Güncellemeler
+1 yıl
Tabiki bunları duyunca insanın aklına aldatma ihtimali geliyor ama %99,9 ihtimalle öyle bir şey yapamaz. Yani buna ihtiyacı yok açıkçası her anlamda onu mutlu etmek için bekleyen biri varken ve bunu da geçtim her saat haberleşiriz gün boyu her saat haberlesiriz illaki hatta ararız akşamları görüntülü konuşuruz, seni izlemek istiyorum der ben uyurum o izler bazı zamanlar telefon açık kalır ama her akşam mutlaka görüntülü görüşürüz
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi sahura kalkınca beni aramış birkaç güzel söz söyledi, performansında düşme var daha güzel şeyler söylerdin felan dedim şakasına. Şu ramazan bir geçsin performansı o zaman gör sen neler yapacağım felan dedi. Galiba bu ay boyunca bana ekmek çıkmayacak...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kaç yaşında ki çok yaş farkı varsa farklı sebep olabilir
40 civarı, ne olabilir
Aldatıyordur
Ramazan sevgilinin şeytanlarıni zincire vurmuş ama ramazandan sonra ülkeyi terket 😂
umarım sadece ramazandandir ama iftar sahur arası yapsak olabilir yaaa
Olmaz günah günah 😂
😂😂
Ramazandan sonra ipleri salinca kaçacak delik ararsın az sık dişini 😂
Umarım ama o kaçacak delik arıyor normalde 😂
Ramazan günah diyedir o 😂
Biraz zaman ver , yaşı kaç ?
Verdim zaten şimdilik açmasını bekliyorum konuyu, 40
44 yaşındayım, 40 yaslar insanın iradesinin guclu olduğu yaslar. Ergen erkrk gjbi hemen etkilenmez.
Isyersen takip et ozelden detay yazayim.
Akşam buluşun kaç yaş var aranızda
yaş farkı çok boş ver onu da bilmiyorum normalde buluşan adam buluşmayı bile teklif etmiyor bu hafta, aramızda 2 km var altında araba ama görüntülü arıyor
Oruç tutuyorsa akşam yemekten sonra gelemiyor dur. Yoksa senin gibi birisini haftada 3-4 :)
Ya zaten ikşmizin de evi müsait değil o yüzden o sıklıkla yapamayız şu an maalesefki… ever yemekten sonra uyku felan çöküyor konuşuyoruz zaten gece full.
Arabada yaparsınız en azından diye söylemiş tim
Arabada her zaman yapılmazki yaa çok kendimizi tutamaynca ve otele gidemeyeceksek
Fileli çorap giyiyormusun
Hayır düz siyah tül çorap giyiyorum
Fileli çorap tayt tarzında olanı var. Bir sonraki sevişmeniz için ondan ak bir tane :)
Jartiyer takımı ve saten gecelik aldım sonraki sefer için
Bir sonrakine file çorap olsun ahahaaah aklımdaydı zaten
😋😋😋😋 senin şu adam ne şanslı ben olsam ramazan dinlemez :)) seni görmek isterdim
Biliyordur şansını umarım…
😂😂
Takip eder misin beni
seninkisi başka kuşların etini yemeye başlamış aşkım
Adam Bulmuş Çıtırı Götürüyor :D
Ya ramazandan ya da artık ilgisi kayboluyor
Konu ne
Cinsellik
Hiç anlamam 🤷
sıkıldı mı ki
Benden mi? Hiç sanmıyorum ona göre citirim resmen ve o da farkında hayran resmen çoğu açıdan bana. Öyle stabil ve sakin bir hayatımız ilişkimiz yok zaten. Sürekli cıvıl cıvıl biriyim vs ha cinsellikten sıkıldı diyorsan onu da hiç sanmıyorum çünkü normalde baya istekli
bal yiyen baldan usanırmış bence bu kadar abartma kendini
Hayır ama her gün her gün yaşasak doğru olabilir diyeceğim. Zaten 10 günde bir felan yapıyorduk. Tek gecede 5-6 kez. Benden etkilendiğini felan biliyorum kendi de söyler sana hayranım şöyle bayılıyorum suralarini görmeye dayanamiyorum vs. Hatta her buluşmamızda mecburen farklı otele felan gidiyorduk (ikimiz de ailemizle yaşıyoruz) beraber geçirdiğimiz her gecemiz yeni bir balayı gibi güzel ve heyecanlı oluyor felan der yani ne bileyim daha en son sefer böyle diyen adamın sıkılması zor ama belli olmaz. Bir gün bana aşık yatıp sabah sevmekten vazgeçmiş halde uyanabilir bile
demek ki o kadar da çekici değilsin
qkdkwk olabilir ben zaten cekiciyim demiyorum ama onun gözünde öyle olduğumu düşünüyorum
snmıyorum bence pek etkileyici değilsin biraz fizik yap
Komiksin kudur
Aldatiyor
Ne güzel derdin var
:((