Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de evlenmeden önce öyleydik. Evlenince düştü, düşmesinin sebebi ne sadece o ne sadece ben. Tekrarı bırak her gün de olmuyor ama zaten her gün de olmasını istemiyor insan bir süre sonra. O kadar tutku fazla :D Evlilikten önce her gün yapılamadığı için önceki günlerin acısı, sonraki günlerin de önden acısı çıkarıldığı için sayı fazla olabiliyor. Sonra dertler baş gösteriyor aman temizlikti yemekti iş yorgunluğuydu (önceden de iş yorgunluğu oluyor elbette ama sonuçta her gün görüşmüyorsunuz, evlendikten sonra her gün o yorgunluğun üstüne yatıyorsunuz yatağa) geçim derdiydi bilmem neydi. Belki bizde böyle olmuştur sadece bilemem tabii genellemeyeyim.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYetiyor ya. Yani hani bi gün kalkıp ikimizden biri şey demedi, ben tatmin olamıyorum ben kendimi doymuş hissetmiyorum vs. Hani bazı zamanlar (kafamızın rahat olduğu zamanlar :D) fazla da olabiliyor ama 5 dakikada oldu bittiye getirmediğimiz sürece haftada 3-4 de yetiyor açıkçası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. 8 mi çok fazla ama günlük rutine binerse azalır bir sonraki günün yapılacağı düşüncesinin verdiği rahatlık ile
14 YorumlaHergün yapacağınız için o kadar tekrara ihtiyaç duymazsınız
18 Yorumla- +1 yıl
Vallahi tek mantıklı cevabı sen verdin. Teşekkür ederim. Hala herkes performansla alakalı tüm sorduğum sorularda olduğu gibi küfür etmekle meşgul. Uyduruyorsunlar bilmem neler. Vallahi acıyorum bu insanlara. Bu çoğu Türk kadınıyla ilgili arkasını dönüp yatan, isteksiz, hep başı ağrıyan imajı veren kadınları çok hak ediyorlar aslında onu görüyorum. Onlara layıklar yani. Performanslar o kadar yerlerde ki başkasına ait olan bir performansı abartmamın çok saçma olduğunu göremiyorlar.
- +1 yıl
Yani birbirimizin ilkiyiz. Öyle çok kadın elden geçirmiş adamın performansı tabiki de aynı düzeyde olmaz. İstekliliği de aynı düzeyde olmaz. Karşılıklı etkileşim meselesi. O iyi dayanıyor ve üçten sonrasını benim için yapıyor, ee bende kaldırıp gaza getirebiliyorum demek ki tekrar tekrar.
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSız 8 tekrar nasıl yapıyorsunuz tahriş olmadan evlnınce sıkıntılar cekersınız aşırı ısteklısınız sizn gibi istekliler sıkıntılar cekıyor bır kacıyla sohbet ettım
03 Yorumla- +1 yıl
Cok fenalar gördım beşıncıde tahriş oldu pes ettiler sen cok ıyısinde koca dayanmaz sana 🙂🙂
+1 yılEvlenince evet azalacaktir tekrar sayısı, hatta zamanla her gün yasanmamaya da başlanır. Bu durum seni etkiler tabiki.
