yani yapılmadık denenmedik şey kalmamış. ben ise hayatımda sadece opmekten baska bisey yasamadım. bu evlilik için sorun olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu soruyu cevaplaması gereken tek kişi sensin. Sizin ilişkiniz, sen rahatsız oluyor musun bundan? Kendi içine dönüp bak gerçekten. Olmuyorsan devam, oluyorsan bir noktada sorun çıkabilir. Ama her türlü bu ilişkinin taraflarını ilgilendiren bir durum. Bu arada benim de erkek arkadaşım benden daha tecrübeli, ben bütün ilklerimi onunla yaşadım. Bu konuyu da etraflıca düşündüm. Ben de onun ilki olmak ister miydim, evet isterdim. Ama bu beni ondan vazgeçirecek bir neden olmadı. Sonuçta şuanda içten bağlı olduğu ve gerçekten değer verdiği sevgilisi benim. Bu yüzden çok güzel giden bir ilişkimiz var. Eğer gerçekten sorun etseydim zaten bu konu üzerinden sürekli tatsızlık, tartışma çıkardı. Sen de bunun böyle olup olmayacağını göz önünde bulundurarak bir seçim yapabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSorundur. Şu zinayı normalleştirmeyin artık. Bu millet kendi kendini bitiriyor, farkında değil. Kendinize gelin artık.
Erkek yapar, kadın yapamaz zihniyeti ise başlı başına çelişkidir, saçmalıktır. Erkek erkeğe mi yapıyorsunuz?
Tecrübelidir diyen zihniyet ise evliliği tek gece, günü birlik ilişkiden ibaret sanıyor. Bu da apayrı bir kafa.
Temiz olan temizle... Ne demek bu? Eğer gerçekten yürekten samimi ve sadık pişman olup tövbe etmiş ise Allah katında temiz olabilir. Bu durumu kaldırabilirsen eğer kabul et. Ama erkek adamım, yaparım, sen yoktun, ne var bunda gibisinden diyorsa rezil adamın tekidir, kabul etme derim.
Yav Allah için sabredin artık. Yaşamayan insan kalmadı neredeyse. Kendinize gelin. İyi düşün, bu durumu kaldırmak zorunda değilsin.016 Yorumla
Soran+1 yılpeki tam olarka onu yapmadıysa ama o aşamaya kadar olan her şeyi yptıysa
- +1 yıl
Ben sadece vajinal penetrasyondan bahsetmiyorum. Bazı uyanıklar a nal, o ral, sev işme vs her şeyi yaşıyor sadece vajinal penetrasyon dediğimiz malum bölgeyi bırakıyor ki hem bakir bakireyim diyebilmek (!) için hem de başlarına bir iş gelmesin diye. Benim için boştur. Cinselliğin her türlüsü benim için aynıdır, önemlidir.
- +1 yıl
Sadece kendilerini kandııryorlar ama. İlahi adalete bırakıyorum.
Soran+1 yılher şeyi yaptım ama onu yapmadım dedi
- +1 yıl
E tamam işte en sonki yazdığım şeye geliyor. Allah'a samimi ve sadık tövbe etmiş ise kabul edebilirsin -kaldırabilirsen- , onun dışında kendi değerinin farkına var.
- +1 yıl
Niye onu yapmamış? Yatakta zevkin dibini yaşıcaksın ama orayı bırakıcaksın. Bakir/bakireyim diyebilmek için veya yanlışlıkla çocuk olmasın diye. Ben başka bir sebep bulamadım. Varsa bilmek isterim.
Soran+1 yılnapıcam ben peki kafam çok karışık. hani onu yargılamıyorum herkes hata yapabilir. ama ilerde bunlar sorun olur gibi geliyor.
- +1 yıl
Ben tekrarlıyorum son kez çünkü artık millet ne var bunda diyor, pişman da değil... Eğer Allah'a karşı samimi, yürekten, sadık bir şekilde tövbe etmiş ise temizdir inşallah. Bu durumda sana kaldı her şey. Allah'ın affettiğine kimse bir şey diyemez
- +1 yıl
Ama samimi ve sadık tövbe yoksa sen yoktun, ne var bunda, en azından söyledim gibisinden bu durumu normalleştiriyorsa kabul etmemelisin.
