Sevişemk hayatinizi degistirdi mi
ya da çocuk sahibi olmak
Sevişemk hayatinizi degistirdi mi
ya da çocuk sahibi olmak
Evlenip cinsel hayat yaşamak. Bir insanın hayatında hiç bir şey değiştirmez. Değiştiren var ise de ne bilem. Çocuk sahibi olmak ise çok şey değiştiriyor. Öncelikle ilk defa ciddi bir sorumluk sahibi olduğunun farkına varıyorsun. Kendinden önce onun istek ve yaşam koşullarını düşünüyorsun. İş hayatında olsun sosyal hayatta olsun. Bir karar alır iken onların da nasıl etkileneceğini düşünerek kararlar alıyorsun.
Hayatın değişmesi veya değişmemesi tamamen insanın bakış açısı ile ilgili. Eğer değişmesini istiyorsan bunu evlenmeden de yapabilirsin. Değişimi gökten zembille inmesini bekleme. Değişim içinde yani duygu düşüncelerinde bakış açında. her şey sende başlar ve sende biter.
Yeni evlenenler var her gece her gece yapıyorlar diye evliliğin böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim diye isyan etmiş çok güldüm kimsenin hayatının değiştiği yok herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor bazı değişiklikler hariç tabi
Evlendim boşandım knk sevişmek sadece evliliği uzatıyor bı yerden sonra oda artık sarmiyor bitiyor ki zaten öyle oldu 4 yıllık evlilik bitti 🥺 1 sene oldu sevişmek herşeyi değiştirmiyor
Cevap
26Cevap
Güzel yönde değişir.
Ewtt 27 de evlendim, saçlarım vardı şu anda saçım yok.2 tane çok iyi çocuğun var , çocuk için evlilik çok süper eş için degil
İnsan kendini değiştirmediği sürece evlilik insanı değiştiremez bence..🙃
sevismenin etkisi buyuk oluyodur bence
Ya yok be bi kızla sevişmek beni ne kadar değiştirebilirki 😂
Sevişmek de sevismek de sevismek beş dk sürtünme haz bitti bakire olanlar bunu merak ediyor çok büyük zevk aliyormusuz oluyoruz içi çok sicakda yaniyor da abartiyorlar su film sektörü o olmasa kadar abartılı ak degil deneyimli bı erkek olarak bu arkadaşımıza öneri veriyim bence git dul koca bul benim gibi 😊
5 dk Lik şey hayat değiştirmez işte 😌
Kaç yaşında evlendin?
Tam benim yaşımdayken evlenmişsin ben 20 yaşındayım şu an
Yo yok evlenmeyi dusunmuyom en azından şimdilik hele 30 a doğur olabilir 😌
Evladını büyüt abi nidecen bosandiysan bitmiştir ne olacak anlaşamıyorsan ayrilmissin bitmiş sen kizina odaklan onun geleceği için
Özel değilse anlatırmısın abi nedenini
Kizim var en son eşimle telefonlastik ağladı falan dedim hem boşanmak işte hem dönmeye çalış valla kanka bu kadınlar ruh hastası beyinleri fakrli çalışıyor ve anlayamazsın öyle bı kötü durumda olmadı ne yaptıysak olmadı uyusmadi fikirler düşünceler olmayınca bitti 🥺 ama iyi oldu kötü surecde aradı bosandikda aradı çocuğum özledim su bu derken yakınlaşmalar oluyor iki derede kaldım bı daha onla olmakda istemiyorumda
Olsun abi hayırlısı buymuş demekki hakkında hayırlısı olsun
En kotu huyum alkol ve kafa yapici maddeler işte zararım da yok akşam içer sabah kalkarım giderim ise yani kimssnin ne malında ne namusunda Allah'a şükür baktım mana arıyor test yaptırdık ben o gün bir gün önce bilerek madde çektim cigara işte pozitif çıkınca boşanma süreci başladı kurtuldum aslında simdi arkam geziyor deli mıdır nedir bu?
Yinede uzak durmaya calis alkolden falan abi zararlı sağlığına kızın için uzak dur
Evliyken çok güzel geçerdi zamanımız. Rahmetli gidince ışıklar söndü.
Öyle bir değişiyorki burada yazmaya başlasak sabaha kadar bitmez dene gör
Evlendikten sonra değişti çocuk olunca yine değişti.
Bizde bir kız çalışıyor yaşı 21 kızı da dairede 1.5 yaşında ikisi beraber büyüyor
Daha evlenmedim ama evcimen birisi olarak evlenince hayatım düzene girer sanırım
Baba ol ak dünyada tarifi olmayan bişey. Ama evliliği tarif edemem
Evlenmeden sevişmesin kimse
Bilmiyorum olunca soylerim
Evlen artik şu meraklarin bi bitsin yahu:)
Sevismek nasi degistirebilir hayati?
Evlenmedim bilmiyorum 😂
Başları göğe ermiş öyle dediler.
Muhtemelen altüst olur
Çocuk olana kadar daha keyifli sonrası bambaşka
Bekarım ben
Daha evlenmedim
hic bilemicem
Biz hâlâ tek tabanca
Henüz evlenmedim
Mutlaka değiştiriyordur
Değişir