Ramazan sebebiyle 1 ay sevişmicez sevgilim öyle istedi ben şeytana uydum aldattım onu dün gece çatır çatır ma pişmanlık duygusu var bende üzülüyorum kaç güne geçer bu ilk defa sevgilimi aldatıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Önünüze gelen her insanla beraber oluyorsunuz ordan ona öbüründen diğerine sonra kadın erkek herkesin adını kirletiyorsunuz birini sevip bişeyler yaşıyor sadakatli olabiliyorsanız ne ala ama yaptığınız edepsizliği ahlaksızlığı burada fişlemeyin örnek olmayın mübarek günün hatrına kısacası yok olun lütfen 🙏
01 Yorumla
Soran+1 yılkocam değil sonuçta evliysen asla aldatmam
En İyi Cevaplar
Ahahhaha gerçekten pişmanlık olsa çatır çatır yazmasın mdmdmmgfm bence sen kendi vicdan mastürbasyonunu gerçekleştiriyorsun. Hatta ramazan bitmeden bir daha aldatırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılilk defa oldu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
91Cevap
+1 yılbilmiyorum sonucta sevgi anlayista beslemesi gerekiyor boyle kucuk birseyde sabretmek yerine veya iftardan sonra seviselim gibi seyler demek yerine aldatmayi tercih etmen yanlis bahanen olmus gibi geldi bana
ben cok istersem ve o senin sevgilin gibi tepki gosterirse sansimi denerim bastan cikarmayi denerdim oyle kendini tutabilcegini sanmiyorum20 Yorumla
+1 yılO. pu olmuşsun ne pişmanlığı. Pişman olma. Karaktersizler pişman olmaz
114 Yorumla
Soran+1 yılilk defa oldu
- +1 yıl
İnşallah o da sana yapar o zaman.
- +1 yıl
Adamsın şöyle cevap yazan bir kadın yok surda aynen orspw olmuş hala ne düşünüyor çatır çatır yazıyor bide pişmanlık diyor seni doğuran ananın babanın ben
Cinsellik konusunda 801 cevap paylaştı. İyibokyedin 1 ay dursaydın olazmiydi böyle adami bulmussun. Sonra bütün erkekler ayni dersiniz. Biz bütünkizlarkasar deyince de kızmayin o zaman
20 Yorumla
+1 yılOlacak olan olmuş... kadin veya erkek biri seks isteyince diğeri istemezse aldatma normal sonuç ... aldatılan bunu hak ediyor... Hele bide sürekli oyle ise ara çok işe kesin
00 YorumlaSorularınız troll olabilir canınız sıkılıyor olabilir tamam da bu site de amip insan çok görüp görüp etkileniyorlar. Saygı duyup Ramazanı alet etmeyin bari şu trollünüze ya
00 Yorumla
+1 yılSenin unutman çok uzun sürmez gibi zaten bir kere aldıydan başkasının tadını bir daha vazgeçemezsin bile
40 YorumlaAnlatirken neden catir catir diyon nasil pişmanlik lan bu
11 Yorumla
Soran+1 yılfitness hocamdı yani çok keyif aldım napim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim sevgilim de öyle diyor istek gitgide artıyor dayanamayıp vereceğim birine o olacak qodoeo ama ben yapacağımı bilirim ona ilk kez buse atmayı düşünüyorum bugün yeni iç çamaşırlarımla
225 Yorumla- +1 yıl
Kime atacan nudeyi birde sen istiyon omu istemiyo seks
Cevap sahibi+1 yıl@Emrah198519851985 sevgilime atacağım görünce dayanamayacak biliyorum :)) isterse beklesin sonra bayram sonunu... Evet ben istiyorum o istemiyor ama ona sadece söyledim geçtim çok ısrar etmedim
- +1 yıl
Senin gibi istekli bulmuş neyi bekliyor nasıl bisey çamaşırlar peki
Cevap sahibi+1 yıl@Emrah198519851985 Tanga jartiyer felan ama hiç üstümde görmedi o tarz şeyler :)) evet buldu da kıymet bilse keşke
- +1 yıl
Tam zevkim tanga candır cannn kiymet biliyor evet banada senin gibi istekli gelmiyor hayy şansıma peki daha once oldumu seks ya da sevişme
- +1 yıl
Normal giyermisin tanga vs yoksa seks icinmi
Cevap sahibi+1 yıl@Emrah198519851985 evet oluyor hep ama ramazanda yok dedi o yüzden atacağım dayanamasın istesin diye qldkkwkw
Cevap sahibi+1 yıl@Emrah198519851985 Hayır normalde giymem tayt giyiyorsam bazen belki
- +1 yıl
Libido tavan senin belliki ama hakkin seninde rahatlamak akmak
- +1 yıl
Peki gene yok bayrama kadar yok yapmayalim derse napcan mastürbasyon mu oda yetmezki zaten senin gibi kadina
- +1 yıl
Konuşalım mi yazarmisin bana
- +1 yıl
Sorana bildirim gidiyordur istersen takip et konuşalım bu konuyu
Cevap sahibi+1 yıl@Emrah198519851985 yok almiyim sqlxkwk sanmıyorum dayanacağını ama derse ki yok aşkım ramazan bitsin tamam o bilir kendi başımın çaresine bakarımmm
Cevap sahibi+1 yıl@emreozk Oqkxkwkskek yok teşekkürler ona atayım ben
- +1 yıl
Çaresi ne peki aklinda ne var mastürbasyon mu
- +1 yıl
Takip edermisin ayrıntılı konuşalim
Cevap sahibi+1 yıl@Emrah198519851985 uzatma yeterli
- +1 yıl
tamam peki
Cevap sahibi+1 yıl@emreozk zaten vicdanım el vermez o da çok istekli olduğumu görünce bir şekilde çare bulur 1 haftadır bulusmadik ondan anlamadı istekli olduğumu :))
Çok kötüsün bide buna çözüm değil de sadece vicdan azabı azalsın diye soru sormuş... O. ro. spu seni
02 Yorumla
Soran+1 yılkocam mı sonuçta sevgili yani
- +1 yıl
Ya sen m. al ne. A. p tal bir insansın yaa senin fake olduğuna inanmıyorum çünkü fake birisi bile senin kadar ap. tal olamaz ya sen o çocuk ile birlikte bir çift olmadın mı arkadaşım? Ona sevgilim demiyormusun arkadaşım? Bumu senin sevgin bu mu senin aşkın? Bide kocam değil diyor Allah'ım deliricem bu gün sevgilini böyle rahatöa aldatıyorsan sen yarın öbür gün aynısını kocana da yaparsın or. o. spu k. ahpe seni
+1 yılGit "ben seni aldattim bundan oturu sana acik cek veriyorum sen de beni bir kez aldatabilirsin" de. Ise yarayacak. Kesin bilgi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonra da git allahim affet de dimi sen *minin hizmetçisi olmuşsun sevgi seni terk etmiş çocuğun günahına girdin helallik al çocugu oyalama senin yol belli zaten mide bulandırıcısiniz
08 Yorumla
Soran+1 yılkocam değil ki
Cevap sahibi+1 yılYa kocan olsun olmasın ahlak olmalı bir insanda iyi bir halt yapmış gibi çatır çatır diyorsun sen sonuçta o çocuğa bir ilgi gösteriyorsun herkesten farklı tutuyorsun illerdeki eş adayın konumuna geliyor olur olmaz Allah bilir ama diğerlerinden farklı oluyor tabi sen bunun disindasin ayrıca şimdi bunu yapacan evlenince neden yapması Allah uzak etsin senin gibileri
Soran+1 yılyoo töbe de evliysen aldatmam asla
Cevap sahibi+1 yılYa hadi ordan kardeşim lütfen ağzımı bozdurma çok duyduk böylelerini asaginiz zevk alsın diye bunu yapan onu da yapar millet mukabele oruç teravih derdinde sen manitan nasıl aldatirim derdindesin
Cevap sahibi+1 yılSon mesajımdır vesselam namaz kılacam
Soran+1 yılcinsellik konusunda ne işin var o zaman namaz kılıcakmış seni abaza seni
Cevap sahibi+1 yılYa insan bu kadar aptal olamaz burası fikir görüş belirtme yeri ben fikrimi belirttim a konusu b konusu sanane kendini üste çıkarmaya çalışma sg
Cevap sahibi+1 yılNerden kiviracagini şaşırdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatırken utanmadın mı?
Aldatan kadında olsa
Erkekte olsa net şekilde pisliktir.