Soran+1 yılneyse kesicem konuşmayı zaten biraha kimseyle konuşmıcam hep aynı şey oluyo
- +1 yıl
Aşka küsme. Sadece tanırken, severken kalbinin yanında aklın da olsun. Akıl kalp yanyana olsun. Ne istediğini çok iyi bil. Ciddi ilişki istiyordan daha flört aşamasında uygun dil ile geçmişini sor. Kimse de kusura bakmasın. Sor. Hakkındır.
- +1 yıl
Aşka küsme gizli üye :) Birgün olur, beklediğime değdi dersin.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim hep üzülüyorum ama bi gün umarım her şey için değer. vakit ayırıp bana yardım ettiğin için teşekkürler
- +1 yıl
Ne istiyorsan sadece Allah'tan iste ki ararken yollarda harap olmayasın. Bizler kendimizden sorumluyuz, nasibimiz Allah'a kaldı.
- +1 yıl
Rica ederiiimm
Soran+1 yılaylar sonra soruma denk geldim ve bu sorudaki kişiyle konuşmayı keseli de aylar oldu 😅😅 tekrar teşekkürler yorum için
Sen sorun etmeyeceksin sorun olmaz fakat bir gün karşına bu durum çıksa dahi. Her şeyi nasıl yaşıyorlar anlamış değilim. Bir biz kaldık demek ki saf. 😀 Benimde umudum yok bu yönde, yaşamamış birini bulmak gibi. Kör topal kendimle kalacak gibiyim.
00 Yorumla
+1 yılO erkeğe sormalısın? Ondan önce sen herkesle, her şeyi yaşamış olsaydın, seni kabul eder miydi? Nasıl hissederdi? Bu soruyu ona sor ve ne cevap vereceğini özellikle bekle. Sorun olmazdı derse eğer sana söylenmiş en büyük yalandır bu
03 Yorumla
Soran+1 yılsorun olmazdı dedi
- +1 yıl
Bence sahtekarlık yapıyor
- +1 yıl
Üzgünüm ağır bir cümle ama öyle
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
58Cevap
Kafaya takmayacaksın çünkü bir şeyler yaşamamış erkek ne yazık ki yokk
01 Yorumla- +1 yıl
Ben varım ya
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aslında sorun değildir niye sorun olsun
00 Yorumla 
Benim için bir ilişkide karşı tarafın benden önceki hayatı, cinsel tecrübeleri, sevdiği kadınlar vs. Bunların hiçbiri kriter değil, benimleyken bana sadıksa, değer veriyor ve sevdiğini hissettiriyorsa bu yeterlidir fakat herkesin yaşam tarzı, düşünce yapısı, ahlak anlayışı ve beklentileri farklıdır. Bunun kararını verecek olan da sensin, iyice düşün bu durum seni huzursuz eder mi, mutsuz olmana sebep olabilir mi vs. İyice ölç tart, kendine göre bir karar ver. Başkalarının yaklaşımını benimsemek pek mantıklı değil ki bu sorunun zaten nesnel bir cevabı yok.
25 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraf müthiş ahahahah
- +1 yıl
Hangi karikatür acaba?
- +1 yıl
Karikatür kitabından bir kesit sanmıştım shshjs pardon.
Ben bu durumun sorun olabildiğine çok kez şahit oldum. İnsan normalde bir duygu beklemediği kişiyi ödemez bile. Ancak beynindeki bu zinciri kırınca birlikte olduğu kişinin nasıl birisi olduğu, kim olduğu, nelere değer verdiği gibi özelliklerin bir önemi kalmıyor maalesef. Önemli olan senle evlendiğinde muhakkak tartışacaksınız ve zorlanacaksınız. O durumdayken seni çok rahat aldatabilir mi? Benim arkadaşlarım aldattı. Çünkü olayı kendi kafalarında çok rahatça normalleştirebiliyorlar. Hissiz bir cinsellik onlar için çok farklı olmuyor. Evlenince herşeye tövbe eden arkadaşımda oldu. Diyeceğim o ki kişiden kişiye değişmekle birlikte bu durum senin kabullenmen ile ilgilidir.
20 Yorumla
+1 yılİnsanlar bir şeyler yaşar ve biter. Bu bir sorun olmamalı. Bazı insanlar hayatı hızlı yaşar ve doyar. Sonradan ne kalp kırar, ne ihanet ister. Çünkü bıkmıştır o hızlı hayat içinde gördüklerinden.
Ciddi bir şey ister hale gelir. Geri kalan her şey önemsizdir.10 Yorumla
+1 yılBak sende biseyler yasamissin öpüşmede olsa bu eğer gerçekten seviyorsan sorun değil ve tabii senide gercketn sevdiğinden eminsen başkalarina gitmiceginden eminsen bunları söylüyorum çünkü aynısı benim hayatımda da var her şeyi yaşamış ama şu an eminim beni sevdiğine ve onu kisitliyorumda sevmese umrunda olmaz giderdi geleceğine bak yani
10 Yorumlaadam anasının gözüymüş :) zevk aldırır sana tatmin eder konuşmayı da iyi beceririr :)
bir gece senin ismini değilde başka kadını sayıklayabilir :)
değer sevgililerinden ayrılmadan önce de onlar da senin gibiyidi :)
ama onları da kullanıp bıraktı yarın seni de bırakmayacağı ne malum :)00 Yorumla
+1 yılNe tuhafsınız sahiden böyle şeyler nerden gelir aklınıza anlamam ben yaşanmışlıklarla alakası yok bunun sen onu anliyorsan oda seni anlıyorsa sorun ne sen bunlara dikkat edeceğine o kişi ile bir omur gecermi diyeceğine gelmis ben bisiler yaşamadım ama sevgilim yaşamış evlilikte sorun olur mu zaten evlilikte cinsellikten ibaret ya diğer şeylerin bir önemi yok
00 Yorumlabu sana kalmış bir tercih kendini onun yanında mutlu hissediyorsan o tecrübelerini seninle paylaşacaktır eksiklik hissettirmeyecektir yalnız birtakım kıskançlık krizleri geçirebilirsin hani insan her ne kadar aman canım o benden önce de kaldı dese de bazı şeyler bazı insanlarla bütünleşmiş oluyor onu anımsaması yorabilir
08 Yorumla- +1 yıl
Aysen741 evet ama illaki erkek sonuçta. Her konuda biz bayanlar dan daha deneyim sahibi oluyorlar. Dolayısıyla yapacağı tek şey keyfini çıkarmak olacak. Hünerlerini sergileyince ( kapasite) her şey yoluna girecektir
- +1 yıl
@Nilgünce25 öyle evet onlar hep daha deneyimli oluyor o keyfini çıkarırken sende keyif alabiliyorsan bu ilişki güzel birliktelik olacaktır
- +1 yıl
Açıkçası hepsi karşılılk ya. Keyif almak vermek. bir olgun deneyimli bayan olarak sınırsız olmak da fayda var.
- +1 yıl
Sana özelden yazamadım. Denedim olmadı
- +1 yıl
@Nilgünce25 hesabımı kapatmıştım bunu bugün açtığım için henüz aktif değil canım
- +1 yıl
Anladım canım doğrudur. mail vereyimi
- +1 yıl
@Nilgünce25 yarına açılır diye düşünüyorum açılmazsa yarına alayım canım
- +1 yıl
@Nilgünce25 mesaj attım
+1 yılBunu bize değil, kendine sormalısın. Misal birine çakmış olması sana sorun yaratmış olur mu? Benim için toplumsal adillik açısından kesinlikle bir sorundur. Çünkü diyelim sen ve ben ileride birlikte olacağız. Sen masumken gidip başkasıyla her şeyi yaşıyorsan bunun ne önemi kalır ki artık? Bana haksızlık etmiş olmaz mısın sen şimdi? İşte bu sosyal ilişki adaletsizliğidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten dünyanın heryerinde sayın hanımefendiler bakir ve tecrübesiz erkeklerden tiksiniyor. Playboy ve çapkın erkek istiyorlar. Siz de kadınlık içgüdülerinize göre doğru olanı yapmışsınız. Size sevgilinizle mutluluklar, sevip sevilenlere coşkulu aşklar, yalnızlara da huzurlu hayatlar dilerim.
03 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef dediğin gibi değil. bunları bilmeden seviyoruz sonra bu gerçekler ortaya çıkıyor. sonra da kabul edemiyor insan. ben kabul edebilsem buraya yazmazdım emin ol. ama ne yapacağımı da bilmiyorum
- +1 yıl
Baştan sorman lazımdı ciddi ilişki istiyorum geçmişini anlatır mısın vb gibi
Cevap sahibi+1 yılBilinçaltınız sizin yerinize en tecrübeli erkeği buluyor. Kadınlık içgüdüleriniz en çok cinsellik yaşamış erkeğe yöneliyor. Siz veya başka bir kadın, bu olay tüm kadınların bilinçaltının gerçeği, biz black pillciler bunu kanıksadık. Hayat sizi aşk sizin beden sizin her tercihiniz hakkınızdır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorundur tabi. Ben de çok hatalar yaptım nasıl hatalar misal o tip çok ilişki yaşamış kişilerle sevgili olmayı denedim ama olmadı sana layık olmazlar onlar seni kirletmek isterler koleksiyonlarına yeni bir kişi eklemek isterler sadece senin değerini bilemezler evlilik değildir amaçları temiz bir sayfa açmak değildir
13 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka esim de cok kızla olmus ama benle evlenmek istedi belki artık evlenmek istiyor sevgilisi
Cevap sahibi+1 yıl@Agresifhatun88 seninkisi numunelik olanlardan yüzdeye vursak bunu %1 veya 2 çıkar genel amaçları eğleneyim gönlümü eğleyeyimdir. Hem sizce defalarca kez birileriyle yatmış kalkmış birini şayet onunla ilkse birlikteliğiniz nasıl kabul edebiliyorsunuz hiç mi rahatsız olmuyorsunuz bu durumdan
- +1 yıl
Bakir erkek imkansıza yakın ama oyle olup olmadıgını da nerden bılcez ben ztn boyle seylere takılan bırı degılım kızlarda da erkeklerde de gecmıs gemıstır
m +1 yılBence sorun. 6 ay sonra eski hayatını özleyip sen mutlu bir evliliğin var sanarken, zeytinyağı pahalı deyip anlamadan çiçekyağı ile yağlarsın boynuzları. Sadık kalmasıda muhtemel tabi ama diğerine oranla çok düşük bir ihtimal
10 Yorumla
+1 yılBen 2 ilişkimde de kaldıramadığım için bitirdim.
Çünkü kabullenmek çok zor başkasını öpmesi orasını burasını görmesi teninin başkasına değmesi falan
O yüzden ayrıldım benlik değil.
Sen bilirsin üzüleceksin kaldıramyacaksan ayrıl derim sonu yok çünkü20 Yorumla
+1 yılHayır saçmalama kendin nasılsan öyle birini bulmalısın davul bile dengi dengine sen, tam tersi olsaydı bu sefer sorun olacaktı ama demi bırak o insan müsveddesini kendi gibi iğrenç birini bulsun şerefsiz herif
00 YorumlaBen sorun ederim açıkçası. Sonuçta o adam da artık bence heyecan ve merak duygusu yok olmuştur. Ben nasıl isem karşımdakini de öyle istemek en doğal hakkım.
10 YorumlaValla bi sorun olmaz buzamanda pek bisi yaşamamış erkek bulmak zor kızda bulmak zor oyuzden geçmişe takılma sen sana nasıl davranıyor saygılı mi iyi mi fedakar mı ona bak gerisi boş
10 Yorumla
+1 yılDün aynı soruyu ben sordum bide benim nişanlım 5,6 kez birliktelik yaşamış ben ise daha bakireyim bu durum çok canımı sıkıyor çok rahatsız oluyorum ama nişanlımı seviyorum ve bi gelecek kurduk 1 ay sonra düğünümüz var ne yapacağımı şaşırdım bi yandan geçmiş sonuçta diyorum ama benimde öyle bir gemişim olsa nişanlım anlayış götermezdi belki oda herşeyi yaşamış ve görmüş
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmazsan 7/24 burada evlenince soru soracaksın her booku yiyen erkekle nasıl evlenceksin sen midesiz misin kızım? Sen biriyle bir sey yasasan sana s… cekecek saf mısın gitmissin yaslı yaslı morukları bulmussun git yasıtını bul az zeki ol zeki saalak olma
- +1 yıl
bizim gibi bişey yaşamamış erkekler sizi heyecanlandırmaz siz öylelerine layıksınız
+1 yılSonucta gecmis gecmis de kaldi evet ama bazen insan ne yazikki konduramiyor aklina gelince üzülüyor yipraniyor benle yapsaydi hersey diyorsun... insan ister istemez üzülüyor ama en azindan sana doğrulari söylemiş o ne yapsin geri dönemez düzeltmek icin sende düşünmemelisin yoksa daha kötü olursun
00 YorumlaSen eğerki seviyorsan sana da değer verdiğini biliyorsan ve eğer evlendikten sonra sana keşke kabullenmeseydim dedirtcek dereceye sokıcak bir adam değilse geçmiş geçmişte kalır eğer eminsen kabul etmende bi sakınca yok ama eğerki kendin seni hak edicek senin gibi sadece öpmekten ibaret biri olsun diyosan hayat yine senin hayatin tercihlerini ileride yaşancak durumlara göre yap
00 Yorumla
+1 yılUlkemizde hep oyle degıl mı ztn erkekler her naneyi yer kızlar el degmemıs olsun isterler, yanı normal bu sende gecmısıne takılma
17 Yorumla- +1 yıl
Erkek erkeğe mi yapıyor bunlar? Erkek yapar, kadın yapamaz. Erkek yaptı, tecrübe sahibi oldu. Kadın yaptı, hayat kadını oldu. NORMAL DEĞİL EFENDİM, NORMAL DEĞİL.
- +1 yıl
@anonimdekim bunla bas etmek cok zor ama biz kadınlar bu baskıyı hep hissediyoruz ama degısecek gıbı degıl
- +1 yıl
E siz kadın olarak böyle yorum yaparsanız değişmez ki hiçbir zaman. Engelleyemiyorsanız, en azından normalleştirmeyeceksiniz. Genç kızları, ümitsizliğe düşürmeyiniz
- +1 yıl
@anonimdekim ne dıyım ki sımdı cocugun gecmısı var diye ayrılsın mı
- +1 yıl
O bize düşmez. Sadece yorumda yani normal demenize takıldım. Normal değildir bu durum. Selametle.
- +1 yıl
@anonimdekim bende teyzelere benziyorum gıttıkce demek ki :) selametle
- +1 yıl
Kizlar da her naneyi yer
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada kendini sana kurban etmesi gereken erkek arkadaşın. Bunlara rağmen sen onunla evlenmeyi kabul ediyorsan, onun söz hakkı yok bence.
Ha senin için sorun olacağını sanmıyorum, yalnız aldatma konusunda dikkatli ol önerim00 Yorumla
+1 yılBen kendim nasılsam karşımdakini de öyle olmasını isterim daha fazlasını sindiremem. Senin bu soruyu kendine sorman lazım
00 YorumlaTecrübe kazanmış başlangıç için sana avantaj sağlar, mutluluklar dilerim
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum çok kararsızım
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok beee hem adamın tam aradığı şey, muhtemelen kızlara güvenini kaybetmiştir. Hemde aenşn için ideal, adam doymuştur, gözü dışarıda az kalır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sen bunu. sorun. olarak görüyorsan sorundur.