010 Yorumla- +1 yıl
Evli değilim, ancak cevremde birçok ciftten bildiğim, bu uygulamda bulunduğum yaklaşık 3 yildan beri kadinlardan birçok kez gördüğüm sorular bu yönde
- +1 yıl
Mesele sadece bu olmuyor sanırım. Birbirinden, monoton cinsellikten de sıkılabiliyor insanlar
- +1 yıl
Bu çok güzel tabiki, eşininde aynı durumda olması gerekir, insanı soğutan diğer bir nokta aynı partner olabiliyor
- +1 yıl
Bu benim fikrim değil, dediğim gibi, çevremde çok kiside gördüm, burada ne kadar süredir bulunuyorsun bilmiyorum ama, inan bana burada da çok gördüm
- +1 yıl
Kendi düşüncem tek eşliligin insan doğasına aykırı oluşu, bu yaşıma kadar da sırf bu yüzden evlenmedim. Ama yukarda yazdığım şey tamamen okuduğum ve bana anlatılanlardan kaynaklı. Benim tek eşliligi dusunmememdeki en büyük etken ayrıca bu okuduklarım ve anlatılanlar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyni ten olarak aliskanlik olunca sogukluk gelir ama ten uyumu varsa bitkinlik olmuyor
011 Yorumla- +1 yıl
Gelebilir artik o tene iste organa alisik oluyor vs bilirsin bitkinlik ya da alismislik geliyor
- +1 yıl
Sanki ufaktan gidilecek gibi de biz daha bakir kaldik o kötü oldu 😂😂
- +1 yıl
Yola girmek mi gerekiyor bazi seyleri bilmek icin
- +1 yıl
Erkekleri tanimak deneyimle gecmez ama sen bilirsin
- +1 yıl
Erkekler erkekleri tanirlar tipki kadinlar nasil birbirini iyi taniyorsa
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8 keremi.. benle 8 kere yapsan 2 gun yerınden kalkamazsın ya:) seninki cok erken bosalıyo sanırım
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnasıl yanı nerdeyse her postada saat basımı suruyor
Cevap sahibi+1 yıldikkat et sureklı 8 posta atarsa ilerde saglık sorunları baslar kalkmaz haberin olsun:) bu kadar yuklenmesin
Cevap sahibi+1 yılsureler tabi uzar.. ama dediğim gibi belli bi yaşdan sonra zor kalkar.. sende baska birilerini bulursun doyamazsın.. anladıgım kadarıyla doyumsuzsun
Cevap sahibi+1 yılbazı insanların cok yapmamalarının sebebi saglıklarını dusundukleri için ilerde sorun olmasın diye.. senin sevgilin 8 atmaya devam ederse ilerde 1 posta atarken zorlanıcak.. ben sabaha kadar sana 10 postada atarım ama bu bi marifet değil
Cevap sahibi+1 yılsaglıga zararlı demedim.. ilerde sorun yaşar dedim.. herseyin fazlası insan bedenini etkiler..8 kere bosaldıgında 3 den sonra sperm bile gelmez.. insan kendini zorluyo cunku
Gizli Üye(25-29)+1 yılkimin için 8 tekrar 🤔
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyleyse soruya dönelim ilk zamanki darlığı kayboluyor onun haricinde sorun yok
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 tekrar ne aw ip mi atlıyosunuz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTavsanlarda olur oyle sayısı çoktur ama kısa sürer
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence senin bazı travmaların var. Bu yüzden o cevapların arayışındasın
Cevap sahibi+1 yılYok çok kişiyle birlikte oldugunu söylemedim. Sadece partnerinle, cinsel ilişki konusunda netleştiremediğin ve bize aktaramadığın sıkıntılar olduğunu düşündüm. Yanılıyor da olabilirim tabii ki.
Cevap sahibi+1 yılVe bir not düşeyim. Gerçek anlamda rahatlayan bir kadın, pamuk gibi seker gibi bir kadın olur. Bu kadar stresli ve gergin olmaz. Kendine iyi bak tavşancık
- +1 yıl
Allah aşkına performanslar hep yerlerde burada gördüğüm. Bizim rekorumuz 13, 8'in aşağısına düşmeyiz. Hiçbir sınırım yok, sorunumuz yok, hiperaktifiz, ateşliyiz. Daha ne istenebilir ki? Beni sinirlendiren acaba cinsel hayatım mı burada sizlerin yazdığı saçmalıklar mı bi dönde bak. Beyin nakli olsa sana yaptıracağım.
Cevap sahibi+1 yılSadece sakin ol bu madar gerginlik ve sinir sadece kendine zarar verir. Bana bir etkisi olmaz. Be relax. Calm honey
Cevap sahibi+1 yılBen nette atıp tutmam. Test sürüşüne çıkmak bedava
Cevap sahibi+1 yılKonuyu çevirme.
Cevap sahibi+1 yılBu şaçma sohbeti sonlandıralım artık bence. Beni de salarsan uzatmazsan sevinirim. Kendine iyi bak.
Cevap sahibi+1 yılSayet istiyorsan psikolojik danısmanlık veririm. Seans ücretinde kolaylık sağlarım. Söz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz ile ayrıldınız mi
01 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünmüyorum
01 Yorumla8 tekrar mi, yahya baba çeşmesi mi ula bu
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEtkiler
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPortakalı soymadan içinden ne çıkar bilemezsin:)
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. maşallah :)
08 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar