Cinsel Yaşam Gribim çok hastayım ama libidom yükseliyor, neden acaba? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Ne alaka ki, millet hasta olunca canı istemez ben çıldırıyorum yaa😒😳🤔 Grip olmadan öncesi daha sakindim? Güncellemeler+1 yıl ... 😒😒😒 Gribim çok hastayım ama libidom yükseliyor, neden acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Noname6n Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Bende de oyle oluyo ya. Atesler icinde mastürbasyon yaptigim oluyo 0 0 Yorumla
Coloney0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bendede oluyor ates basio. mastürbasyon. yapinca rahatlayip atesim dusuo 0 1 Yorumla Coloney0606 +1 yıl Bekarmisin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sanki onu dusunmek iyi hissettiriyor gibi nir durum banada oldu bir ara. ama soylesem hastamisin ne ayak derler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal bende de oluyor sonrasında gusul alıyorum az daha iyi geliyor 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Garip. İnsanın aklına gelmez bile hastayken 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi ama Yorumla
yedi_ekim Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kullandığın ilaç var mı? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla yedi_ekim +1 yıl Regl dönemin yaklaşıyordur! Yorumla Soran +1 yıl Hayırr 15 gün var daha Yorumla yedi_ekim +1 yıl Tam İşte az kalmış. Ondan kaynaklı bir durum bu… Yorumla Soran +1 yıl Az mı kalmış 🤦♀️ yeni bitmiş oluyor rakam.. Yorumla yedi_ekim +1 yıl Pardon yeni bitmiş, işte ondan dolayı. Etkisi devam ediyor… Yorumla yedi_ekim +1 yıl Sesli klavyede oluyor bazen öyle yanlışlıklar. Burada geri çekemiyoruz olduğu gibi düşüyor yorum! Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Regli oluyon ikisi birden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 hafta var reglime.. O durumu ayırt edebilecek durumdayım.. Bu farklı? Yorumla İST34MLT44 +1 yıl O zaman azgınsın gece Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yardımcı olabilirimmmm, ateşini almayaaa 😈 0 1 Yorumla Clairvoyante +1 yıl Hala geçmediyse yardımcı olayım Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani normaldede istekli misin 0 0 Yorumla
kinkguy Takip Et Yoda Yaş: 53 +1 yıl Ilginc normalde nasilsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Normalde de iyi libidom ama bu regli öncesi gibi beni yordu.. Yorumla kinkguy +1 yıl Olsun guzel bence demekkinsagliklisin vucudun istiyo biseyler Yorumla Soran +1 yıl Geberiyorum yaw ne sağlıklısı.. Bu halde partnerim napsın beni. Bulaşıcı üstelik 😒😒 Yorumla kinkguy +1 yıl Durbi sakin ol bulasikcilwr insan degilmi salma kendini Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hormonları tetikledi galiba senin virüs 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sanki öyle bir şey oldu ama neden işte ki🤔🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belkide libidon yüksekti ve üzerine hasta oldun. Onu düşünmek ağrını sızını unutturuyor olabilir Yorumla Soran +1 yıl Hayır hasta olunca çoştum.. Hastalığa odaklanır millet boğazım ağrıyor burnum tıkalı halsizim kulaklarım çınlıyor... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni bi incelesin bilim insanları Yorumla Soran +1 yıl Olur söylerim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya asker adamım nobeteyim hatırlatma 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka.. Girme o zaman buraya Cevap sahibi +1 yıl 😔
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Banada böyle oluyor 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yaşın kaç? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bende de oyle oluyo ya. Atesler icinde mastürbasyon yaptigim oluyo
Bendede oluyor ates basio. mastürbasyon. yapinca rahatlayip atesim dusuo
Bekarmisin
sanki onu dusunmek iyi hissettiriyor gibi nir durum banada oldu bir ara. ama soylesem hastamisin ne ayak derler
Normal bende de oluyor sonrasında gusul alıyorum az daha iyi geliyor
Garip. İnsanın aklına gelmez bile hastayken
Dimi ama
Kullandığın ilaç var mı?
Hayır
Regl dönemin yaklaşıyordur!
Hayırr 15 gün var daha
Tam İşte az kalmış. Ondan kaynaklı bir durum bu…
Az mı kalmış 🤦♀️ yeni bitmiş oluyor rakam..
Pardon yeni bitmiş, işte ondan dolayı. Etkisi devam ediyor…
Sesli klavyede oluyor bazen öyle yanlışlıklar. Burada geri çekemiyoruz olduğu gibi düşüyor yorum!
Regli oluyon ikisi birden
2 hafta var reglime.. O durumu ayırt edebilecek durumdayım.. Bu farklı?
O zaman azgınsın gece
libido grip dinlemez
Çok kötü bir zamanlama djdjjs
Yardımcı olabilirimmmm, ateşini almayaaa 😈
Hala geçmediyse yardımcı olayım
Yani normaldede istekli misin
Ilginc normalde nasilsin
Normalde de iyi libidom ama bu regli öncesi gibi beni yordu..
Olsun guzel bence demekkinsagliklisin vucudun istiyo biseyler
Geberiyorum yaw ne sağlıklısı.. Bu halde partnerim napsın beni. Bulaşıcı üstelik 😒😒
Durbi sakin ol bulasikcilwr insan degilmi salma kendini
Hormonların kafayı yemiş
Hormonları tetikledi galiba senin virüs
Sanki öyle bir şey oldu ama neden işte ki🤔🤔
Belkide libidon yüksekti ve üzerine hasta oldun. Onu düşünmek ağrını sızını unutturuyor olabilir
Hayır hasta olunca çoştum.. Hastalığa odaklanır millet boğazım ağrıyor burnum tıkalı halsizim kulaklarım çınlıyor...
Seni bi incelesin bilim insanları
Olur söylerim
İlginç
İyileş s ikişelim sabaha kadar
Libido bu ne zmaan tavan yapacağı belli olmaz
Garip olan sensin gerçi grip olanda
😂 😂 😂 Yokmu partnerin :)
Ya asker adamım nobeteyim hatırlatma 😅
Ne alaka.. Girme o zaman buraya
😔
Banada böyle oluyor
Yaşın kaç?