Hiç tavizim yok böylelerine
Birde çatır çatır diyede anlatmış
Kesinlikle Çok kötüsün 🤢🤢04 Yorumla
Soran+1 yılkör müsün kocam değil o sadece sevgili. ortada söz yok bişi yok
Cevap sahibi+1 yılSevgilim Ramazan’da sevişmeyelim dedi diyorsun kendin
Sevgilini kocan yerine koymuşsun zaten.
Gerçi herkesin kocan yapmışsın o ayrı bir mesele.
Benimle kelime oyunu oynama
Senin kelimelerle döverim.
Git kumda oyna abisi hadi kış 🤫🥴
Soran+1 yılml mısın zina yapmayalım diye sevişmek istemedi sanki siz erkekler çok farklısınız
Cevap sahibi+1 yılTüm erkekler ve tüm kadınlar aynı değildir.
Elhamdulillah aldatmadım asla kimseyi
Ama aldatıldım.
Bana kelime oyunu yapma hadi başka kapıya hoşt.
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmuş bitmiş.. kapat bence konuyu,.. ya da ayrıl... hazır elinin altında manitada varken, ona takılırsın...
00 Yorumla
+1 yılBen de aldattım:))) keşke birbirimizi bulsaydık:) seks yapmayı seviyorum ama eşimin pek sevmiyo napim bende insanım libidom yüksek.
03 Yorumla- +1 yıl
Yazık sana utanmaz
- +1 yıl
Beyzaaa66 wtf?
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç zaman kaybetmemişşin maşallah bari biraz uyum saglayıp drenseydin yapçak bişey yok zamanla gecer umarım
00 Yorumla Ramazanda bari ara verin şu trollerinize. Suçu da şeytana atma boşuna.
Demek ki teşneymişsin de hemen birlikte olmuşsun.00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl1 hafta ile geçer
Ayrıca, bir kere aldatın onu, 2. ci sefer de yaparsın02 Yorumla
Soran+1 yılyok 4 yıldır ilk
- +1 yıl
Kaç sene kaldığınız soru sormadım
Aldattiğin anda. tamam herkes her insan hata yapar , yanlışlık oldu , en büyük yanlışlık sevgiline 1 ay boyunca seks yok... sende bir anda ıstekli olduğun için tutamadın kendine, sevgilin yerinde olsam af ederdim.
Arada diyom ya kadınlar, eşini, sevgilisini, partneri, seks vermezse başkasiyla seks alır
Fitnes hocanla başarılı cikmişsa, sevgilin evde olmadığı anda ve de seksin ortaya çıksa yine gidersin sonuçta bilmez..
Sevgilin olsaydım boş olduğumuz zamanda uzun ve doya doya yapardık, evde olmazsam bile başkasiyle yatmazsin
- Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla boyle kacamak hosuna giderse birakamazsin hep aldatirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılilk defa oldu
- +1 yıl
İste devami gelir mi o kisi seni isterse sende ya aslinda fena degildi deyip karsi koyamadan devam edersen
+1 yılYani boş ver kafana takmayacak bir yapın var gibi ondan devam et ya da bırak ve unut
12 Yorumla- +1 yıl
boş ver*
+1 yılŞeytanın suçu ne 🤣🤣🤣 ikinci boynuzlamana kadar geçer sonra pişman da olmazsın merak etme
00 Yorumla
+1 yılBir kaç kere daha aldat alışkanlık olur pişmanlık kalkar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer trol soru değilse (ki trol oldugunu düşünüyorum) sevgilin kendini Müslüman mı sanıyor acaba zkwjsjwjs sanki normalde günah değil de şimdi günah gibi davranmış. Bu ne biçim Müslümanlık
03 Yorumla- +1 yıl
Aldattım diyor sorun bu mu şimdi?
Cevap sahibi+1 yılAldatması bambaşka bir şey. Herkes bunun yanlış oldugunu düşünüyor zaten. Onda herkes hem fikir. Ama sevgilisinin sanki iyi bir Müslümanmış gibi rol yapması çok komik olmuş
- +1 yıl
O ayrı bir mesele ama aldatması gerekmiyor 1 ay sevgilisine saygı duyup dayanabilir
Catir catir diye tabir ettigine gore pişman olmadığın aşikar!
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayirda nasil bir ceserat nasil bulusma tanisma oluyor merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılSevgili değil de sen kendine f*ck bady ariyon bence amaç sadece cinselik sendeki
00 Yorumla
+1 yılHak etmiş ama iftardan sonra swvişebilirsiniz ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılTamam canım bende öyle yaptım aldattım şu an pişmanım waow
00 Yorumla
+1 yılAldattım derken ne boyutta bu aldatma orası çok önemli
00 YorumlaCinsellik konusunda 10b cevap paylaştı. Afferin kanka sizlerde geleceğin anne babası olcaksınız
00 YorumlaAmacınız pişmanlık duyacağınız bir olay değil, bayatlamış bir mizah yapmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin açından bakınca sen de haklısın aslında benimde partnerim anal denemek istiyor ama caiz olmadığı için yapmıyorum acaba böyle bı durum başima gelir mi diye düşünüyorum off kararsizim
00 Yorumla
+1 yılÇatır çatır mı iyiymiş 😅bize denk gelmez ki böylesi geçer geçer libidon yükselsin geçer
00 Yorumla
+1 yılRamazanda iftardan sonra serbest. Bir de oruç değilse yapılabilir. Sevgilin biraz tuhaf mis. Yaptığın doğru değil ama hak etmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yıloruç tutuyor sabah oruç akşam seks olur mu sence
- +1 yıl
Pek ala olur. İftar ile sahur arası serbest.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu sevgiline söyle sen de Rus kadınları gibi pazarlan ipreenç bir insnasın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPisman olma devam et ramazan haricindede sevismek gunah sevgilin sacmalamis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİftardan sonra yapılır aslında ne kasıyo bu erkekler de ya benımkıde öyle demiştı ama gecen dayanamayıp yazdı😂😂cazıbeme asla karsı koyamaz😂
21 Yorumla
+1 yılDaha dün bir bugün iki hemen geçmez pişmanlığın. Eğer aldatmaya meğilliysen sevgili yapma pişman olma. Ondan sonra istediğin kişiyle birlikte ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılilk defa aldattım
- +1 yıl
Bi kereden bişey olmazmı diyorsun? Sence son mu olucak doğru söyle bak, konuşmam
Bence bu üzüntü hiç geçmez ömür boyu acı çekersin, iyisi mi sen bi köprüden atlayıver de daha fazla acı çekme bence ✊
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılçatır çatır vurdurdun pişmanlık duygusu anlamsız bence
10 Yorumla
+1 yılHiç mi utanmıyorsun ya nefesinizi tutamıyorsunuz kimseyle sevgili olmayın gerçi sen sevgilini fb olarak görüyorsun ne denilir ki sana çok yazık
00 YorumlaKimle aldattın? Ve bu bir defayla sınırlı kalmaz devamı gelir muhtemelen.
01 Yorumla
Soran+1 yılnerden bilion
+1 yılboş ver pişmanlıgi sonuçta sevgilin istediginle üst kalk flört yap banada uğra ama 😅😅
00 Yorumla
+1 yılsenin ihtiyacindir ama bir erkek sevismiyelim demez
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş artık arkana bakma önünr bak cerim bari ramazan trne kadar devam etseydin
00 Yorumla
+1 yılPişmanlık önemli değil de karaktersizlik ayrı bir dert
00 YorumlaArtık bu yola girdin asla geçmez geçmesine fırsat vermezsin bunu aldatan bilir çatır çatır devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIftardan sahura serbest aslinda niye yapmak ismediyse iyi olmus ona hahahha
30 Yorumla
+1 yılSkişyorsun sonra şeytana uydum🤪
02 Yorumla
Soran+1 yıloynaşma diyelim buna
- +1 yıl
Bilmiyorum artık adını sen koy
Ona söylemeden geçmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılır 4 yıl emek verdim bu ilişkiye
- Cinsellik konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılSurekli aldatirsan pismanligin gecer
10 Yorumla Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çatır çatır ha. Devam et aldatmaya
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
üzülme geçmez tekrar aldatırsın
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi rezillerin suyu kurusada kurtulsak
00 Yorumla Aldatmaya devam et, daha 20 gün var.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğa söyle ben seni aldattım ayrılalım de
00 Yorumla
+1 yılSon pişmanlık işe yaramıyor
00 Yorumla
+1 yılHahaha😂😂sòyle sevgiline
00 YorumlaCinsellik konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gecer gecer bidaha yap
00 Yorumla
+1 yılOnu yapan pişmanlık duymaz kendini kandırma
00 Yorumla
+1 yıltrol konusunda kendını gelıstırmıssın aferın
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)