Sevgilim bir süredir cinsellik ima etmiyor? Ramazan’dan mı?

evet normalde her gün beni ne kadar sevdiğini beni istediğini söyleyen, foto atınca seni yerim felan diyen adam günlük muhabbet dışında bir şey demiyor bir haftadır. Normalde haftada veya 10 günde birlikte oluruz. 20 gün oldu son gecemize hiç lafını açmadı cinselliğin. (Ayrıca belirteyim sen hayatıma girdin gireli senle seks yapmak dışında mastürbasyon yapmaya bile ihtiyaç duymuyorum felan demişti, gayet de zevk alıyor yani sanmıyorum on seferle ilgili bir şey olduğunu) sadece geçen görüntülü konuşurken bir şey dedim Ramazan geçsin de gibisinden bir şey geveledi. Benden baya büyük yaş olarak bunu da diyim. İlgisi yine aynı gibi. sizce neden? Sadece Ramazan mı başka bir şey olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Tabiki bunları duyunca insanın aklına aldatma ihtimali geliyor ama %99,9 ihtimalle öyle bir şey yapamaz. Yani buna ihtiyacı yok açıkçası her anlamda onu mutlu etmek için bekleyen biri varken ve bunu da geçtim her saat haberleşiriz gün boyu her saat haberlesiriz illaki hatta ararız akşamları görüntülü konuşuruz, seni izlemek istiyorum der ben uyurum o izler bazı zamanlar telefon açık kalır ama her akşam mutlaka görüntülü görüşürüz
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi sahura kalkınca beni aramış birkaç güzel söz söyledi, performansında düşme var daha güzel şeyler söylerdin felan dedim şakasına. Şu ramazan bir geçsin performansı o zaman gör sen neler yapacağım felan dedi. Galiba bu ay boyunca bana ekmek çıkmayacak...
Sevgilim bir süredir cinsellik ima etmiyor? Ramazan’dan mı?