Evlendikten sonra veya evlilik süresi içerisinde "aynı kişiyle" cinsel hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu?

Biz ayrı evlerde yaşadığımız için çok sık yapamıyoruz ve yaptığımızda da 8 tekrarın altına düşmüyoruz. Evlendikten sonra her gün yapma imkanımız olacağı için tekrar sayısı düşecek. Sadece bir kere çok yorgun olduğu için 4 tekrara düştük ve bana yeterli gelmedi tabiki. Evlendikten sonra tekrarların düşmesi beni olumsuz etkiler mi yoksa nasılsa her gün yapabiliriz diye tolere edilir mi kafamda deli sorular...
Güncellemeler
+1 yıl
Hala herkes performansla alakalı tüm sorduğum sorularda olduğu gibi küfür etmekle meşgul. Uyduruyorsunlar bilmem neler. Vallahi acıyorum bu insanlara. Bu çoğu Türk kadınıyla ilgili arkasını dönüp yatan, isteksiz, hep başı ağrıyan imajı veren kadınları çok hak ediyorsunuz aslında onu görüyorum. Tam onlara layıksınız. Benim gibi ateşli kadınları sizin gibi vasatlar doyuramaz.
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçek hayattaki performansları o kadar yerlerde ki başkasına ait olan bir performansı abartmamın ne kadar saçma olacağının farkında bile değilsiniz. Sizlere sadece acıyorum. :))
Evlendikten sonra veya evlilik süresi içerisinde "aynı kişiyle" cinsel hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu?