fazla kez çamaşır degistiriyorum. Hatta başkasının ağzından biri biriyle opusmuş duyunca ıslandığım oluyor artık rahatsız olmaya başladım. Lütfen seviyeli bir şekilde bana nedenini açıklar mısınız, fazla cinsel bilgisi olan biri değilim
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her kadının libidosu değişiktir ve etkileyen faktörler de başkadır
Yaratılış vardır fiziki özellikleri duygusal birleşimi vs
Bazısı mazbut olur hiç bişe canı istemez bazısı senin gibi
Bunun yüksek olmasını bazen yediğin ictigin şeyler ve fiziksel özelliklerinden dolayı olabilir
Hayatında enerjini atacak bir yer yoksa spor vb biseler ile ugrasmiyorsan o enerjiyi atamazsın
Yediklerine dikkat et
Cips baharatlı yiyecekler vs kuruyemiş vb yağlı tüm yiyecekler seni azdiriyor olabilir. Dikkatle gözlemle kendini
Az uzak dur bunlardan
Spor yap
Dengelenir biraz
Islanmaya pek bişe yapamazsın ama debgelenince oda oturur biraz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tek sende var diye düşünmemelisin bu herkeste vardır ama bazıları içine atar hic belli etmezler ya da konuşmak istemezler cinsellik kötü ve iğrenç sanarlar. Cinsellik düşünmek doğaldır. Gidip yapacak değilsin, o noktayı sen karar vereceksin. Doğru kişi mi değil mi diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten en yüksek libido bu bakirelerde o yüzdendir sevişmek isteyen bir erkek varsa ve sevişmeyi çok seviyorsa ilk tercihi bakire olanlar çünkü doyumsuzlar özellikle oral yapmayı seven bir erkekse yüzüne oturtunca asla kalkmıyorlar
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. yani bu yaşlarda cinsel arzunun artması çok normal. bazı kişilerde bu yoğundur bazılarında daha az. sende yoğun belliki. bir süre böyle devam edecek ama çok azalmasını da bekleme.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar erkeklerden daha erken zamanda bu tarz olguları keşif etmeye başlarlar, senin bilincin ya da isteğin olmasa bile çok uzun süre kendini bu konularda bastırdıysanız ve etrafınıza bu konu ile alakalı herhangi bir bilgiye vakıf değil gibi davrandıysanız ya da bu bağlamda herhangi bir bireyden yaklaşım görmeyip sadece kendi kendinize bir şeyler yapmaya gayret ettiyseniz ondan ötürü oluyor olabilir. Sonuçta bu anatomik bir husus yani vücudunuz istemese bile belli başlı dönemlerde belli başlı şeyleri fazlasıyla üretiyor. Sağlıkçı olduğumdan ötürü bir kadının bu konuyla nasıl başa çıkacağı ile alakalı profesyonel bir yardım nasıl yapacağıma dair bir bilgim yok. Ama sitenin veteran "sanal s3x uzmanları" bu konuda size fazlasıyla yardımcı olurlar :)
10 Yorumla
+1 yılAllah-ü Teala biz insanlsti belirli ihtiyaçlar içerisinde yaratmıştır ve bu ihtiyaçların içerisinde cinsellik de var. Senin de zaten yaşım gelmiş en kısa zamanda bir erkek bulup onunla evlenmek lazım herhangi bir kimse seni almak istemiyor mu artık yaşın gelmiş?
Ha ben alayım istersen diyeceğim ama bu ancak sözde olur sen de bunu istemeyebilirdin ben evlenip bosandigim için de nedense kimse benimle evlenmeye yanaşmıyor 😥
Ki ben de dini inançlarına düşkün ve ibadetlerini yerine getirmeye çalışan bir insanım boşandım ve cinsel isteğimi tatmin etmek için mastürbasyon da yetmiyor bir yerden sonra ancak bir daha harama bulaşmak, başka kadınlara göre vesaire istemiyorum 😥00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zaten ilişkisi olmamış yaşamamış bizler en yüksek durumdayız bu normal büyüdükçe daha da artacak alışmalısın 🙂 etrafında seni uyaran cinsel objelerden konulardan görsellerden uzak durabilirsin biraz etkisi olur. Normalde mastürbasyon biraz hafifletir hiç yapmayayım diye direnenlerde inadına daha da sürekli cinsellik akla düşer
11 YorumlaBen de bu yaşıma kadar direndim ama artık sadece yüzeysel sevişmeyi düşünüyorum en azından bu tarz
02 Yorumla- +1 yıl
Kanka bence ilişkiye girmeden yüzeysel sevişme ile libido en azından rahatlatılabilir. Kafanda "nasıl olsa temas yaşayacam" rahatlığı olur, başka türlü aklında hep "yapmayacam" düşüncesi olunca istekte artıyor masta yöneliyor. Bu tarz ön sevişme şeyleri gayet iyi olurdu bence, ben bunu düşünmeye başladım, hiç ilişki yaşamadım henüz.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılLibido artisi gayet normal bir durum bunun en azindan anlik azalmasi icin kafani dagitman gerek ilgi alanlarina falan yonelmek gerek ya da yaomak istiyorsan mastürbasyon yaparak giderirsin ama bu sigara gibi tedavisi olaci olsunda bitsin kurtulayim diye bir sey degil maalesef
00 Yorumla
+1 yılKeşke her kız senin gibi istekli olsa ya, hiç bu kadar istekli biriyle karşılaşmadım. Bu istek gelince sextingle mastürbasyon yapabilirsin. Zevkli olur, çok ıslanman için de günlük ped öneririm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHormonların ve beynin olması gerektiği gibi çalışıyor. Bunun bakirelikle bir ilgisi yok ama bence de evlilik dışı bir ilişki yaşamamalısın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. bakireligin istegin az ya da cok olmasında etkisi yok
hatta ilişkiyi merak edersin hiç yapmadıgın için normalden faazla bile olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin gibiyim ama ben 26 oldum 😂 inan yaşamadıkça iyice artıyor günden güne. Cinsellik kadınların da temel ihtiyacı.
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç sevgilin oldu mu abla
Cevap sahibi+1 yılHayır maalesef olsa gene bir yaşanmışlığım olurdu hiç bir şey yaşamadım….
Yaş poncik yaş
Bütün mesele Yaşın
Boş bırakma kendini
Sürekli bir şeyler bulup oyalan00 Yorumla
+1 yılbenimde yüksek canım çok azgınım delice seks istiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. senin dizginlenmen 5 yıl sürer bu abazalıkla
00 Yorumla
+1 yılHormonel bir şey normal şeyler bunlar kendini rahatlat libidon yükselince
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Libidonun bakirelikle bı ilgisi yok ki
Bazı kadınlar istekliler aşırı bazısı degil00 YorumlaBütün sorun bakire olman eline erkek eli değmemiş olması zaten bir seyler yaşasan libidon düşecek zaten
00 YorumlaAğzından mı öbmüş? :)
15 Yorumla- +1 yıl
Fırattt😃
Soran+1 yılAğzından derken iki kişinin öpüştüğünü görmediğim halde üçüncü kişiden duymayı kastetmiştim çok yanlış yazmışım kfbekfbd
- +1 yıl
Shs ahah başka bir şeyden bahsetti
Gizli Üye(36-45)+1 yılLibidon yükselmiş baya. detaylı konuşmak lazım
00 Yorumla
+1 yılBeni her gece ateş basıyor. 😅
20 YorumlaCanım zamanın gelmiş evlenmelisin bir an önce
02 Yorumla
Soran+1 yılDur okuyom daha
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Vücudun eksik kalıyor çoğu zevkten demekki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. bakireliğin libido ile alakası yok
00 YorumlaSıcaktan libon yükselmiş ilişki istiyor çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBebeğim zamanın gelmiş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılTek bir sebebi var ve tek çağresii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çok istiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bakirelikle ilgisi yoktur
00 Yorumla
+1 yılBakire boz
00 YorumlaKendine gle
00 Yorumla
+1 yılBu yaşlarda normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüksek
00 Yorumla