Meseleleri, mesele yapmazsan, ortada mesele filan kalmaz.00 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle bu bir sorundur. İleride çok mutsuz olacağınıza dair bir işaret hatta. Bence yol yakınken ayrıl ondan.
00 Yorumla
+1 yılKeşke sana anlatmasaydi. Mutlaka olacaktır. Ama sıkıntıyı atlatirsiniz veya atlamazsiniz onu bilemem.
00 Yorumla
+1 yılbence sorun bazı şeylere doymuş diyecem de türk erkeğinin doyduğu nerde görülmüş sdfsf
10 Yorumla
+1 yılHer şeyi yaşamış birinin evlilik gözüyle bakacağına nasıl inandırdın kendini 🤦🏻♀️
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılBence geçmişi önemli değil benden sonrası daha önemli.
11 Yorumla
+1 yılBiraz tecrübe erkekte iyi aslında ama bütün hevesini almış heyecanı kaçmışsa büyük sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılBence gayet güzel yaşamayan erkek ileride zinciri kopmuş kopek gibi nereye saldırcagini sasirir
00 YorumlaErkek arkadaşın yerinde rahat duracaksa sorun olmaz
00 YorumlaBen senin yerinde olsam tercih etmezdim öyle birini
00 Yorumla
+1 yılKendini mutsuz hissediyorsan ayril. Rahatsiz edici bencede
00 YorumlaKimi için sorundur kimi için de değil. Önemli olan senin nasıl baktığın. İlişki senin ilişkin.
00 YorumlaZaten genelde çoğu erkek tecrübe sahibi olur. Bence qayet normal.
00 Yorumla
+1 yılHayır evlilikte böyle durumlar sorun etmez , yeterki kavga etmeden mutlu, Mesut yaşayın
00 Yorumla
+1 yılSebepsiz yere bunu sana söylediyse , kendince vicdan yapmıştır ondan söylemiştir ama bu bi daha yapmacağı anlamına gelmez yani günah çıkarmış olmaz. Tekrardan yapınca diyecekki ben böyleyim sana söylemiştim diyecek.
10 Yorumla
+1 yılBence asla sorun olmaz. İnsan gibi dürüst olmuş yaşadım demiş ne var bunda? Keşke benimde hayatımda böyle bir deneyim sahibi dürüst bir adam olsa. sevineceğine üzülme.
120 Yorumla
Soran+1 yılben sana söylemeyebilirdim dedi. ama her şeyi söyledim dürüstçe diyo. ama içim raht değil
Soran+1 yılne anlatıcam
- +1 yıl
Ne gibi deneyimleri olmuş onları diyorum
- +1 yıl
Bana flörtüm yazlığa geçicem diye haber vermişti
- +1 yıl
@feyziiihüsnü heyecanlı sanırım:))))
- +1 yıl
Hayır hani sana yalan söylemiyorum bil gibisinden 😅 Bense onun ne anlama geldiğini bile bilmiyodum birine sordum söyledi.
- +1 yıl
Erkek değilsin demi?
- +1 yıl
@feyziiihüsnü teyit bile verririm. %100 bayanımm.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü sen erkekmisin yoksa: (
- +1 yıl
Hayır tabiki ama burada genelde erkekler konuşmak için ısrar ediyor
- +1 yıl
@feyziiihüsnü ısrar edecek bir durum söz konusu olmadı.
- +1 yıl
Söylüyor demek istemiştim takılma. İnş kadınaındır ya gerçekten burdan bi erkekle konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
@feyziiihüsnü canım zaten lezbiyenim ben. Buradaki abazanlardan gına geldi.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü it kopuk dolu hep. Çoguda evli ve dolandırıcı
- +1 yıl
Aboo sen de yürü git. Ama erkekler hakkında dediklerinde haklısın
- +1 yıl
@feyziiihüsnü '))))) tercih meselesi
- +1 yıl
Bi de hayatımda dürüst bi adam olsa diyosun başta 🙄
- +1 yıl
@feyziiihüsnü sen hayatında BİSEXSÜEL DİYE BİRŞEY DUYDUNMU?
- +1 yıl
O zaman öyle yaz sen sadece l yazmıştın
- +1 yıl
@feyziiihüsnü tamam canım. Şimdi öğrendin ne değişti hayatında:))))))))
Daha iyi değil mi doymustur bazı seylere anlam arayışı olur mutlaka
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılHer ne kadar o seni yaşamadığın için ayıplamadıysa sen de onu yaşadığından dolayı ayıplamayacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin bu yaşta hiçbisey yaşamamış olman sorun asıl 😂
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNamus saçmalığı altında neden insanlar biyolojik ve psikolojik ihtiyaçlarını baskılar ki. Çok saçma 😂😂 namusmuş
- +1 yıl
Madem namus senin için saçmalık, yarın dışarıya çıkarken çıplak çık, emin ol senin gibi psikolojik ve biyolojik ihtiyacı olan çok, hem senin ihtiyacın görülür, hem de senin gibilerin 😉 bu senin mantığın ve saygı duyuyorum. Ancak sen de namus konusunda hassasiyeti olan insanlara saygı duyacaksın
Cevap sahibi+1 yılnamusun kadının sevişmesi olarak görülmesine karşıyım ben. Çıplak çıkmam önüme gelenle de sevişmem ama psikolojik duygusal ve bedensel ihtiyaçtir bu bilimsel olarak. Bu herkesle seviştigim anlamına gelmez ama istiyorsam ve birşeyler hissediyorsam namusu milletin ya da toplumun nasıl algıladığını umursamadan sevişirim :)
- +1 yıl
Namus sadece kadının iki bacağının arası ya da göğsünde değil aynı zamanda erkeğinde namusuna dikkat etmesi gerekir. Nasıl ki kadına uzuvlarını gizlemek belli etmeyecek şekilde giyinmelidir diyorsak, bir erkek de uzunlarının net bir şekilde belli olduğu kıyafetleri giymemelidir. Yoldan geçen herhangi bir kadına laf atmamalıdır. Bir kadın açık saçık giyinmişse bu kadını bağlar, erkek namusluysa yolunu çevirir başka tarafa. Yani özetle erkek de namus sahibi olmak zorundadır.
Dediğiniz konu canım isterse meselesi, iki insanın birbirini beğenmesi ayıp değil günah, değil. Birbirlerini rahatsız etmediği sürece tanışıp görüşülebilir (bana göre İslami şartlar altında olduğu sürece). Benim fikrim bu 😊
Cevap sahibi+1 yılİslami şartlar beni bağlamiyor :) saygılar
Cevap sahibi+1 yılFikir paylaşiyoruz adab-i muaşeret kurallarına aykırı bişey göremiyorum yazdığım yorumda. He özel hayatımla ilgili konusuyorsak bu beni ilgilendirir
Cevap sahibi+1 yılEvet bağlamıyor çünkü bir dine inanmiyom inanma zorunluluğum olduğunu da düşünmüyorum 😂😜 teşekkürler hatırlatma için
+1 yılErkeğin yaşaması mesele değil. Aynı şekilde bir kızın yaşaması da mesele değil. Esas mesele senin onu eve sokabilmen. Eğer onu eve sokamazsan zaten sorun olacak sana, geçmiş sorun olmaz emin ol
10 Yorumla
+1 yılAdam turnayı gözünden vurmuş yine. Kendisine tebriklerimi ilet
00 YorumlaSorun şöyle olur canım o ayrılırsa tinlamaz sen çok acı çekersin temkinli ol taviz verme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabii ki olur, senin yapmak istemediğin şeyi başkası geçmişte yaptıysa aklına yapan kadın gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNet konuşurum kesinlikle tecrübeli birisini istemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılF boydu benim eksi flörtüm Bense öpüşme bile yaşamadım. Yani her hafta takılıyodu biriyle
00 YorumlaAklını başına al ve ayrıl bu tipler evlendikten sonra daha fena olur benden söylemesi
00 YorumlaYerinde olsam ondan ayrılırdım
420 Yorumla- +1 yıl
valla ben de
- +1 yıl
herkese doymuş bende bi özellik hissetmez heyecanı olmaz
- +1 yıl
@natalialove midem bulanırdı böyle biri ile olsam
- +1 yıl
aynen öyle canım valla
Soran+1 yıl@natalialove ama diyorki beni böyle yargılamam sonuçta geçmiş geçmişte kaldı diyor
- +1 yıl
ya klasik türk erkeği lafı sen gecmiste yapsan kabul edicekti sanki
- +1 yıl
@natalialove sanmıyorum kabul edeceğini de ben böyle biri kabul etmem ya midem bulanır başkalarının midesizliği beni ilgilendirmez
- +1 yıl
aynen öyle kızlar
- +1 yıl
Helal olsun hepinize şu pis çifte standardı görebilip mantık çerçevesinden yaklaşabilmişsiniz olaya olması gereken de bu zaten.
- +1 yıl
Umarım sayılarınız artar sizlerin. Yaşamayan erkek de kaldı, kız da. Kimse kalmadı zaten deyip umutsuz olup siz de bataklığa girmeyin.
- +1 yıl
Allahınıza kurban hepinizin , beyhude nasibimizi kısmetimizi bekleyip içtinap ederek dua etmiyoruz sonuçta...
- +1 yıl
Kanka babamdan bilirim ben işi , böyle tipler kandırır bi şeyler yaşar evlenmez evlense de net olarak aldatır
Soran+1 yıltamam kızlar bitiricem konuşmayı kesicem zaten içimde şüphe vardı
- +1 yıl
Sen bilirsin kendini dinle ama şöyle diyeyim ben de birinin tatlı diline kanıyor gibi oluyordum ama o kişi seni cepte görünce her türlü psliği yapar
- +1 yıl
Kesinlikle öyle izlenecek yol belli ki zaten içine de sinmemiş halen daha düşünüyor zorlamanın manası yok buraya yazdıysan zaten aklında soru işareti vardır geleceğe dair mantıken , ne diye kendini harap edesin ki bitir gitsin kendine yazık ediyorsub yani neyse çok hassas konular ayrıntıya inmeyelim.
Soran+1 yılhepinize teşekkürler ilgilendiğiniz için artık kimseyle konuşmıcam gerke yok zaten hep böyle oluyo hiçbir zaman doğru düzgün biri çıkmıyor
- +1 yıl
ileride üzüleceğine simdi üzül canım istediğin gibi birisi illa ki cıkıcaktır merak etme
+1 yılKeşke zina pisliğini yapmayan erkekler olsa. Ama bu şahıs her pisliği yaptıysa senide aldatır ilerde
21 Yorumla- +1 yıl
varızda bakan yok
Yani bu sana bağlı mesela bu şey benim için bir sorun ben kendim gibi birini isterim
10 Yorumla
+1 yılGayet iyi tecrübe heryerde ise yarar çok bilmişlik ten öte
00 YorumlaYok be yavrucum arı gibi düşün o çiçekten de tatmış bu çiçektende sen hiç balı 1 çiçekten yedinmi 😅
02 Yorumla
+1 yılOh ne güzel herşeyi yaşamış erkekler iyi kız bulabiliyorken ben de yalnızım iyi halimle.
06 Yorumla- +1 yıl
aga be
- +1 yıl
@natalialove kızlar zaten onemsemiyo erkeğin geçmişini.
- +1 yıl
Bende yaparım birşeyler belki
- +1 yıl
ben önemsiyorum üstü oku bak
- +1 yıl
@natalialove okudum peki
- +1 yıl
Ama biraz içimde var pismanlik
+1 yılSorun değil bana kalırsa
33 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Abi sorun diyorsan ayrıl ozaman ne daha neden diye soruyon
- +1 yıl
@medyummerve677
Niye kızıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılDirekt evlenirseniz olur.
10 Yorumla Evet sorun, sana bağlı
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım benden önce her şeyi yaşamış, görmüş. Bu bir sorun mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler