Doğum olunca eski darlık özelliği kayboldu mu yine çocuk olunca ön sevişmeler kısa mı olmaya başladı arada gelip ben annemin yanında yatıcam dediğinde neler yaptınız :) gibi gibi şeyler
Cevabın nedir?
+1 yılÇocuk, evli çiftlerde cinsel hayatı olumlu yönde etkiler. Çıt çıkarmamaya çalışmak, yakalanmamak vs tarzı şeyler bir çeşit fanteziye dönüşür. Dünya genelinde araştırılmış bir gerçek 😊
21 Yorumla- +1 yıl
Kaç senelik evlisin?
+1 yılkocan anlayışlı ise eskisinden daha güzel olur özlersiniz vs vs ama darlık konusunu bilemicem burda bebeğin kilosu falan önemli hangi doğum yöntemi yapılacak falan
00 Yorumla
hamilelikte 3. aydan sonra bitti doğumdan sonra malum loğusalık beklendi şimdi yeni yeni ısınmaya başladık bebekten vakit kaldıkça
014 Yorumla
Soran+1 yılhımm nasıl sıkıntılar oluşuyor mesela bir de normal doğum mu oldu darlık durumu bozuldu mu
Soran+1 yılön sevişmeler daha mı kısa olmaya başladı tam da iş üzerindeyken bebek ağlayınca ne yapıyorsun 5 dk dan bir şey olmaz mı diyorsunuz yoksa onu sakinleştirelim sonra bir de şu var ya 2 saate yakın susmazsa :)
Soran+1 yılAllah muhabbetinizi arttırsın o zaman bebeğiniz de sağlıklı bir şekilde büyüsün valla ben bekarım hala bakalım ne zaman evlenicez bir merak sordum bakalım neler yapıyor evliler diye :) teşekkür ederim anlattığınız için
Soran+1 yıleeeh öğrenelim şimdiden bir şeyleri tecrübe olsun dimi :)
Soran+1 yılbir şey daha sorucam 3. aydan sonra cinsellik olmadı dediniz hiç ihanet aklınızdan geçti mi bir de hani hiç mi bir şey olmadı sevişme gibi şahsen diyelim sağlık sorunu oldu olmadı eşimi ihmal etmemeye çalışıcam hiç olmazsa oral yaparak rahatlatmaya çalışıcam
Soran+1 yılAnladım aldatmam dediğinizde fantazi bağı nedir zorlandıktan sonra ne oldu
Soran+1 yılyok özelden yazmak istemiyorum neyse teşekkür ederim
+1 yılHiç değişmez artar bu sonuçta bir ihtiyaç çocuk gelsede yanımıza uyuduktan sonra devam
08 Yorumla
Soran+1 yılöyle nasıl devam onun yanında mı yoksa başka yerde mi :)
- +1 yıl
o uyumuş olur zaten başka odaya geçerim sabaha kadar devam ondan sonra özele gelsene
Soran+1 yılevlisiniz özele davet etmeniz hiç hoş değil
- +1 yıl
bekarim evli olsam burda olmam
Soran+1 yılbekar olup çocuklu nasıl oluyor boşandınız mı
- +1 yıl
Eşimi kaybettim bayan
Soran+1 yılöylemi Allah rahmet eylesin inş üzüldüm
- +1 yıl
teşekkür ederim allah razı olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçükken sorun olmuyoda biraz büyüyünce evet kapıya kilit tamam
04 Yorumla
Soran+1 yılbaşka neler yaşadınız anlatırmısın canım bir de normal doğum olunca darlık durumu bozuluyor mu
Cevap sahibi+1 yılBenimkiler bacadan cıktı yAni sezeryan hala eskisi gibiymiş eşim bazen bu konuda iltifat eder 🙈 tabi eskisi gibi rahat olamıyoruz gürültü açısından ama birbirimizi ihmal etmiyoruz mutluyuz 😊😊
Soran+1 yılAllah muhabbetinizi daim etsin inşAllah
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim darısı sana 😊
+1 yılfırsatları değerlendirmeyi en iyi bu dönemler gösterir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşka neler oldu bir de eski darlık bozuldu mu
- +1 yıl
darlık bozulsun önemsiz önemli olan şehvet bozulmasın :) şehvette her durumda her yerde her zaman karşı tarafa aktarabileceğin birşey eğer kaybetmediysen :)
çocuğuna bunu sen öğreteceksin yanlış olduğunu felan anlatacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal doğumdan sonra daraltıp dikiyorlar ve eskisinden daha güzel oluyor emin ol
00 Yorumladeğişiyor eskisi gibi olmuyor tabiki
08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl değişiklikler
Soran+1 yılişte nasıl zorluklar
Soran+1 yılnasıl zevk vermiyor darlık bozulduğu için mi
Soran+1 yılo zaman neden zevk almıyorsunuz onu anlamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılvajina daralır zamanla hanımefendi
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğişiklik olmadı yani evlimisiniz?
- +1 yıl
bekarım hanımefendi ama bu penise göre değişir birde bayana göre değişir bazı bayanlar biliyorsunuz doğum yapsada formunu koruyor
Cocuga yakalanma korkusu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Bilmem sen soyle 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZannetmem azalacağını
10 Yorumlasenin değişiklik oldu mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin degisti galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldarlaşma olmuyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz